Yamaha Neos.

Igår ringde det på dörren och när jag öppnade stod Emily och hennes familj där! Ma & Pa hade bjudit hit dem på en överraskningsmiddag. Snacka om att jag blev förvånad! Josse och hennes familj var också bjudna men de kunde inte och Anna & Cecilia kikade förbi och var med när vi käkade! :D
 
Sen har jag fått min kära moppe nu. Jag har velat ha den länge och tjatat sönder ma & pa, och igår sa de att hade köpt den! Pappa och jag stack och hämtade den innan idag :)  Snacka om lycklig tjej! Jag är riktigt nöjd med den. Provet görs på måndag och jag har pluggat som bara den.
 
Det var väl mest det jag ville säga. Jag har en Yamaha Neos i världens finaste färg och är världens lyckligaste tjej.
Du dök upp i precis rätt stund brorsan. Snyggt.

Min sista dag som fjortonåring.

Jag har gått min sista promenad som fjortonåring, borstat mina tänder sista gånger som fjortonåring, sett mina vänner sista gången som fjortonåring, snart kommer det bli sista gången jag går och lägger som fjortonåring.. När jag vaknar är jag 15. Haha rätt cool känsla ändå.
 
Det blir ingen "normal" födelsedag.. Skoljoggen ställer till det. Ingen kommer och sjunger för mig på morgonen, inga presenter (på morgonen) och ingen frukost på sängen på morgonen. Istället får jag sovmorgon (vi ska inte träffas förrän halv tio)! Najs det med faktiskt, firandet får vänta till kvällen :)
 
Det var någon lurig kompis som frågade anonymt här på bloggen vad jag önskar mig. Smart(a) kompisar jag har ;) Jag vet faktiskt inte vad jag önskar mig...Typ ett helt vanligt vitt linne (haha) och örhängen som inte hänger..Iphoneskal också. Sen vet jag inte mer.. :)
 
Moppeprovet görs förresten på måndag för er som undrar.. Nu ska jag ladda inför skoljoggen imorgon, 6 km på 30 min jajamen! Haha.
 
 
 

Live While We're Young.

Denna låten är för bra asså. Musikvideon är också skitbra! Älskar dessa killar asså.


Jag lever.

Jajamen och först vill jag bara säga FÖRLÅT för att jag inte skrivit sen i fredags.

Jag har bestämt mig för att sluta blogga. Mitt behov har försvunnit och då ser jag ingen med att fortsätta.

Det kan hända att här dyker upp inlägg lite då och då ändå.. Men inget regelbundet (rekomenderar Bloglovin så ni slipper att ha koll själva).

Ha det bra allihopa :)


Underbar kväll.

När Dear John var slut satte vi på Forrest Gump och sen stack Erika hem. Nu ligger jag i soffan och slötittar på tv. Mysigt det med :)

Ska nog gå och lägga mig snart men mina mjukisbyxor är så sköna så jag vill inte ta av dom, haha :)


Filmmys med bästa.

Ni behöver inte säga att ni är avis, för det vet jag att ni är ;) Liksom björnbär och Dear John med en kompis i ruskväder är inte helt fel.


FREDAG!

Som jag längtat efter fredagen! Helg och sovmorgon. Har inte haft sovmorgon på hur länge som helst (förra helgen var det tidiga teorilektioner). Ska bli riktigt skönt att sova länge imorgon!
 
Första lektionen idag är idrott. Brukar gilla det men vet inte om jag gör det just idag faktiskt.. Fast det är idag jag borde gilla det mest för det är idag jag verkligen behöver komma igång ;)
 
Nu har jag inte mer att skriva.. Vi hörs!

Läggdags.

Har sprungiit, duschat, städat lite och nu ligger jag i sängen. Dags att sova typ :) Riktigt seg i huvudet, skönt med fredag imorgon. Jag ska vara med Erika och vi ska ha det lika roligt som vi brukar ha :)

Sov gott så ses vi imorgon :)


De tre albumen jag lyssnar mest på.

Haha förvånade någon? ;)


Dags att plugga.

Kom hem från skolan och har käkat nu. Ska sätta igång med pluggandet direkt så jag har det överstökat. Hade tänkt sticka ut och springa sen också.


Fyfan vad skolan kan ta kol på en.

Kom hem från stallet vid halv sju, duschade och käkade och sen dess har jag i princip suttit med läxor. Helt slutkörd. Matte hit, fysik dit, biologi här och kemi där... Bröt ihop totalt ett tag. Men det ordnar upp sig.. Andas Ullis, typ.

Lyssnar på Be Alright hela tiden just nu. Behöver dem orden.. Everything is gonna be alright. Hoppas innerligt att det stämmer.

Sov gott nu allihopa. Om tre morgonar har ni sovmorgon och helg (troligtsvis), håll ut ;)


Hemma 40 min tidigare.

Cyklade hem när vi slutade vid tre och kom hem 40 min tidigare än vanligt och då har jag fått motion också :)

Jag har käkat nu och ska byta om för att sticka till stallet. Svante ska få sig ett rejält pass idag :)

Haha fin bild ;)


God morgon!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva..  Har inte så mycket att berätta.
 
Eller jag ska träffa skolinspektionen ang. problemen skolan hade när jag gick i sjuan. Det är en uppföljning eller vad det nu kallar det. Sen har jag två läxor och ett prov som försvinner iväg med denna skoldagen. SKÖNT.
 
Jag ska till Svante efter skolan. Hoppas att han går lika fint som han gjorde i måndags :)
 
Ha en bra dag allihopa!
 

Tracy Chapman - Fast Car

 
DENNA LÅTEN ASSÅ. Såå sjukt bra. Jag vet inte hur jag ska beskriva den.. Det finns inga ord på något sätt.  Denna låten innan man somnar. Högt i hörlurar när man är trött.. Mmm grymt asså.
 
Starting from zero
Got nothing to lose
Maybe we'll make something
Me
Myself
I got nothing to prove
 
And I had a feeling that I belonged
And I had a feeling I could be someone
 
Texten också. Jag är kär i denna låten. På riktigt. Den spelas 24/7. Mer än Justins låtar ibland asså.
 

 
 
 

Trassel.

Shit vad mitt hår var trassligt! Jag sprang på idrotten i regn och rusk och sen var allt hår i en enda knut, och håret var uppsatt hela tiden. Men eftersom jag åkte direkt till körskolan och inte kom hem förren nu typ kunde jag inte trassla ut det direkt.. Och fatta vad mycket balsam jag var tvungen att kleta i! Om jag har kvar 1/3 av håret jag hade innan ska jag vara glad asså. RIKTIGT tovigt var det.

Körskolan då.. Hur gick det? Haha helt ok. Det var i alla fall kul och helt kass var jag ju inte ;)

Vi hörs :)


Körlektion.

Tisdagar brukar vara chill. Det händer inte så mycket... Egentligen är alla dagar så förutom torsdagar. De är riktigt hemska asså. Skönt det bara är tisdag idag ;)
 
Jag ska gå tidigare från sista lektionen idag för jag ska på körlektion! Haha vi får se hur det, men jag hoppas verkligen att det går bra.
 
Nu måste jag bli förhörd på Historian. See ya!
 

Haha hittade denna bilden.. Längesen den togs.. Italien någonstans :)

Pluggar.

Kom hem från skolan för en timme sen, har käkat och pluggat sen dess. Tror seriöst vi har haft mer läxor redan nu än vad vi hade i hela åttan.. Nästan i alla fall. Det är full rulle hela tiden!

Nu ska jag till Svante, det är träning för BM som gäller och jag är jättetaggad!

Vi hörs sen :)


Det är DUKTIGT att stanna SÅ länge i min Spotifylista.

Att stanna i min lista sen April är duktigt. Fun, Norlie & KKV och Simple Plan ska känna sig hedrade asså ;)
 
Här har i alla fall en låt som konkurerar hårt. Vill de stanna längre får de se upp för Taylor Swift – We Are Never Ever Getting Back Together Herrejisses vad bra den låten är! Tracy Chapman – Fast Car Är också rysligt bra!
 

Grattis mamma!

Världens bästa mamma fyller år idag. Grattis till henne :)
 
Mamma är världens bästa. Lätt asså. Min stora förebild, och kommer alltid vara. Grattis på födeledagen mamma! Jag hoppas att du får en awesome dag för det är du värd!

Kolla vad mormor och morfar kan göra!


Skolarbeten.

Har suttit med svenskan nu hur länge som helst. Fyra olika texter ska vara inne på fredag och en i nästa vecka! Klar med de där fyra nu de ska bara renskrivas, men det gör jag på lektionerna i veckan. Den femte har jag inte ens börjat på.. Haha det är en bokrecension och jag vet inte ens vilken bok det ska handla om. Men det löser sig väl :) Everything is gonna be alright... - Justin Bieber.
 
Nu ska jag fortsätta med lite spanska, fysik, historia och så. Får se om jag hinner ut en sväng också innan vi sticker hem till mormor och morfar för att käka :)
 
Livet rullar på.. Full rulle hela tiden. Vet inte när jag tänkte "vad ska jag nu göra?" sist asså. Men det är kul :) Fast det blir tajt att hinna allt. Ingen tid för marginaler. Men är man så proffsig som jag behöver man inte det i vilket fall som helst ;) Skämt å sido.
 
Nu måste jag sätta fart!
 
 

Trafikskolan nu.

Jajamen! Sen är teorin slut och jag ska börja ta körlektioner... Haha :)


Godnatt världen!

Avslutar dagen med lite kloka ord ;)


Be myself. I've got nothing to prove.


Ute och går.

Sen jag kom hem från moppelektionen har jag dränkt mig själv i alla läxor. Tog fel engelskbok med mig hem och glömde biologiboken så allt jag ville ha gjort är inte gjort men det finns ju inget att göra åt.

Behövde verkligen komma ut nu men när jag kommer hem får jag ta och fortsätta med läxorna, repetion ni vet ;) Sen får jag börja plugga till moppeprovet också och senare ikväll kommer Elsa B hit ju :) Ska bli jättekul att träffa henne, det känns som att det var ett tag sen :)


På väg till körskolan.


Björnbär in my <3

Detta satt inte helt fel i eftermiddags. Björnbär är rysligt gott och glass gör det inte mindre gott precis :)
 
Erika och jag plockade två såna här skålar fulla med björnbär, inga större problem att få ihop det. Här finns massor och de är rysligt goda!
 
För utom att Erika varit här och att jag varit hos henne har jag sprungit 6 km på 31 min! Stolt tjej? Oh ja! Sen har jag anmält mig till moppeprov till den första oktober! Egentligen ville jag ju göra det på min födelsedag men det fanns bara tider då vi springer skoljoggen och det kan jag faktiskt inte missa. Min sista skoljoggen ever liksom, då får faktiskt provet vänta tre dagar, även fast det är rätt surt ;)
 
Livet rullar på för övrigt.. Mycket kul händer i helgen... moppekurs båda dagarna, Elsa B och hennes familj kommer hit, vi ska hem till mormor och morfar och jag har mängder av läxor att göra. Men det ska nog lösa sig, det har det gjort alla andra helger så varför ska det inte göra det denna helgen?
 
Nu måste jag verkligen sova. Ladda batterierna.. Är irriterad mest hela tiden känner jag, men helgen ska bli bra. Bra humör, bra grejer och bra tajming! Det kör vi på :) 

Sen kväll.

Ullis har varit på fotboll. Det tog femton år för pappa att få med någon i familjen, haha :)

Om det var kul? Det är kul att ha sett fotboll IRL (särskilt när Zlatan spelar, haha) och det var ju inte tråkigt, men fotboll är nog inte riktigt min grej ;) Men jag kan absolut tänka mig att kolla på fotboll igen såhär lite spontant (jag bestämde för att skulle med på och kolla på eftermiddagen) när det finns biljetter över :)

Nu är det fredag! Riktigt skönt, har fullt upp i helgen men det är roliga saker så det blir kul :)


Fotboll.

Jag ska kolla på fotboll IRL ikväll. Haha Sverige möter Kina. Trodde aldrig någonsin jag skulle se en fotbollsmatch live IRL, men drt skulle jag visst ;) Det är pappa och hans jobb som har biljetter..

Nu ska jag göra läxor. Såklart, vad annars liksom? ;)


Nu taggar vi skolfoto! :D


Det stod om oss i tidningen idag också.

Vet inte ifall ni ser vad där står eller inte, men jag lägger upp bilden ändå :)


Skönt att snart vara av med torsdagen.

Ett prov och två läxor försvinner bort med torsdagen som kommer. Riktigt skönt :)

Har powerwalkat med pappa och så idag, pluggat satan, ringt angående prao osv. Skönt att ha det gjort :)

Vi hörs imorgon!


Vårdcentralen.

Jag har varit på vårdcentralen precis, men är klara där nu :) Pappa och jag ska till Center Syd och köpa lite grejor. Sen ska resten av eftermiddagen/kvällen spenderas till läxor, tvtittande (jag har lovat mig själv det och jag håller vad jag lovar) och sen ska jag springa också :)


Bara lite saker om mig.


- Jag stör mig på att alla vuxna tycker att de är gamla.
- Jag älskar känslan av att ta på nya korta strumpor.
- Jag tycker det är omöjligt att hålla vita byxor vita en hel dag. Det är omöjligt.
- Jag och familjen tar gulbil-leken på fullaste allvar.
- Jag älskar att ha äpplen i en potatissallad
- Jag grät en kväll för jag inte ville åka kollektivtrafik till skolan. Haha.
- Jag kollar i princip aldrig facebook längre.
 
För övrigt kan jag säga att jag, Elsa och mamma är med i Sydsvenskan idag :)
 

Fullspäckat.

Det här full rulle hela dagarna nu för tiden. GRYMT mycket läxor HELA tiden. Sen är jag väl inte allmänt på topp, privata saker som inte kan tas upp här. Men det får humöret att svänga rejält ibland, haha ;)

Imorgon ska jag få gjort en massa saker , ska ge mig tusan på det. Och så ska jag kolla på tv. Jag SKA göra det, tid till precis ingenting... Underbart och precis vad jag behöver.

Ni behöver inte oroa er för mig på något sätt nu, detta löser sig :)

Sov gott så ses vi imorgon :)



Tappat lusten.

Innan har jag alltid kännt ett behov och lust att blogga, men det/den finns inte alls kvar längre. Jäkligt synd för jag vet hur kul jag tycker det är att blogga.

Ska jag vara helt ärlig har jag nästan glömt att blogga under dagen :/

Jag får se hur jag gör i fortsättningen, det känns inte kul att göra detta sådär halvhjärtat, nu är det dessutom mycket i skolan så det skulle inte skada att dra ner på datatiden.. Funderar på att ta allt i en video, lättare att förklara så.

Vi får se hur jag gör, jag ska ut och springa med pappa nu, vi hörs!

Såhär mycket björnbär plockade jag och Linnea idag :D


Fotografering.

Idag ska typ alla på skolan fotas i en bild för att det tvunget ska vara framsidan på fotokatalogens. Haha, klart det kanske är en kul grej, men ändå liksom. Vi får se hur de lyckas få ihop bilden ;)
 
I eftermiddag ska  åå nu började Thought of you spela, nananana...jag vara med Linnea! Vi ska göra en liknande runda som jag gjorde i söndags, vi ska promenixa runt bland björnbärsbuskarna på cykelvägen. Skitgott och kul :)
Girl I'm in love with the thoooooooought of you not the things you do but the thought of you! Där snackar vi bra låtar, den låten tröttnar man aldrig på, seriöst.
 
Ni får ha en bra dag allihopa, min har i alla fall börjat än vad den gjorde igår, haha :)
 
 

Första världskriget.

Denna bilden har vi i vår historiebok. Riktigt hemsk och tänk att vara en av dom männen! Inte veta om man kommer leva om en timme, om man kommer få träffa sin tjej igen osv. Fy sjutton vad hemsk känsla.


Stallet nu!


Hejsan, kom hem för typ en timme sen och satte igång med läxorna direkt för annars hade dom inte blivit av ;) Ska byta om och sticka till stallet nu :)
 
Har inte så mycket att skriva, men vi hörs :)
 

Ny vecka, nya tag.

Måndag igen, jag tycker det är helt ok just nu faktiskt. Veckan är lugn och jag ska på moppekurs i helgen, så jag längtar dit dessutom. Visst, vi har mycket läxor men man fixar det, på ett eller annat sätt :)
 
Idag är det Svante som gäller efter skolan, träning också :)
 
Ha en bra dag!
 

LOL

Jag har precis kolllat filmen LOL och den var väl bra. Den var i alla fall inte dålig så har ni inte sett tycker jag ni ska se den :)
 
Råkade köra min ena högtalare i golvet när jag hade skrivit "jag har precis" så den meningen vara nära på att sluta med "..pajat mina högtalare" istället, men pappa kom och räddade dem. Fatta vad glad jag blev när det kom ljud ur dom! Jag vet på riktigt inte vad jag skulle göra utan dom, jag hade brakat ihop fullständigt ;)
 
Nu ska jag läsa om Kolhydrater, Fetter och Proteiner och allt annat sånt, sockerarter, fettsyror, stärkelse, GI, Kolesterol.. You name it. Jag gissar på att jag måste läsa lite om Första Världskriget också, typ Skotten i Sarajevo och Svarta veckan och bla bla bla ;)
 
 
 
 

Det blev ingen springtur.

Istället blev det en powerwalk med många björnbärspauser! Satan vad gott det är!


Cykla OCH springa?

Hejsan :)

Garderoben är rensad och även ommöblerad lite inuti, riktigt skönt. Alla kläder jag inte använder/är för små/är slitna ska slängas eller ges bort och lite får bli stallkläder i höst. Men vi får väl se hur den ser ut när vi kommer hem från USA ;)

Jag har precis strechat (ingen aning om hur det stavas) efter typ 50 min cykling. Jag kom 22 km så jag borde väl vara nöjd men det är jag konstigt nog inte så jag tror springer en runda också :) Haha vad har hänt med mig?


Rensar i garderoben.

Jag har alltid klagat på att jag har för lite galgar...


Mysig helg.

Vi är på väg hem nu och har haft det superbra i helgen.

När jag kommer hem är det nio läxor som ska göras, sen hade jag tänkt cykla en runda :) Jag vill rensa ut lite kläder i min garderob också, och så vill jag anmäla mig till körlektioner eftersom mitt körkortstillstånd har kommit :)


Mysig dag!

Vi har haft det riktigt mysigt med behandlingar/massage, olika bastuar, pooler och kallbadhus! God mat också ;)

Nu är vi på väg tillbaka till huset och ska ut och gå en runda hade vi tänkt :)


RSS 2.0