Mashups

 
Tycker det är så coolt att man kan ta flera låtar av samma artist och klippa ihop det så det passar! Måste ju vara sjukt svårt, riktigt imponerad av dessa två personer som lyckats få det så bra!
 
 

Najs dag!

Vet att uppdateringen inte alls varit bra idag. Hoppas att ni fortsätter läsa ändå, ni vet att jag älskar er.
 
Har varit ute typ hela dagen. Mest solat, försökte få lite bollsinne också (haha!) men det var ju hopplöst så jag återgick till solandet, det är mer min grej ;)
 
Skyller lite på blogg esse för min kassa uppdatering då deras app fortfarande inte fungerar och de inte gett ut någon information alls om när den ska vara klar eller någonting. Det blir så mycket svårare att blogga och förutom att man tappar läsare så tappar man motivationen. Aja, nu har den varit paj så länge så nu kan det inte vara långt kvar, eller?
 
Är trött nu ska väl börja gå och lägga mig. Ska ta igen inläggen jag aldrig skrev idag imorgon. Största promisen någonsin på det.
 
Hahaha Gud vad jag skrattar åt denna bilden! :'D

Ledsen vänner!

Sorry för att jag inte skrivit! Jag hade stressig imorse när jag skulle iväg till jobbet, tyvärr. Hoppas att ni förstår mig ;)

Har precis käkat och ligger i en solstol och solar just nu. Åå vad härligt!

Strömavbrott!

Jag fattar inte ett skit. Strömavbrott, liksom det är en helt vanlig kväll ju? Aja tur att man har IPad och Spotify Premium då klarar man sig ;) Vi har precis käkat och jag hoppas verkligen att strömmen kommer tillbaka snart, men vi ses!

Musikvideo

Herregud vad jag gillar denna musikvideon! Danserna är ju bara för coola! Justin har många bra musikvideos men jag undrar om inte denna slår de andra. Åå vad jag älskar den.
 
Fast nej, den slår nog inte de andra. Love Me-videon är ju riktigt bra, Boyfriend-videon också... Och Santa Claus Is Coming To Town och Fa La La och alla andra ju, men Somebody To Love  är riktigt riktigt bra!

Justin Bieber - Fall

 
Denna låten.. Seriöst. Gud vad jag älskar den. Så fin. Lyssna på texten (eller läs det finaste här nere.. ;D). Så sjukt fin. 

But she was already broken, and it made her blind
But she could never believe that love would ever treat her right
But did you know that I love you? or were you not aware?
You're the smile on my face
And I ain't going nowhere
I'm here to make you happy, I'm here to see you smile
I've been wanting to tell you this for a long while

Who's gonna make you fall in love
I know you got your wall wrapped on all the way around your heart
You're not gon' be scared at all, oh my love
But you can't fly unless it lets ya,
You can't fly unless it lets ya, so fall

Come take my hand
Well did you know you're an angel? who forgot how to fly
Did you know that it breaks my heart everytime to see you cry

I will catch you if you fall
But if you spread your wings
You can fly away with me
But you can't fly unless it lets ya,
You can't fly unless it lets ya so fall

 
 

Danskjävlar.

Vet att man inte får säga så och jag menar ju det egentligen inte men vad är det för väder de gett oss (en kund berättade att det blåst in från danmark)? Haha det regnar ju skitmycket. Taskiga danskar ;)

Jaja jag vet att de inte kan hjälpa det men ändå ;)

Det gick super att jobba idag! Jag testade sälja allt annat också till vissa kunder och det gick bra :) Ska bli kul att jobba imorgon också och då jobbar ju Emily också så då blir det lite extra kul :)

Nu sitter jag på perongen och väntar på tåget, sen blir det att cykla hem i detta pissväder. Urk!

Eftermiddagen.

Denna eftermiddagen har jag mest chillat. Studsat lite, spelat lite fotboll och solat. Mamma och jag gjorde milkshakes efter middagen och de blev riktigt goda! Mums :)
 
Jag är rätt trött faktiskt så jag ska snart krypa ner i sängen hade jag tänkt. Lyssna på lite radio (å vad jag älskar min Tivoli Pal-radio) och bara mysa. Ska jobba imorgon också :) Det är förresten både Emilys och morfars födelsedag imorgon, mamma & pappa har bröllopsdag och det har våra vänner Pia & Peter också! :)
 
Å vad jag älskar den.

Lunch!

Tjena!
 
Hemma från jobbet nu och sitter och käkar :) Ska ut i solen sen, å vad härligt ;)
 

Jobbet

Nämen tjena!
 
Ska snart cykla bort till stationen snart och ta tåget in till Lund för att jobba lite :) Ja, vad ska jag mer säga? Finns inte så mycket..
 
Tycker ni ska kolla in DENNA BLOGGEN, det är en tjej som var på samma ridläger som jag för någon vecka sen. Hon har precis börjat blogga, men jag tycker hon är är duktig :)
 
Bild på Wilma som jag länkade ovan :)

Fabriksbesök!

Haha shit vad pinsam bild! Jag har lånat en jacka på bilden som jag har under så jag är inte riktigt så bred ;)
 
Pappa jobbar ju på ett företag som gör olika livsmedel och idag när jag var med på hans jobb så fick jag gå in i fabriken och kolla när de gör maten! Pappa jobbar inte i fabrken, men vi gick in i alla fall (såklart efter att vi frågat chefen) :) Riktigt kul att se tycker jag! Skulle inte direkt vilja jobba där, men  det var  som sagt kul att se.

SOLAR!

Sol? Vad har hänt? Jag trodde den hade försvunnit? Jag är på riktigt förvånad över att det är VARMT och att SOLEN SKINER! Jag kom tillbaka från butikerna här i stan och hittade tillbaka till kontoret, duktig tjej ;) Nu sitter jag ute och SOLAR och lyssnar på musik, sjukt najs! Som jag saknat detta!
 
 

Ute på promenad...

Jajamen! Ullis är ute på promenad SJÄV i en stad hon aldrig satt sin fot innan... Ni som känner mig vet mitt lokalsinne verkligen är sämst så detta kan sluta precis hur som helst.. Jag hittar ju inte ens på Ica Maxis parkering i Lödde. Aja jag har ju mobilen med mig så blir det kris ringer jag pappa ;)

A goal without a plan is just a wish.

Ju mer du tänker på meningen destu bättre blir den. Själv har jag aldrig några "plans" utan bara "goals", men det blir ändring på det NU.
 

Låten som spelas mest just NU

 

Är för övrigt framme på "pappas kontor" i typ Småland tror jag. Han jobbar ju egentligen nere i Skåne men åker hit ibland :) Jag ska ner till någon väg där det är några butiker när vi käkat lunch, kanske shoppa lite.. vem vet. Såg i alla fall att där var en väskbutik som jag bara MÅSTE in i.. Fast inte köpa Ullis. Inte köpa..
Nu sitter jag och käkar lite mandlar och russin och sånt, najs :)

Utflykt med pappa.

 
Haha nästan i alla fall. Jag följer med uppåt i landet där pappa ska jobba, så utflyckt är det nog inte ;)
 
Jag har datan med mig så kommer jag bara på vad det är jag ska skriva så kan det nog bli bra uppdatering, haha ni får ha det bra! :)
 
 

'cause God makes no mistakes.

Har kollat på Allsång på Skansen nu.. Det är liksom ett måste och det är så himla mysigt. Hihi :)
 
Ska med pappa uppåt i landet imorgon. Han ska jobba och jag ska... Ja ...? chilla typ :) Haha det blir bra.
 
Sov gott så ses vi :)
 

Ny profil!

Ändrade texten i profilen (den man kommer till om man trycker på ULLIS i menyn). Den designen är mycket sämre än den på förra designen, men ja.. det finns inget att göra åt ju. Jag är i alla fall nöjd med texten jag skrev. Den säger kanske inte så mycket om just mig, men den avslöjar rätt mycket personlighet tycker jag och det är ju bra.
 
Det var bara det jag ville ha sagt! Haha :)
 
Kommer ihåg att jag var så sjukt nöjd med denna bilden. Haha!

Det här med min musiksmak...

Min musiksmak är något jag verkligen står upp för. Jag bryr mig inte alls vad folk tycker om mig när jag börjar spela låten Husvagn t.ex.  Vet inte vad NI tycker men de flesta tycker nog att jag har en rätt konstig musiksmak och jag kan gilla allt från en gammal godnattvisa till LMFAOs låtar. Men jag gillar långt ifrån alla låtar. Och bara för att jag gillar Party Rock Anthem av LMFAO betyder inte det att jag jag gillar Sexy And I Know It t.ex. Den enda artisten/bandet där jag gillar i princip ALLA låtar är Justin Bieber. Surprised någon? Haha :)
 
Vännerna skrattar ibland åt mig när jag hittat en låt jag verkligen ÄLSKAR och de bara tokdissar den totalt. Haha vet inte hur många gånger det hänt… Men jag bryr mig verkligen inte om jag är den enda som gillar en låt, jag säger till alla ändå att den är BÄST och är inte alls rädd för vad de ska tycka.
 
Låtarna som enligt mig är outstanding är de som man blir glad av, de som får en att vilja springa sju maraton, de som passar sjukt bra till att studsa med.. Summer Paradise, Tonight Tonight, We Are Young, Party Rock Anthem är de låtar jag verkligen lyssnat sönder men fortfarande älskar. Det är de jag ryst mest till. Å så mycket kärlek till dem!
 
Sen finns det de där låtarna jag är rätt ensam om att tycka om i min ålder. Typ En Jävel På Kärlek, Vild & Skild, Var Ska Vi Sova Inatt, En Del Av Mitt Hjärta... Haha det finns rätt många fler..

 
Jag lyssnar såklart på några lugna låtar och "randoms" som inte riktigt gåt att sortera in, typ Baksmälla, Some Die Young, Liv & Död, Count On Me, Wistle osv. De lugnare låtarna är kanske Standing Still, You Learn, New Tomorrow.
 
De låtarna vännerna skrattar åt som jag verkligen älskar är ex. Good Morning, Sean Den Förste Banan, Bögarnas Fel och Werner & Werners låtar, barnlåtar som Nicke & Nilla, alla Disneys osv. De låtarna blir jag bara för glad av, herregud ni ska mig när jag hör sånahär låtar för första gången..
 
Vi har ju rysarna också!
I'll Be, Let It Be (när en viss Justin sjunger), I Won't Let You Go, Hands On Deck...
 
Jag anser att bra låtar är de man blir lite tokig av, förutom rysarna som bara är rysligt bra. Sen om det är låten som kom ut i veckan, den som pappa lyssnade på när han var liten eller barnlåtar.. Skitsamma.
 
Blir jag glad av låten är den bra. Outstanding blir den när grannarna hör vad det är man lyssnar på och håret reser sig på armarna.

Jag menar inget illa med att vissa ibland skrattar åt mig när jag visar låtar jag gillar. Jag tar ju verkligen inte åt mig och det är verkligen inte något elakt mot mig, så det får ni inte tro :)


Barack Obama sjunger

 
Aahahahaha vissa har alldeles för lite saker att göra...

På väg in till Lund

Farfar kom och hämtade mig och så körde vi hem till dom
Och spela spel (gissa vem som vann?!) och nu är vi på väg in till Lund och ska kolla lite där och så :)
 

Vad är det med mig?

Jag vaknade innan sju? Whut liksom haha varför det?  Aja jag har i alla fall käkat frukost och nu ligger jag i sängen igen. Ska snart göra mig iordning och sen får jag se vad jag hittar på, jag har några ideer ;)
 

Trött på blogg esse

Usch vad lack jag blir på blogg esse. De har ingen kolL på någonting känns det som. Skäms blogg esse. Nu får de i alla fall fixa klart så att man kan se ALLA sidor på ALLAS bloggar. Vore också bra om appen lagas... Nä just nu gillar jag inte blogg esse alls. Usch vad arg jag låter, men det är jag å andra sidan också.. Haha sorry men jag måste bara ventilera lite ;)
 
Ligger i sängen och chillar. Funderar på vad jag ska hitta på imorgon, alla kompisar är borta/sjuka/upptagna så lilla jag är forever alone lite sådär typ, haha. Det finns alltså en risk för att morgondagen blir dryg, men det ska nog gå bra. Det ska ju bli rätt bra väder så jag kan i alla fall vara ute och där finns ju lite mer saker att roa sig med :)
 
Sov gott nu allihopa!

Kladdkaka.

Åå visst ser den god ut? Jag hade rätt höga förväntningar ska jag säga när jag tog ut den ur ugnen och den såg ut så.
 
Dock så var den inte alls kladdig utan typ snustorr istället och när vi (jag, Johan & Lovisa) satt där och käkade kom vi fram till att Johan tagit hälften av mängden socker man skulle. Han trodde att han använde ett decilitermått, men det var bara ett halvt... Smart unge där ja. Så den var rätt salt, tyvärr.
 
Inget jättelyckat bakverk även fast det faktiskt ser ut så, jag som var så sugen på en kladdig kladdkaka.

#DeleteNerdFemaleAccount

Snälla om ni har twitter skriv en tweet där ni har med #DeleteNerdFemaleAccount så det blir en trend. @NerdFemale är ärligt talat en hemsk person som inte bör få ha twitter. Hon skriver elaka saker om allt och alla. Blir #DeleteNerdFemaleAccount en trend så kan Twitter ta bort kontot vilket verkligen behövs, så snälla ni som har twitter!

Bara för att det var en evighet sen ni såg en ny bild på mig.

 
 
Två sprillans nya bilder. Haha de är inte så jättefina, men har dåligt samvete för mina tråkiga bilder den senaste tiden.

Hemma och käkar!

Kom typ precis hem från stallet och käkar nu. Svante gick bra idag och jag är nöjd :) Ska ta en låång dusch och fräscha till mig lite extra idag när jag käkat upp, sen får vi se vad jag hittar på :)

INGET REGN?

Det regnar inte just NU! Wow vad har hänt? Det regnade ju hela dagen igår och det skulle regna hela dagen idag, men det gör det inte! Guud så najs, då kanske jag slipper rida i regn.. Åå så skönt *håller tummarna*
 
Jag har precis käkat frukost och skulle börja städa rummet men det var lite tråkigt så jag satte mig här vid datorn istället. När jag suttit klart här, lyckats städa och fixat  mig själv sticker jag till Svante. Ska fortsätta på de övningar vi gjorde på ridlägret hade jag tänkt och sen hade jag tänkt pyssla i stallet också, typ smörja och så :)
 
Ni får ha en bra dag, vi ses!
 
 

Blogg esse krånglar

Sjukt mycket krånglar, man kommer inte in på
vissa bloggar, appen krånglar, kontot krånglar, hemsidan krånglar... Finns det något som inte krånglar? 
 
Det värsta är endå att de inte informerar oss bloggare om
någonting, inte ens när allt är fixat igen... Aja bara att bita ihop. Tänker inte byta bloggportal som
Många andra, detta ska dem fixa annars blir jag sur ;)
 
Ligger i sängen och chillar nu. Ska läsa lite ur First Step 2 Forever, vi ses imorgon!

Sundayfunday?

Eller inte typ. Eller jo.. Äh jag vet inte, förmiddagen var ju liksom kul, eftermiddagen också. Men ändå, ingen sommarlovsdag alls. Jag har ju haft saker att göra vilket jag tycker man ska ha på ett sommarlov, men att sitta här inne med filt och hoodie.. nja tvek på den när det snart är juli. Ja ni hajar vad jag menar, det har varit en kul dag men ingen sommarlovsdag men ändå en sån på något sätt. Haha.
 
Ma, pa och jag har spelat Rummy fyra eller tre (kommer inte riktigt ihåg..) gånger idag, jag tror typ att jag vann en och kom tvåa på en, en tror jag att jag kom sist på och den fjärde... ? Fanns det någon sån? Tror det faktiskt även fast jag inte kommer ihåg.
 
Annars har jag chillat rätt mycket idag, kollat klipp på youtube och bara tatt det lugnt. Det blir väl att fortsätta med det resten av kvällen :)
 
Hahahahaha jag dööööör :'D

Tyler Ward

Tyler gör covers på låtar och jag tycker han är riktigt duktig! Lyssnar hellre på hans covers än på originalet nu för tiden. Lite roligt att han gjort alla de låtar som har varit mina outstandingfavoriter, typ tonight tonight, we are young, party rock anthem osv.. Han har även gjort en cover på boyfriend, u smile och baby också tror jag. Boyfriend ligger förresten på topp 2 av hans låtar på spotify :)
 
 
Tyler Ward – We Are Young (originally by Fun.) - Acoustic Version  <--- LYSSNA LYSSNA LYSSNA!
 
 <--- Denna är bäst. Lätt.
 
 
 
Finns väldigt mycket låtar han gjort covers på på spotify så det är bara att gå in och lyssna. Jag är kär i honom, haha :)
 
 

Samma person?

Awww :') Sjukt gulligt att han går dit och sätter sig igen när han besökte Stratford senast

Center Syd nästa!

Det gick bra för Emily i andra klassen också, ett litet pet på sista hindret men hon ska vara nöjd och det är hon också! :) Jag har käkat nu och snart sticker vi till Center Syd/ Ica Maxi, vi ska köpa maaat och jag behöver ett till par skor :)
 
Det har typ regnat hela dagen och det suger verkligen! Vad är detta för sommarlov?
 
Kolla så gott, haha :)

Heja Emily & Marshie!

Jag är nere i Dagstorp och kollar på Emily som tävlar :) Klassen gick bra så hon har anmält sig till en klass till, hoppas nu verkligen att det går bra nu!

Läggdags kanske :)

Emily kom inte hit men resten av familjen gjorde det så jag satt mest och lyssnade när de vuxna snackade, men det är rätt mysigt tycker jag, haha :)
 
Tror jag ska börja gå och lägga mig nu. Måste sura för att blogg esse -appen är ur funktion lite till också (positiv inställning här ja) men annars har jag inte mer saker att göra idag. Emily skulle tävla imorgon men det var rätt tidigt (om man heter Ullis och har sommarlov) så jag får se om jag kommer upp i tid, men gör jag det så sticker jag ner till Dagstorp och kollar hur det går för henne och alla andra kompisar för den delen. Elsa & Amanda skulle också vara med :)
 
!

Myspys i soffan :)

Har kommit hem från Emily nu och innan vi gick därifrån bestämde vi att de skulle käka middag hos oss. Haha konstiga vi är. De kommer hit om en timme och käkar. Snacka om att vi umgåtts mycket med dom denna helgen! Men det är såklart kul :)
 
Ligger i soffan och myser just nu. Lyssnar på Justins underbara röst... 
 

Lunch hos Emily

Idag har jag inte gjort mycket alls, städat rummet och ändrat lite smådetaljer här på bloggen typ.. Inget mer.
 
Vi hade det förresten trevligt på midsommar igår, vi var hemma hos Emily och hade det kul :) Familjen sticker dit igen om en stund och käkar resterna till lunch, Emily är hos Marshie men jag följer med ändå :)
 
Ska klaga lite på vädret också. DET ÄR SOMMARLOV. Vad är detta för väder? Regn och blåst och ingen sol, jag ska ju egentligen ligga i en solstol i bikini. Fast vi kanske är lurade, det kanske är höstlov?
 

ÄNTLIGEN!

Jag har hittat ett stoooort plus för den nya designen här på blogg esse! Man kan förhandsgranska kodmallen innan man publicerar när man ändrat där! Ojoj vad jag har längtat efter det! Innan har det bara gått i stilmallen och jag har verkligen saknat det, ni anar inte hur många gånger jag har fått återställa hela kodmallen för att jag har sparat "fel" inställning, men aldrig mer nu när jag kan förhandsgranska! Wihoo så glad jag är :D
 
Kodmallen är också indelad i olika kategorier vilket också är jättebra! Så det är bara tummen upp för den nya kodmallen!
 

Jag kommer fortsätta!

Efter att två väldigt gulliga personer sagt att jag inte får sluta blogga tänker jag inte göra det. Jag fortsätter! Nu direkt också, märkte att bloggen verkligen är en del av mig på bara dessa två dagarna.
 
Som ni märkt har jag inte haft så mycket bilder i de senaste inläggen och det är för att blogg esse -appen inte fungerar och då måste jag gå in på safari och sen in på hemsidan och blogga, gör man det från mobilen går det inte att ladda upp bilder, så det är därför.
 
Jag vill också säga att jag verkligen skulle bli jättetacksam och ni sprider/tipsar om bloggen.
 

Just tell me that you care and I'll be there in a heartbeat.

Hejsan, hemma från ridlägret nu och jag har haft det jätteskoj!
 
Jag har funderat på att ta en paus med bloggen ett tag och hade faktiskt tänkt göra det nu. Känner att jag inte har något roligt att skriva om och då känns det bättre att ta en paus. Tycker inte det är speciellt kul med den här pausen då jag verkligen älskar att blogga men som sagt har jag inget sådär speciellt kul att skriva om och då känns detta faktiskt bättre.
 
Tar en paus på en vecka först så ser vi då om jag börjar skriva igen eller om pausen längs lite ;) Nu vill jag bara passa på att tipsa om Justins album Believe som vunnit över många haters på sin sida och önska er en kulkul midsommar!
 
Skratta mycket så ses vi /Ullis

På till ridlägret nu!

Ska bli riktigt roligt! :D vi ses igen på torsdag, ha det bra! :)

Packat och klart!

Tror (och hoppas) att allt är packat och att jag har koll på det som inte är packat både hör hemma och i stallet, men det är som pappa brukar säga: Det man inte har med sig har man glömt, inget konstigare än så egentligen ju ;)

Har så sjuuukt ont i mina vader sen vi hoppade igårkväll, blev så trött på det så jag åkte rutschkana nerför trappan varje gång jag skulle ner och nu tänker jag inte gå ner mer för idag.

Får se om jag skriver senare ikväll, annars ses vi imorgon!

Ridläger!

Varken LBn eller LAn var så värst bra idag. Jag var lite ofukuserad i LBn och Svante var inte helt loss, samma i LAn fast då var jag mer fokuserad. Fick 60 % i båda klasserna vilket jag inte är så nöjd med, i alla fall inte i LBn. Men ja, jag lär mig från detta och gör bättre ifrån mig nästa tävling. Tack Emma och familjen för hjälpen :)

Imorgon sticker jag på RIDLÄGER. Wooopaaa på den alltså! Ska bli riktigt roligt! Håller på att packa till mig själv nu och har fixat lite i stallet med Svantes packning, det är svårt att packa till en häst... Men det blir nog bra :)

Om inte blogg esse-appen fungerar kommer det inte bli någon uppdatering, tyvärr. Men jag ska ju skriva lite mer ikväll och imorgonbitti hinner jag säkert skriva också. Annars är jag tillbaka på torsdag :)

Ingen bild från idag.


Tävlingsdags

Tror att allt här hemma är packat, jag är färdigfixad och snart sticker jag till stallet för att fixa där :) Emma följer med idag, ska bli jättekul! :D

Får se hur det blir med uppdateringen, appen funkar inte så det tar mycket längre tid att skriva.. Men jag ska försöka!

Ha en bra dag, det ska jag ha! :)

Bästa kvällen på länge!

Herregud vilken kväll! Haha helt crazy!

Barnen i Mexikogänget har verkligen haft kul. Vi har hoppat och sjungskrikit som aldrig förr till typ alla "partiga" låtar som finns. Haha helt undebart, jag har ont i huvet så mycket vi sjungit och ont i vaderna så mycket vi hoppat. Ska jag vara helt ärlig tycker jag synd om de vuxna där nere, (och grannarna kanske) men vi hade så sjuuukt kul så det finns inte. Tänk om alla sommarkvällar var som denna... Nu har vi lugnat ner oss lite och kollar film. Myspys!

De där som är aningen bättre..

Justin Bieber – Beauty And A Beat ft. Nicki Minaj
Justin Bieber – Believe
Justin Bieber – Maria
Justin Bieber – As Long As You Love Me ft. Big Sean
Justin Bieber – Fall

Bara skit i att du inte gillar honom och lyssna. Det är liksom dags att ändra åsikt, han har ändrats så sjuuukt mycket så det finns inte.


Gäster!

Hemma från både jobbet och stallet (såklart) nu :) Jordgubbsförsäljningen gick super, mycket roligare att jobba tillsammans med Emily också, innan har vi jobbat en åt gången, men idag jobbade vi båda och det var mycket roligare tycker jag :)

Svante gick också fint! Tror det kan gå bra imorgon, vågar inte säga något om vinst eller inte då jag inte har någon aning om konkurensen och allt kan ju hända, men såklart hoppas jag på placering, vore kul med någon till rosett :)

Snart kommer Josse m. familj och Emily m. familj hit. Ska bli kulkul och de lär ju stanna hela kvällen, men jag ska försöka uppdatera om jag får chansen :)

Ha en superbrakväll!


Beroende...

Jag har inte insett förrän nu hur beroende jag har varit av blogg esse - appen. Haha sjukt svårt att blogga utan den (den är paj, ja). Förstår inte hur det var möjligt att ha blogg innan jag ens hade iphone och bara kunde blogga från datorn.. Haha underlättar sjukt mycket och jag är så arg på appen som inte vill funka!

Nu ska jag snart iväg till stallet och fixa, mamma
hämtar upp mig där sen så kör hon mig och Emily till jobbet :)

Vi ses!

Full rulle hela helgen!

Helgen kommer gå i ett, det är jobb, stallet + tävling, packning och sen får vi gäster imorgonkväll. Såklart är det jättekul men det känns svårt att hinna med. För att få det att gå ihop sticker jag till stallet och fixar innan jag ska jobba, men ni får reda på mer imorgon.. Bla vad jag ska packa till... wooopaa! Kommer bli grymt!

Lycka till Pappa på Vätternrundan inatt/imorgon. 30 mil fixar du. Heja Heja!

Blogg esse appen funkar inte så jag kan inte ladda upp bilder från mobilen. Skit också. Fotbollen förresten.. Hur går det för vårt kära land?

Måste han det då?


Finns det typ någon lag som säger att man måste det när man fyllt 18 eller?

Seriöst, albumet har ju inte ens varit ute i en dag. Låt honom vara, han sköter det bättre själv. Han är den han är och gör de låtar han vill, om de/ni sen tycker att han fortfarande är en baby (som han tydligen var när han var 16 och My World släpptes) får ni väl tycka det. Men vad avgör om man ska klassas som en baby eller inte när man fyllt 18? Någon som vet?


Den nya designen..

...vad tycker JAG om den? :)

Jag gillade den gamla väldigt mycket, den var liksom enkel, lätt att förstå osv. Den nya är också bra tycker jag, jag gillar att man kan lägga ett inlägg i mer än en kategori, det har jag saknat, och där finns någon "snabbinlägg"-funktion som också verkar rätt bra, men jag tror inte jag kommer använda den så mycket faktiskt. Sjukt najs också att man kan markera mer än en bild samtidigt då det kommer gå mycket snabbare att ladda upp många bilder. Dock så kan man inte söka på bilder/mappar när man ska ladda upp bilderna och det är inte bra.. Nejnej. Stort minus på det. Det känns också lite osmidigit att att ha alla alternativ för inläggen brevid istället för under/över själva rutan där man skriver och att man inte kan ha valet för kategorierna och bilderna uppe samtidigt, om ni fattar. Bildernas storlek är nu automatiskt på 600 px vilket också inte är så bra för min blogg klarar max 500 px så jag måste alltid ändra det nu vilket inte är så kul..

Men stilmallen är bättre nu känns det som och man laddar upp bilder på samma sida så det blir inga nya flikar vilket är jätteskönt! Inläggen sparas också efterhand så det blir mindre risk för "oj datan dog och mitt inlägg försvann" Det här med att svara på kommentarerar fattar jag inte riktigt hur det funkar, med det låter ju smart ;)

Tror den nya är bättre än den förra, egentligen, man måste väl bara vänja sig lite :)

Justin Bieber - Be Alright

Justin Bieber – Be Alright

Ååååååååååååååååååååååå! Jag ryyyyyyyser!Herreguuuuuuuuud.. Ååååå jag vet inte vad jag ska säga, aaaaaaaaaa LYSSNA!


Gissa om jag är glad?!



Ojoj som vi Beliebers gått och väntat på detta albumet! ÄNTLIGEN! Och ja, låtarna ÄR bra.


Käkar!

Har kommit hem fråb Lund nu och har varit inom Svante och fixat i stallet, han får vila idag så det gick snabbt idag :)

Ska hoppa in i duschen och fixa mig, senare ikväll sticker vi till kusinerna för att fira sommarlov! :)

På tåget :)

Sitter På tåget in till Lund, ska ju jobba idag :) Slutar vid två sÅ jag skriver mer då. Designen på blogg esse är förresten ny så jag får försöka lära mig den sen...

Sommarjobb!

Måste ställa väckarklockan idag eftersom jag ska jobba imorgon. Börjar klockan tio inne i Lund så jag tar tåget dit :) Jag slutar vid två så jag sticker till Svante direkt från stationen och sen på
kvällen ska vi hem till kusinerna och fira sommarlov! Full rulle hela dagen, men det är kul :)

Nu ska jag läsa lite First Step 2 Forever, godnatt!


Lomma RK

Johan rider ju i Lomma på torsdagar och eftersom jag inte har något bättre för mig följer jag med idag! :) Jag red ju där i typ 7 år men slutade när jag började med Svante så nu är jag aldrig där längre. Känns tomt ibland faktiskt, ska bli kul att se alla ponnysarna ;)

Jag ska faktiskt dit på söndag och tävla också ju kom jag på nu :) Haha bra minne man har..


Känner stödet.


Sverige kanske är ett dåligt fotbollsland (vad vet jag) men ändå. Vi får ju stå upp för oss! Snacka om att laget kommer känna sig taggade när de vet att vi inte tror de vinner.

Känn stödet Zlatan och alla andra. De flesta tror inte att ni vinner, kul va?

Hon har köpt den.

Boken... Ullis har köpt den. Justin Bieber First Step 2 Forever är hennes. WOW.

Haha ja jag kunde inte låta bli. Köpte en väska också, väskgalen tjej ? Oh ja!

Erika och jag hade riktigt roligt och mysigy precis som vanligt. Nu ska jag börja läsa :)


Center Syd!

Hejsan :)

Jag har mest glidit runt lite här hemma idag, inte gjort så mycket. Egentligen vill jag gå ut men jag är rädd att det ska vara kallt så jag vågar inte. Haha :)

Ska snart cykla bort till Center Syd och träffa Erika och så ska vi ha det lite trevligt och så ;)


As Long As You Love Me

We could be starving
We could be homeless
We could be broke
As long as you love me
I'llbe platinum
I'll be your silver
I'll be your gold


Godnatt :)

Kollade fotboll precis, typ Holland - Tyskland var det va? I alla fall var det dem i vita tröjor som vann :)

Ligger här och gäspar så jag ska väl gå och lägga mig hade jag tänkt :) Har inga planer alls för imorgon, men om det skulle råka vara fint väder vore det trevligt att bli av med sin shortsbränna ;) Haha vi ses!

Finfin bild :D


True Words


Ännu en konfirmationspresent!

Jag har blivit totalt överraskad av Josse, Emma & Linnea idag! De lurade med mig på en buss in till Malmö där vi först fikade och sen gick till Laserdome och spelade! WOW såna vänner jag har! Blev verkligen riktigt överraskad och jag har haft riktigt roligt! Tack älskade vänner ni är bäst (L)


Fatta vad coolt!



Fina Svante!

Är hemma från Svante nu. Han var superfin och rolig att rida idag :) Riktigt taggad till på söndag!

Jag håller på att käka nu och jag ska duscha också innan jag hittar på något med Linnea! :)


Stalle nu :)

Godmorgon!

Jag ska till stallet nu, vi ska träna rörelserna i LA, tävling på söndag ju!

Svante är bra i benet förresten :)


You know it's true, everything I do I it for you.

Åå så fin låt. Verkligen älskar den och hans RÖST. Jag typ dör.


Bra start på sommarlovet!

Jajamen! Hade kul på både studenten och hos Jonna :) Ska se till att alla dagar på sommarlovet blir lika bra som denna, det lär inte bli svårt.

Jag ska förresten sommarjobba denna sommaren också! Samma ställe som förra året, najs! Börjar på fredag :)

Är hemma och ska sova nu. Vi ses imorgon :)


Hemma hos Jonna :)

Har varit på student också en sväng men nu är jag hemma hos Jonna med några tjejer och har kul :)


Sommarlovsväder!

Skönadals avslutning.. De är såå mysiga och fina, helt ärligt. Å vad jag saknar dem. Det är mycket mysigare att sitta där bland sina klasskompisar än att stå bland föräldrarna som jag gjorde idag, det är inte alls samma sak.

Hemma nu och Josse kommer om typ
när som helst :)



SOMMARLOV

Jaha då vart det sommarlov, skönt :)

Haha det är så svårt att fatta... Ska ner på Skönadal nu och se på deras avslutning som är så tusen gånger bättre än den på Tolvåker! Saknar de avslutningarna något enormt.

Jaja, vi ses :)

Bästa tjejerna! :D Alla är inte med på bilden tyvärr.


Skolavslutning?

Det måste vara ett skämt eller något? Haha en termin går inte så fort.

Känns verkligen inte som det är skolavslutning. Nejnej inte alls. Men ja, det ska bli skönt med sommarlov även fast jag inte alls längtat detta året. Skulle hela 8A börja åttan igen efter sommaren skulle det kännas ännu bättre..

Vi börjar vanlig tid men slutar typ 9.50 tror jag det var :)

Ikväll är det först student som gäller, sen ska jag och några tjejer hem till Jonna och fira sommarlovet. Kommer bli bra :)


"De svenska flaggorna vajar som ett stormigt hav"

KÄÄÄÄMPA GUL & BLÅ.

Ta de där Ukrainiska killarna nu SVERIGE!!

Ja, jag kollar på fotboll nu. Inte för att jag är så värst intresserad egentligen utan mest för att det hör till... JAAAAAA SSSSVVVVEEEERRRIIIGGGGEEEE MMMMÅÅÅÅÅÅÅLLLLL!!


Svante haltar!

Mitt i en ökning började Svante halta så jag var tvungen att avbryta och nu står Svante i sin box och haltar inte lika mycket. Matildas mamma kommer och kollar på honom om en stund :) Vi tror det är en nervsmäll han fått och jag hoppas verkligen att det går över snart!

Ska ta ut och spola honom på benet nu.


Jag har det rätt bra.


Redan hemma!

Vi slutade visst halv två ist för halv tre så jag är redan hemma! Haha fatta vad najs :) Det enda vi gjorde i skolan var att kolla på två filmer, den första Gran Torino var ju jättetråkig och den andra, Taken var faktiskt bra men jättehemsk. Usch.

Behöver inte vara i stallet förrän halv fem så jag tar det lugnt fram tills dess. Andas lite liksom. Ska ut och studsa hade jag tänkt, lyssna på musik och bara njuta. Haha nej nu måste jag ut direkt ;)


Gran Torino

Vi kollar på Gran Torino just nu och den är ju jättedålig. Haha det händer ju liksom ingenting :) Never Say Never som jag hade med mig blev nerröstad tyvärr, men sånt är livet ;)


En timme senare.

Så skönt med allt en timme senare. Liksom kunna sova till åtta är ju underbart en måndag, och cykla till skolan nio ist för åtta.. Najs! Och det är ännu skönare att det vänder på eftermiddagen, då blir det en timme tidigare! Hemma tre ist för fyra osv. Usch så trevligt.

Det är ju som sagt Knock Out ikväll och jag startar 20 över sju och jag ska fixa allt i stallet innan så behöver jag vara där halv fem och är jag hemma tre idag så blir det ju skitbra allithop :) Både ma & pa kommer och hjälper mig nere i Dagstorp, tacksam för det :)

Nu ska jag chilla i soffan ett tag innan jag ska cykla bort till "Rosa huset" och möta Emily, vi cyklar till skolan idag!

image description


Knock Out!

Det är dags för Knock Out imorgon på hemmaplan! Tjoho riktigt taggad :)

JAG TROR det är semifinal så om vi lyckas slå ut laget vi möter går vi till final! Men det är bara vad jag tror :)

Vi börjar dessutom inte förrän halv tio imorgon så det är sovmorgon till åtta imorgon! Najs! Sen slutar vi tidigt också så jag gissar på att jag är hemma redan vid tre. Perfa! :D

Nu ska jag snart sova. Godnatt :)


Nationalism, eller?



KÄÄÄÄÄÄMPA GUL OCH BLÅ.

Riktigt bra tycker jag! Kommer gå och nynna på denna hela dagen imorgon..

112 - På liv och död.

Är hemma nu och chillar i soffan, kollar på 112 - På liv och död.

Funderar på om jag ska ut och gå en runda men tror jag skippar det och ligger här resten av eftermiddagen istället :)


Snart hemma!

Gick inte så bra idag för Emily & Marshie tyvärr. Vi är på väg hem nu :)


På väg till hopptävling!

Sitter i bilen med Emily på väg till tävling :) Har faktiskt aldrig varit på hopptävling såhär med ett ekipage så det är kul :)

Vi ses under dagen!


Hemma hos Emily!

Vi har varit hemma hos mig hela eftermiddagen/kvällen och kollat på gamla foton på oss och sett en film som jag inte kommer ihåg vad den hette ;)

Emily ska tävla imorgon och jag följer med, sover här hos henne inatt också :)

Hahaha så gulliga vi var :')


Studsar!

Studsar, har världens finaste tröja på mig och lyssnar på HÖG musik som pappa tagit ut. Finns bara ett ord för allt det: NAJS!


2 mil cykling.

Usch så jobbigt det var. Haha men riktigt skönt NU när jag är hemma :)

Ska snart jumpa in i duschen och sen ska jag försöka få ihop kvällens planer!


88

Tål egentligen inte den, men schhhh.
Finns seriöst ingen godare glass.


Center Syd nu!

Sticker till Center Syd & Ica Maxi med mamma! :)


Lördag!

Såå skönt att kuna sova precis hur länge man vill. Sov till tio idag. Najs! :)

Har inga större planer för dagen. Emily och jag har snackat om att hitta på något men ungen svarar inte på sms.. ;) Jag behöver några grejor också så jag och mamma sticker kanske in till Lödde ett tag och sen skulle det inte vara helt fel att cykla en runda. Men vi får se hur det blir :)


Rolig kväll!

Har haft en riktigt rolig kväll på studenten med Elsa och brorsan :) Vi gick hem till oss efter ett tag och kollade på någon Björn Gustavsson-film (riktigt rolig!), men nu har Elsa cyklat hem och jag ligger i sängen :)

Vi ses!


Utgång på ingång!

Studentfest nu! Alltid lika kul :)


Mysig eftermiddag!

Erika följde med mig hem efter skolan och så hade vi tänkt se The Lucky One men vi fick inte igång den så vi såg Never Say Never istället ;) Haha men det är retligt att vi inte fick igång filmen vi egentligen ville se..

Ska snart bort på studentfest, ska bli kul! :)


Elevens Val.

Har Elevens Val men vi kollar på film och det orkar inte jag kolla på så jag struntar i det :)


Chill dag!

Sitter och väntar på att matten ska börja. Fast det blir inte så mycket räknande för vi har redan lämnat in böckerna ;)

Skåpen är tömda nu också.


SISTA dagen!

Nu är det sista dagen i skolan. Nästa gång jag kommer till skolan är det avslutning. Eh? Det har gått helt sjuukt fort, jag hänger inte med. Men ja, idag ska skåpen tömmas/städas och sen blir det väl att kolla film på lektionerna.. Haha alltid så i slutet av terminen, vi kollar film hit och kollar film dit, men det är najs! :)

Jag ska på student ikväll men jag får se vad jag hittar på innan det :)

Ha en bra dag!


Sovdags!

Är så trött så ögonen går i kors. Haha måste verkligen sova ;)

Vi ses imorgon och då är det FREDAG! Hur najs är inte det egentligen? :) Ska på student på kvällen också, kul! :)


Yeeey :D

Appen funkar nu! Tjoho! :D

Ligger i soffan och kollar på tv. Är rätt trött nu så ska bara ta det lugnt nu och chilla ;)


Noll koll på allt.

Blogg esse-appen bara dummar sig fortfarande. Därför jag inte skrivit.

Försöker skicka bilderna från dagen till vännerna men det går sådär om man säger så. jag har massa internetsidor uppe och massa olika flikar på varje och det laddas bilder både här och där. Haha sämst jag är :) Jag ska även försöka skicka några bilder från Mexiko till Josse som jag fotade när vi åkte linabana och lite så.

Svante skötte sig finfint idag! Lite trög i början kanske men det blev bra i slutet och jag är riktigt nöjd! Härligt! Det ser för övrigt ut som att det blir Knock Out på måndag här i Dagstorp. Kulkul och sen har vi ju tävlingen den sjuttonde! Taggad till max!

Nu ska jag fortsätta kampen med bilderna. Sen ska jag fixa blogg esse-appen!

image description
Känner att denna bilden säger er otroligt mycket..


Vi är GRYMMA!

Ledsen för att jag inte skrivit under dagen. Blogg esse -appen har krånglat och jag har försökt att skriva flera gånger!

OV Beach Handboll 2012.. Hur gick de för laget i de gröna tröjorna det lyser om då? Det gick bra tycker jag! Den första matchen började trögt, den andra var också lite trög men sen fick vi fart! Vann de två sista och var vidare till slutspel! Tjoho! Vann den första matchen i slutspel och i den andra åkte vi ut. Samma som förra året (fast då vann vi alla matcher utom den sista..) Själv spelade jag inte så mycket, tycker det är bättre att de som tycker det är roligare spelar, jag nöjer mig med att heja ;)  Tycker vi ska vara nöjda och stolta över oss själva, vi är verkligen grymma även om det inte gick hela vägen!

Nu ska jag till Svante. Varken jag eller han ska inte få det så värst lätt idag. Trimmar oss båda till max :)

Vi ses!



Visst är våra tröjor snygga?!


OV Beach Handboll.

Faktiskt riktigt taggad inför OV imorgon! Vi var ju med förra året också och det gick rätt bra för oss, men iår satsar vi på vinst! :)

Fast det gjorde vi egentligen förra året också, men vi är lite mer taggade iår tror jag, i alla fall jag ;)

Jag har packat lite grejor för morgondagen och jag såg att Ocean's thirteen går på tv ikväll! Min favoritfilm (bortsett från Never Say Never..) ju! Bara måste se den, ingen tvekan!


Chill i soffan!

Hejsan! Sprang lite intervaller innan idag, känns bra :) Nu chillar jag i soffan, kollar på svenska hollywoodfruar, haha. Men ska se 112 - på liv och död snart ;)

Min update har inte varit så bra idag, men jag hoppas att ni överlever :)


Efter nästan fem timmar på Nova...

Haha trodde inte vi varit där så länge, men det hade vi visst :)

Jag köpte en borste, tottar och klämmor på Glitter för ett riktigt pangpris, haha najs :) Sen köpte jag och Emma vars en Sverigetröja nu när det snart är fotbollsEM, vi tror liksom att Sverige vinner nu när vi köpte dem ;)

Nu ska jag ut och springa en runda.


På väg till Emma!

Hämtar upp henne och sen sticker vi till Nova!


Poolfix.

Rummet är städat! Tog rätt lång tid men det är ju inte så konstigt ;) Ganska skönt ändå att kunna se golvet typ ... :)

Nu har jag fått order av mamma att fixa vid poolen så jag får väl sätta fart :)


Godmorgon!

Har typ precis vaknat och käkat frukost :) Nu ligger jag i sängen igen ;)

Emma och jag ska till Nova senare idag och vad jag ska göra innan dess vet jag inte. Städa rummet vore en bra ide. Tror ärligt talat inte att min rum varit såhär stökigt såhär länge innan.

Men ja, det finns ju roligare saker att göra så vi får se vad jag hittar på :)


Kulkul kväll!

Har haft riktigt roligt hos Josse, precis som vanligt ;)

Ligger i sängen nu och ska sova snart. Senare idag (haha petig som jag är kan jag inte skriva imorgon eftersom klockan är typ 00.00..) ska jag och Emma till Nova! Kommer bli kulkul :)

Sov gott om ni inte redan sover!


Hemma från stallet.

Sådär nöjd med mig själv (och Svante) idag... Min ytterskänkel är jag inte så nöjd med och min sits är ju grunden för en bra ridning så det är inte Svantes fel att det inte gick så värst bra idag. Men jag är långt ifrån missnöjd! Det ska krävas oehört mycket för att jag ska lämna Dagstorp om jag är missnöjd eller om det inte skett en förbättring mot slutet av det som inte var så bra i början. Så om jag är nöjd eller inte avgör typ skillnaden från förra passet. Jag vet att jag (och Svante) egentligen kan bättre än vad jag (han) visade idag liksom. Men vi alla har ju våra lite bättre och sämre dagar :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sticker jag hem tilm Josse! Hinner inte familjen som sticker typ nu.


Nyttig mellis!

Haha för en gång skull äter jag någorlunda nyttig mellis (förutom några riskakor...)! Wow vad har hänt? Haha :)

Ska till stallet nu, Svante ska få ett härligt dressyrpass och mina ytterskänklar ska trimmas till max! :D


Tisdag!

Hejsan!

Näst sista riktiga skoldagen i skolan idag. Urk. Det händer inte så mycket idag, mest lite chill hit och lite chill dit, typ. Det gillar vi :)

I eftermiddag ska jag först rida Svante (det blir dock ingen Knock Out) och sen är vi hembjudna till Josse så vi ska dit vid sju. Fast jag kommer lite senare iom att jag är i stallet, hinner inte riktigt till sju.

Ni får ha en bra dag, jag älskar er!


Kurragömma med en laddare.

Den enda nackdelen med ett stökigt rum är egentligen att sakerna försvinnwt rätt lätt... Laddare kom fram, jag behöver dig!


Några bilder från dagen.






Jag rider inte honom så öppen i formen, haha. Detta är när passet är slut och han såg något trevligt ;)


Åååå så fin han är! :')




Jag rider med säkerhetsväst under jackan det är därför jag ser lite uppstoppad ut ;)

Har inte förstått att denna fina ponny är till salu och att vårt äventyr tillsammans kan sluta precis när som helst egentligen. En vardag utan Svante finns ju inte. Vad ska jag göra när han är såld?




Jättenöjd med Svante idag!


Stallet nu!

Är på väg till stallet nu :) Det är träning senare ikväll, sista innan sommaren TROR jag. Gissar på att jag är hemma vid sju som vanligt så vi ses då :)


Brorsans blogg!


Klicka HÄÄÄÄR så kommer ni till Johans blogg!

3 skoldagar kvar.

TRE skoldagar kvar? Vad hände med åttan? Det har ju gått så sjuuuukt fort. Jag vill inte börja nian och absolut inte om nian kommer gå lika snabbt som åttan. Hemska tanke. Men vi har ju faktiskt OV och klassens dag kvar, så det är fem dagar kvar med 8A. Uuuueeee.

Usch jag är ledsen på riktigt nu. Vill INTE.

Ja. Skolan är ju rätt chill nu. Betygen sätts senast på torsdag så snart kan vi börja busa sa pappa, men jag tror vi skippar det ;)

Ha en bra dag :)


Hahaha så små vi var!


Ett och ett halvt år sen.

För ett och ett halvt år sen började ulrikaslife. Fatta vad tiden gått fort! Helt otroligt ju.
Första headern. Haha ojoj  :')

I wanna show all my haters love.

Jag blir skitglad av denna låten! Haha jag blir verkligen det. Vill typ bara upp och dansa när jag hör den, haha! Nananananana & lalalalalalala bästa låten på länge.
Ligger i soffan och ska träna lite på engelskglosorna nu, sen blir det Mästarnas Mästare! Heja Pernilla!

Åå vad jag älskar det!


Kvällens "outfit"

Haha myspys.

Gör aldrig outfits och när jag väl gör det så är det ingen seriös. Haha :)


Har precis laddat ner Viddy.

Och det är tack vare samma person som gjorde att jag skaffade twitter. Han börjar på J och slutar på ustin, mer säger jag inte :)


Lång promenad!

Har varit ute och gått med pappa i över en timme! Riktigt skönt :) Vi var även på soptippen en sväng med allt jag och mamma rensat ut idag och nu ska vi fortsätta :)


Min kära Tivoli Pal Radio.

Vad skulle jag göra utan dig? Helt ärligt, du är fantastisk. Så många stunder du räddat. Kärlek till dig!


Städ- och rensardag?

Mamma fick något städarryck och har börjat städa och rensa och eftersom jag inte har något bättre för mig hänger jag på :) Jag har faktiskt varit ute och klippt gräset också, duktigt ;)

Dags att sätta fart :)

image description


Söndag!

Usch så najs med söndag!

Jag har varit nere och käkat frukost men gick och la mig i sängen igen efter det. Inte det smartaste för det är ju nästintill omöjligt att ta sig upp sen igen.. Men å andra sidan har jag ju ingen brådska så det är lugnt :)

Det enda jag måstemåste göra är engelskläxan men sen måste jag kolla på finalen av Mästarnas Mästare och helst springa en runda. Men vi får se hur det blir med att springa en runda.. Jag ligger ju så bra här :)

Bästa killen som sitter ovanför min säng och vakar över mig när jag sover så ingen kommer och tar mig ;) Hahaha! :D


BLOGLOVIN!

Jag har använt Bloglovin i perioder. Men de där perioderna var rätt korta på max 5 dagar. För jag tyckte det var jobbigt att behöva gå in på Bloglovins hemsida på datorn först (vadå lat?).

Men det är rätt jobbigt att behöva klicka in på alla bloggar bara för att se vem som uppdaterat så nu har jag laddat ner Bloglovin-appen och den är SUPER! Mycket bättre än hemsidan.

Oftast kollar jag bloggarna från mobilen så den är jättebra att ha! Och de gånger jag kollar bloggarna från datorn kollar jag först på appen vilka som uppdaterat, sen går jag in på deras bloggar på datorn.. ;) Smidigt och bra!

Tycker ni ska testa Bloglovin! Även fast ni testat hemsidan men inte appen, för appen ÄR bättre :)


Sorry Norge men benan är på fel håll.


Mästarnas Mästare och jordgubbar!

Sämre kan man ha det :)


Låten som spelas mest just NU.


Stallet med Emily!

Emily ringde och frågade om jag ville följa med henne till Marshie och såklart ville jag det! Jag red lite jag med och nu när jag kom hem skrev jag klart min historia och samhällskunskap-uppgift :) Hoppas att den höjer mitt betyg, skulle vara sjukt skönt faktiskt. Det braiga är ju att den i alla fall inte sänker betyget, så det är najs!

Har ingen aning om vad som händer resten av dagen. Blir väl att bara chilla och ta det lugnt :)


Denna killen har precis sålt ut MSG på 30 sekunder. Beliebers är oslagbara.


Helt sjukt!!


Joggingtur?

Har inte gjort mycket vettiga saker idag. Mest degat framför datorn, men jag har faktiskt tränat på engelska och skrivit lite på so-grejset.

Ska nog sticka ut och springa en runda för jag har inte så mycket annat för mig så det är lika bra :)


"Leave me alone stupid love song"



And I'm so sick of love songs
So tired of tears
So done with wishing
You were still here
Said I'm so sick of love songs
So sad and slow
So why can't I turn off the radio?

Gotta fix that calendar I have
That's marked July 15th
Because since there's no more you
There's no more anniversary
I'm so fed up with my thoughts of you
And your memories
And how every song reminds me
Of what used to be

Känner igen mig såå mycket i texten. Älskar denna låten, så fin och så bra :)

Sen får jag väl säga att det var LÄNGESEN (2009) Justin sjöng So Sick (klippet) så han sjunger mörkare NU.


Lycka till pappa!


Lycka till på Ringsjönrunt idag! Du fixar det!

Älskar dig massor pappa, du finns alltid här för mig, jag vet att jag kan prata om allt med dig och jag uppskattar det verkligen.

Bilden är förresten från nyår 10/11 och pappa helt plötsligt fick för sig att hoppa bock :')

Godnatt!

Säger godnatt till bloggen nu. Vi ses imorgon :)


Let's Dance!

Ligger i soffan och väntar på att Let's Dance ska börja igen.. Som jag sagt tidigare tycker jag inte det är ett bra program egentligen, men jag brukar kollar ändå.. Så jag kanske tycker det är bra då? Haha :)

Jag har gjort rätt många mer collage med Justin-bilder och snäll (?) som jag är laddar jag upp några nu... :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2423370/images/2012/pic_204947291.jpg" class="image">


Sorgligt att så många behöver lyckopiller?


Lite uppdatering från stallet

Jag hade tänkt köra ett tufft dressyrpass på utebanan i Dagstorp idag men det gick inte för där var tävlingar! Typiskt ju. Tog ett litet lugnare pass på en liten gräsplätt i skogen istället. Tränade mycket tempoväxlingar och på min sits. Efter de sådär halvbra förutsättningarna jag hade är jag nöjd med passet!

Som det SER UT just NU är det Knock Out på tisdag på hemmaplan. Är inte helt hundra bestämt att jag ska vara med då Svante inte är min ponny och det måste ju passa Matilda också, men hon sa att hon trodde det skulle gå bra att jag lånade Svante :) Riktigt taggad och om vi slår ut de andra lagen går vi till final! Vore ju riktigt kul om vi gjorde det!

Och om Svante inte är såld om lite drygt två veckor så åker jag på ridläger med honom! Det beror ju också på om det finns en plats kvar till mig, men gör det det och Svante inte är såld så :) Det är Britt-Marie, min tränare som håller i lägert så det blir kul!

Både tävlingen och och ridlägret är ju fortfarande eventuella saker.




Helg!

Tycker för en gång skull det ska bli skönt med helg. Liksom nu när vi inte har mycket läxor och prov kan det vara skönt :) Har en frivillig SO-uppgift som ska göras i helgen som förhoppningsvis höjer mitt rätt dåliga betyg i historia och samhällskunskap. Sen är det ju engelskglosor, men det går snabbt! Mattediagnosen skippar jag... (mamma du kan vara lugn, jag fick det) :)

Nu ska jag till stallet i detta blåsiga väder! Vi ses senare!


Lite såhär känner jag.

Should've known better,
Now I miss you,
Like Sahara misses rain
Changing like the weather
Maybe it's true
Maybe you're not gonna change

Soluna Samay – Should've Known Better - Eurovison 2012 - Denmark

Ja, finns väl inte så mycket mer att säga. Älskar låtar med en text jag känner igen mig i.

I wish we had another time
I wish we had another place
But everything we have is stuck in the moment
And there's nothing my heart can do (can do)
To fight with time and space
'Cause I'm still stuck in the moment with you

Justin Bieber – Stuck In The Moment

En till fin text jag känner igen mig i.

Haha jag skulle kunna lägga upp miljontals med texter, men jag tror jag skippar det.

Ha en bra dag!


RSS 2.0