Ma & pa hade med sig lite saker hem till mig oxå :)


Träningshorts + tröja, två riktigt fina väskor :)
Vet att jag ser helt konstig ut på bilden, nyduschad ;p


Det vita är marshmellows, ska grillas imorgon :)
Tröjan ny, shortsen samma som på förra bilden.

Äntligen är de hemma :)

Pappa hämtade mig i skolan idag :D Det var faktiskt sex dagar sen jag såg honom (och mamma), så jag blev väldigt glad när jag såg honom, såklart ;) Hemma käkade jag lite mellis, passade lite fotboll med pappa :) Sen fick han reda på att Emily hämtat Marshie och då pappa blev så nyfiken att vi var tvungna att åka och titta på henne ;) Jag följde med Emily när hon red i Dagstorp och tog lite bilder. När jag kom hem var mamma hemma :D Härligt att ha hela familjen samlad ;) Hehe..

Nu har vi precis käkat, smarrigt var det :) Hade tänkt hoppa in i duschen nu och sen har jag lite att fixa. Mamma har köpt hem jordgubbar som jag också hade tänkt hjälpa till att äta upp ;) Hihi. :)
Kanske att det blir ett inlägg senare också. Kram än så länge.




Tjoohoooo ! :D

Jaaaaa! Nu har mamma och pappat landat! :D
Så skönt, nu vet jag att jag snart får träffa dom och ge dom två stora bamskekramar.. :D Hade tänkt ringa dom någon gång under dagen. Jag är en ganska känslig person, så jag kommer säkert börja gråta.. Hehe.

Idag är det också vikingadag :) De är inte spec. roliga, men det är lugnt, och det gillar vi! ;) Riktigt härligt väder är det också, det gillar vi ännu mer! ;)

Nu ska jag snart gå till bussen, Vi ses ikväll! :)


Om Svante idag :)

När jag gjort i ordning Svante tog jag en tur i skogen innan jag red ner till Dagstorp. Det var riktigt härligt att rida på stigarna mellan träden, köra lite skänkelvikning på stigarna och bara njuuta! Svante blev riktigt svettig innan ens lektionen hade börjat (älska värmen). Och när vi börjat träna för Britt-Marie var jag tvungen att ringa farfar som fick cykla till Dagstorp med vatten till mig :P Riktigt jobbigt var passet. Efter några vätskekontroller var två stora vattenflaskor slut, törstig var jag ;)
Svante var lat, och stundtals gick han knappt fram alls. Men jag är ändå nöjd, man kan ju alltid skylla lite på värmen.. ;) Red på hackamore, för såret i munnen är fortfarande inte helt läkt. Men snart så.

Nä, nu ska jag krypa ner i sängen och läsa (A)
Imorgonbitti landar älskade ma & pa. Ska bli grymt härligt att se dem igen, jag lovar att de ska få riktigt stora bamsekramar av mig ;) Men jag får vänta hela dagen, vi träffas inte förrän på kvällen, fast jag kan ju alltid ringa på lunchen.
Kram och sov gott! :)


Bild från ett tag sen.


Grymt härligt väder ! :)

Hejsan Svejsan :) Idag och imorgon har vi temadagar, vi håller på med Vikingar. Idag har vi bla. målat runstenar, skrivit om vikingatiden "lekt" arkiologer osv. Vissa har även gått bort till något grejs i närheten och provat baka, gräva efter fynd och lite sånt. Men dit ska jag imorgon :) Vi slutade 3 idag (imorgon också) så farmor kom och hämta mig i skolan iom att bussen ändå går 15.40.

Stack till Svante och nu har jag precis varit ute och käkat vid poolen. Ska ut och lägga mig i en solstol igen, kanske att jag badar, det är ju riktigt härligt väder! :D
Vid sex sticker jag till Svante och tränar för Britt-Marie.


Svar till "anonym"

Kommentar:
sluta lägga ut massa bilder på när du
ler, skrattar och allt var du nu gör.
dom är inte fina, du ser bara ut som ett
skrattretande troll.
tex bilden i detta inlägget (förra inlägget), fin? nejtack.
lägg ut ny bilder och skriv inte att
du tycker det är ett äkta leende och allt
för det är det inte kan jag lova dig.

älskar din blogg och allt men stör mig
riktigt mycket på dina "skratt och leende" bilder.
blir bara så jävla trött på dom!

Svar: Om du inte gillar bilderna jag lägger ut tycker jag du kan dra härifrån direkt. Jag ler och skrattar på bilderna för att det är jag. Och äkta skratt är det precis vad det är! Hur fan ska du kunna veta det? Jag bryr mig inte heller om du inte tycker bilderna är fina som jag lägger ut, tänker inte sluta le på mina bilder :) Den senaste bilden tycker jag är fin, jag kan inte bli finare än jag är. Liksom. Sen att du inte vågar stå för vem du är, är riktigt fegt! Tänker förrästen inte acceptera kommentaren, den passar inte in på min blogg. Det får räcka med att den står i detta inlägget.
Tack så mycket.

Godmorgon! Idag har jag två veckor framför mig, sen blir det sommarlov! :) En halv skoldag är vad jag har kvar. Resten av dagarna är schemabrytande, Härligt! :)
Mamma och pappa kommer hem imorgon, jag längtar! :D Nu ska jag snart gå till bussen, Vi ses! :)




En kväll framför tvn :)

Just nu kollar jag på Ponnyakuten på DVD :) Johan fick den filmen när han fyllde år. Vi käkade jordgubbar idag med. Klart de godaste jordgubbarna för året. Massvis med grädde till gör det inte sämre ;) Snart är det final i Mästarnas Mästare. Ska ner och kolla om där finns något godis där nere :)

Har pratat kort med mamma också :) Usch, vad jag saknar henne och pappa. De har förresten varit uppe i Empire State Building, jag vill också! Såklart har de gjort mer saker också ju ;)

Tycker att Ingemar ska vinna Mästarnas Mästare :)

...

So do whatever it takes
'Cause you can't rewind a moment in this life
Let nothing stand in your way


112 - på liv och död

Faktiskt ett bra program tycker jag :) Farmor är ute och köper jordgubbar, mumsigt. Jordgubbar är så gott :)
Ska scrappa ett kort nu hade jag tänkt.

Det är ju Mors dag idag, så mamma: Hoppas får en bra Mors dag (hennes dag har ju precis börjat).


senaste kortet jag scrappat.


Ska käka lunch nu :)

Har sprungit en runda, rensat ogräs och cyklat för att kolla på Emilys nya häst :) Fin pålle med fint namn: Marsh Mellow ;) Nu ska jag ner och käka, falukorv i ugn. Gott  ! :)


reprisbild

godmorgon! :)

Idag hade jag en riktigt sovmorgon (A) Sov till halv 10, perfekt tid att gå upp på, tycker jag :) Nu ska jag ut och springa, :) Längtar för det var längesen. Efter det blir det att duscha och städa ;)
Vi ses !


Kanske att jag tar en glass sen ;)


En superhärlig dag.

Har haft en extremt härlig dag ute på Landet. Även nu var där massa fina blommor, men inte alls lika många som i påskas. Ma & Pa har ju med kameran till NY, så det blev mobilkameran idag med. Men den är bra den också! :)Förutom fotat har jag såklart lekt lite med Cecilia & Anna.
Jag vet inte om ni märkt att jag alltid har på mej ett halsband det står GLÄDJE på. Idag åkte jag och mormor till samma butik och köpte ett till sånt smycke det står SANN på. Tycker de är riktigt fina.
Idag har jag även haft mycket kontakt med ma & pa. Vi skickar sms precis som om det vore gratis ;P Men det känns skönt att veta att de har det bra och ha lite koll på vad de gör ;) De har bl.a. sett Mamma Mia. Fuskit, får jag väl säga. Jag saknar dem så.
Vi har oxå ute på Landet köpt stora glassar, åkt till Baskemölla (älskar namnet) och badat fötterna i det iskalla vattnet.

Bilderna jag tog idag.















Nu när jag suttit och laddat upp alla bilder kan jag ju också säga att nu fungerar tvn! :)
Bara diskmaskinen som ska börja fungera igen.. den pajade i fredags.

Svar till Linnea :)

Jupp, det är den flätan du gjorde! Den blev super fin! :)

Tjohoooooo! Nu ska vi ut till Landet, :D Ska bli super roligt och mysigt. Kul att träffa mormor, morfar, Anna & Cecilia också :) Det kommer inte bli uppdatering under dagen. Vi ses ikväll.


man måste nog vara där själv för att förstå hur mysigt där är.

Så ska det låta

Sitter och kollar på Så ska det låta (tvn i mitt rum funkar). Ett ganska roligt program tycker jag ;)
Samtidigt får jag bra tips från vännerna mina hur man kan göra om ens tv inte fungerar, bla. att slå tvn med en slägga :) Vad tror ni om den idén? Själv är jag lite tveksam..


älskade Svantisen.

Svar till Emma :)

Emma (jag gissar på att det är hon i min klass?) undrade vad det är för sår Svante har i munnen.
Det är helt enkelt sår av bettet, tyvärr. Bettet har troligtvis på något sätt skavt i munnen och så har det blivit ett sår. Tråkigt men sant! Jag får väl också säga att det är tusen gånger bättre nu, det läker fint :)

Chill skoldag idag :) Klass 7As sista vanliga skoldag, fast att det är två veckor kvar! Sen hade jag (på elevens val) hela sjuans lataste lektion. Jag gjorde ingenting. Bara satt, typ. Riktigt skönt.
Följde med hem till Emma idag efter skolan, Linnea också :) Det vi bakade blev super goda, tror jag åt fyra muffinsar + en kanelbulle till mellis ;) Sen här hemma åt vi jordgubbar med sjukt mycket grädde till, en lite onyttig dag kan man väl säga. Men det är ju faktiskt fredag ;)

Tv:n har slutat fungera och vi har ingen aning om hur man ska göra för att få den att fungera. Typiskt.
Ska ut och försöka lite till nu :)


Hemma hos Emma gjorde vi inbakade flätor på varandra :)


Lite rubriksidé-brist.

Fredag idag, tjohooo! :) Dessutom längtar jag riktigt mycket till helgen. Ví (jag, Johan, farmor och farfar) ska ut till Landet och träffa Anna, Cecilia, Mormor och Morfar :) Ooooo, älskar Landet så mycket, längtar!!
Men det är imorgon det.. ;) Idag ska jag som sagt hem till Emma och baka kladdkakemuffins med Linnea oxå :)


Enormt mycket kärlek till detta huset.

Hackamore idag igen.

Extra många besökare idag och jag har inte bloggat! Usch, och
här kommer förklaringen:
Efter skolan stack käkade jag och sen stack jag till Svante med farmor. Vi kom hem vid sju och lagade hamburgade med farfar :) Mumsiga blev dom. Sen ringde jag några samtal ang. sommarjobb. Jag hoppade in i duschen och nu är jag här, alltså fullt upp ;)

Hos Svantisen idag gick det bra. Men han var slö idag med, men jag fick fart i honom tillslut och blev faktiskt riktigt nöjd med passet! :) Red på hackamore för såret är inte helt läkt än, men det är mycket, mycket bättre.
Dessutom har jag anmält mig till en tävling i Båstad! :D

Nu ska jag skriva lite till ma & pa på fb ;) Sen blir det att sova (A)


längtar, det är såå kul!

Skulle vilja vara med ma & pa i NY.

Nu har ma & pa precis åkt till flygplatsen. Jag hoppas verkligen det kommer ha superkul i NY, själv kommer jag göra mitt bästa för att inte sakna dem allt för mycket ;) Hehe.. Men jag ska nog kunna ha kul utan dem ;)

I em ska jag till Svante och imorgon ska jag hem till Emma :) Linnea ska oxå till Emma, vi hade tänkt baka kladdkakemuffins. Receptet är på spanska, så jag får bli tolk, de andra läser tyska ;)
Nu ska jag göra som jag gjorde igår, sätta mig i schäslongen och inte göra något alls. Men fysikboken får nog hålla mig lite sällskap, det är ju faktiskt prov idag!


Natti!

Har precis chattat med Emma och Linnea. Roligt hade vi och jag tror ingen fattade inget? Iaf kändes det så ;)
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite innan jag somnar (A)
Imorgon flyger ma & pa till NY och kommer hem på tisdagmorgon, men jag träffar inte de förrän på kvällen. (de är en överraskning till Ettan, hon och Niklas ska också dit). Jag kommer sakna dem. 
Innan jag kryper ner i sängen måste jag tvätta bort mitt smink, kom jag på nu ;)



...

När man behöver fälla ner markiserna i huset 
vet man att det börjar bli sommar.


älskar bilden, precis som sommar ;)

Ibland kan man bli överraskad!

Hittade massvis med olika sorters glasspinnar i frysen! Bla. låg där 88-glassen som jag blev riktigt sugen på. Men eftersom jag troligtvis är allergisk mot hasselnötter kändes det dumt att chansa. Magnum fanns där inte. Men däremot Nogger! Den är riktigt god dem med! ;)




Glassgalning = jaag ! :P

Fick precis sjukt ont i tummen? Läskigt. Aja, skit samma.

Skolan idag var riktigt lugn :) Super-duper-bra eftersom jag varit trött hela dagen! Man märker tydligt att det snart är sommarlov, man har inte mycket att göra på lektionerna, och det mesta handlar om "att göra klart". Härligt.
Jag följde med Erika hem efter skolan :) Vi pluggade inför fysikprovet imorgon och så pysslade vi och hade mysigt. Nu blir det att plugga lite till + att jag är riktigt sugen på glass så jag tar nog en sväng förbi frysen först ;)
Hehe.


Nu håller vi tummarna på att jag hittar sånhär glass när jag öppna frysen!
(det är 0% chans, men ändå ;D)


go for the best days of your life.

Idag är jag trött, sjukligt trött. Det enda jag vill är att krypa ner i sängen och sova i evigheters eviget. Men tyvärr kan jag ju inte det. Jag kommer ju inte få mycket gjort på lektionerna idag. Aja, det är bara att försöka bli lite piggare och bara köra på i skolan + lägga sig tidigt ikväll.

Efter skolan ska jag plugga fysik, prov imorgon. Kanske att jag och
Erika ska plugga tillsammans.
Nu ska jag iaf krypa upp i min schäslong och bara chilla de 25 som
är kvar innan jag ska gå.


haha, ser helt konstig ut :p


Vill ha sommarlov ! :)

Just nu pluggar jag till fysikprovet på torsdag.
Bara för jag är så duktigt vet jag hur man säger det på spanska. Estoy estudiando fisica. Haha..

Har varit med Josse idag :) Vi studsade bra, men det var kulkul!
Sen har jag även kollat om det finns några dressyrtävlingar, hoppas att det blir något :)
Nu måste jag faktiskt fortsätta plugga, bara så ni vet handlar det om ellära. Kan det snart! :)
Tänk, om 16 dagar är det sommarlov! Och det är ju massa lediga dagar medräknade där + schemabrytande dagar. Denna veckan är den sista "riktiga" veckan. H Ä R L I G T !
hehe..

Sol, kom fram! Vi saknar dig.

Morsning! :)
Tråkigt väder. Det blåser och det är kallt. Att det regnar bryr jag mig inte om, härligt med regn! Jag har inte alls lust att gå ut i detta vädret. Usch.
Den senaste tiden har jag blivit av med saker
1 En fin klocka jag fick av farmor & farfar från USA
2 En superfin (enligt mig iaf) klämma
3 Ett halsband som jag delar med Erika
4 Min skåpnyckel
Det är så jobbigt, för hur mycket jag än letar hittar jag inte sakerna. Om 15 år hittar jag säkert sakerna, men då har klockan stannat, jag har redan köpt nya klämmor och då behöver jag inte skåpnyckeln.
Aja, vi får hoppas att de dyker upp snart!
Hur mycket ni bryr er:
-/----------------------
Vi ses ! det funkar inte att ha mellanrum mellan raderna?

Lite om Svantisen idag :)

Emily kom till ridhuset idag när jag red! Det är alltid lika roligt :) Elsa var där också, så det blev en liten rolig stund på utebanan. Som förra veckan red jag på hackamore, jobbigt säger jag bara ;)
Svante var extra lat och oengagerad idag och gick knappt fram alls. Men alla har vi våra lite sämre dagar. På torsdag blir det bättre igen ska du se!
Jag kliade precis sönder ett myggbett (A) Måste ner och ta ett plåster, sen ska jag krypa ner i sängen :)
Vi ses imorgon!
Man ser ganska stor ut med säkerhetsväst under ;)
Grymt skönt att kunna rida utan jacka!

En lite stolt Ullis ;P

Måste bara berätta att idag i skolan sprang vi IP-rundan. Man fick välja mellan 4, 5 elr 7 varv (ett varv är 1.1 km) Och jag satsade på fem varv och trodde att jag skulle vara helt slutkörd då. Men efter fem varv var knappt alls trött, så då körde jag två varv till! :) Alltså 7 varv totalt. Supernöjd! Det var endast tre andra i klassen som gjorde det, så jag är faktiskt riktigt stolt (A) Sen när jag kom i mål stod mina fantastiska kompisar och väntade på mej, med två stora tunnor vatten! Som ni säkert kan lista ut hällde de tunnorna över mej.. Kallt. Nog med skryt ;)
Har varit hos Svante en sväng idag. Kom hem och tog tårta från
igår :) Smarrigt. Om ungefär en halv timme ska jag till stallet igen,
kanske att Emily hänger med. Vi får hoppas!
Nu har jag lite att fixa, och jag tror att det kommer bli ett inlägg
vid tio-tiden :)
bild från någon vecka sen.

Rolig musikvideo! :)


Nu måste jag verkligen dra till bussen, annars kör den utan mej! ;p

Hoppas ni sovit gott! (A)

Morsning mina kära bloggläsare! :)
(Jag går direkt till vad jag ska göra i em, har inget annat att skriva om..)

Efter skolan ska jag cykla till Svantisen :) Det är träning för Britt-Marie idag.
Uppdateringen kommer att bli senare (vid tio, om det blir någon alls).
Men jag hoppas på att kunna skriva lite kort innan :)

Måste fixa lite saker nu. Vi ses!


Min, mammas och Ettans lilla plan

Jag hoppas att ni inte har för höga förväntningar nu. För det är
inte något jätte stort. Men när vi firade Ettan igår fick hon en
operaklänning som används på opera och sedan sålts ut. Så vi
bestämde oss att köra på långklänning idag på Johans kalas. Jag
har ingen så jag fick låna en av mammas klänningar. Något för
stor, men det gick! Jag tog även ett par höga skor med klack..
Ni skulle se de andras min när de såg oss stå där i långklänning! ;)


de små söta tjejerna ville såklar också vara med på bild så man ser
klänningen jag hade så bra.


Ettans super fina klänning!

scrapbooking :)

Nu har alla gäster gått hem :) Även detta kalaset var riktigt roligt ;)
Anna & Cecilia ville bada, så då lovade jag att bada med dom.
Det var ganska kallt i luften, men helt ok i vattnet! :) När jag
hoppat i kom Anna oxå i. Cecilia ville, men vågade inte och kom
aldrig i. Det berode nog på att det började åska när vi precis hoppat
i :P Ingen super tajming direkt ;)
Den sista stunden scrappade vi. Det var riktigt mysigt att sitta där på
golvet och scrappa medan det ösregnade och blixtrade utanför. Haha.
Hur man nu kan tycka det.

Min, mammas och Ettans plan blev riktig bra! När jag laddat över bilderna
laddar jag upp det här. Har lite att fixa innan jag ska krypa upp i soffan och
kolla på Mästarnas Mästare. Sen kom jag även på att jag i lördagsmorse
att jag skrev att jag skulle läsa ut min bok innan helgen. Om sanningen ska
fram; Jag har inte hunnit läsa något alls! Får väl bli till nästa helg då ;)


inte världens komplicerade kort jag scrappade, men lite coolt tycker jag ;p

Läskigt väder?

Först är det molnigt och lite svalt. Sen börjar det
ösregna och nu skiner solen. Konstigt.


konstig bild, precis som vädret. Haha.

kalas och tårta idag med ! :D

Har gjort mig iordning nu. Jag, mamma och Ettan har en
liten plan på gång sen igår, kanske att mormor är med.
Men den kommer upp här senare idag iaf :)
Nu ska det firas idag med!


en helt random bild på en finfin häst, Mylaika.

Kom just på..

..att vi har fysikprov på torsdag! Dags att sätta sig och plugga en liten stund.


Önskar att det kunde vara lika roligt att plugga som att rida..


Ett litet onödigt inlägg ;)

Idag har jag (ointressant) :
Rensat ogräs i trädgården
Plockat kottar på uppfarten
Fixat inför Johans kalas

Sen har jag även (ännu mer ointressant) :
Studsat en stund
Käkat ett äpple

Haha. Vet inte vad detta inlägget är bra för. Kände bara för att skriva lite :P


Orden ni sa kan jag leva länge på.

Måste ju börja med att säga att kvällen/eftermiddagen var bäst! :) Ettan (min moster, hon heter egentligen Elisabet) visste ingenting och inte heller vem som skulle komma så hon blev väldigt överraskad när hennes vänner från Stockholm och Blekinge kom ;) Vi käkade och sånt på Barsebäck Golfrestaurang och efter det åkte vi hem till oss :) Badade, studsade, spelade fotboll, skrattade, åt.. :) Vilken härlig kväll!
Ettan m. familj stannade längst och vid nio köpte vi pizza som vi satt och åt :) Smarrigt.
Det var många barn och många berömde mig för att jag tog hand om barnen så bra osv. De tyckte att jag skulle bli barnläkare eller något sånt. En kompis till Ettan sa till mig "Oavsett om du blir barnläkare eller något annat, lovar jag att det blir något bra av dig" Då blir man riktigt glad! Det berör mer än vad man tror, faktiskt.

Idag fyller Johan år! :) Vi har sjungit och gett honom lite presenter. I em kommer släkten och lite så :)
Nu måste jag fixa lite här inne, sen ska jag ut! :)


Finfin bild på Johan tycker jag :)


Vi ses i kväll!

Nu drar vi till Barebäck :)

bild från igår.

kalas för fulla muggar!

Denna helgen är bara en massa firande :) Idag ska vi ner till Barsebäck Golfklubb och fira Ettan (min moster) som fyller 40 år! :) När vi käkat sen ska vi (27 pers.) hem till oss och ha skoj. Och jag lovar att ordet skoj inte räcker. Vi kommer ha betydligt mer roligt än skoj! ;) haha.

Imorgon fyller Johan år. Då blir det ännu ett kalas :) Men det gör inget, kalas är alltid roligt! :)

Nu ska jag ut och studsa lite :)


bild från förra sommaren! Ett riktigt äkta leende :)

myyys !

Sitter i soffan och kollar på Forrest Gump. En rolig, men sorglig film. Jag tycker så synd om Forrest ;)
Ska fortsätta se filmen nu :) Blir nog inte mer inlägg ikväll. Vi ses imorgon! :)



"tiden har jagat oss in i en vrå, himlen är så oskyldigt blå.."

Jag är ledsen att jag inte uppdaterat något alls idag! Men det är faktiskt inte mitt fel, för blogg.se gjorde något "planerat ...." och jag kunde inte logga in. Tråkigt ;)

Efter skolan stack jag och Linnea hem till mig :D Riktigt länge sen vi va, det får det bli ändring på! Vi studsade mest. Vi spelade också lite spel ute vid poolen. Mysigt värre.

Nu lyssnar jag på lite "äldre musik" om man säger så. Nämligen Ted Gärdestad :) Hihi. Men hans låtar är faktiskt bra tycker jag. Särskilt "sol vind och vatten" och "himlen är oskyldigt blå".
Ska nog krypa upp i min schäslong (för en gång skull har jag tagit reda på hur det stavas ;P) nu och läsa lite i min bok! Sjukligt bra är den. Innan helgen är slut lovar jag att jag läst ut den.
Alltså: Jag tipsar om att läsa "Bara inte du" av Katarina Von Bredow. Hon har skrivit mer böcker och alla är verkligen riktigt bra. Värda att läsa.

Skriver nog ett inlägg senare oxå :)














hehe... vissa dagar vill man verkligen vara framför kameran ;)

älskade Svantisen (L)

Jag stack till Svantisen idag efter skolan, som sagt :)
Fixade i stallet och sen red jag ner till ridhuset. Gick väl helt ok när jag red, det är dubbelt så svårt (om inte svårare) att rida på hackamore. Men det är bara att bita ihop, för jag vill ju inte att Svante ska ha ont. Jag tog även en tur i skogen med honom, det gillade både jag och Svante. Super härligt!

Just nu sitter jag och letar bra låtar på spotify, har lite brist på det just nu.. Men ska sluta med det och krypa ner i sängen (A) Btw; studsmattan har kommit upp! :D


helt random bild, men tycker regnbågar är så fina :)


Och med dig har jag himlen här och nu, för himlen är du.

Det är en liten busig typ som alltid hinner kolla bloggen
innan jag uppdaterar på morgonen?
Och jag vet att det inte är jag själv ;) Hihi. Såklart gör det ingenting att den personen kollar bloggen tidigt, men personligen tycker jag det är lite störigt att personen aldrig hittar något nytt när h*n kollar bloggen ;) Aja.

I em blir det Svantisen :)
Jag tror inte jag skrivit något om träningen i måndags. Jag red på hackamore eftersom han har sår i mungiporna. Det var första gången, men gick super! :) Jgag ska rida på hackamore idag igen
så såren verkligen kan läka.
Om din häst har sår i mungiporna:
Blanda honung och salvia, sätt i mungiporna varje dag. Det hjälper!

Nu ska jag läsa i min sjukligt braiga bok (Bara inte du, heter den), men sen blir det skolan! Tar nog med boken? ;)



120 dagar till Mexiko! ;)

Har "ändrat" lite i menyn, som ni säkert ser! Tycker det blev lite roligt
med nedräknare ;)
Egentligen skulle jag vilja ha en annan, men den fungerade inte, tyvärr. Men detta är bra det med!
Om 22 dagar får vi S O M M A R L O V !
Tänk så snabbt de fjuttiga (haha) dagarna kommer gå eftersom de två sista veckorna är schemabrytande och bara innehåller aktiviteter! Usch vad jag längtar.

Har precis käkat lite melon. Nu ska jag krypa upp i soffan (A)
Vi ses imorgonbitti ;)


Här kommer jag vara med mina underbara vänner Josefine
& Emily över nyår! :D


studsmatta :)

sJag har precis kommit hem från Center Syd med mamma :) Vi köpte lite presenter till Johan som fyller år på söndag, skor till mig och lite till. När vi kom hem så stod studsemattan Johan ska få i present utanför huset. Såklart ville vi (jag & Johan) montera den direkt, och såklart säger ma & pa nej till det ;) Haha, så är det nästan alltid. ;P
Nu har jag laddat över bilderna Lovisa tog i söndags. Ska kolla igenom den och sen ska jag ringa lite och sen blir det att umgås med lite wonderful homework.


sånhär studsmatta ska Johan få :) Vi kommer spara den gamla och ställa ihop dem, super!


jag stör mig på:

1. Massa personer som har en massa "bloggpauser" typ
    hela tiden. Kör på istället!

2. När man inte har samma möjligheter för man är tjej/kille, inte lika bra osv.

3. Personer som klagar på en massa saker, men inte gör ett skit
    för att det ska bli bättre.



trillar in sms :)

Vi (världens bästa klass, 7A) ska beställa tröjor med tryck på som vi kan ha när vi ska spela OV-Beachhandboll, basketturnering osv. :) Så idag ska vi ta med pengar till Linnea som beställer tröjorna och för att jag är så snäll skickade jag en liten påminelse till alla i 7A :) Och det trillade in sms till mig sen :P Hihi. :) Ointressant.

Mamma kommer och hämtar mig i skolan idag *ett riktigt stort happyface*. Vi kör direkt till Center Syd. Ska köpa lite saker, såklart ;) Bla. presenter till Johan som fyller år på söndag. Ikväll blir det även att göra läxor.

Måste ner och packa idrottskläder nu, hihi, vi ses !


reprisbild, jag är ledsen!


en lite stolt ullis ;)

Kan lätt säga att denna dagen har varit sjukligt rolig! :D Om man bortser från lite irritation på killarna i klassen när vi spelar fotboll så har dagen varit rolig! :) Najsigt värre.
Hoppade i vattenpölar innan sista lektionen med Erika och Josse :) Killarna var i närheten och blev oxå blöta och därmed lite sura, men det bryr vi oss inte om. Sen kollade vissa lite konstigt på oss, men det bryr vi inte heller oss om :)

Följde med Josse hem efter skolan :) Vi bakade, sjukt gott blev det. Annars studsade vi bara. Jag lärde mig handvolt, handvolt+ frivolt, ryggstuds + volt, fyra volter i rad och sen lärde jag mig oxå att göra en inbakad fläta på Josse (A) hihi. Faktiskt ganska stolt över mig själv ;)

Nu har jag gjort mig iordning och ska krypa ner i sängen och läsa lite. Vi ses imorgon! :)


Hittade denna bilden på Bing, en undervåg. C O O L T .

"vatten, vatten, bara vanligt vatten.."

God morgon mina vänner! :) Hoppas ni sovit gott.

Idag är det tisdag (om ni inte visste det). Jag gillar tisdagar för lektionerna är chill och rasterna super! :D Så nu hinner vi vara ute mycket och spela fotboll på rasterna :) Fast om vädret är såhär går nog inte så många killar ut. (för ni som inte vet hur vädret är här nere: Regn.) Men vi tjejer, vi kör på som attan oavsett väder! ;) Hihi. Jag måste säga att jag gillar regn. Allt vatten gillar jag. Ex äälskar jag att hoppa i vattenpölar och springa i vattenspridare.. (tyck ni att jag är barnslig, men jag bryr mig inte) Så att vara ute när det regnar, det blir liksom bara ännu roligare!! :D

Nu måste jag sätta fart och göra lite morgonfix.
Nästa uppdatering blir förrästen ganska sent. Jag ska käka middag hos Josse och så.






"Klockan ringer bara ut, vårterminen är nu slut.." nanana..

Har varit hos Svantisen en sväng. Mockade + fixade
mat :) Inget speciellt direkt ;)

Måste bara säga att vädret suger ! Regn är ju kul, men några grader varmare och lite mer sol skulle inte vara så illa? :)

Jag har börjat sjunga på en sommaravslutninglåt som vi sjöng på Skönadal varje avslutning. Riktig bra och härlig är den. Det tråkiga är att det inte är originalet vi sjöng, så man kan inte lyssna på den. Det är en skola som sjunger typ. Men tycker ni ska lyssna lite ;) Faktiskt riktigt härlig.
 

Jag ska snart dra ut till stallet igen i detta ruskiga väder. Men det är bara att bita ihop och vänta på bättre tider ;)
Haha, det lät roligt. Man ska både vänta på bättre tider och göra det bästa av situationen. Haha igen.


inte min bild, men härlig är den. S O M M A R  K O M !

Skjutsad :)

Idag blir jag skjutsad till skolan :D Super härligt.
Efter skolan ska jag till Svante :) Jag älskar honom
så mycket, det går inte att beskriva.

Nu har jag inte mycket mer att skriva, hade tänkt packa
idrottskläder och sen plugga lite till fysikprovet.

Vi ses i em! :)


lite bilder från tävlingen :)








G L A D !

Lovisa fotade med sin kamera, när hon gett dom till mej kommer säkert de oxå upp ;)
Nu ska jag dra till Emily :D

Ett litet "gott&blandat-inlägg"


Börjar med att lägga upp låten jag tyckte var bäst igår på Eurovison Song Contest. Men jag måste säga att jag såg bara typ tio innan jag somnade (A). Jag kan lätt säga att fel låt vann + att denna låten liknar "Sing For Me", men denna är ändå bra.
-----------------------------------
Förutom tävlingen idag har jag:
1. Scrappat tre kort :) (bild längre ner)
2. Gått en runda med pappa, en timme faktiskt
3. Städat lite här, och är inte klar :P
-----------------------------------
Planerna för resten av dagen är att:
1. Duscha
2. Städa klart
3. Gå bort till Emily (hela familjen ska nog dit) och se ishockey-vm. Inte för att jag är så intresserad, men ändå.
4. Plugga

Det är inte säkert jag går bort till Emily. Är ganska trött, så jag får se om jag orkar. Dessutom tycker jag att det är roligare att se "Mästarnas Mästare". Men jag får se hur jag gör :)

Nu måste jag sätta fart!


Såhär ser det ut när jag scrappar ;)


korten jag scrappade :)


Tjooohoooo! :D

Jag önskar jag kunde skriva att jag kommit hem med en blå & gul rosett med 67%. Såklart, vem skulle inte vilja det liksom? ;)
Som ni säkert förstår blev jag inte etta. Jag kom nästnästnästnästnästnästnästnäst först (eller nästnäst sist). Det är lite roligare att se det framifrån :) Men vinsten är inte allt! Jag är nöjd!
Svante tappar all energi inne på banan, så det står mest i protokollet saker som oengagerad, matt tempo, ingen bjudning osv. Men även mycket bra saker, så jag ska inte klaga.
Eftersom det var min första tävling borta så hamnade nästan allt fokus på saker runtomkring, vilket ledde till att jag inte hade full koll på programmet och red fel :S Men sånt är livet och det gör inte så mycket avdrag procentuellt :)
Tillslut slutade jag på 61.724% vilket jag är jätte nöjd med!

All lasting och köring mm. gick bra ;) Det var ju trotsallt första gången.


mer bilder kommer troligtvis senare ;) Sitter något konstigt i sadeln.


Bloggar från ipaden

Nu är allt klart här hemma inför tävlingen. Vi väntar på att Emily ska komma och då kör vi och hämtar Lovisa och sen bär det av till stallet. Jag måste erkänna att jag är nervös! Men detta komer gå super. Vi ses i em!

uppdatering från tvsoffan :)

Hittils i Eurovison Song Contest är käre granlandet klart bäst: Danmark! :D Den låter ju ganska mycket som Andreas Jonsson - Sing For  Me, men
ändå sjukt bra! :)


Just nu sjunger Irland, faktiskt också bra ! :D

 

Kommer bli super :D

Så. Nu är allt fixat till imorgon då det bär av till Ängelholm! :D Tre hästskötare, en ryttare och en chafför :) Haha.
Egentligen skulle jag nog klara mig med bara pappa (chafför (+lite hästskötare)) och johan som hästskötare, men det känns som jag ändås skulle vilja ha lite hjälp av mina fantastiska vänner! Det skulle egentligen "bara" vara en, men det blev två: Emily & Lovisa. Suuuper ! :D
För Matilda idag i Höör gick det oxå bra! Laget blev tvåa :) Grattis till dem.

Det kommer nog inte bli mer uppdatering ikväll och inte förrän imorgon eftermiddag. Så nu önskar vi mej lycka till, ger mej lite hovsparkar (istället för lyckosparkar) och så lovar jag att jag och Svante ger gärnet imorgon ;) Hihi. :)
Nu ska jag krypa upp i soffan och kolla på Eurovison Son Contest. Kommer nog inte se hela eftersom det blir tidigt imorgon, men lite kan man ju alltid se ;)


Krraaamm ! :D


min och Svantes första placering (och enda hitills) :)


Tävlingsdags! :)

Måste bara säga att jag hade riktigt roligt hos Josse igår ! :) Skrattade riktigt mycket :D

Idag ska jag med Matilda till en tävling i Höör. Vi träffas i stallet vid ett :)
Det kommer alltså inte bli någon uppdatering under dagen.


Bild från Derbyt :)


fysikprov snaaart :S

Hallouue ! :)
Idag orkade jag inte ta "min" buss hem, så jag tog den bussen Emily, Elsa, Josse, Amanda och alla andra brukar åka :) På bussen bestämde jag att jag skulle med Emily till Center Syd och kolla på bikini till henne. Men när vi precis gått in på H&M så går brandlarmet. Typiskt. Så då kör vi hem igen och så lämnar de av mig här hemma :)

Ikväll ska vi som sagt hem till Josse :) Kommer bli super !

Nu ska jag ner och träna på fysikprovet och sen blir det att byta om och sticka till Josse :)


idag får det bli en bild på Nalle Puh från Disneyland :)

Härligt med helg :)

För första gången på väldigt länge vaknade jag och var pigg! :) Riktigt härligt. Blir att lägga sig lite tidigt i helgen oxå så jag är 100% laddad till tävlingen! :) Haha. Men eftersom det är helg kommer jag nog inte lyckas att lägga mig lite tidigt ;)

I em skulle jag hitta på något med Linnea och några fler. Kommer bara inte ihåg vilka. :S Ikväll är familjen hembjuden till Josse :) Emilys familj kommer oxå, så det blir kul! :D

Nu måste jag fixa lite till innan jag går till bussen :)




Sov gott söta bloggläsare! :)

Ligger i soffan och kollar på "Herr & Fru". Ett ganska tråkigt program egentligen, men ändå lite roligt :)
När programmet är slut ska jag gå raka vägen till sängen och läsa. Fast en liten omväg blir det när jag ska in i badrummet och borsta tänderna (A) Haha.

Nä, inga mer inlägg idag. Sov gott !


Älskade Svantisen :)

Har varit hos Svantisen idag :) Den lilla busen har sår i mungiporna och för att de ska läka så bra som möjligt så red jag inte idag. Ist tog jag ut honom i skogen (med grimma och grimskaft) och gick med honom. Tränade på att stanna och få honom att visa respekt = inte dra iväg, vägra stanna och helt plötsligt vägra gå. Haha. Enkelt för vissa, svårt för mig. Men tillslut gick det faktiskt bra! Fickan var fylld med godis och när han skötte sig och inte tiggde fick han lite godis som belöning :) Och såklart mockade jag + fixade mat osv i stallet :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att äta :)


fin bild på svante tycker jag :)

Hoppas ni får en bra dag.

Morsning Morsning! :)
Tråkigt väder ute tycker jag. Dimma.. usch. Ullis vill ha soool ! :D Men vi får hoppas att den försvinner och att solen tittar fram :)

I eftermiddag ska jag till Svante. Men han har sår i munnen så jag kan inte rida. Jag ska leda honom en stund i skogen ist :) På söndag är det tävling och jag längtar ! :D

Snart helg, jag längtar !
Nu har jag lite saker jag måste fixa, vi ses i em!




hihi..


Ännu ett litet tramsigt inlägg.

JORDGUBBARNA VAR RIKTIGT GODA ! :D


muuums !





förstår inte hur det plötsligt bara kunde ligga en jordgubbe kvar?!


Ett litet tramsigt inlägg.

Jag är ledsen att jag inte bloggat förrän nu! Emma och Erika har varit här :) Vi badade, spelade Rummy och hade riktigt roligt :) Nu har jag precis gjort min engelskläxa. Och nu mina vänner, nu blir ni förvånade: Jag har provat att dricka kaffelatte. Lärde mig faktiskt hur man gjorde:

1. Skumma mjök.


2. Häll mölken i en kopp med lite socker, och lite espressokaffe, såklart. (fick ingen bild när vi fixade kaffet)


3.
Servera med jordgubbar! (jag har inte ätit jordgubbarna, vi väntar till grabbarna i familjen kommer hem)


En liten fråga; Gillade jag det?
Ett litet svar; Nä, inte alls. Det blir att slänga ut i vasken :) Men jordgubbarna ska jag nog gilla!
(har faktiskt redan smakat, de var goda.)

Har inte mycket mer att skriva, haha. Vi ses ! :)



Remember that we had fun togheter.

Har verkligen ingen aning vad jag ska skriva. Varje morgon samma sak, det har ju inte hänt så mycket då, det är väl därför. Men jag ska iaf vara med Emma & Erika efter skolan! :D Vi ska nog hem till mig och bada, ;)


Haha, konstig bild, men jag är ju lite konstig så det passar ju bra :)

Härlig eftermiddag :)

Emily följde med mig hem idag efter skolan. Vi spelade Rummy, passade lite med en fotboll och så badade vi faktiskt! Säkert en kvart badade vi :) Grymt härligt, 20 grader. :) Emily åt här och sen bestämde vi oss för att springa den gula slingan (ca 4.2 km) på Järavallen. Vi lyckades ta oss runt hela utan att gå :) Lite stolt faktiskt (A). Nu när jag kom hem tog jag ett dopp i poolen (grymt skönt) och sen hoppade jag in i duschen. Nu ska jag faktiskt krypa ner i min säng och läsa lite :)
Riktigt härligt att poolen är varm och öppen ! :)



När poolen tömdes förra året. Sorligt ögonblick, haha..


skriver mer senare ikväll!

har varit med emily idag, vi ska springa på järavallen nu. har lite att berätta för er, så kolla in bloggen senare ikväll! :)


reprisbild, jag är ledsen !


Önskelista

Jag har kommit på en sak jag önskar mig, nämligen högtalare man kan koppla in i datorn. Det skulle vara sjukt gött att ha så hög ljudvolym och bara kunna koppla bort allt annat i huset. :D Men nu till det tråkiga. Jag fyller ju inte år förrän om en, två, tre... fem månader. Hihi. Långt tills dess. Får kanske köpa ett par egna :)

Aja, hoppas ni har en lika bra morgon som jag. Varför just min morgon är bra vet jag inte. Men mamma ska köra mej till skolan så det är väl därför min morgon är så bra :) (bussen är sjukt tråkig). Så alltså, det är typ en timme tills jag ska sticka nu ! :D Hur bra är inte det? ;)

Nu ska jag sluta babbla, kolla lite bloggar och sen sätta på tvn :)




En glad Ullis :) (som vanligt)


krångel med blogg.se

De inlägg som inte kom upp igår har kommit upp. Nu står det att problemen är lösta, men inlägget jag nyss skrev? Aja, ni/vi får stå ut. Men jag skriver faktiskt!


för varje dag älskar jag honom mer och mer.

Idag på väg hem från skolan åkte Lovis "min" buss :) Typ fem min innan hon ska av säger hon att hon inte vågar gå av :P Haha, så då följde hon med mig hem och så stack vi till Svante tillsammans ! :)
Lovisa stack hem vid sex så hon var aldrig med när jag red, men tack för hjälpen i stallet Lovisa.
Förresten ska hon följa med på söndag när jag tävlar ! :)

Svante var trög idag (som vanligt). Han den typen av häst, så det är bara att driva, driva och driva lite till. Fast det är inte direkt rättvist sagt. Han kan vara riktigt pigg, ha framåtbjuding osv. Men det är bara när han själv vill. Matilda har ju fått Svante att inse att det är hon som bestämmer, så det är nog inte så farligt när hon rider (iaf inte alla dagar). Själv har jag inte riktigt fått Svante att förstå att det är jag som bestämmer än, men jag är på god väg :) Det är bara att fortsätta att kämpa på och inte ge sig, en vacker dag lossnar det! :)
JAG ÄLSKAR SVANTE, OAVSETT VAD.


cool bild tycker jag.


Två inlägg har inte kommit upp. ?

Jag skrev två inlägg som inte kommit upp igår. Lite konstigt ;)
Vi får se om detta kommer upp.

Måndag, hela veckan framför sig. Man kan ha delade åsikter om man gillar att ha hela veckan framför sig (alltså måndagar). Själv gillar jag inte måndagar speciellt mycket, men det visste ni nog redan ;)
Det händer inget speciellt denna veckan förrän i helgen. T Ä V L I N G ! Jag har aldrig tävlat borta, så det är lite pirrigt, men det ska nog gå bra. :)

Ikväll är det träning för Britt-Marie med lilla Svantisen. Uppdatering blir alltså inte förrän vid nio/halv tio.







Haha. Idag är jag glad !

man förstår inte hur stort det är förrän efteråt.

de översta bilderna (utan mig och johan) är från google.

     




  
Sunrise Avenue – Hollywood Hills 
"Bye bye Hollywood Hills,
I'm gonna Miss you, wherever I go I'm gonna
Come back to walk these streets again
Bye bye, Hollywood Hills forever."    De sjunger Hollywood hills ist för Beverly hills, men ändå ;)

 







Sommar

Det är så grymt härligt att ligga i en solstol vid poolen och bara slappa. Höra musiken från högtalarna som pappa satt upp på förrådsväggen. Jag tar ett steg och hamnar i poolen, simmar någrar längder och går sen upp och lägger mig i solstolen igen. D E T  K A L L A S  S O M M A R! 

Ja, ni förstår nog vad jag gjort idag ;) Har även gått med pappa på järavallen och hjälpt mamma i trädgården.


Såpbubblor. Tycker det är så härligt och fint.
Inte min bild.


Ridjacka :)

Har precis kommit hem från Ica Maxi. Vi var som sagt oxå på Skånsk Hästutrustning och köpte en ny ridjacka till mig! :) Nu ska jag ut i solen. (A) Det är så härligt väder. Jag ska nog ringa Emily och kolla om hon vill hitta på något.




Bloggar från ipaden

Jag ska iväg och handla mat med pappa nu. Vi ska nog kolla på en ny ridjacka till mig oxå :) den andra är för liten och dessutom sönder. Skriver mer senare!

Lördagkväll :)

Käkade grillad ute idag, första gången detta året. Riktigt mysigt och
gott var det! S O M M A R K Ä N S L O R.
Efter maten spelade vi Rummy, gissa vem som vann
2/3 gånger? Såklart jag ;)
Nu ska jag städa på rummet och sen blir det att duscha, ska
nog kolla lite på tv efter det oxå :)
Lördagskvällar är alltid så mysiga, man kan vara uppe långt in på natten och bara mysa. Nu när det är varmt oxå kan man vara ute och det är sjukt mysigt ! Älskar lördagskvällar.


Gammal bild, men orkar inte hitta en ny. I'm lazy, I know it.

Bloggar från ipaden

Ligger i en stolstol vid poolen och bara slappar :) riktigt härligt är det. Ikväll ska jag cykla på träningcyklen. (ointressant) Hopas ni har det lika bra som jag!

Här har det shoppats !

Har precis kommit hem och packat upp allt jag och mamma köpt :)
Det var inte lite direkt ;)
Sex linnen från Esprit och H&M, sen köpte jag även en blus på Esprit. På Gina köpte jag ett par tights och på H&M köpte jag oxå ett par tights. Sen blev det oxå ett par 3/4-tights (vita) från Vero Moda och ett par långa (svarta) och ett par 3/4jeans. Jag köpte oxå två böcker eftersom jag känner att jag måste börja läsa igen. (Läser aldrig i skolan när vi ska läsa, jag får skriva välskriving istället, inte så kul). Sen gick vi faktiskt in på BR och köpte spelet Rummy. :) Blev oxå nya solglasögon ;) Har haft en riktigt mysig dag med mamma. Nästan sex timmar vi borta, det behövde faktiskt vi. Tack så mycket mamma!

Nu ska jag ta på mig något av det nya och sen gå ut och sola (A)







Bryam Adams

God morgon!
Lyssnar på Bryam Adams just nu, sjukt bra.
Summer Of '69 = grymt bra låt!

Idag ska jag och mamma in till Malmö och shoppa :)
Ska bli super mysigt :)
Måste bara fixa mig (och rummet :P) lite innan vi sticker.

Vi ses i em ! :)





Hihi, denna låten blir man ju bara för glad av !

Magnus Uggla – Kung För En Dag

Nä, nu ska jag nanna kudden i några timmar, härligt ! :)


sitter och kollar på Så ska det låta

med familjen och så käkar vi godis :) hihi gott :P


bilden är tagen från google och jag kan lätt säga att vårt godis är godare ! ;)


Lite musiktips :)

Känner att jag behöver en kick just nu. Något som sparkar igång
mig för just nu sitter jag bara här och blir tröttare och tröttare. Blir nog
att gå ut och studsa lite :)

Jag tänkte ge er lite bra låtar att lyssna på.
Michael Jackson – Breaking News
Michael Jackson – Best Of Joy
Bruno Mars – The Lazy Song
Taio Cruz – Higher
Ke$ha – We R Who We R
Linda Bengtzing – Himlen är du

Ni har säkert hört dem tidigare. Men det är ju tanken som räknas, eller? ;)


alla hans låtar är bra!


Rummy :)

Jag börjar med att rätta inlägget imorse ;p Det var inte 180 min extra matte. "Bara" 80 min och dessutom är det inte fem veckor framåt, det är fyra veckor eftersom vi inte räknar på skolavslutningsdagen ;) Tänk att det är fyra fredagar kvar innan sommarlovet! :D Det är helt sjukt. Sjuan har gått så snabbt.. Kommer ihåg första dagen vi satt där i klassrummet, knäpptysta. Hihi.

Följde med Erika hem idag :) Vi käkade glass och mackor (gott) och sen spelade vi Rummy. Ett sjukt roligt spel som kräver att hjärnan går på högvarv. Annars förlorar du diretk ;) Särskilt när du tävlar mot Erika, hon är envis som bara den :) Haha.

Ikväll ska vi äta räkor :D mums.

Hoppas att ni får en rolig fredagskväll, antingen med vännerna, familjen eller ensam. Det kan vara mysigt det med. En stor bamsekram till er alla.


såhär koncentrerad är jag när jag kör (säger man kör?) båt..


Ångra aldrig något som fått dig att le.


Utkast: Maj 6, 2011 (palla byta :P)

God morgon! Så. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Så är det alla morgonar. Jag vet precis vad jag ska skriva, men BOOM så flyger allt ur mig. Lite skumt.. ;) Det är som en liten dum idiot kommer och tar ifån mig allt jag vill skriva. Haha. Kom precis på att jag har 180 min mer matte idag. Det kommer jag ha varje fredag i typ fem veckor nu. Tjohoooooo! Näe, inte precis.

Efter skolan ska jag "fira helg", hur och med vem har jag ingen aning om. Jag får se :) Denna helgen har jag längtat mycket till. Varför vet jag inte. Men imorgon ska jag och mamma åka shoppa massor! :D Vi tror det blir i Malmö, men inte Entré. Vi får helt enkelt se ;)

Typ historiens tråkigaste inlägg. Men jag lovar att skriva bättre ikväll!


Tror bilden är från fyran.. Konstig bild.


Det är konstigt hur mycket någon kan betyda för någon.

Stack till Svantisen strax efter fyra idag. Började mocka och fixa mat innan jag tog in honom från hagen och började att göra honom iordning. När jag tömde skottkärran kom Peter med en död mullvad. Usch, äckligt ;)
Idag i stallet var det extra roligt, varför vet jag inte. Men det var en härlig stämning. Mycket skratt också och sånt gillar vi ! ;)
Jag red drygt en halv timme i Dagstorp och då tränade jag mest på att han skulle lyssna på mig :) Det gick helt ok, jag fick fajta lite men det får man ju alltid och det är det som är lite roliga med ridning. Tog en liten tur i skogen. Travade och galopperade på en stig, S U P E R  H Ä R L I G T !
100% kontroll, 100% samspel. Sånna känslor borde alla få uppleva.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen kryper jag ner i sängen (A)
Vi ses imorgon & sov gott! :)

 


Bilder för några veckor sen.
Jag älskar Svante så mycket.


va med du oxå ! :)

Jag är med och tävlar på Heaas blogg om att vinna en länk i en vecka !
Va med du också och tävla om en länk.




usch.

Förkyld och försov mig, ingen bra början på dagen tycker jag. :)
Vaknade 20 min sent av att brandlarmet gick, man blir väldigt pigg väldigt snabb! ;)
Som tur är brann/brinner det inte någonstans (y)

Nu måste jag fixa lite, bla. har jag ren tvätt som ska in i garderoben, ridkläder som ska ner och lite till :) Haha.

Hoppas ni får en bra dag ! :)


Ser inte så jätteglad ut, jag är glad. Men lite hängig och det är förkylningens fel!
Haha, orkar typ inte le.


Mina hemska tankar just nu

Jag skulle vilja: Att det är sommarlov, att det är ett stort fett poolparty i trädgården med dunkande musik för alla jag känner, att jag är brun, att jag kan göra salto och handvolt på studsemattan.

Jag skulle inte vilja: Att min mobil dör, att det börjar snöa, att min säng försvinner, bli en rosa kanin.


tomt på bussen :P

Vi har som sagt halv studiedag idag så bussarna gick hem klockan ett ! :D
Det var bara 8 st på bussen idag, väldigt tomt.

Josse & Erika kommer hem till mig senare. De cykla/springa hem till mig :) Emma & Linnea kommer inte för de kunde inte. Nu ska jag se vad som är på tv :)




Juste .. !

Glömde säga att det inte blir någon uppdatering förräns ikväll.
Jag ska hitta på något med Emma, Erika, Josse och Linnea, ska bli super kul !! :D




Frost på rutorna :(

Morsning :) Har ont lite ont i halsen idag med. Usch, inte kul och inte bra ;)
Sen tittar man ut och ser att det är frost och minusgrader. Då blir man inte speciellt gladare.. ;)

Idag har vi tre lektioner och sen får vi gå hem, vi har halv studiedag ! :D
Riktigt härligt, lektionerna vi har är oxå bra, kemi, slöjd och idrott, vi ska bada idag på idrotten så det är bara bra lektioner !! :D

Nu ska jag packa ner och spela lite på Ipaden innan jag går ut i kylan till bussen.

Ha en bra dag ! :)




Tjoooohoooo! :D

Nu är jag super glad ! :D
Jag har anmält mig till tävlingen i Ängelholm :D
Väldigt pirrig, men ändå super glad!
Det ska bli så roligt att komma ut och tävla :) Kommer bli super !

Dessutom har extra många kollat in bloggen idag :)
Kan det bli bättre? :)


hihi, en liten rolig bild. Passar bra när jag är så himla glad ! :D


tråkigt väder!

 Det är ju sjukt tråkigt väder !
Ingen sol, ingen värme. Bara massa regn och vind, kallt är det oxå.
Usch, jag som trodde det hade blivit sommar?
Aja, jag får stå ut ett tag till, för imorgon blir det 5 grader ! :O
Usch igen. ;)

Imorse bestämde jag mig för att inte va med någon kompis idag. Det var svårt och tråkigt att bestämma, men jag känner att jag behöver göra lite läxor. Dessutom har jag riktigt ont i halsen, så behöver vila lite.
Ena läxan jag ska göra är att kolla Morden i Midsummer, (avsnitt 4). Eller det är ingen läxa, men vi ska skriva om filmen och sen svara på frågor och då är det ju bra om man fattar den ;) Känner att jag inte riktigt gjorde det när vi såg den i skolan. Den "läxan" är bra, för man behöver inte göra mycket. Bara att krypa upp i soffan och myysa! (A) Men först lite spanska :(

Vi ses senare ! :)




Bobby

Hittade en hästblogg som en tjej som heter Karin Lindberg driver.
Där skriver hon om hennes häst som är borta, klicka
här för att kunna läsa hela historien.
Snälla du, gå in och läs och se om du kanske vet något eller på något sett kan hjälpa henne!

Ska fixa lite i mitt rum och sen ska jag gå till skolan. Jag måste ta en halstablett oxå (ointressant) för jag har ont i halsen (A)


Vi ses ikväll !


Tävlings-sugen, det är så kul ;)

Har precis duschat (A) Riktigt skönt faktiskt ;)

Träningen för Britt-Marie idag gick helt ok :) Det var ingen såndär" WOW, VILKET PASS !!"-träning men heller ingen "usch, så dåligt detta gick"-träning. Svante skötte sig bra och vi hade några fajter, men tillslut vann jag dem :)

Det blir kanske en tävling i Ängelholm den 15 Maj för mig :D Jag är lite nervös för det blir "bara" jag, pappa, Johan och kanske Emily. Det är ju ganska många, men jag har ju aldrig tävlat borta (bara i Dagstorp) och Matilda följer ju inte med, så det är lite pirrigt ;) Men det ska gå bra :) Jag är jätte taggad ! fast det är ju inte säkert jag ska tävla.

Nu får ni sova gott ! ;)


något gamal bild på Svante, men han ändras ju inte så mycket.
Kolla så korta hans ben ser ut att vara ;)


Svantisen nu :D

Har varit hos Svante en sväng idag och mockat + fixat mat osv :)
Ska dit om typ fem min och rida :D
Pappa brukar komma till stallet och "hjälpa" mig lite, men idag kommer inte han. Men det ska nog gå bra! Jag har ju klarat det innan ;)

Kram ! :)


bild från igår :)


valborg :)

Kanske lite sent med valborg bilder nu, men det blir två på bålet ;)





bilder från tävlingen kommer ikväll


Måndag :)

Idag händer inget speciellt. Det är en vanlig måndag. Jag sticker till Svante efter skolan som vanligt och har träning för Britt-Marie :) Kul Kul !

Nu ska jag fixa lite saker och sen sätter jag nog mig vid datorn igen ;p




Lite om tävlingen och dagen idag.

Det gick super idag på tävlingen ! :)
Kom precis utanför placering med 62.06 %, så jag är jätte nöjd med det.
Det skulle såklart vara roligt att placera sig, men jag är ändå riktigt nöjd!
Svante skötte sig riktigt bra. Det som inte blev helt bra var mellangångarterna, de var inte så bra som de skulle kunna vara, men ändå helt ok! Mamma filmade när jag red, så jag har kollat på det och det såg bra ut. Hoppsan, strömavbrott mitt i allt? :S Jag kan iaf skriva.

Emily kom och kollade när jag red och när vi gjort i ordning i stallet följde hon med mig hem. Vi kollade mest på videofilmerna som mamma filmat med filmkameran. Bla. min första tävling, en klubbtävling i Lomma, där jag red Milton 2 som lämnade banan :P  Annars var det mest gymnastikfilmer på Johan när han tävlade med laget. Men det var riktigt roligt att se faktiskt, det blev mycket skratt ! ;)

Nu ska jag se Mästarnas mästare. Vi ses !

Jag har inte laddat över bilderna från dagen än + att datan krånglar. Bilder kommer senare!




Tävlingsdags ! :D

Är helt klar nu, mamma kör mig snart till stallet :)
Lite nervös faktiskt :S
Jag startar 13:06 så vi har gott om tid på oss att knoppa och göra Svantisen lite extra fin ;)
Nu hoppas vi på en placering! :)

Wisch me luck ? :)


exakt ett år sen. :)


RSS 2.0