Bara några timmar kvar!

Detta blir sista inlägget innan Korsika, vi åker om några timmar :) Jag ska snart gå och lägga mig. Måste bara städa rummet först, det är ju lite roligare om man kommer hem och rummet är städat ;) Men först ska jag se klart på "Wipeout", men det är slut snart :)

Ha det bäst, (det kommer jag iaf ha) så ses vi!


Det där med Dagens blogg..

Jag redovisar ingen vinnare, för bara en har anmält sig. Det går inte riktigt som jag tänkt mig med det här, men sånt är livet ;)

Nu är det packat och klart (tror jag). Allt jag kommit på är nerpackat, och det som behövs laddas är på laddning :) Ikväll ska jag bara ta det lugnt och gå och lägga mig tidigt, så jag orkar gå upp sen, typ mitt i natten.
Familjen var nere ett tag på Midsommarplatsen, lika proppfullt som vanligt. Men jag hittade iaf Emily, så vi gick runt där lite, spelade i lotterier och efter ett tag gick jag hem.

Jag har för övrigt fotat med min nya undervattenskamera! :) Mest från land i poolen och lite så, men bilderna blev faktiskt bra! Några kommer säkert upp här om ett tag :)



En bra låt!


Who's gonna save the world tonight?
Who's gonna bring me back to life?
We're gonna make it, you and I
We're gonna save the world tonight

Swedish House Mafia – Save The World (Radio Mix)



Nu blir det att packa!

Midsommar. Jag älskar Midsommar, den bästa högtiden, tycker jag. Alla är så glada, solen skiner (för det mesta..) och kvällen blir alltid så rolig! Nästan alla Midsommar brukar vi vara hemma hos Pia & Peter, (ma's & pa's bästa kompisar) och Elsa & Axel. Elsa är ett år äldre än mig, och Axel är äldre för er som vill veta. Men det är dem vi åker med till Korsika, så de ska alltså också upp tidigt imorgon och därför ska inte de ha någon fest.

Men de ska iaf hit till oss, käka lite sill, ha trevligt och sen drar de hem så allihopa kan gå och lägga sig ;)
Sen kan jag ju också säga att en dag där nere på Korsika som blir lite speciell, eller bara för oss: nämligen den 29 Juni. Då firar ma & pa 15-årig bröllopsdag och Pia & Peter firar också bröllopsdag! Emily & Morfar fyller även år den dagen. Så då ska vi ha lite extra roligt ;)

Men nu ska jag packa! Får se hur det går, jag brukar liksom tömma hela garderoben..


Jag kommer sakna Svante något enormt!

Hemma nu :)

Det var lika kul på jobbet idag! Alla är så snälla och hjälpsamma, jag älskar dem allihop, hehe :) just nu ligger jag i soffan här nere och bloggar från ipaden. Men jag ska snart käka lunch. Skriver mer senare! Kram :)

Trevlig Midsommar!

Om ett dygn sitter jag på planet till Korsika. Satan vad jag längtar. Det ska bli så grymt skönt!
Men det är imorgon det, jag har inte packat något alls. Inte ens börjat tänka lite på vad som ska med, jag brukar vara ganska duktig på att börja ladda saker (tex. Nintendo Ds, kameror, mobiler osv..). Men inte ens det har jag gjort. Hihi, men det är ju ingen brådska! Inte än iaf ;)

Förutom att packa ska jag jobba, jag sticker snart :) Jag slutar jobba vid tolv, så någon gång vid ett ska jag nog uppdatera :)
Nu har jag inte mycket mer att berätta! Vi ses senare!

Och förresten: Trevlig Midsommar! :)


Emilys blogg..

.. Har just nu en Veckans Blogg-tävling! Jag är med och det tycker jag att du också kan vara! ;)

Klicka på bilden så kommer du direkt till Emilys blogg! :)


Kör en till nu då, det kan ju iaf inte gå sämre än förra gången ;)


Om du skriver om tävlingen på din blogg, måste du även länka till tävlingen.
Du måste också skriva och berätta det för mig i samma kommentar som du anmäler dig i.

Jag hoppas att många anmäler sig nu och Lycka till!

Ahh! Jag är så glad!

Detta har varit en så super lyckad dag! :D Det var super kul på jobbet, (jag lärde mig jätte mycket, alla var så jätte snälla och gulliga mot mig och det var super kul att stå och sälja, packa jordgubbar, ta betalt & ge växel osv..). Sen har jag köpt en efterlängtat undervattenkamera, jag är så nöjd!
Det gick super hos Svante (jag ska skriva mer om honom) och middagen här hemma var fantastiskt god. Och så åker vi i övermorgon till Frankrike (Korsika), ett nytt land för mig. Ska bli superspännande! :) Tänk om man hade det såhär när man hade det som sämst? ;) Ahh! Jag är såå glad och så tacksam, kan inte släppa alla snälla personer på torget idag, de var så snälla mot mig :') Och inte på något fjantigt sätt då, (vissa gör ju det, typ ser mig som "liten"). Det var såå roligt! Jag längtar så mycket till imorgon!! :D

Ja, ni förstår nog att jag haft en väldigt bra dag ;)

Nu sitter jag här, mest i väntan på att min älskade nya kamera (jag är kär ;D) ska bli fullladdad, då ska jag köra ner den i badkaret och fota, får se vad jag kan slänga ner så bilderna blir lite roligare, kanske att jag slänger ner mig själv? ;) Aja, vi får se! Kram!


Sååå kär! (A) ;)


"Smiiileee!" Hihi :)

Undervattenskamera inköpt :D

Nu är jag hemma från Lund. Jag har käkat och så. Det var riktigt roligt att jobba! :) Alla var så himla snälla mot mig, kunderna och de andra anställda! Sen fick jag sålt mycket jordgubbar också, så det är ju bra :) Jag ska jobba imorgon också. Sen åker vi ju till Korsika, så då jobbar Emily. Sen blir det eventuellt lite mer jobb v. 27 :) Super skoj!

På vägen hem gick vi in hos Mattssons foto för att köpa en vattenkamera! Det blev inte den jag tänkt mig, utan någon helt annan, mycket dyrare dessutom. Men tycker inte att priset spelar någon roll, bara den håller länge, fungerar och så är jag nöjd ;) Och den verkar riktigt bra!! :) Kanske ska skriva vilken också: Olympus Tough TG-610.

Nu ska jag cykla till Svante :)

Det är helt konstigt att ladda upp bilder? Funkar inte ens att ladda upp från arkivet?

Iordningfixad och klar!

Nu kör mamma mig till farmor och farfar som ska köra mig vidare in till Lund :) Sen när jag jobbat färdigt där inne ska jag köpa en vattenkamera! Kan ni gissa om jag är glad? ;) Jag lovar att jag kommer bada i eftermiddag.

När jag kommit hem cyklar jag till Svante, men jag ska nog hinna ett inlägg där emellan. Annars blir det inte så mycket uppdatering idag. Men håll ut! Den kommer i ikväll :)


Åk till Lund och köp lite jordgubbar av mig idag ;)

Statistiken bara stiger och stiger!

Riktigt roligt att se! Sånt blir man glad av :) Hihi.

Som ni säkert redan vet kör jag gärna länkbyte och så, säg bara till så fixar vi det! :)


Funkar inte att ladda upp bilder. Det får bli en bild från arkivet. Väldigt söt, tycker jag!

Tävlingssugen! :)

Jag är sugen på att åka ut och tävla lite mer nu under sommaren :) Vi är ju borta en del, men jag hittade några tävlingar som passar :) Men Svante är ju inte min ponny, så jag måste ju såklart kolla med Matilda först. Jag hade tänkt göra det imorgon, så får jag se om någon tävling blir av :) 

Om ni undrar så är det inte Svenskt Ponny Derby eller Ponny SM, jag planerar att anmäla mig till ;) Det skulle bara bli pinsamt.. Jag kan ju inte ens alla moment. Nä, jag nöjer med med lokala LB:1-klasser :) Jag har inte ens licens för att få tävla reg/nat, men det är ju inget problem, det fixar sig med några klick inne på tdb, om jag skulle ville tävla reg/nat ;)

Puss & Kram. Nu blir det nog inga mer inlägg idag. Fast man vet ju aldrig om jag kommer på något super viktigt jag bara måste berätta för er ;D



Sommarjobb

Imorgon ska jag upp med tuppen (fina ordval va?!). Om inte tidigare förresten, för tuppen går väl upp sju? Jag åker hemifrån 20 över sju, så jag rättar mig själv: Imorgon ska jag upp före tuppen. Haha. Inte roligt. Jag vet.

Tror ni är lite mer intresserade av anledningen. Jo, anledning är att jag ska sommarjobba. Jag ska stå på Mårtenstorget i Lund och sälja jordgubbar :) Trevlig va?! Själv tycker jag att det ska bli super roligt! :) Emily ska jobba lite i nästa vecka, då jag är på Korsika. Sen blir det nog också lite jobb i v. 27 :) Så nu tycker jag att ni ska åka till Lund och köpa jordgubbar ;) Hihi :)




Fyra böcker!

Kommit hem från Center Syd nu :) Det blev fyra pocketböcker, shampoo & balsam, tandkräm, solskyddsfaktorer och sånt inför Korsika :) Böckerna jag köpte är:
Camilla Läckberg - Isprinsessan
Becca Fitzpatrick - Fallen Ängel
Katarina Von Bredow -  Knappt Lovlig
Eden Maguire - Beautiful Dead

Knappt Lovlig är den enda boken jag inte läst av Katarinas böcker (nästan, vissa har jag inte sett i butik..) och alla är så sjukligt bra! Verkligen läsvärda! De andra har jag inte riktigt hört talas om, förutom Camilla dådå ;)

Nä, nu ska jag fixa lite. Få koll på läget, som jag brukar säga. Hehe :)


Nu blir det lite svårt bara, vilken ska man börja läsa? :P

Vinnarna av Dagens Blogg!

Ja, det blev ju inte så mycket av det. Jag skulle lotta ut tre vinnare, men det var bara två som anmälde sig? Alltså inte så mycket att lotta.. Aja, så kan det gå ;) Dessutom har jag nästan haft besöksrekord! Så lite tråkigt är det att bara två anmälde sig, när extra många kollat bloggen. Men nästan besöksrekord är kul! :)


Klicka på bilderna för att komma till bloggen! :)





Jag följer båda bloggarna varje dag! Båda har super bra uppdatering, roliga inlägg och alltid bilder! Verkligen två bloggar värda att följa :)


Center Syd!

Nu har Emma precis gått hem. Vi har badat, haft vattenkrig :D, och studsat. Riktigt roligt har jag/vi haft! :)

Efter maten ska jag och mamma till Center Syd för att köpa lite saker till Korsika. Kan inte fatta att vi åker om två dagar.. :) Men ja, det gör väl när jag börjar packa ;)



Det här med Dagens Blogg, det blev ju inte riktigt som jag tänkt mig. Lite pinsamt om jag ska vara ärlig (A). Två har anmält sig? Hehe.. Alla mina läsare kan ju inte vara obloggare? (fint ord va?!) Eller, kanske, eftersom bara två anmält sig ;) Men ja, jag får väl ändå köra en lottning ikväll och se vem som vinner! Ni kan fortfarande anmäla er!


Hittade denna bilden i arkivet.. Satan vad jag saknar nyår 10-11!
Det var klart det roligaste nyåret i mitt liv! Så jäkla roligt att fira med både Emilys, Josses och Nojjes familjer!

Var med du också!

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg på Mimmis blogg. Tycker att ni också kan vara med ;)


Jag ska snart gå fär att möta Emma :) Men först ska jag ut och studsa lite till. Hihi. Äntligen är det lite sommarväder ute, sommarlovskänslan (ist för höstlovskänsla) har kommit tillbaka! :D

Anmäl er till Dagens Blogg! Den avslutas ikväll.


Blir samma bild igen

Nu ska jag ut och studsa! :)


Önskar jag var lika duktig som brorsan!


Anmäl er till Dagens Blogg här! Det är ju inte så många som anmält sig hittils? :)

Emma idag !

Godmorgon! Jag har typ precis vaknat, så jag är fortfarande jätte trött (A)

Idag ska jag vara med Emma! :D Hon tar Sommarbussen hit, så jag ska gå och möta henne vid kvart i ett ungefär :)

Sen ska jag också åka till Center Syd med mamma och köpa lite saker jag behöver till Frankrike! :)
Nä, nu ska jag ner och käka frukost, vi ses!



gammal bild

Anmäl er till Dagens Blogg här!


Oooops!

Märkte att det inte gick att anmäla sig till tävlingen! Blogg esse krångar just nu, inläggen kommer inte upp osv. Men nu går det iaf att anmäla sig igen!
Ni kan anmäla er här!


Var med du också!

Jag är med och tävlar på Noemies blogg om en länkning! Var med du med! :)



...


Om du skriver om tävlingen på din blogg, måste du även länka till tävlingen.
Du måste också skriva och berätta det för mig i samma kommentar som du anmäler dig i.

Jag hoppas att många anmäler sig nu och Lycka till!

Bloglovin?

Nu har tänkt att följa alla bloggar jag följer via bloglovin. Jag gjorde det ett tag innan, (typ förra sommaren) men tröttnade ganska fort. Hade tänkt försöka en gång till, för det är ju ganska smart! :) Tror att inom en vecka har jag tröttnat, men man kan ju alltid försöka ;)
Använder ni bloglovin? Hur funkar det för er?


Ny design på Emilys blogg!

Innan idag, följde jag med Emily till stallet :) När vi skulle gå in i sadelkammaren var där en fågel? Den hade bajsat överallt, bl.a. i betforen! Usch. Efter det var vi lite (Lögn! Mycket) rädda för att gå in i sadelkammaren, vi visste liksom inte om den var kvar, för vi hade aldrig sett den flyga ut..
Men jag fick som sagt testa rida Marshie! :) Hon var väldigt envis att rida, men väldigt rolig! :)
Annars har jag och Emily gjort om hennes design! Den blev super fin, tycker ni ska kolla in den! Sen har vi spelat badminton också, jag är bäst på det, bara så att ni vet ;)

Jag är fortfarande kvar hos Emily, men ska snart hem. Skriver säkert mer då. Kram så länge!
Klicka på bilden för att komma till Emilys blogg!

Länkbyte?

Skriv en kommentar om du vill göra ett länkbyte, antingen i ett inlägg, eller i menyn :)


Morsning!

Nu sitter jag i soffan, har precis käkat frukost, och kollar tv. Ska nog kolla på det ett tag till, sen cyklar jag till Emily :) Jag ska få testa rida Marshie och sen ska jag käka både lunch, och middag hos Emily idag. Men vi ska nog hem till mig lite också och bada ;)

Uppdateringen kommer kanske inte bli riktigt så bra som igår. Men jag ska försöka! :)
Nu ska jag göra mig iordning, sen blir det kanske ett inlägg innan jag sticker :)
Kram


Godnatt!

Har läst ett tag nu, och nu hade tänkt sova (A) Hihi, intressant va?! ;) Men vi ses imorgon!

Ser lite roligt med håret sådär, men jag hatar (inte ofta jag använder det ordet?) att ha håret "under" huvudet, usch, blä och fy på det! (A)

"Provrida" imorgon då, hihi :)

Har spelat en omgång Rummy med pappa, och gissa vem som vann? Jo, såklart jag :) Hehe..
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa, :) Imorgon ska jag till Emily, jag ska få testa rida Marshie :) Ska bli super roligt! Sen tycker jag att ni kan kolla in Emilys blogg! Hon uppdaterar ofta, skriver roligt och intressant och hennes blogg är super fin :) 


Klicka på bilden för att komma direkt till Emilys & Marshies blogg! :)

finfin bild på mig va?! ;)


Ibland kan det vara väldigt jobbigt att försöka le när man har solen rakt i ögonen :P

ojojoj!

Det där med att skriva "ingen reklam"lappar.. Jag provskrev ju en, och tyckte att det såg ut som en treåring skrivit den. Det beror nog inte på att den skrevs på ett vingligt laptop-bord, som jag först trodde, utan på något helt annat: Min handstil! Shit, säger jag bara. Jag vet bestämt att jag skrivit bättre än så, men så kom jag på att det var jätte längesen jag skrev? Man skriver ju inte så mycket på sommarlovet.. Så det får se ut som en treåring skrivit de, (brevbäraren vet ju inte vem jag är, förrästen) "och sen får jag väl börja skriva lite", tänkte jag först. Men nä! Det tänker jag inte göra, det får bli till hösten, när skolan börjar. Jag behöver ju inte skriva så fint när det är sommarlov! ;) Haha. Så, nu vet ni det :)
nyduschad och fräsh (A)

Kommentarerna?

Tycker inte att det skrivs så många kommentarer här? Det skulle vara lite roligare att skriva om man fick lite kommentarer ;) Jag vet att det är svårt att kommentera, jag ställer ju inte direkt några frågor ni kan svara på, eller något sånt. Men ni får jätte gärna göra reklam för era bloggar! Sånt älskar jag! Sen får ni gärna skriva om ni undrar något, eller bara skriva vad ni tycker om bloggen. Det är ju lite roligt att veta :)

Nä. Nu SKA jag faktiskt duscha!


Usch vad jag blev sugen på jordgubbar nu helt plöstligt :P

Fantasilös som jag är...

... Har jag ännu en gång gjort om headern inom samma "mall". Jag tyckte det var konstigt att ha nästan samma bild som profilbild som i headern. Därför gjorde jag om den. Ändrade även färg, om det nu är någon som märker det, det är ju minimal skillnad. Ni kanske inte ens märker att headern är ny? Även där är det ju nästan minimal skillnad. All text på bloggen blev också ändrad, denna känns på något sätt fräshare och man känner sig lite proffsigare när man skriver. Ha! Det skrattar vi åt :)

Nä. Nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen. Sen ska jag skriva två "ingen reklam"-lappar. Vi vill nämligen inte att brevlådorna (vi har två?) ska bli fulla av reklam när vi är på Korsika ;) Hihi.


"Provskrev" en, men det ser ut som en treåring skrivit p.g.a. att jag skrev på mitt vingliga laptop-bord!

Ett bra ridpass! :)

Det blev ridhuset idag när jag skulle rida. Hade ingen större lust att rida runt utomhus i detta hemska, regniga och blåsiga väder. Som jag skrev i förra inlägget känns det mer som höstlov?

Svante var väldigt framåt idag! :) Det var ett tag sen han gick på så bra, av sig själv. Man måste ju fortfarande driva, det måste man hela tiden (på alla hästar och ponnisar). Men det är mycket lättare om hästen har framåtbjudning.
Jag tränade på tempot, mycket tempoväxlingar och gångartsbyten (mitt nya påhittade ord..) Det gick bra! Halterna fick jag också träna på, han ställer sig på dubbla spår, korsar både framben och bakben. Men ger man sig inte, fungerar det också till slut ;) Jag red även bort till Grytet ett tag också, så Svante får träna sina ryggmuskler. Han tycker det är jobbigt att gå både i uppförsbacke som i nerförs. På hemvägen tog jag en liten tur i skogen, härligt! :)


Bild från senaste gången jag och Emily red ut.
Hihi, den är lite rolig, tycker jag :)


Sommarlov?

Är det verkligen sommarlov vi har? Jag börjar tvivla på om det är höstlov. Vädret påminner mer om höst.


Jag vill ligga i poolen, käka glass, kunna gå i linne + shorts i trädgården,
studsa hela natten för då är det fortf. ljust.
Inte ta på mig jeans, stanna inne och gå i jacka. Nä usch, vad är det för sommarlov?

Nu cyklar jag till Svante!


Oj, vad många som redan kollat bloggen!

Ja, fortsätt så! ;) Så ska jag försöka se till att uppdatera mera, särskilt på morgonen :)

Jag har käkat frukost, fixat lite på rummet och borstat tänderna. Men jag orkade verkligen inte klä på mig, så jag satte mig i soffan i stället, så nu kollar jag på tv. Gör väl det ett tag till, men sen ska jag sticka till Svante :) Har ingen lust att cykla genom Hofterup i detta vädret! Det är sånt jag gärna skippar.. ;) Men ja, jag måste ju dit :)

Kram!


Konstiga lagar!

I USA-delstaten Ohio är det olagligt att göra en fisk berusad

I Schweiz får män inte så upp och kissa efter 22.00

I Alabama får man inte har ögonbindel när man kör bil

I Florida straffas ogifta kvinnor med böter om de hoppar fallskärm på söndagar

I Frankrike är det olagligt att döpa grisar till Napoleon

I Louisiana (USA) är det förbjudet att beställa hem en pizza till en kompis utan hans kännedom

I Vermont (USA) får man inte vissla under vattnet

I Louisiana (USA) bedöms det som misshandel att bita någon med sina vanliga tänder, men det bedöms som grov misshandel om man bits med löständer

I Louisiana (USA) är det olagligt att råna en bank och sedan sjuta kassören med en vattenpistol?

I South Carolina (USA) får hästar inte förvaras i badkar

I South Carolina (USA) måste du stanna 30 meter innan en en fyrvägskorsning och avfyra ett skjutvapen om du inte kör ett hästdrivet fordon, för att varna eventuell hästtrafik

I Iowa (USA) måste solarier varna för risken att de kan ge solbränna

Vissa lagar är ju helt självklara, vissa helt vrickade och vissa är ju helt galet sjuka?!


Om jag åker till Frankrike och säger till ex. en man i hissen att jag har döpt en gris till Napoleon, vet han då om att det är olagligt i hans hemland? Jag menar, hur många vet egentligen om dessa helt sjuka (och onödiga/meningslösa) lagar?

"Jag lurade döden"

Sitter och kollar på "Cheating Death". Usch, säger jag bara. Men dokumentären lever upp till sitt namn, om man kan säga så?

Imorgon ska jag till Svante, sen har jag inte mer planer för dagen :) Jag hade faktiskt också tänkt kolla upp om det finns några mer tävlingar under sommaren. Men nu fortsätter programen (fattar inte att jag kollar på det..), ska fortsätta kolla! Vi ses!


Jag har destu större anledning att grimasera nu, än vad jag hade på tävlingen i Ängelholm.. ;)

Kusinerna har åkt hem

Jag blev väckt av kusinerna vid sex genom att de kittlade mig, hihi. Lite mysigt, men jag var grymt trött! (A) De fick välling och satte sig och kollade på SVTB, så då sov jag lite till :)
Idag har vi studsat, lekt med barbies och lite så. Tjejerna badade också en stund.

Det har varit två tidiga morgonar i rad så jag är sjukligt trött! Men jag hade tänkt att jag och pappa ska ta tåget in till lund, jag ska sommarjobba nästa vecka på Mårtenstorget, så jag måste hitta från tågstationen till torget de dagar ma elr pa inte kan köra mig.

För övrigt ska jag köpa Fujifilm Finepix XP30 på torsdag! Så roligt tycker jag, för jag har velat ha en vattenkamera riktigt länge!

Nu ska jag sätta på en film och bara mysa framför tvn. Jag kommer säkert somna.


Det blir denna! Den har tom. GPS :P


Godnatt!

Jag har precis spelat Rummy med pappa. Vi satt båda med en bricka kvar: Gul 4, har aldrig hänt att man suttit med samma bricka kvar innan, men jag såg lösningen först och därför vann jag (när jag förlorar är det bara ett spel, när jag vinner "haha, I took you out"..) :) Hihi.

Kusinerna sover nu. Hade också tänkt gå och lägga mig, de väcker ju mig vid halv sju, sju någon gång. Sen är det full fart hela dagen, så jag behöver sova lite nu ;) Dessutom har jag varit uppe sen fem imorse, så jag är bra liiite trött, skoja min doja, jag är bara myyycket trött (A) Men innan jag somnar ska jag bara ner och ta en allergitablett, ögonen kliar -.-

Puss & Kram, sov gott!


Godistajm!

Anna och Cecilia kom strax efter lunch (de ska sova här inatt). Då ville de bada. Johan och Cecilia badade ett tag, och Anna badade riktigt länge! Både hon och Cecilia skakade och blev helt blåa om läpparna, så vi kröp in under en filt, mysigt var det (A) Så, nu vet ni det, hehe :)

Vi har precis käkat raclette, smarrigt. Cecilia gillade det, men Anna nöjde sig med falukorv ;) Nu sitter tjejerna och Johan och kollar på Anki & Pytte, käkar godis gör de också, jag får väl gå ut och sätta mig där, för att få lite godis ;D Vi ses!


Riktigt gammal bild på Anna, men söt är hon!


Båstad RK..

En riktigt fin anläggning! :) Både dressyr, och hoppbanorna är fantastiska! Dit åker jag gärna igen. Den enda lilla nakdelen är väl att det är en bit från parkering till framridning, men det är inte alls för långt eller så. Verkligen värt att åka dit.

Jag önskar att jag skulle kunna skriva att jag kommit hem med en rosett (helst blå & gul ;D). Men det kan jag inte, slutade utanför placering. Det var duktiga motståndare och vinnarna gick på över 70% Då tycker jag personligen att man ska rida högre klasser men ja, tydligen tycker inte alla det ;) Själv fick jag 62.759% och det är jag nöjd med! Jag har fått högre, men då var Svante i lite bättre form, så jag är verkligen nöjd. Svante tappade även idag energi inne på banan, typiskt. Men det var mycket bättre idag än vad det var i Ängelholm några veckor sen.

Domaren (Malin Hidgård) har jag inte ridit för tidigare, men hon var bra i sin bedömning tycker jag. Vissa domare skriver typ två, tre rader om varje ekipage, men denna domaren skrev på varje rad och moment! Det är super bra tycker jag. För annars får man ju inte riktigt reda på vad som ska bli bättre ;) Så ett + för domaren :)

För övrigt gick allt runt omkring som lasting, att köra, packa osv bra! :)

Ner med skänklen, jag vet! ;P


Bloggar från ipaden

Idag gäller det! Jag är super laddad och i ordningfixad. Hoppas Svante som står i stallet och sover (troligtsvis) är lika laddad. Men det är han nog, eller så får han bli det ;) Det kommer inte bli någon upddatering under dagen, någon gång under em tror jag det blir. Anna och Cecilia är här då :) Ni kan gå in på online.equipe.se och klicka er vidare till Båstad RK, lokal och regional tävling. Sen kan ni följa mej (eller andra) online och se hur det går! Fiffigt va?! Är inte säker på att adressen är rätt, men jag tror det. Nu kör vi hårt Svante!

Emily! :D

Nu har jag duschat och gjort mig iordning, jag sticker snart till Emily på en liten tjejkväll. Hon fyller ju år snart!
Innan jag sticker måste jag städa rummet, som vanligt är det stökigt.. Sen måste jag även prata med pappa om tävlingen imorgon, så det inte blir några missförstånd. Men det hinner jag innan jag måste sticka. Om jag sätter fart NU, då ;) Så ja.

Det blir för övrigt inte jätte sent hos Emily (fast jag helst skulle vilja stanna längre), iom att jag ska upp vid sex imorgon. Men det blir nog inte mer inlägg idag. Kanske att det blir ett innan vi sticker imorgon, annars blir det imorgon kväll! :)


(För er som undrar..) Jag har en av mina 10 blusar idag. Helt sjukt att
jag har 10 blusar! Ännu sjukare är att typ hälften av dem aldrig används! (jag har använt de flesta typ max två ggr)
Men ja, sånt är livet! ;P


Tävlingsdags!

När jag kom till stallet vid tio började jag med att mocka, fixa mat och lite så. Sen kom Tina (Matildas mamma) och så fixade hon till Svante lite, hjälpte mig med att byta bett, tyglar och lite så. Själv gjorde jag iordning Svante för att sen ta en tur (ingen lång tur) ner till Dagstorp och rida där. Iom att det är tävling imorgon red jag inte så länge.

Jag tränade mest på tempoväxlingar, att få honom att lyssna och gångartsbyten (hehe, fint ord va?!) Halter tränade jag också på. Svante vill gärna ställa sig på dubbla spår, korsa benen (konstigt, jag vet!) och gå typ tre steg till innan han verkligen stannar, men de blev bra idag! Det är halterna och tempot jag är lite "orolig" för imorgon. Men det gick ju bra idag, så det gör det säkert imorgon också! :)

Tillbaka i stallet började jag att smörja sadel, träns, skor, chaps, sadelgjord, grimma, grimskaft. Sen borstade jag av transportskydden, de vita benskydden och de "vanliga" jag rider med till vardags, kollade in transporten så allt är som det ska där inne. Jag packade även in lite i sadelskåpet så det inte behövs göras imorgon.
Svante fick tvättade kotor, hovar och svans. Jag testade även att knoppa (har nästan aldrig gjort det innan), men knopparna blev urusla! Så de hade jag inte vågat rida med imorgon, istället får Pia (en god vän till oss (hehe jag lät som en vuxen)) knoppa imorgonbitti, det hinner vi! Pia följer med imorgon på tävlingen, så snäll hon är!

Det är mycket som ska göras inför en tävling, jag får fixa lite till imorgon också, sånt som inte kan fixas nu.


Nu är vi laddade till max! :)

Stallet nästa!

Halloj!

Nu sticker jag till Svante. Det tar lite längre tid idag för jag ska ju knoppa honom och smörja sadel, träns osv, fixa transporten och så. Imorgon är det ju tävling! Jag längtar så mycket.

Ikväll ska jag hem till Emily på tjejkväll, hon fyller ju år snart! :)

Vi ses!


Den eller den?


Fujifilm FinePix XP30


Olympus Tough 6020

Hjälp mig snälla, för jag vet (och kan) verkligen inget om detta!
Har du kanske någon av dessa? Är den bra eller dålig? Eller har du någon annan som är bra?

Hahaha..


Hittade denna bilden från tävlingen i Ängelholm.
-Förstår du Ulrika?
- Ehh, näe inte riktigt.

Hehe. Funderar på den ska bli profilbild, men är inte riktigt hundra på det än ;) Men skulle jag inte grimasera så skulle bilden faktiskt vara riktigt fin! :)
Men jag måste bara säga att ju mer man kollar på bilden (och skrattar åt den), destu mindre "ser" man grimasen, eller hur man nu ska säga. Den blir nog profilbild ändån! :)



Lomma Ridklubb

Har varit på Lomma Ridklubb och kollat när Johan red :)

Jag började själv rida där när jag var 6 år och slutade där när jag började rida Svante, för sisådär 1000 år sen. Haha. Iaf känns det som 1000 år sen jag slutade rida i Lomma, men det känns inte alls lika länge sen jag provred Svante för första gången. Konstigt. Men det var iaf roligt att se hur där ser ut nu (ingen större skillnad), träffa lite kompisar, hälsa på hästarna (känns ärligt talat som att de flesta krympt, men det är nog jag som växt..) och prata med gamla ridlärare. Sen var det ju roligt att se när Johan red, längesen man gjorde det.


finfin bild tycker jag! Den är tagen från google.


Ny header

Eller ny och ny, vissa bilder är nya. Men ja, då är den kanske ny?
Strunt samma.
Nu ska jag scrappa ett kort till den där alldeles speciella personen!


Nytt schabrak!

Har inte gjort mycket idag. Ett tag på förmiddagen låg jag på studsemattan och läste! Då förstår ni nog hur tråkigt jag hade, (för er som inte vet; jag läser aldrig (nästan aldrig dådå)).
Sen cyklade jag till Lovisa med filten jag lånade av henne i söndags. Käkade lite lunch hemma sen. Jag har också varit en sväng på Skånsk Hästutrustning och köpt ett vitt shabrak till på lördag.
Ska scrappa ett kort nu, till en alldeles speciell person. Vi ses senare!



Godmorgon!

Har precis gjort mig iordning, eller inte riktigt, jag har inte borstat tänderna, men jag ska jag göra det sen. För er som bryr er.

Mina planer för dagen är mindre än de planer jag hade i tisdags (tror jag det var)! Gött. Vi har städerskor som kommer nu någogn gång, så jag hade tänkt vara ute då. Jag vill hitta på något med någon kompis, så jag får se om jag ringer/smsar någon. Hoppas ni får en bra dag!


gammal bild.


Fujifilm FinePix XP30

Jag kom hem från Erika för ett tag sen. Vi har haft riktigt roligt! Vår lilla picnic var jätte mysig och hela dagen har varit super skoj. Imorgon åker Erika till Grekland och jag kommer sakna henne jätte mycket (såklart), när hon sen kommit hem om en vecka flyger vi till Korsika, så vi kommer inte träffas på jätte länge! Men då har jag iaf något att se fram emot ;)

Jag och pappa har kollat på vattenkameror nu. Vi hittade den jag ville ha på Mattsons i Lund. Det blir att åka och köpa den någon gång i veckan, innan Korsika! Roligt att ha med den dit, men sen kan man ju alltid fota i poolen här hemma.. :)


Tror inte det blir en svart, men jag får se ;)


Inga bra rubriker alls idag!

Nu har jag städat i min garderob, det behövdes! Sen har jag rensat lite bland mina halsband. Jag har tusentals som jag aldrig använder. Eftersom jag har på mig mitt "glädje" och "sann" -halsband och aldrig tar jag av mig det, är det svårt med andra halsband till. Strunt samma. Dags att fixa picnicmat! :)


:)

Har nyss käkat frukost och nu sitter jag i soffan och orkar inte göra mig iordning. På tvn är det något program (surprise!). Vet inte vad det är, men tråkigt är det.

Idag ska jag hem till Erika, Emma kommer också :) Vi hade tänkt ha lite picnic och så. Mysigt :)

Just nu på tv handlar det om Fredrik Reinfeldt och Håkan Juholt. Ointressant och tråkigt. Jag ska nog stänga av tvn och gå för att göra mig iordning.

Vi ses!


Såhär fin är jag just nu, grymt trött!

Starttider på lördag!

Som jag skrev för några veckor sen ska jag tävla på lördag i Båstad. Jag ska starta LB:1 och min starttid är 10.14. Iom att det tar nästan två timmar att åka dit med transport behöver vi åka mellan halv sju och sju. Det innebär att vi måste vara i stallet vid sex! En tidig morgon det. Men jag har gått upp så tidigt tidigare för att tävla, eller jag tävlade inte, men Matilda. I Båstad då med faktiskt. Så lite van är jag ju ;) Får väl ta och sova i bilen på väg dit (A). Men det är på lördag det! På fredag blir det att knoppa, förbereda och göra Svante lite extra fin. Senare på fredag kväll ska jag till Emily, för hon fyller år! Det får inte bli super sent eftersom jag ska upp tidigt nästa dag.. :)

Slut på information. Sängen nästa!



Titta så duktigt jag är!


Jag har gjort nästan allt på min "att-göra-lista" för idag ;)

I brist på något roligare att göra gör jag en liten "redovisning" också:
Sola: Jag passade på att sola lite när Emily red, det lilla räknar jag faktiskt som att sola :)
Studsa: Jag och Emily studsade idag
Skratta: Jag (alla?) skrattar under en dag, så varför skulle jag inte skratta idag liksom? ;)
Ha roligt: Det är en plan jag har för alla mina dagar, lyckas gör jag också, särskilt när det är sommarlov!
Sova länge: Sånt är jag bra på, en egenskap jag haft länge (A)

Saker jag inte gjort/inte klarat ÄN (det kommer) :
Äta jordgubbar med grädde: Mamma har köpt jordgubbar vi ska äta efter maten
Sluka minst två glassar: Jag har slukat en Päronsplitt, den andra glassen kommer, ska ni se! (det är därför halva är strykt).


Vid närmare eftertanke (haha, jag kan många fina meningar..) kom jag nu på att jag åt jordgubbar till frukost. Fast utan grädde, så den är inte riktigt avklarad än :)


Harry och hans hink med dinosaurier.

Sitter och kollar på Bolibompa.  Hehe.. Inte direkt super kul, men ja. Just nu är det Harry och hans hink med dinosaurier. Roligt va?! Nä, inte särskilt.

Emily och jag stack till Marshie idag, som sagt. Marshie var riktigt pigg idag så Emily hade det lite svårt idag med henne, men alla gånger kan inte gå bra ;) Efter det stack vi hem till mig och käkade hamburgare, smarrigt. Sen har vi mest studsat, och typ en halv timme innan hon skulle hem blev vi trötta så då satte vi oss och läste tidningar :)
Hoppas ni får en mysig kväll! (utan en massa nässpray och näsdukar, själv slipper jag inte undan..)


Sitter hos Emily nu :)

Vi ska sticka till Marshie snart :) Efter det ska vi hem till mig.
Skriver mer senare!

En fullt utvilad Ullis sitter här och skriver.. True.

Godmorgon. Hoppas att ni sovit gott, själv har jag inte sovit sådär super bra (förkyld), okej, det var ointressant.
För övrigt behöver ni inte fråga om rubriken, men
den stämmer! Jag är fullt utvilad.

Mina planer för dagen är grymt stora! Skoja min doja. Ni såg ju min "att-göra-lista" igår. Den är ju bara liite chill. Men som vanligt har jag några mer små (stora passar bättre) things som måste fixas. Tex. cykla till Lovisa och lämna tillbaka en filt jag lånade i söndags. Sen kan man ju alltid dra upp lite (lögn! Det är mycket att dra upp..) ogräs, så tjänar jag en slant (hehe, det lät som morfar :P). Men jag får se. Jag har ju min "att-göra-lista" också, den måste bli klar först! ;)

Nu ska jag göra mig iordning, sen börjar jag med mina älskade planer för dagen :)


usch. Ogräs borde inte finnas.
Inte min bild.

Jag vet..

Jag vet att jag sa att jag skulle gå och lägga mig. Men bara ett inlägg till ;)
jag har nu äntligen bestämt mig för att köpa en vattenkamera! Har kollat runt lite snabbt var det finns att köpa, men har inte hittat någon butik som säljer det.
Vet ni någon butik som säljer bra vattenkameror som håller ett bra tag?
Skulle vara roligt att kunna ta med den till Korsika, och det är snart! Typ 11 dagar (tagga :D) Så jag vill gärna köpa en så snabbt som möjligt ;)


En sånhär kanske?

Godnatt!

Nu hade jag tänkt nanna kudden några timmar (A) Jag är faktiskt riktigt trött.
Godnatt och sov gott, så ses vi imorgon pigga och glada! :)


Total Blackout

Sitter i soffan och kollar på Total Blackout. Riktigt roligt, man sitter och skrattar :) Hehe. Jag skulle aldrig våga, skulle bara stå och skrika, typ. Men nu ska jag faktiskt fortsätta kolla. Vi ses!


Det är sommarlov, då ska man inte sitta vid datorn!

Sitter här och gäspar och blir bara tröttare och tröttare, jag har lyssnat sönder (?) mina låtar på spotify och inser att jag har viktigare saker att göra. Min lägesuppdatering, Enjoy!

Nu ska jag stänga av datorn och plocka undan scrapbookingen (denna gången ska jag faktiskt städa). Efter det blir det käk vid poolen :)


Morgondagens att-göra-lista



Låter bra va?! :)

Har scrappat fem kort och studsat med Johan och hans kompisar!



Nu ska jag bara städa undan all scrapbooking, inte riktigt så kul som att plocka fram..


U L L I S Ä L S K A R S V A N T E !

Det hände inget sådär speciellt i stallet idag. Jag red som sagt med Emily och Elsa, Amanda var där också så vi red på en bana helt själva :) Det blev inte så mycket "träning" med varandra men alla fick lite tips var. Jag red mycket på böjt spår idag, alltså mycket volter, serpentiner och så. Jag är jätte nöjd med passet!

Elsa och jag började också prata om dagen jag trillade av Svante (det blev kaos på hela anläggningen då). Och vad Elsa hört hoppade han inte bara 1.10 hindret som jag trodde. Utan typ tre hinder till! Och det läskiga är att jag inte kommer ihåg det. Lite läskigt faktiskt att jag hoppade hinder jag inte kommer ihåg?

Nu ska jag in i duschen, sen ska jag uuut! :)


Godmorgon!

Jag cyklar till Svante nu. Emily, Elsa och jag ska träffas i Dagstorp idag och rida tillsammans :) Skriver mer när jag kommit hem.
Bara så ni vet älskar jag sommaren


Jag pratar i tele med mamma :) Hon "beställde" fem kort jag ska scrappa till henne, intressant va?! :)

Hos Svante idag.. :)

Jag mockade och sånt, sen red jag bort till Grytet och träffade Emily där (det var bestämt). Pappa kom också, vi skulle ta en tur i skogen, med pappa som fotograf, han kom iaf fast att han är förkyld (jag skrev ju imorse att han inte skulle med). Vi red i Grytet ett tag. Sen red vi bort mot Dösjebro (inte riktigt ända dit) och red på en bana där. Det var tung sand så det blev lite jobbigt för Svante, men det är bra träning :) När vi red tillbaka tänkte jag att jag skulle galoppera lite, (bara så ni vet red jag bakom Emily) och då började Svante dra iväg och bocka.. Det kändes precis som när han stack med mig senast och jag trillade av och bröt nyckelbenet, så jag blev riktigt, riktigt rädd att det skulle bli något liknande idag. Det gick inte alls fort, men känslan av att inte ha kontroll över ett sånt stort djur man sitter på är hemsk, jag lovar! Men jag fick stopp på honom, och jag är glad att Emily red framför mig. Det var nog ett skäl till att han stannade. Jag var 100 på att jag skulle trilla av.. Nog om det ;) Men jag är nöjd med turen!

Imorgon ska jag, Emily och Elsa träffas i Dagstorp och rida tillsammans där och typ "träna" varandra. Iaf ge lite tips :)


Tyvärr har jag inte laddat över bilderna från idag.

Sjöbobadet idag igen :)

Det har varit dålig uppdatering under dagen! Jag är verkligen ledsen och jag försöker verkligen, men ibland hinner man bara inte, tyvärr.

Efter att jag stack till Svante på förmiddagen, käkade och duschade jag. Sen stack jag till Emily :) Vi gjorde inte mycket, men sen åkte vi till Sjöbobadet och grillade med Lovisa, Erika, Elsa och Edvin. Vi försökte få dit lite mer folk, men de flesta var för lata för att orka ta sig dit. Jag och Erika badade, och sen grillade vi och spelade brännboll. När det bara var jag, Emily och Elsa kvar satt vi och pratade och hade mysigt. Riktigt mysigt ;)

Snart ska jag nanna kudden, "jag ska bara.."


Här sitter jag i min älskade hoodie, den är riktigt mysig!

Svante nu :)

Jag hade det riktigt roligt och mysigt hos Christel igår :) Kom hem sent, så jag gick och la mig direkt, jag var super trött (A)

Nu ska jag sticka till Svante. Emily och jag ska träffas i Grytet och sen ta en tur i skogen! :D Jag frågade pappa han ville följa med och vara fotograf, men iom att han är förkyld och hostar så ville han inte. Men det kommer fler gånger!
Vi ses! :)


Konstigt.

Ett inlägg jag skrev hamnade under "Sommar, sommar och sol"-inlägget. Vill ni tvunget se det, får ni scrolla ner en bit :)


samma bild som i förra

Mycket blusar?

Jag kom nu att jag har sjukt mycket blusar. Vissa har jag typ använd en gång och sen dess har de bara hängt inne i garderoben. Jag gillar alla jätte mycket, så det är lite tråkigt att de inte används så mycket ;)
Ja, nu har ni fått ta del av ännu ett av mina I-landsproblem. I apologize.


Inte för att man ser så mycket av blusen, men just denna är från Esprit.




Sjukt bra låtar.

Chris Medina – What Are Words

Waking Ashland – Hands On Deck

Jag ryser från hårfästet och ner till tårna när jag hör dessa låtar.
De är så sjukt bra, älskar låtar med en betydelsefull text. (då menar jag mest Chris Medina – What Are Words)

 

Sommar, sommar och sol :D

Måste ju börja med att berätta att filmen The Perfect Storm jag såg igår var riktigt bra! Sorlig, men bra. Hemsk var den med, men ändå bra, tycker ni ska kolla på den. Det absolut hemskaste (hemskaste?) med filmen är att den är sann. Jag grät igår, och när jag berättade om den för mamma i morse grät då jag med. Usch. Men den var faktiskt bra.

Jag vaknade vid tio och käkade frukost med mamma ute. Killarna sov :) Sen stack jag till Svante. Ska skriva om honom i ett annat inlägg. Nu har jag kommit hem och käkat och duschat. Emily kommer snart :)

Emilys farmor och bjudit hem oss, så vi ska dit ikväll :) Trevligt.
Nu ska jag gå ut, vi ses!


fin jag är va? ;) Och ja, jag ska lägga handduken i tvätten.. :)

"All hands on deck, my ship is sinking..." nanana.

Emily gick hem för ett tag sen och jag sitter och bara lyssnar på låtarna jag tipsade om innan. Jag kan inte släppa dem, jag tycker de är så grymt bra.

Ska fixa mig nu innan vi sticker hem till Christel (Emilys farmor) och käkar där och så :) Ska bli super mysigt.
Vi ses, Kram.


Här sitter jag i bikini :P :)


The Perfect Storm

Shit. Jag gick bort med familjen till studenten vid sex. Trodde att jag hade varit borta i kanske max två timmar när jag och Johan gick hem efter maten. Men nä, när jag kollar klockan är den halv nio! Oj, säger jag bara. Så lång tid var jag väl iaf inte borta? Men jo, jag var väl det ;)

Hade tänkt se en film nu som börjar vid nio. The Perfect Storm heter den. Jag är inte så mycket för filmer, så troligtvis stänger jag av tvn inom en halv timme. Men jag hade tänkt att iaf börja se den, sen får jag se hur länge jag fortsätter kolla, är den läskig går jag direkt (den verkar faktiskt vara lite läskig) (A) :)
Kram så länge.


Detta hör du om du kommer in i mitt rum

Chris Medina – What Are Words

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone


Grymt rolig eftermiddag!

Jag hade riktigt roligt på Sjöbobadet med Erika, Josse, Emma, Sara, Liam och Pontus :) En riktigt bra start på Sommarlovet 2011. Vi spelade fotboll, brännboll, handboll och badade. Sen köpte vi (såklart) glass och grillade och hade riktigt, riktigt roligt! Detta måste verkligen göras om.

Nu har jag precis kommit hem och bytat om. För er som undrar har jag vita piratbyxor från Vero Moda och en lite äldre, men fin, blus från JC.
Jag vet inte hur länge jag stannar på Studenten, beror på hur kul det är ;) Eftersom det bara är några hus bort på samma gata, kan jag lätt ta mig hem om jag skulle tröttna ;P

Stranden nästa!

Har fixat bloggen lite nu. Ska ner och fixa lite till innan Josse kommer och hämtar mig! Vi blir nog lite mer folk nere på stranden! Nu ringde Josse, jag måste gå. Kram.

såhär kan det se ut en blåsig dag på Sjöbobadet ;)

Ny header!

Har precis gjort en ny header, som ni säkert ser ;)
Den ska bli större ju, men jag hinner inte fixa det nu. Bakgrunden på bloggen ska ju också ändras. Måste käka och packa innan Josse kommer hämtar mig. Det får bli ikväll! Kram


ÄNTLIGEN!

Tjohoooo ! :D Nu har jag SOMMARLOV! Riktigt gött äre ;) Jag måste ju erkänna att jag kommer sakna Klass 7A som verkligen är en toppenklass. Men vi får väl ta och träffas endå i sommar :)

Vid ett ska jag som sagt ner till Sjöbobadet och grilla med vännerna! Hoppas att några fler från klassen dyker upp, det blir ju roligare då :) Vad jag ska göra nu? N J U T A.

Bättre bilder på min klädsel (håret blir lite konstigt när man åkt nercabbat)



Gillar ryggen väldigt mycket (A)


Ooops !

Jag märkte precis att på dem nedräkningarna till vänster i menyn står det att det redan är Sommarlov :P Det är väl satta på dagen (alltså att jag får Sommarlov 00:00). Inte på timme exakt. Men ja, Hej Sveejs :)


Ni får samma bild en gång till ;)

Skolavslutning

Idag får alla (iaf i Hofterup & Löddeköpinge) sitt efterlängtade Sommarlov! Jag förstår inte att det är nu, att dagen jag längtar efter sen i November är denna dagen (okej, det lät lite konstigt).
Har precis fixat mig, bara örhängen kvar. Ska gå ner och ta dom sen :)

Vi slutar vid tio (aaaa, jag längtar!). Då hämtar mamma mig och sen vid ett någon gång ska jag nog cykla ner till Sjöbobadet och grilla, spela fotboll, fira sommarlov och ha kul med kära vännerna! Det ska bli mysigt.
Senare på kvällen ska jag bort till Gustav som tagit studenten! 
(Jag måste säga att jag längtar tills det är min tur..)


Jag lovar att ni får en bättre bild på mig sen ;)


Rättar mig själv lite :P

I Detta inlägget i det sista där om Svante och jag (kan man väl kalla det?) skrev jag att jag inte är i stallet för Svantes skull. Det är ju såklart fel! Jag är där jätte mycket för Svantes skull. Det jag menar är att att jag inte.. äe, jag vet inte hur jag ska förklara det. Jag struntar i det x) Men bara så ni vet gör jag det jätte-super-duper-mega-mycket för Svantes skull. Jag älskar honom som in i bänken. (haha, kan man ens säga så?)

Hehe. "Som in i bänken" kan man väl inte säga? Eller? Var har jag fått det ifrån? Aja.
Godnatt!


Jag älskar denna "lille" häst vid namn Santana. Men det vet ni nog vid detta laget? ;)


Rensat väskan + alla mina skolmappar



Oj, oj. Det blev mycket papper som kundes slängas!
Hela sex fullproppade mappar..

Nu har jag tömt väskan (fast mapparna, pennorna, skåplåset + nyckeln och lite grejer till är ju kvar där i) och lagt väskan högst upp i garderoben! Tanken är att jag ska glömma den och skolan nu över lovet (det kommer jag göra, inga problem!). Jag har även tagit fram mina "sommarväskor" och hängt väldigt synligt i rummet. De ska användas destu mer i sommar! :)

Nu blir det att sova för min del.
Imorgon är det en timme i skolan, sen har vi S O M M A R L O V ! Det är ärligt talat helt overkligt. Mitt sjunde sommarlov börjar om 24 ½ timmar!
Riktigt gött är det.

Usch.

Fick värsta huvudvärken precis. Usch. Orkar inte, blir alltid så sur av huvudvärk, och trött. Hehe..
Vet att man kan få huvudvärk innan det börjar åska, och det vill vi verkligen inte att det ska göra! Jag blev typ helt deppig nu.. Usch.

Nä. Ska ner och hjälpa till att käka upp jordgubbarna som står fint i kylen. Då kanske jag blir lite gladare också.
För övrigt har mamma målat mina naglar. Inget märkvärdigt "måleri". Helt vanligt med Make Up Store's nagellack som heter Anki.




Svante idag :)

Hos Svante började jag med att fixa maten och sen mocka :)
Jag gjorde iordning honom (och mig själv ;P) och sen red jag ner till ridhuset. Eftersom det regnat mycket var det väldigt blött på utebanorna, så jag fick rida i ridhuset. Men det gick bra det med :)

Jag började med att rida mycket på böjt spår och gjorde lite ökningar :) Gjorde lite öppna, sluta och skänkelvikningar också. Riktigt bra var dem! :) I galoppen gjorde jag inte så mycket idag. Red mest på en volt för att få honom att lyssna, red lite tempoväxlingar där på volten också :) Gjorde även några serpentinbågar i galopp med ett s k Enkelt byte över medellinjen. Även det blev bra!
Sen tog jag en tur i skogen innan jag red hem igen :) Jag är nöjd med passet! :)

Tänkte på detta idag när jag red ner till ridhuset att jag inte ser Svante som "en varelse" som jag bara rider och tar hand om för att jag gillar det jag gör och tycker det är kul att rida. Jag gör det lika mycket, om inte mer, för att jag gillar Svante som häst. Han är min vän. Jag gör inte något när jag rider eller tar hand om honom i stallet själv för hans skull, jag gör det tillsammans med honom. Vi är vänner, och det märker man när jag ser han komma gående efter mig i hagen osv. :)
Kanske inte världsbäst förklaring, men jag hoppas att ni förstår.
 



 

En riktigt bra, fin & rolig blogg

En blogg jag följer varje dag, som alltid har uppdatering och skriver väldigt roligt är Hea. Vet inte vad jag mer ska skriva om henne, hon har en riktigt fin blogg som verkligen är värd att följa!
Tycker att ni ska kolla in den :)



Sista dagen i skolan! :D :D :D

Idag har varit en riktigt jobbig skoldag. Haha. NOOOOOOT!! x) Vi städade skåpen, väldigt enkelt. Bara att lägga läroböckerna på en vagn och sedan packa ner allt sitt.. Efter det 45 min rast, jag spelade fotboll med några tjejer och killar och det var riktigt roligt! Jag är ju inte så jätte bra på fotboll, men de berömde faktiskt mig att jag blivit mycket bättre nu under veckorna vi spelat. *Stolt*. Sen gjorde jag faktiskt två mål! ;)
Klassen kollade även på Ocean's Eleven och Accepted. Riktigt bra filmer båda två! Rekomenderas. Det var jag som tog med dem, så jag hade sett dem innan, men jag tröttnar aldrig på dem ;)

Tror vi slutade en timme tidigare, jag och Emily fick skjuts av hennes farmor hem :) Väldigt snällt.
Efter skolan stack jag till Svante. Men skriver om honom lite senare.
Vi ses!


...

Hittade denna texten i en bok jag läser: Syskonkärlek (rekomenderas).
Jag kan känna igen mig ibland, och detta har inget med mina små problem jag skriver om utan lite större problem då ;) Men det stämmer liksom, så jag ville bara visa den :P

Ibland känner jag mig som en fisk i ett nät. Om jag sprattlar så trasslar jag bara in mig ännu mer. Men jag tänker sprattla i alla fall. Jag tänker sprattla och slåss av bara helvete och kommer jag inte loss ändå ger jag fan i allting. Då får det vara som det är. Men jag tänker försöka.


Det har inget med Svante att göra. Anledningen till denna bilden är att
datan inte vill ladda upp några nya bilder.

Ullis och sina I-landsproblem..

Jag skrev ju om mitt bild-problem igår, nu har ett nytt problem dykt upp:
Slutar vi tidigare idag? Den frågan är riktigt störig, för om vi slutar tidigare vill jag cykla till skolan för att slippa stå och vänta på bussen när vi slutat tidigare. Men om vi inte slutar tidigare har jag cyklat i detta hemska väder 14 km (dit och hem) helt i onödan.. Usch vad jobbigt det blev. Nu kom jag på ännu ett problem, min sadel på cyklen är sned, så cyklar jag får jag ta mammas! Usch, nu blev detta ju riktigt jobbigt.. x)
Haha, detta är komiskt.

Idag i skolan (om jag tar mig dit, med alla mina problem ang. skolan ;p) ska vi städa skåpen och se på film. Det är chill :) Och imorgon slutar vi! Tjohoooo!
Efter skolan ska jag till Svante och rida :)

Kan nu meddela er (haha) att pappa fixade min sadel imorse, så den fungerar nu. Och att jag till 99% tror att jag kommer cykla..





Jag har gett upp!

Har försökt sortera bland mina bilder på datorn nu. Men det är seriöst helt omöjligt! Mappen med bilderna från USA har försvunnit och en massa andra bilder som är tagna med Canon-kameran :( Tur att mamma har de bilderna på sin dator ;) Men nu har jag iaf gett upp och jag har varit nära på att markera allt och trycka på delete några gånger, men har lyckas stoppa mig själv. Jag skulle ångra mig stort sekunden efter.
Med lite bra musik (den är riktigt bra just nu, och ljudvolymen hög..) glömmer man sina största problem (bild-problemen dåja), men det finns ju betydligt större och viktigare saker att vara ledsen över.
Aja, nu ska jag iaf sova. Imorgon ska vi städa skåpen och kolla film :) Trevligt. (;D)
Sov gott, så ses vi imorgon.
1 av 4 bilder som finns kvar av USA-resan; Johan i öken.

Najsig kväll :)

Har köpt lite saker på Center Syd nu, lite klämmor och så.
Jag sprang även bort till entrén till Ica Maxi och köpte jordgubbar som gick åt ganska snabbt nu när vi kom hem ;)


Jordgubbar med socker eller grädde = muuums!




Det gör ont att inse att det bara är en jordgubber kvar.. ;)
Hehe, just denna har ju väldigt mycket socker på sig.. :p


Ett lagom jobbigt pass :)

Jag kom till Svante idag vid halv tre! (Då brukar jag fortfarande vara i skolan och ha en lektion kvar). Jag mockade och fixade mat och sen tog jag in Svante för att rykta :) Blev klar vid fyra (då brukar jag komma hem från skolan). Började att rida i Dagstorp och det gick bra, lite lat kanske, men helt ok! Körde mest "grunderna" + lite öppna, sluta & skänkelvikning :) Nöjd! Red där i ungefär 45 min, sen red jag bort till "Grytet" och red där i ca 15 min.

Svante kom mot mig när jag hämtade honom i hagen :') Dessutom följde han efter mig när jag gick runt i hagen!
Stor kärlek till Santana.
Innan brukade även Svante dra iväg med mig in i sin box när jag tar in honom från stallet för att rykta osv. Men inte nu längre! Nu stannar han när han ska, och krånglar inte lika mycket från markhantering. Han har förstått vem det är som bestämmer nu ;) Det är super härligt!


Gillar bilden, den är gammal men fin.

Stor manet!


Hittade denna bilden på Bing. Grymt stor!


Nu helt plötsligt kan jag ladda upp nya bilder :P

Center Syd :)

Har nyss duschat och käkat :) Nu ska jag och mamma snart sticka till Center Syd och köpa lite grejor till skolavslutningen.

Exursionen idag var väl inte så jätte rolig.. Men roligare än en skoldag! Som jag trodde skulle inte mina ögon och min näsa gilla cykelturen dit och hem. Så nu är ögonen röda och kliar, näsan rinner och kliar den med. Inget kul alls. Det blev ju inte bättre när jag stack till Svante sen, jag är ju allergisk mot honom med, eller jag är ju allergisk mot alla hästar ;) Men jag har tagit en tablett som hjälper lite, så det kunde ju vara värre :)
Skriver mer om Svante efter att jag och mamma kommit hem!


Jag kan fortfarande inte ladda upp nya bilder?


Ingen riktigt bra rubrik detta :)

Morsning! :)
Det var riktigt gött att sova en timme längre idag, bara så att ni vet ;)
Jag har precis gjort mig iordning och ska fixa lite till exursionen idag. Har ingen lust alls att vara ute vid havet hela dagen, särskilt inte när min pollenallergi är som värst.. Aja. Det är bara att bita ihop, vi slutar ju faktiskt en timme tidigare! :D

Vi ses senare idag !


Datan vill inte ladda upp bilder idag heller, bild från fyran.

Inget oväder inatt, tack!

Hehe.. Det har inte gått så bra för mig när det gäller att städa, jag får väl skylla på att jag på något sätt fastnat i lim och inte kan resa mig från stolen.. Vad tycks om den iden? :)

Nä, nu SKA jag faktiskt städa! Sen ska jag fixa lite till exursionen imorgon och efter det ska jag krypa ner i sängen och hoppas att det inte åskar inatt :)


datan vill inte ladda upp någon ny bild :S


Detta hör du om du kommer in i mitt rum

LMFAO – Party Rock Anthem


En lite rolig bild, inte alls med saken att göra :)


Jordgubbar :)

Har nyss käkat jordgubbar med socker och glass! :) Mumsigt.
Nu måste jag städa, här ser ut som om det varit ett bombnedslag. Jag lovar!

Hörde dessutom att Sverige kvalar till fotbolls-EM. Nu hoppas jag att ni håller tummar och tår där hemma (;D), inte för att jag är speciellt intresserad, men det är alltid roligt att kunna vara lite stolt över "sitt land" :)


OV Beachhandboll, Helsingborg

Jag har börjat blogga mindre och statistiken har börjat sjunka.. Jag vet själv hur det är när man följer en blogg som tillslut uppdaterar mer och mer sällan, man slutar följa den. Så jag vill verkligen förbättra mig, och jag ska ge gärnet, så det går vägen hela hem till statistiken jag hade innan! Så snälla? Kan ni ge mig en chans till? :)

Idag har klassen varit på OV Beahhandboll i Helsingborg. Super kul! :D Vi vann alla matcher i gruppspelen (och vann därmed i vår grupp :)) och i slutspel är det ju vinna eller försvinna och vi klarade ena matchen i slutspelen, sen gick det inte lika bra och vi åkte ut mot ett lag som toppade (vill inte nämna några namn ;P). Ärligt talat, det kan inte vara kul att veta att man vann för att man toppade. Och jag säger inte att de toppade för att jag är en dålig förlorare, de hade tre pers som var inne hela matchen! :O
Måste ju även berätta att jag badade i havet! Faktiskt ganska stolt, ;)

Men jag kan verkligen rekomendera denna aktivtivitet med klassen till nästa läsår, det är ingen anmälningsavgift för skolklasser och inom Helsingbors Kommun är det gratis skjuts dit också :) Super bra!

Har varit med Josse efter "skolan" :) Vi studsade bara, men det var roligt! :)
Imorgon behöver jag inte gå upp förrän klockan 8, vi ska inte ses förrän 9.45 på Sjöbobadet imorgon. Exursion hela dagen, så lagom kul. Men vi slutar iaf 14.30 ! :D Då blir det att sticka till Svante :D


Titta så fina tröjor klass 7A beställde, dessutom personens efternamn på ryggen. Grymt snyggt ;)

Bloggar från ipaden

Satan vad det åskade inatt!! Jag låg där uppe och var jätte rädd :S Det var längesen jag var så rädd, faktiskt. När man ligger där i sängen och hör hur det blixtrar och åskar känner man sig ... hotad ... ? av super stora monster som när som helst ska attakera huset. Läskig ;) Idag ska klassen till Helsingborg. Jag måste därför snart sticka till Noje som ska köra mig dit, eller hennes mamma kör ju ;) Detta ska inte bli en iPad-blogg. Men i och med att det ska komma mer åska idag, vill vi inte starta internet :)

Bloggar från ipaden

Har precis käkat efter att ha kommit hem från Svante :) imorgon ska vi (klass 7a) till Helsingborg och spela BeachHandboll. Måste därför packa lite och så ;) Jag ska dessutom gå upp en timme tidigare imorgon för att hinna dit,så för att jag inte ska vara helt slut så ska jag skynda mej att gå och lägga mej. Det är alltså inte säkert att jag hinner skriva om Svante idag, men det får isf bli imorgon :) kram

Paradise is where you are, Santana.

Det har varit dålig uppdatering under dagen, eller rättare sagt; Ingen alls.
Jag är ledsen!

Jag och Emily vaknade och åt frukost, sen kom Elsa också :) Vi har mest badat, studsat och innan de gick hem spelade vi Rummy. Nu ska jag byta om till ridkläder och sen sticka till Svante :) Sista träningen för Britt-Mare innan sommaren.

Vi ses senare ikväll! :)


Bild från i vintras :)

Det börjar lukta grillat här nu :)

Har sorterat bilder ett tag nu. Ett evighetsjobb..
Jag får lite panik när jag inte vet om jag vill radera bilden eller inte. Det vore enklare att bara markera allt och trycka delete. Så. Enkelt. Klart. Men vissa bilder vill jag ju faktiskt ha kvar ;)
Emily kommer närsom, då käkar vi grillat, mumsigt :)


fin bild från idag :)

Duschen nästa ! :)

Förutom att vara hos Svante idag har jag inte gjort mycket :) Härligt. Legat i poolen på en luftmadrass, studsat lite och spelat lite fotboll :) Jag har faktiskt också cyklat till Center Syd med pappa och köpt jordgubbar :)
Emily kommer om en stund, hon sover här inatt :) Ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag nog scrappa ett kort ! :)

Muums, :)

Lite kort om Svantisen idag :)

Hos Svante idag gick det bra! Han var inte alls lika slö som de senaste dagarna. Full med energi var han :)
Jag tränade mest på programmet jag ska tävla på i Båstad om två veckor. Det gick bra :) Vi fick träna på hörnpasseringarna idag igen, de är inte så bra som de varit innan :S
När jag gjort klart i stallet och skulle cykla hem hittade jag Svante ännu högre upp på den lilla kullen i hans hage än vad han var i fredags :P








Som jag älskar honom! :)


Bloggar från ipaden

Jag har precis badat i poolen :) super härligt. Hos Svantisen gick det bra, men jag skriver mer om honom senare, för nu ska jag och pappa cykla och köpa jordgubbar :D

Cyklar till Svantisen nu :)

Skriver mer senare!
Vi hade förrästen super kul igår, kommer kanske några bilder sen ;)


Bloggar från ipaden

Har precis vaknat och nu sitter jag under markisen och äter frukost. Snart ska vi iväg på 70-årskalas. Det kommer alltså bli uppdatering ikväll igen. Svar till Tina: förutom att han blivit lat är det inget fel på Svante, jag tror det beror på värmen :) han är inte alls så lat som han var i början av veckan :)

Trööött! (A)

Skulle göra en header var det tänkt. Men det blev istället att sortera bilder? Har sorterat alla bilder, näästan iaf, lite kvar. Är grymt trött , ögonen går i kors.. måste krypa ner i sängen nu :) Headern får vänta.
Imorgon ska vi förrästen på 70-årskalas! :)


inte direkt en ny bild..


Hehe ! :)

Jag har skrivit väldigt mycket idag? Men det är väl bra :)
Skrev ju att jag skulle städa, det går ju sisådär med det.. Men det jag ville säga i detta inlägg är att jag hittade ganska roliga bilder på mej och Emily. Haha. Så roligt man kan få, bara genom att kolla på lite bilder ;)

Fick ett sms nu hörde jag. Ska kolla på det, kanske svara på det (?) och sen SKA jag faktiskt städa!


Kanske är det ett sånt här sms? Nä, det tror jag inte ;p

Bränt mig..

Riktigt mycket har jag bränt mig! Usch, det gillar vi inte. Jag får aldrig ont när jag bränner mej, så det är skönt, men det är ju ingen kul känsla direkt ;) Har smörjt in mej med After Sun-lotion nu och tagit på mej en sval tröja + mjukisbyxor efter ett sista kvällsdopp, 23 grader! Rekord för detta året :)

Nu ska jag städa lite i mitt rum och sen blir det att krypa upp i soffan! Myys :)



inte direkt första gången jag lägger upp denna bilden, men det får duga ;)


Här står Svante och äter gräs!




Han kan ju inte tänka sig att stå "på marken", 
man måste ju nå det saftigaste och grönaste gräset.. Matvrak! ;)


Marshmallows!

Nu har vi käkat, det var riktigt mumsigt :) Som efterrätt grillade vi marshmallows, de som ma & pa köpt i NY. Det roliga med de marshmallowsen är att de har smak, citron har den ena och hallon den andra :) Riktigt gott, faktiskt! :)


Super gott ! :)



Bloggar från ipaden

Just nu sitter jag under markisen med mamma och pappa och väntar på att köttet på grillen ska bli klart :) johan springer runt i trädgården :) vi åt gazpacho till förrätt med gurka och brödkrutonger. Mumsigt värre :)

okej, okej..

Jag känner att det där med mobilnörd inte riktigt stämmer som jag skrev i förra inlägget :) Har faktiskt slutat smsa och hålla på med mobilen så mycket, faktiskt väldigt sällan jag smsar för skojs skull nu för tiden. Men ja, okej, jag är kanske en mobilnörd ibland, om man kan vara det på halvtid? ;)
Haha! Det luktar bränt i hela huset nu. Jag får väl gå ner och se vad familjen håller på med :)


Älska värmen :)

Jag är ledsen att jag inte bloggat sen imorse! Men det har varit så fint väder så sen jag kom hem från Svante har jag bara varit ute ;) Jag har spelat fotboll med pappa, trixat med bollen lite själv, badat och fixat naglarna.. :)

Hos Svantisen idag gick det bra! Jag mötte upp Emily i Grytet idag igen och så red vi lite där. Sen red vi ner till Dagstorp och red på utebanan :) Svante var inte lika lat idag som de andra dagarna, men fortfarande lat. Var tvungen att träna på hörnpasseringarna idag med, körde mycket tempoväxlingar också :) Även lite skänkelvikninar, öppna & sluta och framdelsvändningar :) Det gick super, det gäller bara att hålla igång honom och inte ge sig, så fungerar det mesta!
Tillbaka till stallet släppte jag ut Svante i hagen och körde lite frihetsdressyr idag med. Det gick ju bättre igår, men det gick ändå bra, liksom :)

Just nu sitter jag och smsar med Liam, ska ut och städa lite nu :)


Nä, vadå mobilnörd? :)


Jag kan faktiskt lägga ifrån mej mobilen, ibland..


Svante :)

Ska dra till Svante nu! :)
Vi ses senare!



Pirates of Caribbean

Tyckte filmen var väldigt bra, riktigt rolig emellanåt! :) Fast 3Dn användes en gång, i början av filmen när texten "Pirates of Caribbean" visades. Lite dåligt ju ;) Men jag tycker faktiskt att ni som inte sett den ska se den! (fast inte med 3D, skillnaden är bara priset..)
Kan ju också säga att jag och Emma gick in i en butik och köpte lösgodis, jag blev typ helt tokig och tog ganska  mycket godis :S 1.32 kg, oops. Blev över hundra kr, med dricka då ;) Men ja, man måste vara ung och galen för att kunna bli gammal och erfaren.

Pappa hämtade oss i cabben, nercabbat såklart :) Med hög musik, en stor låda med godis (vi åt inte ens hälften under bion) och känna hur håret blir tovigt och flyger runt ansiktet på en. Det är stunder man vill ha oftare. Extra mysigt var det när man hade solen bakom sej och helt vindstilla... :)

Nu ska vi spela spel! Kram.


riktigt bra skådespelare!


Färdigfixad och klar!


ska "inviga" (hehe) min nya tröja från NY :)

ett litet onödigt och meningslöst inlägg, men ändå.
Nu ska jag ner och ta en macka :)

Var kommer alla lås ifrån? ;S


Hittade denna bilden på Bing. Cool bild, tycker jag!

Glass in my heart (L)

Lämnade precis Ipaden och gick och satte mej här ist :)
Glassen jag åt tog precis slut, sorligt (bilden tog jag innan jag började skriva, bara för att jag så gärna ville ha med glassen på bilden)

Blev super trött helt plöstligt. Ska "rycka upp mej" lite nu hade jag tänkt :p Ingen aning hur bara :) Sen ska jag byta kläder och lite så, för sen kommer ju Emma! :D Riktigt längesen jag gick på bio.. Det var på Disneyland och Universal Studios i USA, senast. Alltså nästan ett år sen!

Shit, är det verkligen nästan ett år sen jag satt på flyget till LA?! Satan vad tiden gått snabbt, jag minns det som igår.


hehe :)

Bloggar från ipaden

Just nu sitter jag under markisen på terassen. Jag tröttnade på solen, hur man nu kan göra det? ;) har studsat och passat lite fotboll med pappa :) vi ses ikväll efter bion om jag inte hinner skriva tidigare. Kram

Underbara busponny :)

Emily ringde mig när jag stod och mockade. Vi bestämde att vi skulle träffas i "Grytet" och rida tillsammans i skogen, det är ju tävlingar i Dagstorp :) Vi började rida i upp, och nerförs-backarna i "Grytet" innan vi red till Gläntan, vi red lite där och sen tog vi en tur i skogen. När vi galopperade blev han så glad att han började bocka :) Hihi. Vi var borta och red i nästan 1 ½ timme!

När jag släppte ut Svante i hagen tänkte jag testa lite frihetsdressyr (ponnyakuten-fan :P) med Svante :)  
Till en början gick det väl sådär, men tillslut följde han efter mig (nästan som en svans) :') Och det var inte för godiset skull, när jag tog bort godiset fortsatte han följa efter mej, stanna när jag stannade, komma när jag ropade osv. Riktigt roligt att man bara kan det sådär efter 15 min liksom. Visst, det kan bli bättre, men jag trodde inte det gick så snabbt?! :)
Jag älskar Svante så mycket.

Hade tänkt lägga mej i en solstol nu, och kanske bada, det är ju faktiskt 20 grader i poolen :)
Om någon timme kommer Emma och hämtar mig, då sticker vi till Lund, najsigt värre.


Inte världsbäst bild precis, men ändå lite härlig tycker jag :)

Svantisen nu ! :D

Godmorgon mina vänner!
Har precis käkat frukost med färska jordgubbar, muuums :)
Ska sticka till stallet nu. Det är tävlingar i Dagstorp, så jag får rida i skogen. Men det är härligt!
Vi ses !


Tänk..

.. Om 8 ynka pluttdagar har vi sommarlov. Ett helt sommarlov framför en. 70 dagar man kan göra vad som helst på. Själv ska jag käka jordgubbar med glass varje dag ;) Något man sett fram emot sen i november är bara 8 dagar framför en. En cool känsla faktiskt.


Usch, jag längtar så mycket så jag nästan mår illa, hehe..




Grillat :)

Har käkat grillade kamben, fläskfilé och lite olika korvar med
färskpotatis och majskolvar! :) Mumsigt värre, kan jag lova er.
Till efterrätt är det jordgubbar som snart ska slukas ;)

Imorgon ska jag se Pirates of Caribbean 4 i 3D med Emma! Ska bli mysigt.

Nu ska jordbubbarna slukas! Mumsigt.


Svante hade det inte så lätt idag!

Nä, det hade han inte :)

Jag började med att rida i upp, och nerförsbackar. Det är bra för hans rygg! Red där i 10 min innan jag red ner till Dagstorp. Han har blivit så satans lat av någon anledning, så de första 10 minuterna gick till att få honom att röra sig framåt i normalt tempo. Fick sitta och driva hela passet, faktiskt. Men det blev iaf bättre :) Gjorde en "övning" där man bytar gångart vid varje bokstav. Ganska svårt, för Svante har lite svårt för att lyssna, han gör hellre som han själv vill.. Men även det blev bättre efter ett tag! :)
Märkte sen att hörnpasseringarna är hemskt slarviga, så då fick jag träna på det ett tag också :) När dem blev bra började han vända av sig själv efter hörnen och sen gå helt felställd på långsidorna. Busponny! Efter ett bra tags fajt, vann jag och han gick bra igen. Då kunde jag trava av honom och sen rida hem till stallet :)

Skrivit mycket i båda inläggen idag :) Är på skrivhumör..
Vi ses !


Mästerfotografen Lovisa !

Mycket text om något ganska ointressant ;p

När jag cyklade till skolan (ca 7 km) och kommit lite mer än hälften börjar hela bakdäcket hoppa, all luft har gått ur. Typiskt, men det är ju bara att fortsätta cykla, vända kan man ju inte göra, det är ju längre. På skolan kollar vi med vaktmästaren om han har en cykelpump, men det har han inte. Så vi (jag, Linnea, Emma) cyklade (de cyklade, jag ledde min cykel) till cykelhandlaren i lödde :) Dem öppnade såklart inte förrän vid tio när vi var där vi nio. Så vi gick/cyklade hem igen och gick dit igen vid tio :) Men då följde inte Emma med. Däcket gick att fixa!
Vi hade ingen lärare på idrottslektionen, så efter 15 min av lektionen stack vi ut på IP och spelade fotboll. Efter lunchen började vi cykla mellan de där sex kyrkorna. Vi hade motvind från Hög till Västra Karaby, från Västra Karaby till Dagstorp, från Dagstorp till Hofterup, från Hofterup till Barsebäck, från Barsebäck till Lödde. Alltså hela rundan på något konstigt sätt. Sen skulle jag ju ta mig tillbaka från Lödde till Hofterup (det är ju där jag bor) och då hade jag såklart motvind där med -.- Mellan Dagstorp och Hofterup lämnade jag gänget och cyklade själv resten av kyrkorna :) Anledningen till det var att de cyklade lite för sakta för min del ;) Totalt har jag cyklat 3.6 mil (typ allt i motvind, dåja ;)) + till och från stallet och en timmes träning med svante. Det är inte varje dag man rör sig så mycket.

När jag kom hem cyklade jag till Svante, (då hade jag inte motvind). Skriver mer om honom i ett annat inlägg :)


bild från någon dag sen, datan och jag är inte överrens just nu.. :)


Kommer bli en härlig dag! :)

Idag har vi tre lektioner innan lunch, sen har vi "halv friluftsdag" :) Dessa tre lektioner är de sista lektionerna vi har, resten av de skoldagar som är kvar är shemabrytande heldagsaktiviteter :) Gött med de sista lektionerna idag! :)

Idag ska jag cykla till skolan, eftersom på den halva friluftsdagen ska jag cykla mellan sex kyrkor (hofterup, lödde, barsebäck, hög, dagstorp, västra karaby) med vännerna mina ;) Vi har med oss fika, så vi hade tänkt stanna och fika lite också. Mysigt. Det tar ungefär 20 min att cykla.

Efter skolan ska jag till Svante, jag rider honom alla dagar (utom lördag) fram till måndag :) Uppdatering blir alltså när jag kommer hem, vid åttatiden :)
Nu har jag inte mycket mer att berätta, vi ses ikväll!




RSS 2.0