ligger i sängen och gör ...... juste, ingenting. Blir inga mer inlägg idag. Godnatt!

5

Älska lov!

Tjena!

Spelade pingis med pappa och Johan för ett bra tag sen och attans vad kul vi hade ;) Man kan sammanfatta det såhär: Pappa har svårt att acceptera att vi vinner över honom ibland. Det syns i hela ansiktet på honom att han inte tycker att det är ok ;)

Sen skulle Johan till Matilda (Josses syrra) för att gå bus eller godis med Lovisa (Emilys syrra också) så när Johan bytat om så var vi bara tvungna att skratta lite till åt honom för att han såg ut som Toker i Snövit, haha. Jag & Pappa följde med Johan hem till Matilda och Josse, jag cyklade på enhjulingen :D

När de syskonen hade gått cyklade jag och Josse på enhjulingen medans pa & Susanne (Josses mamma) pratade och gick en promenad.

Och nu sitter jag här och smsar lite. Njuter av att det är höstlov, det är bara fööör härligt! Ska nog krypa upp i soffan. Hoppas att det är något bra på tv :)


:)

Jag har kanske räknat max, absolut max 10 tal på mer än en halv timme. Ja, ni förstår ju själva hur engagerad jag var.. Sen blev det svårt och då gav jag upp :) Bra va?! Sen har jag läst igenom HK en gång och kanske en hundradel fastnade. Fysiken har jag inte orkat tänka på än..

Snart ska vi käka och det vill jag för jag är huuungrig ;) Nu ska jag nog lägga mig i soffan och glo på tv :)


Räknar matte. Visst är jag duktig? :)


Okej.. Jag kan säga såhär:

Det har inte gått sådär jättebra med läxorna. Men jag vill verkligen inte. Konstigt, för så brukar jag ju aaaaldrig säga ;)

Allt jag vill just nu är att bli en pensionär som cyklar enhjuling till ICA. Typ.

Nej, jag är jättenöjd med mitt liv och är tacksam för att jag har så fina vänner, familj och är frisk, precis som resten av släkten och kära vännerna. Men ibland vore det faktiskt skönt att vara pensionär. Ha gjort allt och bara kunna njuta av att livet blev precis som man ville och ta tagen precis som kommer :)

Fast det är nog inte så chill att vara pensionär, egentligen. Men jag vill nog bli sån :)


Här sitter jag och käkar..


Lasagne med ketchup, gott ;)

Hemma nu igen :)

Har precis kommit hem Svante :) Gick faktiskt riktigt bra idag så jag är nöjd!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blire att käka. När det är klart ska jag nog få gjort några läxor.

Vi hörs!


Morsning!

Hejsan på er!

Ni är snabba att kolla bloggen nu på morgonen, eller så är jag seg på att uppdatera. Men jag ska försöka skriva lite tidigare :)

Har käkat frukost och har fixat lite. Ska ta på mig ridkläderna och sen sticker jag till Svanteälsklingen :)


Saknar sommaren!

Godnatt!

Går och lägger mig nu så jag orkar gå upp lite tidigare imorgon. Jag ska till Svante och vill gärna vara i stallet vid 11 :)

Johan & jag är bra allt konstiga ibland ... :)

Sitter här och har historiens konstigaste chatt med min konstiga brorsa på FB.. Taggar lite till "Vem kan slå Filip & Fredrik" också som börjar om en halv timme :)


SÅ gulligt ;)

Älskar Ola i Robinsson, han är så rolig :)



Jag har visat mycket klipp den senaste tiden, känner jag. Men det får väl gå bra :)


Haha :)


:D

Hallå på er!

Har cyklat i ca 30 min, duschat och käkat sen sist :)

Nu sitter jag och dunkar hög musik.. Härligt! Om Emily hör av sig så hittar vi på något, annars blir det en lika lugn kväll som igår framför tvn :)

Hoppas att ni har det bra!


Saknar denna otroligt goda frukosten: Te och youghurt med alldeles färska bär från trädgården.


Har spelat Rummy..

.. med ma & pa. Jag vann faktiskt en gång, så lite grattis till mig ;) Haha.

Är lite "mosig" eller vad man ska kalla det, så ma & pa har tvingat ut mig att cykla/springa i minst en halv timme och just för att jag är så "mosig" så väljer jag att cykla, för det är ju inte lika jobbigt ;)

Skriver mer när jag kommit hem!


Vet ni vad?! :D

Det skulle förvåna mig om ni vet, för jag har ju inte berättat det än ;) Men vet ni vad jag precis klarade?! Nej, det vet ni ju fortfarande inte, så: Vill ni veta vad jag precis klarade?! Såklart vi vill: Jag cyklade själv på enhjulingen! Fattar ni?! Ullis kan cykla enhjuling nu! Ja! Jag är så glad och tänk när jag kan cykla till Svante på den, det ni ;)

Ahh, jag är liksom så lättad, haha.

Har söndagsfikat lite med familjen och är lite sugen på att spela spel. Får se om det finns någon annan som vill det :)


Från början i Åhus med Erika gick det ju inte så bra.. ;)


Sen fick jag mig en egen när jag fyllde år och sen, en månad senare, kan jag cykla själv!


"Cause it only happens once, once in a life time"

Detta är en riktigt lugn dag. Jag har spelat lite pingis med Johan, sen har jag bara gjort ingenting typ. Käkat hamburgare och kollat på nya gardniner. Vi ska liksom göra måla om mitt rum nästa helg och så passar vi på att byta gardiner då också :) 

Tror att jag ska ut i detta tråkiga väder och cykla lite enhjuling :)


Söndag (L)

God Morgon på er! Ledsen att jag inte skrivit förrän nu. Ser att många av er redan kollat bloggen, sorry!

Vaknade tio i elva och så är hon bara tio. Hur skönt? Det är den ena/två grejer som är bra med vintertid; Att man vinner en timme när man ställer om tiden. Den andra grejen är att den tar slut ;) Sen finns det inte så mycket mer bra grejor med vintertid..

Blir helt deprimerad när jag kollar ut i trädgården. Den som är så fin på sommaren, med poolen och buskarna på andra sidan staketet som täcker cykelvägen. Nu är där grått och trist och man ser rakt ut till cykelvägen. Usch. Och snart börjar den tråkigaste månaden på året; November. Usch. Det är bara en sån tråkig månad där ingenting händer och man bara går och längtar till saker och ting. Jaja, ni förstår nog att jag inte är jätteförtjust i den här tiden på året.. Ullis föredrar sommaren!

Inga planer alls för dagen. Blir väl att chilla, får se om jag kanske ringer någon kompis, någon mer måste ju vara hemma än jag ;)


Ännu mer från "Helt Magiskt"



Dessa är lätt de bästa numret från kvällens program ;)


Bra filmer på tvn idag :D

Denna lördagskvällen blev ju ganska bra ändå :) Det kändes lite drygt när jag bara satt vid datorn först, men det fixade ju till sig med bra filmer på tvn :) Zappade mellan 17 again och Ocean's thirteen, bra filmer bägge två.

Märkte precis att klockan är över 00.00. Oj. Trodde inte att den var så mycket? Men så kan det ju va, och det gör faktiskt ingenting att den är över tolv. För det är lördagskväll, och jag har ett helt lov framför mig :)

Tror inte det blir mer inlägg idag. Vi ses imorgon.


Haha. Jag är nog lite trött ändå x) Skratta ni lite åt mig nu, det får ni ;)
Men jag känner mig faktiskt inte trött, konstigt..

17 again

Mys i soffan med godis och film; 17 again.

Programmet "Helt Magiskt"... Det är fan ett helt magiskt program.







Klippen är från förra veckan. Kollar på det nu också. Kommer mer klipp sen. Jag vill också kunna trolla!

"Whenever you knock me down. I will not stay on the ground."


Låg musik är inget för mig.

Hoppas att ni har en bra lördagskväll!

Själv känner jag att min inte är så värst jätte kul. Sitter bara och däckar här vid datorn och stör mig på att jag inte får vrida upp volymen mer på högtalarna. Ullis vill dunka hög musik! Men så kan det va. Ska släppa datorn nu och krypa upp i soffan, är det inget bra på tv sätter jag på en film :)


Jag vill skruva på den där lysande knappen. Mycket, mycket tills jag inte hör vad jag själv tänker..

Stan's coolaste naglar





Vissa blev inte lika bra, men coolt är det :)

Lat dag :)

Hejsan Hoppsan!

Stack till Josse lite hux flux på förmiddagen och kom nyss hem :) Vi gjorde inte mycket, mest latade vi oss, men det var skönt :)

Det kommer gäster hit om en stund, kompisar till ma & pa så det berör inte mig så mycket, förutom att jag inte får spela hög musik ;) Haha.

Kvällen kommer att spenderas framför datorn och tvn, som det ser ut nu och jag tror inte det kommer att ändras. Jag orkar helt enkelt inte något annat. Eller kanske att jag tar fram ett pussel :)


Utklädningsdag på Tolvåker!


Inte lätt att gå i shaps och ridskor hela dagen, men det gick ;) Käpphästen hamnade i skåpet efter ett tag.

För att jag inte har så mycket bättre för mig just nu...

Såhär mörkt är det i skogen på kvällen när man rider hem från träningen och glömt pannlampan i stallet..



Älskade lördagmorgon

God Morgon mina kära vänner!

Jag älskar att vakna av mig själv vid nio och sen ligga i sängen och göra ingenting ett tag innan resten av familjen vaknar. Just så är det idag, så lördagen kan knappast börja bättre :)

Som vanligt har jag inga planer för dagen. Alla kära vänner är typ bortresta, eller så är de upptagna, så jag kan inte hitta på något med dem :( Det blir att roa sig själv, det kan vara kul det med, fast inte lika kul som med vännerna ;) Jag får väl bärja pussla lite igen.. Och sen har jag ju faktiskt läxor att göra men det får faktiskt vänta!!

Ha en bra dag!


Superfin bild...
Men man ser alltid lite rolig ut när man ligger ner ;)

Grym kväll

Hallåja!

Vet ni? Om två månader är jag i Mexiko med två av mina grymma vänner och har det bäst. Jag fattar inte det. Men jag längtar, jag längtar så otroligt mycket.

Kvällen har varit grym hemma hos Amanda :)

Hela denna dagen har varit super :) Förutom att Elin ringde mig när jag nästan kommit hem från skolan och sa att någon brytit upp mitt skåp? Jamen det var ju kul, tack så mycket skitungar :)

Är väldigt säker på att det bara var slumpen som avgjorde vilket skåp det skulle bli. Men var det så kul? Vad var det bra för liksom? SÅ kul kan det ju inte vara? Eller?  Aja, vaktis fixar det på måndag så förhoppningsvis är det prima ballerina efter lovet igen. Men jag ska faktiskt ta reda på vem det var, för jag vill ta ett snack med dem.

Det lät strängt, så farligt ska det nog inte bli ;) Jag ska nog kunna förlåta dem, men jag ska ta reda på vem det är, det ska jag :)

Ha en fortsatt bra fredagskväll och ett grymt lov!



Stuck in the moment.

I wish we had another time
I wish we had another place
But everything we have is stuck in the moment
And there's nothing my heart can do
To fight with time and space
'Cause I'm still stuck in the moment with you

Gillar denna delen av Justin Biebers Stuck in the moment. Jag kan liksom känna så ibland.

Och nej, om det är någon som tror att jag har blivit Bieber-galen: Ni kan vara lugna! ;)



Fredagskväll!

Hejsan! Hoppas att er fredagskväll börjat bra, att den fortsätter bra och om den inte börjat bra blir bra :)

Min fredagskväll har iaf börjat bra :) Hela dagen har varit bra! Utklädningen i skolan var kul, och jag kan nu avslöja vad jag var: Dressyrryttare! Såklart ;) Bilder får ni ikväll när jag kommit hem från Amanda, eller imorgon. Sen stack jag ju till Svante där det gick helt ok och nu har jag precis duschat, snackat lite med familjen och sticker som sagt snart till Amanda :)

Ska fixa mig lite till och plocka lite i rummet, sen sticker jag :)

Ha en bra kväll!


Höstlov snart!

Hejsan! Idag är det fredag och inte vilken fredag som helst, det är fredag en innan höstlovet :) Och fredagen innan höstlovet innebär Utklädningsdag på Tolvåker. Jag och Emily ska klä ut oss till samma grej och just nu fixar mamma mig i håret. Mer än så kan jag inte säga, för då avslöjar jag vad jag ska vara och det vill inte jag ;) Men ni får se ikväll. Vissa brukar klä ut sig helt jätteknas och roligt, oftast niorna för de blir fotade och så eftersom det är deras sista utklädningsdag :)

Efter skolan ska jag till Svante och sen ska jag till Amanda och fira henne eftersom hon har fyllt år :)

Vi ses!


Av säkerhetskäl (haha) kan jag inte ha en ny bild på mig, för då ser ni vad jag ska vara utklädd till ;)
Denna bilden är tagen i Mollösund för si sådär 7miljoner år sen.


Vintertid nu igen.

Den senaste ICA-reklamen. Har ni sett den? :)

De disskuterar om man ska ställa fram eller tillbaka klockan en timme på hösten. Man brukar ju säga att man ställer tillbaka utemöblerna på hösten och därför gör man det med klockan också. Men då påstår Sindy (tror jag hon heter) att man ställer tillbaka utemöblerna på uteplatsen på våren. Rörigt det blev helt plötsligt.


Känsliga Ullis här ja.

Har räknat matte. Diagnos imorgon, och jag har tappat självförtroendet helt på det ämnet. Så när talet inte vill som jag längre och det bara blir fel hela tiden börjar jag gråta. Konstigt, barnsligt och tramsigt. Men jag kan inte hjälpa det, det bara kommer.

Så. Nu vet ni något mer om mig ;)

Sitter och kollar på Robinsson nu. Gillar det programmet. Varför? Jo, för att jag sitter här i soffan, i ett varmt hus med tak och har koll på allt jag vill genom datorn, tvn och mobilen sen kan jag käka vad jag vill när jag vill, träffa mina kompisar om jag vill medans de inte har det lika bra, raka motsatsen d v s. :) Snällt, jag vet ;)


Torsdag :)

Hej på er!

Inte en alls läskig dag idag, känns bra för gårdagen var alldeles för läskig :)

Eftermiddagen ska jag spendera till att plugga spanska, göra rent hemliga saker och köpa present till Amanda som fyllt år. Ska till henne och fira imorgon :)

Jag älskar er allihopa, bloggläsare.


Bra kvalité på bilden. Verkligen superbra :)


Nu är det mindre än två månader kvar.

Till Mexiko. Jag är i Mexiko om mindre än två månader. Jag, Emily och Josefine är i Mexiko tillsammans snart. Vi ligger och solar, badar i havet, badar i poolen, vi käkar glass, vi badar med delfiner, bygger sandslott, firar nyår. Det kommer bli så skönt och jag längtar.

Det är lite ofattbart det där. Vill spola fram tiden lite nu :)

Torsdag. Jag ska plugga det sista för spanskaprovet och göra rent saker idag. Vad för saker tänker jag inte berätta, för det är hemligt för vissa personer. De personerna som går på Tolvåker. Men jag berättar för er på lördag eller fredagkväll :) Haha. Blev ni nyfikna nu? Ni får stå ut ;)

Ha en bra dag!



Jättefin i håret :D

Haha :D



Så rolig bild :D Sitter här och skrattar för mig själv. Rolig snubbe det där, Magnus Uggla :)


Typ en "Fredag den trettonde"-dag idag :S

Det har inte hänt mig något speciellt men dagen har varit... obehaglig.. Pallar inte berätta om det och sen vet inte om de personerna som är inblandade vill att jag skriver om det. Men läskig har dagen varit.

Förrutom det där läskiga har dagen varit ok. Alla var väldigt slitna efter orientering igår, typ alla förutom jag känns det som :P

Har varit hos Svanteälsklingen idag, det gick väl bra :) Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det att plugga spanska. Jättekul, verkligen.. ;)



Onsdagmorgon :)

Hejsan!

Just idag har jag inte jättemycket att skriva. Sitter här och tränar på engelska glosor och är besviken på mig själv för att jag inte tränat mer till spanskprovet på fredag. Men om du läser detta mamma; jag fixar det. Imorgon :)

Det är ingen träning för Britt-Marie idag, så jag rider själv idag :) Det var 10 dagar sen jag red Svante, jag saknar honom. Den lille (?) älsklingen <3




Pratar i tele med pappa :)

Facebook, bloggar...

"Missa du ditt liv... Medan du sitter och läser om andras..."

Ungefär stod det i en tidning. Det är ju lite så, egentligen. Men å andra sidan är  det ju på tex FB man kan få reda på om det händer något speciellt. Eller? Jag är inget jätte-FB-fan och twitter vet jag knappt vad det är så jag vet inte om det också stämmer lite med de meningarna. Men jag är ju nästintill en bloggnörd så lite kan jag ju och personligen tycker jag det stämmer. Men jag vet ju inte vad ni andra tycker. Det är ju lite så. Man sitter och läser om andras liv och "glömmer" bort sitt eget.

Nu får ni inte tro att jag inte vill att ni ska sitta och läsa på FB och liknande. Det får ni gärna göra, men jag ville bara dela med mig av mina tankar lite :)



Det blev lite rörigt. Hoppas att ni fattar :)

Oj shit!

Ojoj! Är klockan redan över halv nio? Hur kunde det gå så snabbt? Jag hann inte riktigt med denna dagen, känner jag. Men så kan det va :)

Noemie kommenterade mitt förra inlägg. Hon blev lite förvånad över vad jag skrev om Never say never - filmen. Hon typ...dog? Det låter ju inte så bra. Hon har visst inte förstått att jag inte har något emot JB. Det jag är emot är de tjejer som har rummet fulla med JB-affischer ;) Haha. Nej, de får gärna göra det, jag bryr mig inte om det JÄTTEMYCKET.

Konfirmationsträffen var helt ok idag, det har varit roligare :) Har precis umgåts med lite läxor och ska börja fundera på att gå och lägga mig. Mamma sa till mig att jag t o m såg trött ut, och det är inte ofta.. :)

Vi ses älskade snorungar höll jag på att säga. Men om det är någon förkyld så kanske det passar bra, men oavsett om ni är snorungar eller inte så bryr jag mig inte. Ni är älskade ändå :D


Hemma igen vid 8 tror jag. Skriver mer då :)

Hejsan!

Nu har jag bevisat att jag kan vara snabb när det gäller att duscha och göra mig iordning! Jag lyckades vara snabb, ojoj ;) Lovisa kommer när som och hämtar mig så om det blir ett litet konstigt slut beror det på att det ringer på dörren.

Vi kollade på Never say never hos Noemie. Haha, jag är inget Bieberfan och inte Josse som var där heller, bara Nojje, men allihopa ville se den och den var faktiskt bra :) Den var lite intressant om man kan säga så? :P

Om någon undrar hur det gick på orientering kan jag säga att det gick bra :) 22/28 kontroller, 205/280 poäng = en nöjd Ullis :)

Ha det bra :)


Har blivit dålig på nya bilder. Bättring kommer!

Ändrade planer :)

Hallåja!
Jag kom tillbaka från orientering, de behövde inte leta efter mig! Wow ;) Sitter hos Noemie och vi ska se film nu, blev inte att umgås med läxor, det får bli någon annan gång :) Sen vid halv fyra sticker jag hem och duschar och sånt, så vi ses igen då :)
.
Jag säger det och menar det - jag älskar er.

Tagga, tagga.

God Morgon!

Idag är det orientering och jag ska vara helt ärlig nu, totalt helt jätteärlig nu: JAG ÄR NERVÖS, ULLIS ÄR NERVÖS. JÄTTENERVÖS. Känns konstigt att vara nervös inför en sånhär liten fjantgrej. Jag menar, hur fel kan det bli? Det svåraste för lilla Ullis är att hålla kartan rätt, tror jag :P Men jag är ju inte ensam där ute så det ska nog gå bra ändå. Vi får iaf hoppas ;)

Jag kommer hem vid halv två, om jag är tillbaka i tid, då ska jag umgås med läxor och såklart skriva till er :) Halv fem ska jag vara i Lödde, det är konfirmationsträff och det ska bli kul :)

Ha det bra, så lovar jag att försöka låta bli att springa vilse ;)


Tagga orientering!

Hejsan!

Sitter i soffan och zappar mellan kanalerna :) Har precis duschat och innan det käkade jag och innan det var jag med Emily hos Marshie ;) Hos Marshie gick det bra, hon är envis som tusan men det är roligt att rida en lite mer framåt häst än vad Svante är ;) Men jag älskar Svante fast att han inte är så jätteframåt. Stor kärlek till honom.

Ska snart gå och lägga mig. Imorgon är orientering på Järavallen. Tagga tagga. Jag kommer springa vilse, ha kartan uppochner, blanda ihop kontrollerna, komma in fem timmar försent och de kommer behöva leta med helikopter och gå skallgång efter mig. Men det ska nog gå bra ändå. Har jag tur kanske jag får en, två kontroller rätt. Fast jag lär säkert tappa det lilla kortet man stämplar på.. Haha.

Nej om jag ska vara lite seriös och tro hur det egentligen kommer gå. Ungefär som ovan, fast helikoptern och skallgången är nog att ta i.. :)

Ha det bra, sov gott, glöm inte att ni är älskade, så ses vi imorgon pigga, glada och grymt taggade inför orienteringen!


Hejsan på er!

Sitter hos Emily och käkar min åttioelfte macka.. Vi sticker till Marshie snart. Skriver mer när jag kommit hem :)

Morsning!

Hej!

Vet ni vad? Det är bara en vecka kvar. En vecka kvar till Höstlov. Höstlov om en vecka! :D
Det är härligt. Jag har inga större planer för Höstlovet, kusinerna kommer hit och pysslar en dag, Emma och jag ska hitta på något en dag och sen ska jag ju till Svante två dagar :)

Jag ska inte till Svante idag, Matilda och jag har bytat dagar, så jag ska till den lilla busponnyn på fredag istället. Så idag ska jag följa med Emily till Marshie :) Och Emily är så snäll, så jag får också rida :) Men det innebär ju att det blir dålig uppdatering, tyvärr.

Ha det bra!



Idag har vi tränat magmusklerna, Emma :D

Hej på er era små gulleungar :)

Emma och jag har haft riktigt roligt idag! Som vi skrattat... Mest skrattade vi när vi spelade Alfabet. Och när vi cyklade enhjuling, då skrattade vi också mycket :D Riktigt roligt har vi haft. Sen har vi bakat också, men vi glömde mjölet :S Fast det blev bra ändå! :)

Har käkat m. familjen nu. Gott var det :) Hade tänkt roa mig med lite läxor nu och sen börjar "Vem kan slå Filip och Fredrik" och det ska jag inte missa. Vi ses!


Hemma nu

Hejsan! Har precis kommit hem från Emma och ska käka nu. Skriver mer senare :)

Söndag :)

Hej!

Nu var det söndag igen och det kan väl vara trevligt :) Fast man blir lite smått ledsen när man inser att det är måndag imorgon..  ;)

För övrigt är pappa uppe på vinden och letar efter en kompass han letade efter förra året också inför min orientering. Skulle vara mycket märkligt om han hittade den, för han var ju som sagt uppe förra året också utan att hitta den ;) I år hade jag tänkt vara duktig på orienteringen på tisdag, jag ska springa själv! Vi får se hur det går.. Men det ska nog gå bra, ännu bättre men kompass ;) Haha.

Nu ska jag göra mig iordning. Och sen vid tolv sticker jag till Emma :)


"Här kommer Pippi Långstrump.."

Kom på att jag inte visat bilden från i fredags när vi gjorde Pippflätor på mig, såhär kommer den otroligt fina bilden :)


Flätorna fixade Linnea, ståltråden stod Anders (träslöjdsläraren) för. Det blev fint va?! :)

Ullis säger godnatt..

..Med en stor fet kram till alla er där ute. Glada och ledsna. Nyktra och fulla. Pigga och trötta. Det spelar ingen roll vad ni är, för alla ni som läser detta är värda den där stora feta kramen.


Ombord på USS Enterprise

Kollar på "Ombord på USS Enterprise". Ett program helt i min smak, om man kan säga så :)

Det är ett hangarfartyg som är ute i krig och har start och landningsbanor för flygplan och helikoptrar. Landingbanan är på 365 m. Det ni, en vanlig är på 3000 m. Vi har ju varit på ett Hangarfarty i San Diego, USS Midway så vi vet ju hur det ser ut där, men man får ju mycket mer info om hur det faktiskt går till på tv, men man förstår lättare hur farligt det faktiskt är när man varit på ett hangarfartyg.


En av de 100 bilderna vi tog ombord. Hade gärna visat en lite bättre bild, men jag märkte nyss att alla bilder från usa har försvunnit på min dator :(

:D

Hejsan Hoppsan!

Har ni en bra lördagskväll? Om inte, se till att fixa så ni får det, det är inte försent än. Be en kompis komma över, fixa fram en påse chips, smsa med dina vänner, spela spel m. familjen.. Inte vet jag hur du helst vill ha en bra lördagskväll, men se till att få det bra. Då blir allt mycket roligare :)

Det var väldigt roligt hos Lovisa, ojoj vad vi skrattade :) Väldigt chill också, vi gjorde inte mycket i slutet men kul var det ;) Har precis käkat, ryggbiff tror jag det var med klyftpotatis och bearnaisesås. Så otroligt gott!

Imorgon ska jag in till Lödde, närmare bestämt hem till Emma :) Enhjulingen ska med, så får vi se om vi cyklar något :) Sen ska det ju även pluggas till prov och läxor ska göras..


Blir flätad

Hallå! Sitter i Lovisas rum och blir flätad, tror inte det går så jättebra :) det har blivit mycket mobilinlägg den senaste tiden, men det är väl bra. Ni får ju mer uppdatering ;) Ha kul och skratta så mycket, så ses vi :) / Ullis


Nu sticker jag till Lovisa :)


Duktiga Ullis härja!

Nu har jag tränat på de 50/100 glosorna till provet på fredag + 10 frågeord och översatt två spanska texter i textboken. Känner mig faktiskt duktig ;)

Jag fick inte tag på Emma, så jag smsade Lovisa och så skulle hon till Flädie och göra något, men sen så hittar vi på något. Jag och Emma ska va imorgon i stället :)

Nu ska jag forstätta med lite pluggeliplugg. Biologi och matte blir det nu. Spanskan är klar för idag :)


Spanska; CHECK

Kommer inte på någon rubrik..

Hejsan på er :)

Jag har egentligen inte så mycket att skriva. Det händer inte så mycket i mitt liv just nu, jag bara lever. Förlorar tid. Men så kan det va :)

Hade tänkt försöka få tag på Emma så kanske vi kan hitta på något, annars blir detta en pluggdag. Kan väl vara kul det med.. Eller inte ;) Men man kan ju alltid cykla lite enhjuling med pappa, pussla, spela spel och så, så jag ska nog klara mig :)


Såhär fin är jag just nu :)

Godmorgon!

Ville mest bara säg att jag är vaken ;) Ska hoppa in i duschen nu och så skriver jag mer sen :)


Godnatt!

 Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen gå och lägga mig.

Fredagen har varit väldigt chill, har knappt gjort något alls. Men det var skönt. Vill ut och cykla enhjuling imorgon, det gäller bara att hitta någon mer som vill :)

Kram!


Gillar denna smileyn :)

Ännu ett mobilinlägg :)

Ligger och slötittar på tv med pappa. Såklart har vi käkat godis också ;) Haha. Just nu handlar det om något polisgrejs på tv, och innan såg vi något med reptiler och sånt läskigt, vi har med andra ord sett mycket denna kvällen och mer lär det bli :) Glöm inte att ni är älskade / ullis

...



Jag grät igår när jag såg det på tv. Jag gråter nu också. Vet egentligen inte varför, men gråter gör jag.

Det funkade ju! :D

Oj. Wow. Shit pomfritt. Det funkade. Ullis har lyckats att blogga från mobilen! Det borde ju nästan vara lika stort som Kaddafi's död.

Eller nej, Kaddafi's död är nog större. Men att jag mobilbloggade är faktikst stort ;) Haha, trodde aldrig att jag skulle göra det.. Sen kan man ju diskutera hur bra det blev, men att jag ens kom på tanken är stort ;) Om någon undrar vad 8an var bra för kan jag säga att det inte var riktigt meningen att den skulle vara med, men jag fick inte bort den. Så kan det va, men jag är ändå stolt över mitt livs första mobilinlägg ;) Haha.


Skulle ut och gå med pappa när Lovisa ringde och frågade om jag ville ut och gå med henne, så det fick pappa gå själv. Så snäll är jag :) Har käkat kycklingklubbor m. ris och teriyakisås. Smarrigt värre.

Hoppas ni får en bra fredagskväll!


ute och går. Skriver mer senare. Kram

8

ute och går. Skriver mer senare. Kram

8

Sommarlov, kom tillbaka.



Detta var en "att-göra"-lista jag hade en dag på sommarlovet. Det låter tufft va?! Jag menar, man brukar ju inte sova länge, ha roligt och sola på sommarlovet ? ;)

Jag saknar sommarlovet riktigt mycket. Kom tillbaka !

Hallåja!


Här sitter jag tillsammans med mina kära högtalare och käkar mango. Gott.

Det blev inget med någon kompis idag. Ingen kunde :'( Så jättesuperdupermycket synd om mig. Haha, nej det är inte så farligt, jag ska nog klara mig med mina underbara läxor, tvn och datan :)
Läxor en fredag? Tänker ni, det är jag hundra på.
Självklart! Tänker jag. Det är jag hundratio på. För vet ni, nu ska jag säga er några kloka ord. Om jag gör de nu, har jag det gjort och då behöver jag inte göra det i helgen!
När de andra klagar på att de måste göra läxor kan jag säga: "Ha! Det har jag redan gjort, så det slipper jag!"

Nu går det nog inte riktigt till så, men det skulle kunna gå till så. Och läxorna kommer bli gjorda :)

Puss & Kram. Glöm inte att ta livet med en hovspark (ist för en klackspark..)


Elevens Val

Fredag eftermiddag och jag sitter på Elevens val och har superkul ;) Haha, nej det är inte så kul.

Dagen har varit chill, jag har blivit fått Pippiflätor, men de är ute nu igen. Bild kommer senare.

Vet fortfarande inte vad jag ska hitta på i em. Vi får se, vill hitta på något med någon kompis, så jag får se om det finns någon som kanske vill det ;)

Nu ska jag göra lite spanska och lite biologi, det låter väl roligt? :)


Kärlek till fredag.

Hejsan Hoppsan!

Nu är det fredag och jag är bara för glad för det :) Det blir nog en lugn skoldag idag, och det är jag också bara för glad för ;)

Jag har inget planerat för eftermiddagen, så jag får se vad jag hittar på :)

Har inte mycket mer att skriva, så vi ses! Ps. Det kommer nog bli ett inlägg på Elevens Val idag ;)


Tagga Robinsson


Det är typ en av hundra.

Nu ska jag ut och promenixa, som jag kallar det, med pappa :)

Var glad, det är härligt! Och var lite för glad idag. För det är ju fredg imorgon ! :D




rättelse: Det går inte att var för glad, så: var extra glad idag. För det är ju fredag imorgon ! :D


Chill dag

Hejsan Svejsan era små busar! Ni är så grymt älskade av mig så jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Har haft möte nu med mamma och en lärare. Tänker inte berätta för er med vilken lärare och vad det handlar om, för det angår faktiskt inte er ;) Men det kändes bra iaf. Sen stack jag och mamma till Lödde Centrum och fikade :D Mysigt.

Dagen har varit grymt chill. Svenskan, chill. Matten, chill (fick gå 15 min tidigare för att vi skulle hinna till idrotten). Idrotten, ganska chill. Vi var nere i sandskogen och orienterade och jag orienterade själv och klarade allt :D Sen duschade jag hos Linnea och så stack vi och käkade hos Emma. Efter det var det SO, chill. Och slöjden var så otroligt chill. På en timme limmade jag fast en fotboll och två pinnar med varandra. Sen ville de aldrig torka (nej, jag tog inte för mycket lim...;D) och då kunde ju inte jag fortsätta med något annat. Chill dag och det gillar jag :D

Puss & Kram. Vi ses senare.


TORSDAG :D

Hejsan!

Hade svårt att gå upp imorse. Det var bara för jobbigt.. ;) Ögonlocken kändes som bly och det enda jag önskade var att det var helg och jag kunde sova några timmar till. Haha.

Idag ska jag ha ett möte med en lärare efter skolan. Så jag vet inte när jag kommer hem, men jag uppdaterar så fort jag kan :) Vad mötet handlar om tänker jag inte berätta för er, det är privat ;)


Gymnasiemässa

Jag kan säga att jag är glad att jag gick dit, även fast jag bara går i åttan. Det krånglade till vissa saker ännu mer, men jag fick en lite klarare syn på det hela. Och det känns skönt. Fick en massa olika papper, kataloger, broschyrer och så. Så nu har jag att läsa och tänka. Men jag har ju ett tag till på mig.

Ska hoppa in i duschen och sen nanna kudden. Jag är så lättat över att religionprovet är gjort. Det kändes bra när jag skrev och det är skönt att kunna släppa det nu och kunna fokusera på spanskaprovet. Haha. Men avklarade prov är alltid bra ;)


Brandlarmet?

Första lektionen hade vi so-prov och så helt plötsligt gick brandlarmet? Kul. Superkul. Det blev att gå ut i kylan, ställa oss vi vår påhittade klasslistaordning (tror ingen stod rätt på listan..) och frysa. Verkligen superkul. Patrik (läraren) såg inte jätteglad ut. Han kunde ju knappast undvika fusk när vi stod där och väntade på att få gå in igen. Men jag fuskade faktiskt inte, hjälpte inte heller någon.

Nu ska jag till Svante och mocka och fixa hans mat. Sen ska jag hem, skriva lite till till er och räkna matte. Senare ikväll är det gymnasiemässa på skolan, därför ska Svante inte ridas idag.

Och ni kanske ville veta om det verkligen brann? Om brandkåren fick komma och rädda någon, släcka något. Svar: Nej.


Gymnasieinfo.

Hej!

Har prioriterat morgonen till SO och engelska då vi har prov resp. förhör idag. Och vet ni vad? Jag kan allt! :D Och då måste ju provet (och läxförhöret) gå bra? Så borde det ju va :)

Onsdag idag. Det brukar ju innebära träning med Svante. Men inte idag. Det är någon gymnasieinfo ikväll på skolan och jag känner att jag behöver gå på den, så jag ska bara till stallet och mocka och sånt. Träningen skippar jag, tyvärr.

Hoppas att ni får en bra dag!


Jag kan bara säga en sak..

.. Att man borde ha hummerfest på vardagar oftare. För satan vad gott och mysigt det är ;) Sen glass och jätte goda kakor på det. Smarrigt. Det där behövde vi och visst, man blir lurad, man tror det är fredag. Men vi vände på det och såg det som att vi firade att det bara var tre dagar kvar till helg ;)

Nu ska jag läsa igenom allt till provet imorgon. Äntligen är det kära religionprovet snart över! Då kan man släppa den skiten och bara tänka på spanskaprovet. Härligt! ;) Nej, jag hatar inte skolan. Egentligen.

Sov gott, vi ses imorgon!


En otroligt fin bild i repris.

Ingen bra rubrik detta.

Hallåja! Har ni sovit gott? Det hoppas jag att ni gjort ;)

Jag hade svårt att komma upp sängen ur imorse, och jag ganska trött nu. Så detta blir en gäspig dag. Tyvärr.

Efter skolan ska jag hitta på något med Josse, sen på kvällen ska vi ju ha hummerfest hos henne senare ikväll. Så uppdateringen kommer inte bli superbra idag. Men jag ska skriva till er så fort jag kan. Lovar!

Ha en bra dag!


Enligt mina beräkningar..

.. är det nu bara två veckor kvar till höstlovet? Tjohooe :D Ska bli gött, eller nej det kommer inte bli gött, det kommer bli extremt gött ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite. Och imorgon är det tisdag (om ni inte visste det) och då ska vi på hummerfest hos Josse på kvällen, och vi ska nog hitta på något innan så det blir kulkul :)

Sov gott små (?) sötnosar!

Fungerar inte att ladda upp bild, sorry.


Enligt mina beräkningar..

.. är det nu bara två veckor kvar till höstlovet? Tjohooe :D Ska bli gött, eller nej det kommer inte bli gött, det kommer bli extremt gött ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite. Och imorgon är det tisdag (om ni inte visste det) och då ska vi på hummerfest hos Josse på kvällen, och vi ska nog hitta på något innan så det blir kulkul :)

Sov gott små (?) sötnosar!

Fungerar inte att ladda upp bild, sorry.


Älskade Svante,

Hejsan!

Blev ingen uppdatering innan jag stack till stallet, ville komma iväg snabbt :)

Svante var fin idag! :) Han var lite slö i början men jag gjorde mängder med ökningar i olika gångarter och till slut lossnade det :) Det fungerar, bara man inte ger sig. Körde några öppnor också och de blev också fina, ingen busSvante alls idag, det gillar vi :)

Höger galopp tycker jag är svår, den blir lätt ryckig och alldeles för långsam och då hjälper det inte att jag "bankar", skänklar med ett finare ord ;), för det vill ändå inte. Så det måste jag träna mycket på, för sen när det blir kallt och trångt i ridhusen är det svårt att rida på en volt i galopp med en envis ponny. Sen ska jag hålla mig innanför spåret vid möte och det krånglar till det ännu mer. Så jag hoppas att den kan bli iaf lite bättre innan vintersäsongen börjar :)

Lite sugen på att åka ut och tävla någon tävling nu innan det blir snö och sånt äckel päckel ;) Men jag har inte kollat upp om det finns några eller om jag får för Matilda, men jag får väl göra det :)

Nu ska jag umgås med några kära skolböcker som står mig varmt om hjärtat... Haha.





Ny vecka nu igen då :)

Hejsan!

Har min nya tröja på mig och den är bara för skön! Älskar den ;)

Har gjort mig iordning på mindre än en halv timme idag, så det är en bra stund tills jag ska gå till bussen. Funderar på om jag ska spendera den tiden på läxor, så jag slipper göra dem ikväll, men vi får se ;)

I em ska jag till Svante. Men det ska nog bli ett inlägg innan jag sticker dit :)



Finare fönster får man leta länge efter.

Jag älskar mitt fönster. Det är så fint. Det räcker med att jag tittar på det så kan jag inte låta bli att le. Där finns så mycket minnen, fina ord och känslor. Jag älskar mitt fönster.


Och nej, jag tycker inte att mina gardiner är fina. Så kolla på fönstret ist, för det är fint ;)





Hoppas att ni har det bra :)

Ojoj! Klockan är bara lite efter åtta och jag är klar med alla läxor, har packat idrottskläder och gjort klart alla andra måsten för dagen :) Känns bra. Eller kanske inte riktigt alla när jag tänker efter, men nästan och det känns bra :) Ska väl gå och göra de där måstena som inte riktigt blev gjorda och sen mysa framför tvn resten av kvällen :)


Jag har ångrat mig ;)

Hallåja! :D

Har kollat på ritten idag när jag red och det såg helt ok ut faktikst. Visst, det gick långsamt, jag sitter lite för mycket bakåtlutat och handen är lite fladdrig, men helt katastrof var det inte ;) Sen kollade vi på min första tävling, en klubbtävling när jag gick på ridskola i Lomma och tävlade på Milton 2. Och jag har iaf blivit bättre de 9 år jag ridit, så det känns ju bra ;)

Ska se om jag kan ladda upp det klippet från min första tävling, för det är för roligt tycker jag ;)

Mamma har förhört mig på alla mina läxor och sammanfattningsvis kan jag sägat att jag tror inte jag vill bli barnläkare ändå, för då pluggar man mycket fysik och pallar inte jag (A) Ja, ni försår nog vad jag blev förhörd mest på. Haha.


Wihooooe :D

Tanken är att det där "Wihooooet" ska låta som Nalle Puh, för han säger väl så om jag inte är helt fel på det?

Ni kanske undrar varför jag "Wihooooar", och det kan berätta för er, det beror på att det gick jättebra i Lomma idag :D Eller jättebra är kanske att ta i, men mycket bättre än de senaste gångerna! Han gick lite för långsamt, hela tiden, alltså på framridning, på collectingring och efter också men han gick så mycket mer frivilligt än han brukar och var loss direkt :)

Inne på banan red jag fel och dommaren fick förklara säkert tre gånger innan jag fattade att jag ridit fel. Så slarvigt så jag vet inte vad jag ska göra! Usch, fy på mig. Det ska aldrig, aldrig, aldrig upprepas!

Svante lyssnade lite dåligt på mig och var lite sen i galoppfattningarna, och man kan inte kalla ökningen i skritt en ökning.. Så helt bra var inte ritten.
Jag fick drygt 62% så jag är jättenöjd, med tanke på de senaste resultatet som rent ut sagt är pinsamt ;) Lyssnar på "On My Way", björnbröder låten nu och så känns det just nu. Ullis är på rätt väg nu igen, *Nalle Puh-wihooooe*


Något bakåtlutad, jag vet ;)


Nu taggar vi Pay & Ride ;D

Hejsan på er!

Ska till stallet om ca 40 min. Eftersom jag startar ganska sent så mockar jag och sånt innan, så behöver jag inte göra det efter. Sen är det ju inga knoppar eller så, för det är ju ingen tävling så det känns bra och det gör också att jag inte är lika nervös. Men minst lika taggad! ;)

Matilda var iväg och tävlade igår och då gick han fint, så vi hoppas på det idag också :)

Vet inte när jag kommer hem igen, så jag kan inte säga när nästa uppdatering blir. Men vi ses!


Natti natti!

Har börjat gäspa nu, så jag får nog börja gå och lägga mig.

Är grymt laddad inför imorgon och vill verkligen att det ska gå bra. Det behöver inte bli extremt jättebra, typ 70% Nejnej, absolut inte. Men över 60% vore kul. Det har ju bara gått sämre och sämre de senaste gångerna jag tävlat, så jag hoppas att det vänder. Hoppas, hoppas, hoppas.. :)

Är lite besviken på mig själv för att jag inte gjort så mycket läxor jag tänkte att jag skulle göra. Då måste jag göra de imorgon och de vill jag inte. Men jag har ju inget val, tyvärr ;) Jag brukar vara ganska bra på att göra saker direkt, under mottot: "Gör det nu så har du det gjort". Men det blir sämre och sämre med det för varje dag.. ;)
"Skjut inte upp något till imorgon om det lika gärna kan skjutas upp till i övermorgon." Kan man ju också säga, och det stämmer ju.

Ha det bra! Vi ses imorgon!




En uppdatering om stallet och Svante!

Tycker det är dags, skriver dåligt om "Livet i stallet" tycker jag. 

Svante har fått riktig björnpäls (vinterpäls) nu och det gör det lite svårare att rida, det blir ju jobbigare för Svante med tjock päls och det blir ju jobbigt för mig eftersom det är jobbigt för Svante, ni hänger med va? ;) Sen vi rider på hackamore nu igen för såret i mungipan har kommit tillbaka, och det går bra tycker jag :) Han drar inte så mycket i tyglarna nu som han gjorde i somaras när vi red på hackamore, så det är bra!

Själv har jag köpt nya chaps, så nu kan jag ha stigbyglar igen. Jag har också fått ett litet problem, jag länger tyglen hela tiden och viftar lite mycket med handen när jag rider. Och det är ju inte alls bra, för det är ju sånt nybörjare gör, så det kämpar jag med för fullt för att inte göra längre.

Imorgon ska jag till min gamla ridskola i Lomma på Pay & Ride :) Startar 20 över 12 så det blir ingen tidig morgon, och det gillar jag ;) Jag ska rida en LB:1 och kom på precis nu att jag behöver nog träna lite på det programmet, så att jag kan det. För det kan ju vara en fördel ;) Jag känner på mig att det kommer gå bra imorgon och jag hoppas verkligen det. Hoppas, hoppas, hoppas..


Helt magiskt.

Sitter i soffan och kollar på helt magiskt med 75% av familjens medlemmar. Haha.

Tycker ni också kan kolla på det programmet, för det är ett helt magiskt bra program ;)


Så sant så!

"Lär dig av andras misstag. Du kan inte leva tillräckligt länge för att göra alla själv."


Hemma igen!

Hallå!

Hemma igen från konfirmationgrejen och det är faktikst roligt på de träffarna :) Inte allt kanske, men vi skrattar väldigt och har faktikst riktigt roligt ! :D


Vi fick sådana här fina (?) armand. De är gröna egentligen, men ljuset är inte rättvist. De här ska nu alla de 150 konfirmanderna som var med på mässan ha på sig tills någon frågar vad det betyder, då ska vi ge vidare det. Ni kanske undrar vad det betyder? What Would Jesus Do. Betyder det. Och jag kan lägga till också att mitt kommer åka av en stund, kommer inte ha det tills någon frågar om det. Sorry kyrkan.

Har inte mycket mer att skriva just nu. Ska snart ner och käka, sen ska läxor göras och sen är det dags för lördagsmys, längtar ;)

Älska ditt liv och gör det till precis vad du vill.

Glosboken.se

Nu har de ändrat design och sätt att träna på! Det är så mycket bättre än det tidigare och jag tror att om man t ex har 20 glosor så delar den upp dem i fem i taget, så den liksom börjar förhöra en på 5 tills man kan alla dem, då kör den 5 till lite blandat med de 5 tidigare och det passar mig som handen i handsken! ;)
Så kika förbi på glosboken.se och träna dina glosor där, det är super!
Här sitter jag med en otroligt fin frisyr och käkar äpple. Sticker snart :)

Duschen nästa!

Så. Då har jag fixat det jag tänkte fixa. Mycket svårare än jag trodde, men jag blev ganska nöjd. Känner på mig att designen och de nya färgerna inte stannar så länge, vi får helt enkelt se.

Om ni inte ser det nya kan ni trycka på F5 :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen städa mitt rum, ringa ett samtal och skicka iväg ett sms. Läxor ska också göras innan jag åker till Kävlinge. Dags att sätta fart!


:D

Hejsan!

Klockan är åtta och jag är vaken en lördagsmorgon? Det här hör till ovanligheterna. Jag brukar sova till nio, minst ;) Somnade till radion igår och satte igång den nu igen när jag vaknade, men det är dåliga låtar heeeela tiden?! De olika kanalerna har typ en bra låt på 15 min. Dåligt ;)

Vid 12 ska jag till Lödde och sen vidare till Kävlinge med konfan. Ska bli jätteroligt.

För övrigt har jag en liten rolig idé när det gäller bloggen, ska testa det någon gång. Kanske redan nu :)


Gammal bild

Jag har en busunge till lillebror.

Han hade hällt salt på min tandborste. Tyckte det smakade lite konstigt men brydde mig inte mer om och när jag sen kom ut ur badrummet stod han där och skrattade. Haha. Det tog en stund innan han berättade vad han gjort, men jag förstod att han gjort något med tanborsten ;)
Den där väldigt konstiga idén fick han från något jäkla (;D) program som heter Buskul. Nu är det min dags att titta på det och ge hämnd till min kära brorsa. Jag längtar, haha.

Godnatt!

Då har jag gjort om bloggen lite. Profilen uppdaterad och desigen tillfixad. Har en känsla av att den inte stannar så jättelänge. Trivs inte med vit bakgrund, och fråga inte varför jag bytade då, för jag vet inte ;) Headern är jag nöjd med, så den kommer nog få hänga med ett tag.

Imorgon ska jag till Kävlinge med de andra konfirmanderna och göra något, vet inte vad. Men det blir kul, som vanligt! :D

Nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag sooova :) Inte direkt trött, men jag orkar inte sitta vid datorn längre, så det blir att läsa och att lyssna på radio. Rummet får städas imorgon ;)


Saknar sommaren.


Bild vs. header ?

Tröttnade bara sådär helt plötsligt på headern och satte dit en bild istället. Blev ju ganska bra ändå. Den får vara kvar tills jag hittar en bättre bild eller bestämmer mig för att göra en header. Lite sugen på att få med Svanteälsklingen, men jag får se hur det blir med det :)


Tänk när man kunde springa på klipporna i Mollösund i bikini och bada i havet. Sommaren kom tillbaka!


Bestämde mig precis för att..

.. skriva ett inlägg i kategorin "Detta händer". Det sket sig ganska fort då jag insåg någon sekund efter att det inte händer  mycket i detta huset just nu. Men jag kan berätta för er att det är 2 grader i stockholm. Varför det är viktigt att veta? Bra fråga. Det är reklam just nu i Idol och mitt rum blir stökigare så fort jag vänder bort huvudet.

Det händer inte så mycket mer än så och jag tror bestämt att detta var det tråkigaste inlägget jag någonsin skrivit. Men jag ville bara berätta för er vad som hände, av ren kärlek till er ville jag det. Och man vet ju aldrig förrän efteråt om det blev bra eller inte.


Kloka Nalle Puh!

Hittade dessa Nalle Puh-citaten på en sida. Tycker de är lite gullig och kloka.

När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra.

När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig.


Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det.


För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig



Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Det sista har inte Nalle Puh sagt.

H&M-katalogen in my heart.


Skit i mig. Kolla på kläderna ist. Från H&M. Jag markerade i deras älskade katalog, mamma beställde kläderna, mamma hämtade dem, mamma gav mig påsen, jag provade kläderna, jag blev kär i kläderna. Ullis älskar H&M-katalogen. Blev endast detta denna gången. Shortsen är ju lite fel säsong, men vem åker till Mexiko snart? :)


Finfint!


Ni ser vad det står va? Eller det var en dum fråga. Klart att ni ser vad det står ;) Men om det kanske finns någon med dålig syn så jag kan vara snäll och säga att det står ULLIS OCH ERIKA. Det skulle stå Ulrika ist för Ullis, men det blev inte så. Jag blir Ullis automatiskt.. ;)



Mm, bilden är alldeles färsk och förutom att lägga stenar så har jag och Erika cyklat enhjuling. Gick riktigt bra! Men pedalen lossnade några gånger och tillslut gick den inte att få på igen och aldrig att det berode på att jag satte muttern på fel hål. Nejnej! Absolut inte!

Annars har vi suttit på golvet i köket och disskuterat gymnasieval. Bl a att det är sjukt att man ska välja sin framtid när man är 15/16 år! Menmen, så är det och det går inte att göra något åt. Tyvärr. Just nu är jag sugen på att bli jobba som barnläkare. Men jag har ändrat mig många gånger under mitt liv vad jag vill bli, så det är inte alls säkert att jag blir det i längden.

Hade tänkt skippa läxorna för denna dagen. På Elevens Val fick jag gjort lite engelska, och kemi och det är tillräckligt för en fredag och så väskan blev två mappar lättare idag och det gillas stort!




God morgon!

Hejsan allihopa!

Har ni sovit gott? Själv har jag sovit som en stock, eller vad det nu brukar kallas ;)

Idag är det fredag och jag blir alltid lika glad när jag inser det! Fredag ska firas med Erika, kanske att vi ska cykla enhjuling. Vem vet ? ;) Men det blir kulkul oavsett vad vi gör.

Nu lyssnar jag på Rix Morgonzoo. Roligt program det. Fast nu ska jag umgås med min kära (?) religionbok, sådär otroligt jättesuperduper kul.



Hejsan!


Hejsan! Här sitter jag under en filt och skriver. Tramsigt, jag vet.

Jag kollar på Robinsson just nu. Har läst igenom sidorna + anteckningarna till religionprovet också. Andra läxor har jag inte hunnit med. Sen har jag ju varit med kusinerna och ridit också, kulkul!

Nu ska jag fortsätta kolla på tv. Sen ska jag nanna kudden ;)


Skolkataloger kan roa mig en bra stund..

Halloj!

Haft en bra dag? Själv har jag haft en otroligt rolig dag :D Slöjden var chill då jag och några till kollade i gamla skolkataloger hela lektionen :)
Om jag lärde mig något då? Jadå! Att Emilys kusin ser lite rolig ut i längre hår, att våra grannar/kompisar ser likadana ut nu som då, sen lärde jag mig att räkna lite år, hur lärarna såg ut för länge sen, vilka lärare som haft mina äldre "vänner". Friskade upp minnet lite också och kom på att jag var på Markus brorsas konfirmation. Haha

Nu ska jag roa mig med lite läxor, sen ska jag med kusinerna när de rider :) Kulkul!


Morsning!

Hejsan!

Jag har inte glömt er. Tänker på er när jag är dålig på uppdatering. Men vi har SO-prov i nästa vecka och jag behöver verkligen all tid jag kan få för att plugga in det i min överfulla skalle. Så det handlar om prioritering.

Idag ska jag med de små (?, de är ganska stora nu..) kusinerna och rida. Morfar hämtar mig strax innan fem, så uppdatering blir som vanligt nästan direkt när jag kommit hem. Läxor ska också göras, och det ska tittas på Robinsson ;)

Ha en bra dag!


Kärlek till 8A.

Vi ritar bilder till dikter på bilden i skolan just nu och hade tänkt skriva dikten jag ritar till, för jag tycker den är så fin ;)

Låt hjärtat brinna,
låt tårarna rinna,
min kärlek till dig,
kommer aldrig försvinna.

Vet inte varför jag gillar den så mycket, det bara är så.

Vi har tre sjuka i vår klass just nu så idag på bilden gjorde Lovisa & Emily vars ett kort till dem, klippte ut hjärtan och klistrade på och skrev den dikten i korten och krya på dig och sen skrev hela klassen under. Gulligt tycker jag. Själv hade jag blivit jätteglad om jag hittat ett "krya-på-dig"-kort i brevlådan från klassen när jag var sjuk :)

Ska läsa igenom typ 11 sidor i religionboken och tre sidor anteckningar, packa idrottskläder innan jag ska krypa ner i sängen. Usch. Kan inte någon göra det där tråkiga åt mig? Jag vill ner i min säääng! ;)

Aja. Sov gott!


Ullis is back!

Jupp, så sant så! :D

Har ni haft det bra sen sist? Själv har jag haft det super och jag har tänkt på er mycket och hoppas att ni inte varit allt för ledsna för att det inte blivit någon uppdatering.

Konfaträffen igår var så otroligt kul! Att alla grupper jag hamnar i är så in i h*lvetes bra?! E x skolklasser, konfirmationsgrupp och andra såna grupper, ridgrupp.. Ja, allt är verkligen så bra! Härligt liv detta ;) Vi skrattade som in i bänken igår, och ledarna är för härliga! :D

Sov som sagt hos Emily, för ma & pa jobbade. Trodde jag! Och delvis hade jag rätt, för ma jobbade. Men pa var och såg fotboll, Sverige mot Holland (Bra jobbat Sverige!). Det hade ju inte jag fattat? Haha, så bra koll jag har på allt.. Men det spelar egentligen ingen roll, men hemma var han iaf inte ;)

Nu har jag varit hos Svanteälsklingen och mockat mm. Josse var med och hjälpte till, för jag skulle ta in alla hästarna idag och ge dem mat och jag var lite nervös inför det, så hon var snäll och följde med :) Det uppskattas verkigen! Riktigt tacksam!

Ska ner och göra lite läxor, käka lite mackor och lite fil. Sen sticker jag till stallet. Dags för träning!



Bra saker!

Hejsan!

Det är en stor fet artikel om Tolvåkerskolan i Sydsvenskan nu igen. Det är ju inte första gången vi är med där ;)
Men efter allt dåligt som stått i tidningarna och sagts på nyheterna så tycker jag att de ska göra en jättestor artikel om skolan där det bara står bra saker! Eller inte en artikel, utan en hel tidning! För det finns många bra saker med skolan också, så för att kompensera allt dåligt det stått om oss tycker jag att de verkligen kan skriva något bra också?! :D Jag kan lätt rabbla upp en massa bra saker om Tolvåkerskolan, så det är något att fundera på Sydsvenskan! Skriv bra saker. Bra saker om Tolvåker!



Så. Nu har jag fått "skriva av mig" lite. Hoppas att ni har en bra morgon, och inte blir allt för ledsna när jag nu ska berätta en sak för er..:

Efter skolan är det först konfirmation, ska bli kul. Och sen sticker jag hem till Emily och sover där för att ma & pa inte är hemma, där vet jag inte hur det blir med uppdatering, kan inte lova att det blir någon uppdatering.

Men på onsdag, lovar jag att det blir uppdatering! Lovar, lovar, lovar.

Ha en bra dag, och glöm inte att ni är älskade.


Sorry!

Jag har lite dåligt samvete för min dåliga och tråkiga uppdatering idag. Men ibland måste man bara prioritera annat, fast att man inte alls vill. En stor bamsekram till er alla.


Det är svårt

Jag ska sova hos Emily tisdag till onsdag för ma & pa är inte hemma och då ska packade jag nu och stack för att lämna mina grejor och då skulle jag packa kläder för en dag två dagar fram! Och det, det mina vänner. Det är svårt. Jag vet ju inte alls vad jag känner för att ha på mig då! Men så kan det va ;)

Förutom att ha haft svårt att välja kläder har jag varit hos Svante och gjort lite läxor.

Nu kollar jag på Pengarna på bordet, ett ganska roligt program, men väldigt spännande.Det blir inga mer inlägg idag, vi ses imorgon!


Gammal bild

Morsning!

Måndag. Hela veckan framför sig. Härligt tycker vissa, jobbigt tycker jag. Varför vet jag inte riktigt, det bara är så.
Det har regnat hela natten känns det som och nu är jag otroligt glad att vi har uteidrott på konstgräset. Har det regnat hela natten är det "vanliga" gräset inte så jätteroligt ;) Är inte hundra på att det regnat hela natten, men det ser blött ut ute.

I em ska jag till Svante och rida :) Ska köpa nya chaps innan jag sticker dit, och då har jag lite bråttom för jag har ett litet "ärende" på kvällen, så uppdatering blir inte förrän när allt det är klart, tyvärr.

Ha det bra!


Tråkigt vs. Jättetråkigt

Har tråkigt. Eller nej, jag har jättetråkigt. Eller nej, jag har nog bara tråkigt. Haha, beslutsångest här ja ;)
Sitter i soffan och kollar runt på lite olika bloggar, sen kollar jag lite på "Nära döden" på tv också och så är jag lite besviken på mig själv som inte gör läxa, fast jag egentligen behöver. Om det är någon som tror att detta är min absolut roligaste söndagskväll på länge kan jag säga att det inte stämmer ;)
Blir nog inga mer inlägg idag. Vi ses imorgon!

Nästa - Duschen ;)

Har bakat kanelbullar, käkat alldeles nybakade kanelbullar, cyklat enhjuling och fått klart några läxor sen sist.

Hur bullarna smakade? Goda såklart, det var ju jag som gjort dem ;)
Hur det gick med cyklingen? Bara bra. Cyklade på gatan med pappa, kan faktiskt snart! :D

Hade tänkt hoppa in i duschen nu. Känner att det verkligen behövs. Funderar på om håret ska få lite extra omvårdnad och bli hårinpackat (helt korrekt böjning..) också, men tror jag skippar det faktiskt.


Dags att göra lite läxor.

Heeejsan på er!

Käkade för en stund sen och hade nu tänkt göra lite lovely homework. Låter klokt, men inte ett dugg kul. Det enda jag vill är att cykla enhjuling, men eftersom jag inte kan det själv än måste man vara två och det är alltid svårt att hitta den där andra personen.

Nä. Nu sätter jag fart med läxorna :)


"För vi lever alla med känslan att falla"

Hejsan Hoppsan!

Det första jag tänkte när jag vaknade idag, vet ni var det var? Näe, det är ju svårt att veta, men det första jag tänkte var: Ohnej! Det är skola imorgon!

Haha. Konstigt. Det är ju hela söndagen kvar! Men så kan det va.

Ska iväg med pappa och byta några födelsedagspresenter, köpa för presentkort och lite så.

Ha det bra!


Är man knasig så är man.

Inte skönt alls..

Det gör ont i nacke och axlar. Eller nej, inte ont. Jätteont. Ajaj.

Ligger i sängen och skriver på datorn som är på laptopbordet tre meter högre upp. Inte dirket skönt.

Har lust att scrappa nu, men känner att det är lite sent, dessutom tror jag att jag skulle väcka alla andra i huset som sover ;) Tror att jag också ska sova lite. Om en stund..


 Imorgon är det söndag. Hela denna dagen har kännts som söndag och då är det ju skönt att det bara är lördag nu och så får man liksom typ två söndagar, om ni försår. Hursomhelst så slipper jag packa idrottskläder imorgon, för det har jag redan gjort :D Så skönt, för det är sååååhäääär tråkigt!



Haha!

De är ju inte direkt nya dessa. Men de är lika roliga ;) Såklart finns de ju mer också :)








Haha :D

Klicka här för ett otroligt roligt klipp. Tycker iaf jag ;)

Kan inte "bädda in" klippet, därför får ni en länk. Spola fram till strax efter 26 min om ni inte pallar se hela programmet :)

Riktigt roligt tycker jag :)



Klickar ni på länken kan ni också klicka på Robins arkiv och se Zlatan-klippen, de är också grymt roliga :D

Vart jag mig i världen vänder

Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder

Älskar denna låten. Ingen aning om den är "ny" eller "gammal". Bara att jag älskar den. Har aldrig hört den innan och när jag hörde den så gillade jag den direkt. Hamnade dirket på Spotifylistan och har tryckt på "queue" ganska många gånger på just den låten. Det är en sån låt, man hör och jag älskar direkt.



Sitter och roar mig med att spela Spindelharpan på datorn. No life, alltså. Jag missar både Fångarna på Fortet och godis! Katastrof! ;)


Statistiken stiger!

Roligt att se! :D
.
Har fixat mina naglar. Såg på Heaas blogg hur man kan coola till naglarna lite extra. Och jag vara bara tvungen att testa ;) Blev nästintill katastrof, men vissa naglar blev coola.
.
För lat för att orka ta en bra bild. Men det är tidningstryck på naglarna. Ser något bättre ut IRL.

Bakad potatis.

Aaaa! Det är så gott. Älskar, älskar, älskar bakad potatis! :D Ja, ni förstor nog vad vi åt idag ;)

Har ni tänkt på att reklamlåtar oftast är grymt bra? Volvo V50 tex. Grymt bra. Gina Tricot's reklamlåt är också bra. Varför finns inte de låtarna på Spotify? ;)

Funderar på om vi har några läxor. Tror det, typ fysik tror jag. Och hemkunskap. Kanske. Eller, jag vet inte. Men om det nu är så kan jag göra de imorgon. Har ändå inget planerat då. Nästan iaf :)

Ha en bra lördagskväll!

Och glöm inte att hålla utkik på meteorskuren :)


Den sitter kvar än. Tycker den är såå fin!

Jaha? Det låter lite konstigt.

Nytt räknesätt? Behövs det? Frågar man mig tycker inte jag det. Nöjd med det vi har.

Men det finns visst vissa som vill byta räknesätt. tvåttiosju = tjugosju. Njaa, tvek på det nya sättet. Hur blir det när man ska säga 13 596?

Läs artiklen här

La ut på min fb innan imorse något jag också hittade på aftonbladet.se. Håll utkik ikväll ;)

Läs den artiklen här


Bara bra låtar på rix fm nu! :D



De andra i familjen är glada att de inte är hemma. Det låter inte sådär jättebra när jag sjunger ;) Haha.

Känner mig fin.

Dags att åka ut och tävla! ;)




Flyinge snart!

God Morgon på er!

Det kom några riktigta blixtar och åskknallar strax innan åtta, då jag skulle gå upp och det är svårt att inte vakna när det åskar så högt! Så jag vaknade, och gick upp :)

Har käkat frukost och gjort mig i ordning. Elsa kommer om en stund och då kör vi till Flyinge och så ska jag få en håruppsättning som present när jag fyllde år! :D Riktigt bra present :)

Vet inte hur länge jag blir borta, men vi ses!


Allt är bara inbillning.

Jag bara inbillar mig att det kliar i ögonen, att det kliar i halsen och att näsan rinner. Nej, aldrig att jag har en stor fet allergi och håller på att bli förkyld. Bara inbillning rakt igenom. Såklart!

Tänk om det var så lätt ;)

Har spenderat nästan hela min fredagskväll i kyrkan. Kul. Eller på ett sätt har jag ju valt det, så jag får ju skylla mig själv om jag nu inte tycker det är kul. Men det är helt ok :) Jenny Berggren, hon som var med i Ace of Bace kom och berättade om sitt liv och sånt. Lite drygt, men ändå lite intressant :)

I fyran, tror jag det var, så var jag på konfirmation och då fick man såndär Nattvard, eller vad det kallas och då sa jag att det var både första och sista gången jag åt det. Men idag var man tvungen igen. Usch! Det är inte alls gott om man frågar mig. Det smakar papper, klibbar sig fast i gommen och usch. Haha.

Tror att jag ska börja gå och lägga mig nu. Ska med Elsa imorgon till Flyinge och få håruppsättning till tävling och så :D En jättebra present! Ska upp en timme efter tuppen x) Åtta alltså ;)

Ha det bra sålänge!



Fira helg! :D

Halli Hallå era små busar! ;)

Nu är det helg och det ska firas! Vet dock inte hur, eller när. Men det löser sig nog. Har varit och badat med Erika, Liam, Markus & Edvin. Kulkul :) Pappa kom och hämtade mig och så lagade vi riktig smarrig fredagsmat. Ni vet nog redan vad det är; Tacos såklart! :D Älskar tacos.

Efter vi käkat så sticker jag till Lödde kyrka, konfirmationsträff :) Tycker faktiskt att det ska bli lite kul.. :)

Gå och ge någon en bamsekram, berätta hur mycket personen betyder för dig och njut av fredagskvällen och fira helg. Det är du värd.


Har en cool frisyr. Fläta nerifrån och uppifrån. Så möts de och säts upp i en tofs :)

Haha.


Hösten..

.. är ganska mysig ändå. Tror faktiskt att jag gillar den. Det är ju så mysigt att ta på sig raggsockor, mysiga fleecear elr hoodisar och krypa upp i soffan med en filt och kolla film medans det blir mörkt ute. Att krypa ner i sängen med duntäcket är också otroligt mysigt. Eller när man varit i stallet och ska cykla hem och det snöar och man fryser och när man kommer hem så är det riktigt mysigt! Sen älskar jag min vinterjacka, skulle vilja ha den året runt nästan :) Nä. Jag gillar hösten.



Fredag idag igen. Veckan går långsamt när man är i den, men när veckan är slut har det liksom ändå gått skitfort. Men det är ju bra, för då kommer höstlovet snabbare, jullovet och Mexiko också. Härligt!

Idag i skolan blir det nog ganska lugnt. Efter skolan ska jag bada med Erika och några killar, vet inte riktigt vilka ;) Och sen ikväll så ska jag på Nattkyrka med konfirmationsgruppen. Blir väl så lagom kul, men det är ju bara att gilla läget. :)

Ha det bra! Eller nä. Ha det bäst!



Dags att skratta lite.

Två bönder står och pratar.
- Röker dina kor?
- Nej.
- Då brinner det i din ladugård.


Två norrmän står och kollar på månen.
- Vad mycket folk det borde bo på månen.
- Ja. Och vad trångt det borde bli när det är halvmåne.

- Ser du skogen där borta?
- Nej, träden skymmer!
En klass pratar om röntgen och läraren frågar vad det är för speciellt med röntgen. Då svarar Sofie:
- Jo. När man röntgar armen ser man benen.

- Hovmästaren! Ska vi sitta här tills vi svälter ihjäl?!?!
- Nejnej! Vi stänger klockan åtta!

- Vet du varför bagaren aldrig har recept när han bakar?
- Nej.
- Han har receptet i bakhuvudet!
- Jag fick ett anonymt brev igår.
- Jaså. Vad spännande! Från vemdå?

Dessa skämten, och några till har mattanterna lagt ut på borden i matsalen. Vi läser dem om och om igen och vi skrattar, skrattar och skrattar lite till. Tycker att ni också ska göra det. Skratta på bara. För det är härligt som in i bänken att skratta.

Ska jag någon gång bli politiker eller något sånt grejs ska jag göra ett parti som satsar på att få folket att skratta mer och att berätta mer skämt. För tänk vad roligt det skulle vara om en gubbe kommer fram till en på stan och drar värsta skämtet!


Mysigt :)


En såndär otroligt fin bild ni vet.


En till såndär fin bild ni vet. Men strumporna är supermysiga och sköna!

Nöjd & Glad. Jag har mys. Konstig mening det där. Men jag har mys. Jag har jättemycket mys. Jag har kollat film och har "mysat". Jag har käkat med världens bästa pappa. Jag har skrattat med världens bästa pappa. Jag skrattade jättemycket. Pappa också. Ja ni fattar. Jag är verkligen Nöjd & Glad.

. Jag har gillat många klasser, men aldrig så mycket som jag gillar 8A.

Ruskigt väder!

Det har småregnat och blåst hela dagen. Sen har det varit grått och trist. Jag fryser bara jag kollar ut, typ. Men vi (de flesta i vår klass) gick faktiskt ut en rast och körde fotboll, sen var vi väldigt blöta. Men kul hade vi! :D

Har käkat lite och nu har jag planer på att byta om till lite myyskläder, krypa upp i soffan och sätta på en film. Låter inte det mysigt? ;) Det tycker jag det gör, så jag kör på det :)


Det regnar ute.

Och därför har jag ingen större lust att gå till bussen, ställa mig vid vägkanten och stå där och vänta på bussen när det regnar! Usch och bläe och fy på det.

Det är torsdag idag, bara två dagar kvar i skolan av veckan! :D Det är bra, tycker jag ;) Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, vill hitta på något med någon kompis, så jag gör väl det :)

Har inte mycket mer att skriva. Hoppas att ni får en bra dag!


Jag har hittat en mer "spara" än vad jag är!

Det låter ju konstigt, för jag är ju extrem på att spara. Men en snubbe i Arga Snickaren sparar faktikst mer än jag. Han sparar kvitton, plastägg från godis, kottar (precis som jag ;D), ruttna statyer och sånt skit  och sen tror han till och med att han kan sälja det och få pengar för det! SÅDÄR extrem är ju inte jag, inser att man inte kan få ett öre för en kotte ;) Haha.


Länk till Linneas blogg!

Tycker att ni ska kika in på Linneas blogg! Ni kan trycka här och ni kommer direkt till bloggen :)


Svanteälsklingen!

Har tränat för Britt-Marie idag. Först kändes Svante lite som en robot, han gick i det där lite för långsamma tempot hela tiden, men med lite ansträngning så blev det bra! :) Han blev supersvettig idag, det beror säkert mest på vinterpälsen men ändå. Men ändå ;)

Den 16 ska jag till Lomma på Pay & Ride och "testa" Svante och se om han fortfarande blir lika slö innan på banan som de senaste gångerna jag tävlat ska jag vara ärlig så tror jag det iaf är lite skillnad. Vi får hoppas på det :)




Liiiiiill-löööördaaaag :D

Tjolaahopp! :D

Har ni det bra? Har det sådär "lill-lördag" mysigt? Om inte så tycker jag att ni ska ha det lite.

Själv har jag inte hunnit, har varit hos Svante och mockat så jag sparar det där myset till ikväll när jag ska se på Arga Snickaren, nyduschad och nöjd för att jag gjort klart labbrapporten och inte har mer läxor :) Hihi.

Vid närmare eftertanke gör jag nog labbrapporten nu (jag kom ihåg kemiboken!), så blir det mer mys ikväll när jag kommer hem ;)

Kram så länge!


God Morgon!

Morsning!

Onsdag. En vecka som 14åring, känns bra. Fast ingen större skillnad än som när jag var 13. Men det känns bra ändå ;)

Idag har vi (som alla andra onsdagar) fyra lektioner innan lunch, där snackar vi jobbigt. Men lektionerna är bara 40 min, så det är lite chill. Fast fyra lektioner innan lunch är jobbigt. Blir att ta med mycket frukt man kan käka :)

Träning för Britt-Marie ikväll, så jag kör på samma visa igen: Stallet och mocka och sånt, hem och käka, stallet och rida :)



Ha en bra dag!

Äntligen hemma

Har suttit och funderat om varför jag inte gillar min rum riktigt. Vissa saker tog typ en sekund att fixa till, så det har jag fixat. Och nu gillar jag rummet liiite mer :) Men vill ha lite nya saker, så ska skriva ner det och köpa det någon gång, någon gång = om typ 120 veckor.. nämen nästan ;) och lite hamnade på önskelistan (jag kör på önskelista året runt..)

Nu sitter jag och kollar på Äntligen hemma, älskar det programet. Vet inte riktigt varför, det bara är så.


Nu ska jag ner och para ihop strumpor och sånt tråkigt..

.. kul va?


Så brun jag var, för sisådär 1000 år sen (eller nä, 2 månader sen..) ! :D

:D

Har varit med Johan & pappa på Järavallen och sprungit. Sprang 4.2 km på 24 min. Ganska nöjd, faktiskt :) Sen gjorde vi allihopa lite styrketräning och så.

Käkade precis. Spaghetti Carbonara, så otroligt gott ;) Sen hade jag tänkt att göra klart labbrapporten vi fick i läxa att göra efter labben på kemin. Och smart som jag är så glömde jag kemiboken hemma och då är det lite svårt att skriva slutsats om man inte riktigt vet vad som hände under labben. Egentligen ska jag veta vad som hände, jag vet det, men nu gjorde jag inte det och då är det ju great att glömma kemiboken. Men så kan det gå, får göra klart imorgon ist :)

Nu ska jag kolla svaren på DNs nutidsorientering och sen hoppa in i duschen :) Efter det ska jag kolla på Äntligen Hemma, ett alldeles för härligt program.


Kanelbullens dag!



Här sitter jag och käkar en jättegod, hembakad, kanelbulle! Beror inte på att det är kanelbullens dag, hade käkat den ändå. Kom inte ens på att det är kanelbullarnas dag idag förrän efteråt ;)


Tisdagar är nog den drygaste dagen, man tror det är fredag, alla är allmänt trötta och man tror hela tiden att det är sista lektionen för dagen. Drygt. Hade DNs test idag, som typ jättemånga mer i Sverige hade. Personligen tycker jag det gick helt ok. Vissa saker vet man att man kan, men när man ska skriva ner det så kan man inte det längre och när man sen lämnat in så kan man det igen! Så retligt, men oavsett hade jag ändå inte vunnit.. Fast å andra sidan så sänker det ju klassens medelpoäng..

Nu tror jag att jag ska ut och cykla enhjuling, ska kolla om brorsan vill hänga med. Tror det ;)



Nästan en läxfri vecka!

Halli Hallå!

Här sitter en ganska trött Ullis, hade svårt att komma upp ur sängen också ;)

Tisdag idag. Vi ska ha något DN-test idag. Alla klasser i åttan (kanske andra årskurser också) på skolan tävlar mot andra klasser i Sverige. Hoppas vi att det går bra och att vi vinner. Men det kommer vi att göra, inget problem ;)

Vet inte vad jag ska hitta på efter skolan. Pappa kommer hem ganska tidigt och om jag är inte är med en kompis så sticker vi till Järavallen och springer :) Jag har iaf inga läxor att göra, så jag kan göra precis vad jag vill! Grymt skönt!

Ha en bra dag!


Enda läxan för veckan och den är till idag, så det är skönt!

Pengarna på bordet

Inget superbra program, men spännande :)

Ska krypa ner i sängen om en stund, är trött. Fattar inte varför jag är trött redan klockan nio. Men så är det och då är det lika bra att gå och lägga sig ;)

Enrique Iglesias – I Like How It Feels

Extremt bra låt!


8A är bäst <3

Hejsan Svejsan!

Haft en bra dag? Själv har jag haft en alldeles otroligt bra dag! Har haft riktigt roligt, älskar min klass och mina vänner! Hoppas hela veckan blir såhär rolig! :D

Eftermiddagen och kvällen har jag ägnat åt Svanteplutt, eller han är inte så pluttig, men han får kallas det ändå ;)
Passet gick väl helt ok. Ovant att inte ha chaps och rida på hackamore.

Har käkat rester från igår, lika gott som då och sen lite smarrig tårta till efterrätt! Johan blev inte sådär jätte glad när han fick reda på att jag & pappa åt redan på eftermiddagen.. Men det jämnade ut sig när han tog en gigantisk bit nu ikväll. Fast jag "vann" ändå, för den tårtan jag åt i em är mycket godare ;) Haha.

Sitter här i tights, raggsockor, linne och en fleece. Myyyys!

Kom precis på att det är premiär för "Pengarna på bordet" idag. - Pax för tvn klockan åtta ;)


"Come let's pray for the weekend babe"

Godmorgon!

Måndag igen då. Känns väl.... okej. Eller, jag vet inte. Men hursomhelst är det måndag och det spelar ingen roll hur det känns, för det är så ändå ;)

Mamma kör mig till skolan idgag :D Så glad för det regnar ute och är som vanligt jätte dimmigt.

Ikväll ska jag till Svante :) Jag har förresten anmält mig till en Pay & Ride på Lomma RK :)


Vi ses imorgon!

Körde ett litet kort styrketräningspass med Johan, han är så lat så när han tycker det är jobbigt ger han upp men då blir han ju aldrig bättre, fast det har han inte fattat än.. ;) Alltså är Johan inte den bästa personen att jobba med om man gör styrka två och två.

Lite svett blev det allt så jag hoppade (fel, jag gick in) in i duschen och provade tvålen jag fick av Ettan. Den doftar lavendel, helt ljuvligt! Skulle lätt kunna duscha bara för att få tvåla in mig med den. Den luktar så gott!

Min schäslong har blivit naken. Haha. Jag har tagit av klädslen, för den var skitig. Vi var tvungna att skruva isär någon del, så nu ser det ut som jag vet inte vad. Lite som om jag precis flyttat in i rummet, men så är det ju inte alls.. ;)

Tror detta blir sista inlägget för idag. Ska ganska strax krypa ner i sängen och läsa lite. Jag tycker det är så mysigt att krypa ner under duntäcket och läsa tills man ser dubbelt av trötthet. Det tar ett tag innnan man verkligen ser dubbelt, men ändå. Dessutom känner man sig så liten i det extremt fluffiga täcket och det gör saken bara ännu bättre.

Puss & Kram. Sov gott allihopa! (Tror inte ni lägger er lika tidigt som jag, men ändå.)


Får bli en liten somrig bild :)

Så bra det blev!

Nu har alla mina kära gäster gått hem. Jag har fått jättefina presenter, verkligen!

En enhjuling fick jag, som jag längtat efter en sån ;) Kan nästan cykla på den nu. Sen fick jag jättefina berlocker till halsband eller armband, de är så fina! 300 kr på Guldfynd, lite mascaror och sminkborttagning som jag önskat mig, en jätte fin tröja och en till laptopbricka, men den ska ju bytas för det behövs ju inte två ;)

Jag är supernöjd med alla fina presenter och själva kalaset blev roligt! :)




Fina tårtan ;)


Måste visa Cecilias tårtor också ;)




Hoppas ni haft/har en bra helg! :D

Ö&B-reklamerna!

La upp några Ö&B-reklamer för ett tag sen. Älskar dem reklamerna. Men denna slår alla med hästlängder!


Jag råkar alltid bli klar alldeles för tidigt.




Hittade i en tidning..

.. en intervju om en gubbe som är filmregissör.

Fråga: Vad är perfekt lycka för dig?
Svar: Det finns inte. Vi föds, vi lever i ångest och sorg och problem. Sedan blir vi äldre, vi blir sjuka, vi kommer att dö, de människor vi känner dör. Det är ett tragiskt liv. Inne i det scenariot finns det några som är lyckligare än andra, men i slutet betyder det ingenting.

Fråga: Men är du inte lycklig när det ser dina barn?
Svar: Då kan jag ofta bara tänka på vilket helvete de har framför sig /.../.

Jaha. Han måste ju ha ett jäkligt kul liv. Lever man så lever man. Då kan man ju lika gärna skita i all konstig skit och leva. Sådant där folk förstår jag mig inte på.


Svar till Johan:

Nej Johan, vi är inte lika. Men vi är godisgrisar är vi båda två! ;)



Har fixat av allt på min "att-göra-innan-gästerna-kommer-lista" :) Eller, nästan iaf. En av sakerna var att köpa nya chaps, men de var slut i min storlek, så blir det att rida utan chaps i veckan och därmed utan stigbyglar. Det blir jobbigt, men det får gå :)


Det hörs nog nästan ut till gatan.

Morsning!

Hade många besökare igår. Roligt! Fortsätt så ;)

Idag är det släktkalas som gäller, de kommer om lite mindre än fyra timmar. Har några grejor att fixa innan det så hade tänkt sätta fart nu.

Gym Class Heroes – Stereo Hearts - feat. Adam Levine
Britney Spears – Criminal
Tove Styrke – Call My Name
OneRepublic – Good Life
P!nk – Heartbreak Down - Explicit Version
Enrique Iglesias – I Like How It Feels
Agnes – Don't Go Breaking My Heart

Grymt bra låtar!! De spelas högt här hemma ;) !






Inatt ska alla drömma fina drömmar, för det vill jag :)

Nu tror jag att jag ska gå och borsta tänderna, krypa upp i shäslongen med en mysig filt och läsa lite. Sen blir det att nanna kudden. Min PAL-radio får göra mig sällskap. Till och med in på toaletten när jag borstar tänderna ;) Haha.

Sov gott så ses vi imorgon! Då är det släktkalas som gäller, det är en dag närmre höstlov, jullov, julafton och MEXIKO! :D


Ullis är kär.

Så kan det gå!

Jag och Johan satt i soffan och käkade godis. Plötsligt fanns det bara två olika sorter kvar, ganska många av varje.

Ullis: Jaha, då vet vi vilka godisar vi inte gillar.

Jag tar skålen och börjar käka de där godisarna, som inte är goda ;) Johan tar skålen från mig.

Ullis: Men du gillade ju inte godisarna?

Jag tar tillbaka godisskålen.

Johan: Men det gjorde ju inte du heller?

Johan tar skålen.

Och helt plötsligt är de där äckliga godisarna också slut.

Godisgrisar, det är jag & Johan det.



Samtidigt som vi satt och käkade godis kollade vi på Kalle Blomqvist & Rasmus. Mamma läste alla de böckerna för mig när jag var yngre och jag gillade de så mycket så jag fick filmerna också. Kan säga att filmerna är läskigare än böckerna ;) Men de är otroligt bra, faktiskt.

Vet inte vad jag ska göra nu. Sitter väl vid datorn ett tag till, sen kanske slötittar jag på tv lite. Eller så läser jag lite.

BTW så har jag igång min nya radio :D Så bra är den!


Orättvis färg på bilden, men färgen är grym!


Brorsan ville också vara med på bild ;)

1 Oktober 2011

Solen har lyst hela dagen och vi har fortfarande hyfsat varmt i poolen. Vi brukar tömma poolen i början av september, och nu är det oktober och vi badar fortfarande! Härligt!

Nu sitter jag och slappar i soffan och kollar på tv. Ska fortsätta med det nu ett tag tänkte jag.


Duschen nästa!

Så. Då har jag städat klart. Känns otroligt skönt. Blev en hel full påse som kusinerna ska få, om de vill :)

Jag sprang ju en runda innan, inte så långt för det blev långtråkigt. Så lite drygt 2 km sprang jag. Inget jättejobbigt och jag har faktikst inte duschat efter det. Äckligt, jag vet. Så nu när mitt lilla "städryck" är slut och jag allt är fint och ordning och reda igen hade jag tänkt göra lite styrketräning sen hoppa in i duschen.


Gammal, men härlig bild.

Spara eller Slösa?

Vad är jag? Jo. Det ska jag berätta för er. Jag är en spara så det lyser om det. Jag har sparat det mesta i mina 14 år; kakelplattor från när vi kaklade vår toalett, stelnat klister, sådana där askar man får mobiler i, sen hittade jag en kotte också. 

Såklart var det längsen jag bestämde mig för att spara det, men hur tänkte jag? Det är det nog ingen som vet.

Hursomhelst har jag slängt det nu, ser ingen anledning med att ha stelnat klister liggandes i någon låda ;) Sen har jag hittat en massa fina, oanvända saker de söta kusinerna ska få.

Jag har tömt min ena garderob som det aldrig legat kläder i. Bara en massa annat i, mest skräp ;) Men där ligger faktiskt vissa bra saker också. Pennor, dressyrprotokoll, scrapbooking. Och eftersom jag slängt så mycket har jag nu mer plats för scrapbookingen. *Super happyface!*


En spara, det är jag det.

Lördagmorgon!

Hejsan Hoppsan alla söta bloggläsare!

Märkte precis att det är 1 oktober idag. Det var ju augusti precis? September har gått så in i bänken fort! Händer inte mycket i oktober vad jag vet. Släktkalas imorgon, men annars inget.

Sov till nio idag, en lagom tid tycker jag :) Har käkat frukot med familjen och roligt hade vi. Skrattade ovanligt mycket, men det är kul! Har inga planer för dagen. Men tror jag ska ut och springa nu.

Ha en bra dag!


bild från igår.

RSS 2.0