Nu sätter jag fart med samhällskunskapen!

Halv tio är klockan och nu börjar jag med läxorna. Välplanerat och bra.


Herrejävlar!

Hahha. Vet inte var den rubriken kom ifrån, men det är så jag känner just nu :D

Svante är klippt och det gjorde visst susen. För attans vad fart det var i honom idag! Jag la ifrån mig spöet efter 10 min och han fortsatte i samma tempo. Hela tiden, alla gångarter var det full fart i.
När vi skulle öka i galoppen fick jag bromsa honom, och det var ett bra tag sen jag behövde göra det... ;) Fick knappt stopp på honom ett tag. Helt otroligt och jag är så glad :D Satt och log hela passet och skrattade, det var liksom som en helt annan häst.

Han fick en morot direkt när jag kom tillbaka från stallet som belöning och jag hoppas verkligen att det går lika bra på lördag då det är TÄVLING! :D Hoppas, hoppas, hoppas!

Så jättelycklig så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Detta var precis vad jag behöde; ett "bromsarpass" istället för ett "bankarpass" :)


Superfina Svante :') Åhhh vad jag älskar honom! :D

Sorry!

Ni undrar säkert varför jag inte skrev ett inlägg imorse och det beror att internet inte fungerade. Jag försökte och försökte, men det gick inte. Ledsen för det!

Har varit hos Svante en sväng och mockat och så. Ska dit igen om typ 45 min :)

För övrigt kan jag säga att pappa beställt en Iphone till mig, så gissa om jag är glad?! ;)

Ska maila min önskelista till farmor och farfar nu, sen blir det att kolla läget på fb :)


Bestäm dig ström!

Antingen så stannar du här nu, eller så försvinner du (när jag skrivit klart inlägget) och så är du borta ett tag tills du är helt lagad och kan stanna här. Kom inte för att sen gå tio minuter senare. Okej? :)

Så. Antingen eller. Liksom. Inte både och ;)

Har läst sjukligt mycket i JBs bok. Den är på engelska och är det något ämne jag suger på (bortsett från matte) så är det engelska, men tycker ändå att det fungerar ganska bra :) Och om det är någon som undrar om det är min bok, så kan lugna er att säga att nej, det är inte inte. Lånar den av Noemie, men snart lär jag också köpa en.. Önskar mig filmen i julkapp.. Aaaaaaaaaaaaa!

Nej. Nu får jag sluta, denna bloggen ska inte handla om Justin. Nejnej.

Nu ska jag snart gå och borsta tändern och krypa ner i sängen. Gött :)


"Hakuna Matata..."

...det e ord som e bra..." nananannanannaanna. Jag skyller på Noemie för att jag börjat lyssna på den låten :S

"inga bekymer, man e lycklig var dag...." nananananananana.

Okej, nu slutar jag :) Har inte gjort mycket sen förra inlägget. Kollat fb, kollat bloggar, några JB-bloggar och weheartit för att se om där fanns några nya bilder på Justin, även en bdb-grupp ;) Aaaaaaaaaaaaaaa! Vill inte! Vill inte! Vill inte! Men det bara blir så.

Nu ska jag hoppa in i duschen och njuta av känslan att inte ha läxa förrän på fredag. Och inga prov dessutom! Hur gött?! :D

När jag är.... nu gick strömmen. Kan man duscha då? Hur som helst är jag glad ... nu kom den.... nu försvann den.... nu kom den... skriver detta utan avbrott. Hur som helst är jag glad att jag har spotify premium, så musiken försvinner inte, och det är ju bra :)

Fortsätter nu då: När jag duschat klart ska jag roa mig med att läsa en alldeles speciell bok: Justin Bieber First Step 2 forever: My story. Aaaaaaaa! Jag är beroende.


Strömavbrott!

Jag skulle egentligen sida på Svante och rida nu. Men det gör jag tyvärr inte ;)

Pappa hämtade mig från skolan och så cyklade jag till Svante, hinner väga upp höet och sen går strömmen. Och den kommer inte tillbaka. Kul att mocka då! Jag fixar fram min minilampa och börjar mocka. Svårt som tusan. Mobilen har ju en lampa, men grejen är att framför den sitter det en finfin bild på en finfin person (ni kan lista ut vem?) så den fungerar liksom inte att lysa med :S

Började ta in Svante och jag fick en ficklampa, så det gick lite bättre då. Men sen kom jag på att det troligtsvis är strömavbrott i Dagstorp, och då har jag inte jättelust att rida omkring där. Så det blev att lägga på Svante täckena igen, släppa in honom i boxen och cykla hem utan att rida. Tråkígt.

Här hemma har strömmen försvunnit några gånger, men inte alls så länge. Så jätteretligt!


Om ni inte listat ut vem den där finfina personen så är det samma bild som på de bilderna ;S


Trööött!

Hej!

Är sjukt trött. Sen ska jag ju rida Svante ikväll, så när jag kommer hem från honom lär jag vara helt slut och döende trött, typ ;)

Ska plugga till fysikprovet vi har nu på morgonen nu och så jag skriver när jag kommit hem från Svante ikväll.

Ha en bra dag!


"Nu har vi ljus, här i vårt hus.."

".. och julen e kommen hopp tralalala barnen i ring..."

Haha.

Men nu har vi ljus ;) Jag har stöpt 16 st, och Johan och mamma vars lika många. Sen har vi gjort vars en krona, så att vi har "ljus här i vårt hus" stämmer ;) Ni får se bilderna imorgon, orkar inte ladda upp dem nu ;)

Mormor skulle egentligen med, men hon mådde inte så bra så hon stannade hemma och så åkte Erika dit istället för henne :D Så det blev många barn, men det var kul :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och tänka igenom allt till fysikprovet imorgon, men jag tror det sitter!

Ha det bra!


På väg hem

Sitter i bilen på väg hem. Ska försöka skriva mer när jag är hemma, men nu vet ni att jag lever ;) kram

"Come let's pray for the weekend"

Inte första gången jag har det rubriken, men jag gillar den så mycket och om det är någon som är lite lika stort fan av The Ark så vet ni nog att de sjunger så ;)

Vet ni vad som hände för två månader sen? Alltså den 28 september? Jag fyllde år då! ;) Haha. Så nu är det bara 10 månader kvar tills jag fyller år! :D Haha. Och nej. Jag räknar inte ner, men jag såg att det var den tjugoåttonde och ville bara ha lite koll. Men något jag räknar ner till är Mexiko! :D Om en månad ligger vi och solar höll på att skriva, men troligtsvis ligger jag och sover ;) Haha skitsamma. Om en månad är jag i Mexiko och lever livet, blir bruuun och tänker på er här hemma som klagar på snön! :D

Idag så ska jag inte rida Svanteälsklingen, för jag, mamma, Johan, Emily,Emilys mamma, Josse och Josses mamma och Josses lillasyrra Matilda, med några andra ska stöpa ljus! :) mammorna och jag och Johan har gjort det tidigare, och det är jätteroligt! Det går inte riktigt till som det gjorde i lågstadiet, man får liksom göra kronor och sånt ;) Ni får se det sen :)

Ha en bra dag!


skulle det inte sluta storma vid sju? :S

mamma sa att det skulle sluta storma vid sju, men det känns som om det blåser mer nu? :) aja, bara det slutat blåsa imorgonbitti så skolbussen kommer så är jag nöjd, det blir så mycket att ta igen annars ;) ligger i sängen och nästan bara väntar på att fönstrena ska gå sönder :p de rör sig som tusan. Godnatt!

Godnatt!

Nu går jag och lägger mig!

Sov gott och dröm fina drömmar ;)


Smart.

"Stanna inne" säger meterologerna och räddningscheferna och nedan visar de en bild på en reporter som står ute.

Genomtänkt det där.


:D

Bara för jäkla glad nu :D

Älskar mina vänner mest och jag har sjukt roligt framför datan nu.


Don't cry because it's over. Smile because it happened.


Storm :)

Om man kollar fb står det bara saker om stormen typ, strömavbrott eller inte och sånt ;)

Här skakar fönsterrutora, särskilt de i de stora rummet. Man riktigt ser hur det rör sig. Låter från fläkten nere i köket gör det också :)

Själv tycker jag det är mysigt när det blåser. Men det känns som om jag är ganska ensam om att tycka det? :) Sen om det skullle bli strömavbrott gör inte det mig någonting, tycker liksom det är mysigt. Förutom när datan dör då, såklart ;)

Hoppas att ni har det bra!


Det blåser!







När jag och mamma gjort klart marrängerna och jag gjort lite till läxor så stack jag och pappa ner till hamnen och en liten stund till stranden för vi tycker det är så kul när det blåser ;)

Nu ska jag lyssna på en låt Noemie tvingar mig att lyssna på, vi ses!


Goood marräng!! :D


Bakar maränger med mamma :)

Ska skriva mer senare :)

Center Syd och julklappar :)

Hejsan!

Har varit på Center Syd nu. Blev ingen plansch/tavla för det fanns ingen jag riktigt gillade. Men vi köpte en massa paket till Anna & Cecilias julklappskalender och jag och mamma har precis slått in dem :)

Chattar med Noemie just nu, hon har sämst musiksmak... ;)

Nu ska jag nog roa mig med lite fysik!


Söndag ! :)

Hej!

Första advent nu! :) Mysigt och roligt och nu börjar jag räkna ner till julafton :) Men ska jag vara helt ärlig så räknar jag ner till Mexiko istället, men shhhhh, säg inte det till någon ;)

Dagen idag tänkte jag börja att göra lite läxor, så har jag det gjort. Sen sticker hela familjen till Center Syd vi ska typ köpa några tavlor/planscher till mitt rum för det första jag sa när jag vakna var "shit vad vitt det är!", så nu är det dags. Vi har nämligen tänkt på det ända sen vi målade om, men det har inte blivit av ;)

Sen ska min mobil in  på lagning, för den har slutat låta när man får sms och visar heller inget. Men innan den blir lagad så måste jag ju fixa över allt till minneskortet eller datan. Tjoho :)

Nu sätter jag fart! :)


Skulle fixa en bild på mig, men så kommer denna upp istället :S


Solsidan

Hejsan!

Kusinerna har åkt hem för ett tag sen och jag, mamma och Johan har kollat på Solsidan :)

Sitter här och gäspar, chattar med Ludvig och gäspar lite till ;) Proppmätt är jag också, för jag har inte ätit lite godis och ostbågar :S

Hoppas att ni haft en bra dag!


En liten bild från idag ;)

Så kan det gå!





Detta har jag börjat roa mig med när jag har tråkigt. Känns inte alls bra.
Jag har inget emot att gilla Justin, absolut inte ;) Men att vara så beroende av någon person man inte känner börjar bli jobbigt :)

Kusinerna är kvar, men Johan leker lite med dem så jag passade på att blogga lite :)





Och just när jag skrev det kom de in och ville vara med på bild ;)

Vi har målat lite, sen har vi kollat film och såklart käkat mat och godis ;)

Nu ska vi fortsätta busa! :D


:D

Kusinerna kommer snart och jag saknar de så mycket, det ska bli så roligt :)

Dagen har varit jättechill, men ändå rolig :) Den har liksom inte varit sådär död som vissa dagar är, för det har liksom ändå hänt något :)

Vet inte hur länge kusinerna stannar, men det lär inte bli någon uppdatering förrän de gått hem.

Vi ses!


Bild på fina Svante :)


Yeeeeyy :D

OMG!

Jag ville så gärna cykla enhjuling men ingen kunde hjälpa mig, så jag tog en sån ställning man ska hänga vinterdäck på, satte den på gatan och började försöka komma upp med hjälp av den! Och vet ni?! Jag lyckades" :D och det roligaste med detta är att jag aldrig cyklat så långt som jag gjorde då! :D Så nu är jag supderduper glad :D

Det var bara det jag ville säga till er, vänner! Om lite mindre än två timmar kommer kusinerna, jag längtar!


Känner mig duktig!

Jupp, det gör jag, för jag har läst igenom fysiken 2 gånger och blivit klar med min uppsats om Döda Havet :D Tjoho! :)

Det ska jag fira med att kolla lite bloggar och sen ut och cykla enhjuling :D



Så gullig låt, tycker jag :) "'Cause I can't love you more than this" nanananananana


Lördagmorgon! ♥

Hejsan Hoppsan!

Lördagmorgon! Min favoritstund på hela veckan. Den stunden slår faktiskt fredagkväll :)

Ullis älskar att vakna på lördagmorgon runt nio halv tio, käka frukost, chilla vid datorn, göra sig iordning och inte tänka på något annat än att hela helgen är framför mig :)

Kusinerna kommer vid två :D Riktigt roligt! Som jag sagt så många gånger innan så har vi så roligt tillsammans, och det är med dem jag brukar skratta som mest :')

Nu har jag inte sagt att jag inte skrattar med vännerna! För det gör jag, massor, hela tiden. Men det är något annat med kusinerna :)

Nu ska jag göra mig iordning och sen blir det att göra lite läxor. Också gött faktiskt, för det är fysik jag redan kan, så det går snabbt :) Uppsatsen och de andra får vänta , för nu är det helg!


VÄRLDENS BÄSTA KUSINER EVER!

STOR KÄRLEK TILL ER ALLA! OCH JAG MENAR VERKLIGEN ALLA!

Det enda jag vill nu är att ställa upp alla er läsare på en lång rad och ge en kram och fet godispåse till er alla. Var och en.

Tyvärr fungerar ju inte det och det är hemskt. Men jag ger er en superdupermegajättebamsedunderstor kram såhär genom skärmen!


Jag är så tacksam för allt jag har. Varenda liten sekund av mitt liv kommer jag vara det. Och ni är en stor anledning till det.


Kul kväll!

Hallåja!

Hemma nu igen, och vid närmare eftertanke skrev jag aldrig när jag stack. Dåligt av mig vänner, sorry!

Ludde, Emma & jag hade kulkul :) Vi kollade roliga klipp på youtube, och jag har inte samma humor som de andra två ;S Men kul var det :D Sen åkte Emma hem och jag och Ludde kollade på Flykten från Alcatraz, ganska dålig film, egentligen, men den var ändå riktigt bra! :)

Ska nog krypa ner i sängen om en stund :) Fast inte riktigt än ;)


"Den som spar han har, sa pojken och stoppade glassen i byxfickan!"

Hahaha. Så klockrent! :D

Har spelat lite pingis med Johan (jag vann), chillat vid datorn och käkat lite.

Ludvig kunde inte ta sig hit, men jag sticker till Lödde om typ 40 min :)

Hoppas att ni har en bra fredagkväll!

En expert är en som har gjort alla misstag man kan göra inom ett visst område!





10 år förfan!



JAG VILL OCKSÅ KUNNA!!!!

"Everyone else in the room can see it, everyone else but you."

Halli Hallå!

Gött med helg? Det tycker i alla fall jag :) Jag ska bara chilla igenom hela helgen, "göra det som faller mig in".  Det ska bli så najs. Tror mamma sa att kusinerna kommer imorgon, och det längtar jag till. För de är så härliga och glada och vi har så roligt trots att det skiljer 10 år mellan mig och Anna :)

Läxor ska ju också göras, men det är inte så  mycket faktiskt :) Fysik, HK och så ska jag skriva lite till på min uppsats om Döda Havet :) För övrigt när det gäller plugg kan jag säga att matteprovet idag gick bra!

Ludvig ska höra av sig när han sticker hit. Får se när det blir. Tills dess ska jag bara chilla, fira helg på mitt lilla sätt :)





Gott med kanelbulle!


Inte långt kvar nu !

25 november. Om exakt en måndad har vi nyss gått på planet. Vi är 12 timmar bort från Mexiko då. Hur gött?!

Satan vad jag längtar, men det vet ni nog redan ;)

Nu är det fredag! På riktigt, inte bara i mina tankar. Jag har liksom börjat köra med den "fredag hela veckan", för varje dag känns som fredag.. Men nu är det fredag och det är ju förbaskat skönt :)

Ludvig ska komma hit någon gång efter skolan, så det blir kul :) ´

Ha en bra dag!


"You light up my world like nobody else"



Har ingen nyare bild på mig och Cecilia :(


Varning!

Nu måste jag bara varna er lite. För detta är en låt som jag tror att typ ingen av er egentligen kommer gilla.

Men detta är såna låtar jag ääälskar och typ alla kompisar bara tokdissar.. Men vad vet jag, någon kanske gillar den :)

The Clash – Should I Stay Or Should I Go


Jag blir liksom så glad av den :)


Jag är så bra.

Jag är så förbaskat bra. Bra på att hitta på saker att göra istället för läxorna. Oftast omedvetet. Typ "Idag ska jag springa en extra lång runda", "jag följer med pappa ut och går hans långa runda idag", "jag ska nog äta lite mer mat" och efter senaste inlägget när jag nästan ätit upp kom jag på att jag ville cykla enhjuling. Vad kan det bero på? Jo, dels för att jag tycker det är roligt, men mest för att annars skulle jag vara tvungen att göra läxor :)

Men nu, nu när jag gjort allt det så ska jag faktiskt träna lite på min redovisning till imorgon. Och på spanskaglosorna. Fast först ska jag nog kolla fb en stund :) oooops, nu hände det igen :)


:D

Sitter och käkar, har varit ute och gått med pappa i drygt en halvtimme, gött :) snart blir det läxor :)

Jag är nog inte riktigt frisk..

Över 100 bilder på JB nu. Över 120 faktiskt. Oj.

Ska ut och gå med pappa nu, sen blir det att käka. Läxorna får vänta :)


Torsdag vs. Fredag?

Torsdag. Det är bara torsdag. Men det känns som om det är fredag. "Vad behöver jag ta med mig hem nu när det är helg?" tänkte jag när jag stod vid skåpet. "vad skönt med helg" och "ha det bra i helgen" har jag sagt några gånger. Och gissa vad besviken man blir när man inser att det inte är fredag!

Hur som helst. matteprovet, den svåra delen idag gick faktiskt bra! Eller, det är klart att det kunde gå bättre, men det kändes faktiskt bra :) Så det är gött! Imorgon är det a-delen, den lättare delen så det är chill :)

Idrotten var också rolig idag :) Vi har ju volleboll-turnering om någon vecka, så tränar inför den och vi tjejer är inte sådär jättebra. Vår teamwork är inte helt på topp, men det kommer! När vi misslyckas totalt kan jag inte låta bli att skratta och då skrattar jag tills magen har kramp och de andra också skrattar och så får vi inte så mycket gjort på ett tag. Men det är kul :D

Sitter och chattar med Ludvig, ska väl göra det ett tag och sen blir det väl läxor. Kul :)


Torsdag :)

Hejsan!

Vet inte vad jag ska skriva. Det tog stopp här ;)
Men jag kan väl berätta för er som inte vet att det är torsdag idag och att det innebär prov. Tjoho. Eller inte.

Förutom mattelektionen som inte blir kul, är nog dagen ganska lugn :) Men imorgon blir det full rulle, då är det inlämningar som ska lämnas in, läxförhör och så, men Ullis har läget under kontroll ;)

Efter skolan vet jag inte vad jag hittar på. Jag vill hitta på något med en kompis, men det brukar vara svårt på torsdagar. Ingen annan kan då liksom. Men vi får se hur det blir!

Ha en bra dag älskade vänner och ovänner!


Tagga prov!

Hej!

Det blev inte sådär jättebra uppdatering idag :S Ledsen för det, men skolan kommer faktiskt före..

Mamma har hjälpt mig med en uppsats och jag har gått igenom lite matte med mig själv, nervös till tusen till provet imorgon. Men det kan i alla fall inte gå sämre än det gjorde förra gången ;)

Har precis duschat och ska gå och lägga mig nu. Ullis är trött!

Godnatt, vi ses imon!


Vi kan ju fira julafton en vecka innan den tjugofjärde.

Eller tycker inte ni det? För det finns ju ingen speciell anledning till att julafton är på just den tjugofjärde december.

Det är advent på söndag. Inte nu. Så varför sätter man upp adventsljustakar och utebelysning på buskar nu?

Är liksom inte hela meningen med julen att man ska gå och längta och vänta på att det ska bli advent och börja räkna ner till julafton? 

Varför skjuta fram allt? Lugna ner er förfan!

Det kommer ju inte bli något mysigt med julen och december om man börjar när man själv vill.

"Jag ska nog gå och köpa julklappar nu, ge dem imorgon och fira nyår nästa vecka. Jag orkar liksom inte vänta."


Onsdag e en bra dag ;)

Hejsan Hoppsan!

Haft en bra dag? :)

Min dag har varit helt ok. Lite speciell i slutet, men den var väl rolig :) Onsdagar är bra, för vi har långa raster :D Och det gillas ju :)

Jag har varit hos Svanteälsklingen och mockat och gett honom mat. Sen har jag käkat och kollat igenom matten till imorgon, det är ju så att vi har prov då :S Men det ska nog gå bra, hoppas jag :)

Nu ska jag chilla vid datorn ett tag innan jag sticker till stallet igen. Men lite plugg måste bli gjort nu också, för det pallar jag inte göra när jag kommer hem från träningen ;)

Ha det bra så länge!




Lite mer Michael Jackson

Tipsade er om en låt från Jacksons senaste (och troligtsvis sista) album. Och nu får ni lite mer från det albumet, för det är riktigt bra!!
Michael Jackson – Keep Your Head Up
Michael Jackson – Best Of Joy
Michael Jackson – (I Like) The Way You Love Me
Michael Jackson – Much Too Soon
Det är typ de bästa, tycker jag. + det jag tipsade om igår :)

...

Nu är det onsdag. Jag var tvungen att tänka efter innan jag skrev, har liksom noll koll på dagarna, vad som händer och när det händer och på läxor, eller jag lite koll på läxorna :) Jag får nog skriva upp allt någonstans här hemma där det syns tydligt, för det räcker tydligen inte att ha det skrivet i kalendern i skolan :S

Hur som helst är det träning ikväll med Svante, och jag gissar att förstår hur det "påverkar" uppdateringen. På det måste mamma hjälpa mig med en uppsats, så det kanske blir sämre än vanligt. Men vi hoppas inte på det och jag ska göra mitt bästa för att hinna skriva till er!

Ha en bra dag!



"so if you just hold my hand"

Michael Jackson Duet with Akon – Hold My Hand - Duet with Akon
Jäkla bra låt det där!

So if you just hold my hand
Baby I promise that I'll do all I can
Things will get better if you just hold my hand
Nothing can come in between us
If you just hold, hold my, hold my, hold my hand.

Ingen ny låt, jag vet det. Men ändå. Liksom så gullig på nåt sätt :)

Har räknat matte, och chattar lite med Ludvig och lite med Emma också, men det går trögt att svara för båda.. :)

Ska fundera på att gå och lägga mig snart. Observera ordet snart ;)

Blir nog inga mer inlägg idag. Ha det bra, vi ses imon!


And you can hold my hand if you want to.

Heej!

Som jag tränat mina magmuskler idag på konfirmationen! Hehe, riktigt roligt var det ;) Alla som inte konfirmerar sig måste bara ångra sig någon gång, för det är faktiskt roligt. I alla fall tycker jag det :)
Men å andra sidan är det ju inte själva konfan som är rolig, det är ju gruppen ;)

Om det kanske finns någon som inte tröttnat på mitt skolsnack och undrar hur det gick på kemiprovet så kan jag säga att det gick super. Lätt som en plätt var det :) Nu ska jag ge hundra procent på nästa prov som är matte, sen blir det fysik och efter det spanska och mellan det inlämningar om ekosystem, häxprocesserna och om boken "A christmas carol" men annars är det nog lugnt :)

Sitter och chattar med Ludvig :) Ska försöka få gjort lite matte, annars ska jag bara sitta och chilla hela kvällen :)

Kommer säkert mer inlägg, men ha det bra så länge!


Det får bli en bild i repris idag, tyvärr

Då taggar vi prov!

Hejsan!

Idag. Sista lektionen. 14.50-15.30 har vi kemiprov. Jag måste bara säga stackars oss.

Alla brukar vara helt slut och hängiga på den lektionen och så nu är det prov! Tjoho.

Okej, jag ska sluta gnälla lite :) Jag är tacksam för att lärarna ger oss prov lite då och då, hur jag nu kan va det ;)
Då och då = samma lärare ger oss aldrig prov så ofta. Men prov det har vi gott om.

Efter skolan stannar jag kvar i Lödde för det är ju konfirmation :) Uppdatering blir väl runt åtta, gissar jag. Hoppas inte att det gör något!


:)

Hejsan!

Sitter här och snackar med Ludvig på msn :) Rolig är han och roligt har vi :)

Jag har lyckats att göra lite HK och läsa igenom kemin, men HKn lär garanterat skita sig, fast jag är lika glad för det :) Än sålänge iaf ;)

Men har man både prov och läxa prioriterar man provet, visst? :)

Nu ska jag nog börja fundera på att gå och lägga mig. Godnatt och sov gott :)


tjalalalala

Tjena, Hallå & Hej!

Kommit hem från Svante nu, duschat och käkat. Gött :)

Har er dag varit bra? Jag hoppas det :)

Dagen gick fort som tusan, och det var ju kul ;) Lektionerna var för övrigt rätt chill också :)

Jag har pluggat på sidor vi inte hade till kemiprovet, så jag tror inte att det kommer skita sig längre ;) för det som vi ska ha, det kan jag :) Bra va?! Jag ska köra igenom det lite nu och HKn också :S Den kommer däremot att skita sig, fast det är bara ett läxförhör, så det är inte så farligt :)

Skriver säkert mer senare!


Känner mig alldeles för fin..


"Just stop for a minute and smile"

Hejsan!

Nu var det måndag igen och jag tycker faktiskt att det är ganska skönt. Tycker att skolan är rolig (förutom plugget hemma) och jag älskar vännerna mina så mycket och jag träffar nästan bara dem i skolan, så för mig gör det inget att helgen tar slut. Sen är det ju prov imorgon och ett förbaskat läxförhör imorgon, så det ska bli gött och bli av med det ;)

Precis som alla andra måndagar ska jag till Svante idag :) Uppdatering blir alltså lite sent.

Tiden som är kvar innan bussen går ska jag spendera åt ytterligare lite lovely homework :D





Så besviken man kan bli på sig själv.

Om det skulle komma någon och fråga vad jag gjort idag skulle jag bli redigt sur.

Inte för att han/hon frågar, för det är ju roligt när folk bryr sig, utan för att jag skulle vara tvungen att komma med världens sämsta svar "Jag har gjort läxor nästan hela dagen och inte ens hälften har fastnat".

Jag måste liksom verkligen inse det då, att jag liksom slösat bort en värdefull dag på plugg jag ändå inte kommer ihåg imorgon, typ. Personen som frågar skulle jag inte alls bli sur på.

Vi har en vikarie ibland som säger att om man vill lära sig något ska man lägga pappert/boken under kudden när man går och lägger sig och när man vaknar nästa morgon kan man det. Tänk om det vore så enkelt.

Ska packa idrottskläder nu och sen har jag stora planer (haha) på att gå och lägga mig. Det blir nog inga mer inlägg idag, puss & kram!


Här är det kallt.





Värmen i huset är sönder. Så här är väldigt kallt just nu. Men mig gör det inte så mycket, för jag gillar min nya jacka så mycket så jag skulle kunna sova med den :)
Men jag hoppas ändå att värmen funkar igen, för det blir nog lite jobbigt i längden.



Jag har tränat ännu mer kemi, lite till HK och lite engelska också.
Sen har mamma hjälpt mig med att ladda över JB-låtar till mobilen om spotify skulle skita på sig när vi är i Mexiko, för då har jag iaf några låtar att lyssna på :) Typ 18 st från Justins My Worlds album jag fått låna av Noemie.

Hahahahahahahahaha. Gick ni på det? Trodde ni på mig när jag sa att värmen gått sönder? :)
Värmen har liksom inte gått sönder och jag har på mig jackan bara för att jag gillar den så mycket, sen kan jag väl lägga till att jag håller på att svettas ihjäl i den... Puh :)


Jag har kul



Här har jag spenderat nästan hela min dag. Kul va?!

Typiskt och blä.

Jag hann inte springa mer än lite drygt 10 min förrän min förkylning jag inte visste att jag hade sa ifrån :( Typiskt också. Så det var bara att sluta springa och vända hem igen, jag som liksom hade taggat att springa och så bara sket sig alltihop :)

Har försökt banka in i huvudet att järn finns i bönor, att brist på jod ger struma, att zink ger bättre sårläkning och annat sånt jag känner att jag kommer ha sååååå mycket nytta av senare i livet. Men det går inte sådär jättebra.
Mamma har förhört mig på kemin också och blä. Jag tror det kommer skita sig på provet, men jag har tränat, tränat som tusan har jag gjort, och ändå känner jag det på mig.

Aja, så kan det va.

Jag får fortsätta med hemkunskapens otroligt roliga fakta om jod, zink, järn och sånt...


Nu sticker jag ut och springer en runda!

Det var ju ett tag sen sen sist, men det ska bli gött! :)


:)

Jag måste bara lägga till en sak angående bilderna i det senaste inlägget.

Jag brukar cykla med hjälm ;)

På "vanlig" cykel har jag alltid hjälm. Alltid.

Och det är jäkla galet av mig att inte ha det när jag cyklar enhjuling. Men så är det och jag ville bara att ni skulle veta det.


Bild i repris :S

JAG ÄR KÄR x2

Hej Hopp! Det här jag inget stopp.

Plugget då ja. Har suttit hela förmiddagen med kemin, matten, fysiken och hemkunskapen och det känns liksom som att man ändå står på ruta ett, hur mycket man än pluggar. Som att man går på fel håll på ett rullband, man kommer liksom ingenstans.

Så när jag kommit på att det faktiskt känns så när jag satt där och pluggade så blev jag sur och det har inte riktigt försvunnit än.

Men jag, mamma & Johan åkte till Skånsk Hästutrustning och köpte en vinterridjacka och JAG ÄR KÄR! Den är så snygg och jag vill nästan inte ha den i stallet utan i skolan istället ;) Och den kommer användas mer än i stallet, någon gång. Fast såklart inte om den är smutsigt, pga allergier och sånt.

Har även cyklat enhjuling med pappa och han försökte fota. Det kanske inte sådär jättebra, men vissa blev ju lite bra :)




Shit, nu trillar jag ;)


Och här är min nya älskling. Visst är den fin?!?!?!
Och så skrattar vi inte åt mig för att jag ser ut som jag gör ;)




Söndag.

God morgon!

Jag vaknade ganska tidigt idag ju? Eller tidigt och tidigt, men innan nio är  ganska tidigt. I alla fall om man heter Ullis ;)

Som vanligt alla andra helgdagar så ska jag städa rummet och göra mig iordning nu. Sen blir det läxor och pappa har lovat att cykla enhjuling med mig :D Hade också tänkt att jag skulle springa en runda.. det var ett tag sen :)

Hoppas att ni har en bra dag :)


"Hela världen är en rad underverk, men vi är så vana vid dem att vi kallar dem vardag"

Hejsan på er gullungar!

Hemma från farmor & farfar :) Riktigt mysigt och gott och roligt var de där :)

Jag ska hoppa ner i sängen du direkt tror jag, väldigt trött ;) 

Sov gott sötnosar och glöm inte att ni är älskade!



 

Är hemma hos farmor och farfar :)

Japp, som rubriken säger är jag hos farmor och farfar och har det gött :) har käkat riktig god mat och vi har haft riktigt roligt :) just nu sitter jag och roar mig med en såndär iq-grej där man ska få siffrorna 1-15 i ordning, sjukligt svårt ;) men jag har faktiskt klarat den två gånger idag och det har jag faktiskt aldrig gjort innan, så det är kul :) jag lovar att skriva mer när jag kommit hem, ha det bra så länge! / ullis

NOEMIE ÄR BÄST

Hallåja!
Sitter hos Noemie nu :) Vi har kul.
hejdå :)
och så tycker jag att jag är bäst, hehehehe :D ullis är en ko som luktar fis, hejdååå :D
SÅ. JÄVLA. SNYGG. / NOEMIE HIHIHIHIHIHI
HIHIHIHIIHIHIHIHIHIHI, ULLIS ÄR EN SMURF HÖHÖHÖ :D

"And I love every step I take"

Jag vill så gärna skriva till er. Det vill jag verkligen.

Men det händer liksom inte så mycket intressant här hemma just nu, så jag har inte mycket att skriva till er.

Jag vill ut och cykla enhjuling, men det funkar liksom inte. Johan & jag håller liksom inte sams när vi cyklar, och pappa är själv ute och cyklar, på en "riktig" cykel. Mamma är inte hemma. Det är det dåliga med enhjuling när man inte kan, man måste vara två och för mig är den där andra personen oftast väldigt svår att hitta.. ;)

Så jag får väl fortsätta roa mig med mina läxor. Kemin & fysiken är gjorda, engelskan påbörjad men HKn och matten + inlämningar är ju kvar.


Nu ska jag lära mig att brist på natrium kan ge muskelkramper, och att brist på zink kan göra att man tappar håret...

Lördag! <3

Hejsan Hoppsan!

Jag uppdaterade aldrig igår när de andra stuckit hem. Pallade inte det ;) Efter vi käkat på pizzerian gick vi hem hit och sen stannade vi här, "kollade" på film, smsade och så. Kulkul :)

Idag har jag inte mycket att göra, jag måste städa rummet och göra läxor/plugga prov. Så det ska jag nog hinna.

Men först ska jag hoppa in i duschen ;)

Ha en bra dag!


Bild från igår.

Nu sticker jag och möter kompisarna!

Vet inte hur det bli med uppdatering, vi ses!



Konstigt!

Helt plötsligt fungerade inte internet, och när jag skulle spela spotify offline i mobilen så sa den "du måste vara online första gången du loggar in". Första gången var det ja! Men nu var det liksom åttioelfte gången jag loggade in?! Sen hade alla låtar som går att spela offline försvunnit, så jag måste spela om alla nu... Kul.

Men när internet ändå inte fungerade så passade jag på att göra läxor. Duktigt va? :) Repeterade kemin och började på fysikprovet. Det känns så gött när man är klar med läxorna!

I helgen har jag HK, engelska, matte och såklart mer fysik och kemirepetion att göra. Men det ska nog gå bra :)

Vet fortfarande inte när de andra kommer. Men det är ju lugnt. För övrigt ska vi käka på pizzerian :)

Låter konstigt där nere, får väl ta och gå ner och kolla vad det är som låter..


Lite plugg på golvet..


..och lite i sängen. Toppen! :)


Nu e det helg :)

Jupp, helg är det och det är så gött ;)

Ska börja denna helgen med lite plugg och sen så hittar jag ju på något med Emily, Ludvig, Adam och kanske Robert och Wille. Jag har inte riktigt hundra koll på vem som är med, men det ska bli kul :)

Men först, plugg till kemi och fysikprov.

Hoppas att ni har/får en bra fredagskväll!


Då var det väl dags för mig att gå till bussen.


Och vips var den jätteglada smileyn vid ditt namn bara en glad smiley.

Äntligen! Nu äntligen är det fredag!

Jag har legat en dag före hela veckan, så denna veckan har varit extra lång ;) Typ när det var mån kändes det som tis, när det var tis trodde jag det ons osv. Men nu äntligen är det fredag!

Jag har inget emot att gå i skolan, tycker det är kul där, bra lärare, roliga lektioner, bäst klass... Så missförstå mig inte så, men det är alltid gött fredag ;)

Jag, Emily, Adam och Ludvig hittar nog på något efter skolan idag. Men det blir lite senare av någon anledning. Vet inte riktigt varför, och det spelar ju ingen roll :)

Vi ses!




Ojoj!

Klockan var ju nyss sju? Nu är den typ nästan nio.

Tiden går fort när man har roligt, eller vad man nu säger. Frågan är bara om jag verkligen haft så roligt? ;) Aja.

Ska plocka undan läxorna som ligger kvar på golvet, sen börja mig i ordning och krypa ner i sängen tror jag :)

Godnatt älskade vänner!



What?

Gymnasieelev blev våldtagen av klasskompis. Rektorn: "Killar gör sånt, man måste vänja sig"

Ja. Vafan är det med vissa personer?



"äe de e gött!"

Ni som känner mig "privat" förstår nog hur rubriken låter om jag skulle säga det? Ni andra får väl försöka tänka er, men det är ju svårt för er som inte hört mig prata någon gång ;)

Vad det är som är så gött? Jo.

Mariah Yeater säger ju att JB är pappa till hennes son. Och nu har det kommit fram att det inte är så.  Jag visste det! ;) Det kan inte vara så kul att bli anklagad för att vara pappa till någon man inte ens träffat? Heja Justin!

Sen är det gött att det är fredag imorgon. Äntligen helg!

Det är gött att jag faktiskt har lyckats med min planering vad gäller kemin (jag är tjatig, jag vet).

Sluta tänka vad som inte är gött här i livet. Tänk på det som är gött. Och jag lovar dig att det finns mer "göttiga" saker än "ogöttiga", så skit i de "ogöttiga" och lev livet. För liksom du lever bara en gång :)



Nu ska jag roa mig med att.... ooops, det får bli en hemlis. För jag har lovat mig själv att inte skriva just det.. :)

Jag är så duktig!

Har blivit klar med alla små kapitel om ... ja, inte vet jag vad kapitlet heter. Vet bara att det handlar om fossila bränslen, estrar, alkoholer och annat sånt trams, som jag kallar det :)

Åhh gud vad jag önskar att jag i alla fall kunde vara lite intresserad av no-ämnena.

Hur som helst är jag klar med allt nytt nu, så nu har jag fram till måndag på mig att repetera, repetera och repetera lite till så att det sitter. För på tisdag är det prov!

Ska lägga upp en planering på fysiken också, och ska jag försöka hänga med pappa ut och gå en runda.


Kol och kolföreningar hette det visst.

Jag har kul.


Jag har verkligen jättekul. För kemi är ju mitt favoritämne och jag tycker det är såå intressant att läsa om organiska syror, alkoholer och kolväten. Sen väntar fysik och det älskar jag det med! Så mycket!

Ni som undrar varför jag pluggar på golvet. Det undrar jag med.

Och jag hatar inte skolan, egentligen. Som jag skrev igår är jag så förbaskat tacksam.

Typiskt, ångrar nästan att jag gick dit.. ;)

Nu måste jag berätta en hemsk sak för er. En sak jag verkligen tycker är sorgligt.

Jag, Emily, Josse & Emma gick till skolsköterskan på slöjden (chill va?!) för att mäta oss, inte för att vi skulle, bara för att vi ville. Och nu till det hemska, JAG BLIR INTE LÄNGRE!

Jag tycker ärligt talat att det är tråkigt, för 163 cm är en barnlängd i min värld. Även fast att jag känner vuxna som är kortare.. Det känns liksom bara kort att vara 163. Två cm till hade jag väl kunnat växa?

Haha. Jag vet att ni bryr er så jättemycket. Men jag vara bara tvungen att berätta, och jag tycker det är tråkigt, på riktigt.



Skolan var chill, speciellt slöjden då vi gick till skolsköterskan.. ;) Svenskan var tråkig, men så kan det ju va :)

Eftermiddagen/kvällen ska ägnas åt prov. Kemi - och fysikprov. Verkligen mina favoämnen, så det ska ju bli jätteroligt! Eller inte.





:)

God Morgon !

Då kommer den klassiska frågan: Har ni sovit gott? ;)
Själv har jag sovit superduper gott, så nu är jag pigg och glad! :)

Torsdag, jag tror inte att det händer något speciellt idag. Jag har ingenting bestämt alls. Förutom att om jag inte är med någon kompis så ska jag plugga till prov ;) Och det gör ju att jag verkligen kommer kämpa för att hitta en kompis som kan hitta på något, men det brukar vara minst sagt omöjligt på torsdagar av någon anledning.. :)

Jag hoppas med hela mitt hjärta att ni får en toppendag! Och glöm inte att skratta mycket :)


Götteligöttgött

Hejsan!

Har precis duschat. Härligt var det och jag ska bara packa idrottskläder innan jag går och borstar tänderna för att sen krypa ner i sängen.

Jag har börjat krypa ner i sängen innan jag ens blivit lite trött och vet ni vad. Det är så skönt. Så skönt att ligga där och göra precis ingenting. Bara tänka på vad jag vill, kanske på hur dagen varit, kanske på hur jag tror morgondagen blir. Bara ligga där, kanske smsa, kanske lyssna på musik. Det är så skönt :)

Tror inte att det blir mer inlägg idag, sov gott!

Fråga helst inte om rubriken, för vad ni än frågar lär jag inte ha något bra svar ;)


Jag menar det verkligen.

Jag är så tacksam. Tacksam för att jag har så underbara vänner som ställer upp för mig i absolut alla lägen, otroligt hjälpsam familj och släkt som också ställer upp för mig. För att jag har ett underbart liv som jag älskar, för att jag är frisk och för att jag är den person jag vill vara.

Detta skriver jag inte bara för att smöra lite. Jag skriver det för att det är så jag känner. Jag är så jävligt tacksam. Hur många tack och kramar jag än skulle vilja ge er allihopa så kommer jag ändå aldrig kunna komma upp till det antal jag borde ge er.

Ta åt er av det jag skriver. För jag menar precis varenda en. Allihopa som läser, för jag är så förbaskat tacksam bara för att du läser min blogg.

Jag hoppas att allihopa verkligen fattar att jag verkligen älskar er. Att min familj, min släkt och mina vänner verkligen betyder allt för mig. Att det är dem som gör att jag orkar stiga upp på morgonen, för utan dem skulle jag skita i det. Och ni bloggläsare jag inte riktigt känner; Ta åt er ni också. För jag är så tacksam. Eller nej, jag är mer än tacksam.

Ni måste lova mig att fatta, lovar ni det? Allihopa. Lova mig att ni fattar att ni allihopa betyder allt för mig. Och jag kommer alltid ställa upp för er i alla lägen, det är det minsta jag kan göra.




Kulkul dag :)

Hejsan!

Har ni haft en bra dag? Själv har min dag varit bra :) Skrattat mycket och lektionerna var helt ok :) Gött va?!

Jag har varit duktig och gjort lite kemi och så har jag varit hos Svante och mockat + gett honom mat. Ska dit om lite mindre än en timme och träna :) Och det ska gå lika bra som förra veckan, om inte bättre ;)

Ha en fortsatt bra dag!


varning!

det är kallt ute! Riktigt kallt!

Onsdag :)

Godmorgon!

Min hals säger till mig nu att det inte var jättesmart att bada med förkylning :S Jag är otroligt hes.
Men så kan det va, och jag ångrar inte att jag badade :)

Onsdagens schema är så konstigt, så dagen vår man liksom inget "grepp om", om ni fattar? :)

Men hur som helst är det Svante som gäller sen, dags för träning! Nästa uppdatering kommer vid fem :)

Ha det bra! Nu ska jag ner och vika tvätt. Tjohooo, jättekul :)


....

Växthuseffekten ökar, isarna smälter, världsekonomin krisar, de fossila bränslena håller på att ta slut. Det är de vuxna som förstör planeten, det är de vuxna som strax dör och kvar lämnar de en förstörd planet och oss barn.


Vi barn vet ingenting om hur vi ska rädda planeten. Lärarnas uppgift är att lära oss räkna procent och kunna omvandla det till decimalform, lära oss hur det var att leva på medeltiden och hur en transformator fungerar.


Hur ska vi och planeten kunna överleva? När vi blir äldre och det är vi som ska styra världen tycker jag det känns viktigare att kunna ersätta de fossila bränslena, rädda världsekonomin och få isarna att sluta smälta istället för att sitta där och kunna omvandla procent till decimalform.


Men nu är det ju de vuxna som bestämmer. Det är de vuxna som bestämmer vad vi ska lära oss och det spelar ju ingen roll om vi klarar av att rädda planeten när denna tidens vuxna ändå är döda. I alla fall känns det som om de vuxna tänker så.



Har varit på gnällhumör hela eftermiddagen och kvällen. Ledsen för det. Men det ovan tycker jag är värt att tänka på. Eller är jag helt ute och cyklar?

Nu ska släppa detta och sova. Godnatt älskade vänner!






Så sant så!

En fråga på FB:
Om du fick välja mellan dessa saker, vad hade valt?

Och såklart svarar jag:
Tagit en igelkotte och tryckt upp den i ansiktet på personen man hatar

Afan! Inget svårt beslut det där inte.

Det är inte många personer jag hatar, men det finns ju någon.


Det sårar. På riktigt.

Är det något jag har svårt för är det personer som helt plötsligt bara börjar "hata" en person och skratta åt alla andra personer som gillar den personen och sen liksom låser sig i det där "hatläget".

Just nu tänker jag mest på JB, men det behöver inte vara kändisar, det kan vara vilken som helst i skolan också. Eller såklart andra kändisar.

Det är extremt många frågor på fb som "kan bajs få fler röster är Justin Bieber" osv. Och såklart leder bajs.

Men vem har anledning att hata en person med ett sånt stort hjärta som Justin Bieber? Han är så otroligt omtänksam person. Kolla på Never Say Never så fattar ni. Eller så räcker det med att spendera 3 ½ minuter på att kolla musikvideon till Pray.

Jag är hundra på att dessa personer som röstar på bajs inte träffat Justin. Och hur kan man då hata någon? Har han någonsin gjort något dumt mot er? Skulle inte tro det. 

Så sluta hata en person du inte ens träffat. Och ni som inte gillar Justin, ni som inte har bättre liv än att skriva elaka och kränkande kommentar på youtube, fb, twitter eller vad fan det är: Bara sluta med det. Sluta vara avis på att det finns folk som lyckas och vara sura över att det inte var just ni. Var glad för deras skull istället. Eller skit i det. Så jävla svårt är det inte.

Nu säger jag inte att alla som klickar på bajs ist för JB hatar honom. Men tänk dig in i hans situation. Skulle du vilja se en fråga Bajs vs. Ditt namn och se att bajs har mer röster? Skulle inte tro det va? 

 

Jag är verkligen ledsen!

Hallå på er!

Uppdatering blev kass idag med. Jag är verkligen ledsen för det.

Skoldagen var som jag trodde chill, extremt lugn, så det är gött! Sen badade jag med Emily, Adam och Ludvig :) Kulkul hade vi. De andra två som egentligen också skulle vara med kunde inte, tyvärr.

Har pluggat lite kemi och känner mig faktiskt duktig för att jag gjort det ;)

Inom mig bubblar det nästan av ilska nu. Ni som är är vän med mig på fb kan läsa mig senaste status, så hajar ni läget. Men jag lär säkert skriva om det är också. Ska göra mitt bästa för att inte flippa ur totalt :)



Ullis har tråkigt

hallå! Sitter på en bänk inne på center syd och har tråk. När pappsen och brorsan har blivit klippta käkar vi på Max innan vi sticker hem. Skriver mer då! <3

Tisdag :)

God morgon på er sötnosar!

Jag mår så mycket bättre idag! Så härligt. Inte alls någon "sjukkänsla" eller så, så det är gött :)

Skoldagen idag bli chill, jag bara känner det på mig ;) Det mesta idag handlar om prov, antingen ska vi gå igenom prov, få reda på vad provet handlar om eller träna till prov. Och det brukar ju vara väldigt chill :)

Efter skolan ska jag bada (jag vet, inte jättesmart när man är förkyld..) med Emily, Lovisa, Ludvig, Adam och någon Robert som jag inte träffat. Ludvig och Adam är från konfirmationen och Robert är deras kompis eller något sånt :) Så det blir kul! Uppdateringen kommer inte bli så bra, men jag ska försöka uppdatera från mobilen någon gång.

Ha en bra dag älskade vänner och skratta mycket!


Jag trodde fel.

Jag trodde att jag skulle ligga i sängen innan åtta. Men det gör jag ju inte. Fast det är inte så farligt, åtta brukar väl ingen 97a ligga i sängen, förutom idag då jag snart ligger i sängen. För jag är trött och min hjärna + förkylning behöver mycket sömn ;)

Så godnatt älskade vänner, när ni om någon timme går och lägger er :)


Sorry älskade vänner!

Hej!

Jag är verkligen ledsen över att jag inte bloggat förrän nu! Det är jag verkligen och jag hoppas att ni inte är allt för ledsna?
Men jag vill inte planera dagen efter bloggen och ibland så måste jag prioritera annat, även fast jag inte vill. Tyvärr.

Efter skolan stack jag direkt till Svante och jag kom vid hem vid halv sju. Då käkade jag direkt och sen duschade jag och pluggade lite till kemiprovet. Jag ville få gjort det så att jag kan gå och lägga mig ganska så snart. Dels för att jag är förkyld och behöver sova och dels för att jag är trött ;) Jag lär ligga i sängen innan åtta, och det brukar jag inte göra, men det ska bli skönt :) Och imorgon kommer jag vara fullt utvilad eftersom jag säkert komma somna ganska så snabbt ;)

Jag hoppas med hela mitt hjärta att ni haft en toppendag och att ni är inte är allt för ledsna på mig. Och om det är någon som fyller år så vill jag säga grattis till den personen!


För snygg för att visas. Typ.

Fjantigt jag vet!

"Come let's pray for the weekend"

Hallåja!

Varje morgon man vaknar och är förkyld funderar man om man är tillräckligt frisk för att gå i skolan, eller om man ska stanna hemma. I alla fall jag ;) Men jag går typ alltid i skolan ändå, och är så är jag med på idrotten. Superbra, för då blir man friskare mycket snabbare. Eller inte.

Jag ska till skolan. För än är det inte så farligt. Och efter skolan, precis som vanligt när det är måndag, ska jag till Svante :) Jag lär vara sjukligt trött då, för ni anar inte hur trött jag var när jag skulle upp. Men det är bara att bita ihop och hoppa i säng direkt när man är hemma (efter maten och duschen då ja). Sen har jag ju gjort mina läxor och ligger faktiskt före i min "planering"  bara för att jag pluggade på lördagskvällen och för att jag hade tråkigt. Så se där! Det lönar sig :)

Aja. Ha en superbra dag!


Alltid när jag har rosa på mig blir bakgrunden typ grön.

Så roligt :)



Tyckte det var lite roligt :) Bra jobbat SAS! Fortsätt så :)

Trevlig kväll!

1 månad 1 vecka 5 dagar eller så kan man säga 41 dagar. 41 dagar låter mindre, så vi säger det. 41 dagar kvar till Mexiko. Det är inte mer än så. Om 40 dagar är det julafton.

Hade det trevligt på restaurangen, gott var det också. Förbaskat gott. Roligt med kusinerna också :) Som vi skrattar!

Min förkylning blir bara värre och värre. Men nu har jag skaffat mig näsdukar, näspray och halstabletter, så nu är jag redo att tackla den! Kom an då bara, förkylning eftersom du inte följde mitt råd att skita på dig och sticka till någon annan idiot. Haha.

Ska se om det är något bra på tv tror jag :) Vem kan slå Filip & Fredrik tror jag går på tv.. :)


Haha! :)

Rättelse:

Stycket "Dessutom så plockas den nog ner idag /../" från förra inlägget ändras till: "Dessutom så plockas dem nog ner idag /../"

För det är ju faktiskt två studsmattor vi har. Eller ja, tre om man ska vara petig ;)



Som ni kanske förstår så stack jag ut och studsade :) Riktigt skönt faktiskt att bara hoppa omkring där i fleece, mjukisbyxor och raggsockor som en annan treåring.

Alla våra miljontals bollar kom in också, för jag hittade otroligt många lite här och var bla under studsmattorna, blandat med en massa poolgrejor så jag fick krypa in där under och lägga (fel de blev kastade..:S) in de i förrådet.

Alla löv på träden är typ borta nu och man ser rakt ut på cykelvägen, även från mitt fönster :( Men så kan det va, och det blir ju bättre till sommaren! Fast det är ju evigheter dit..

Har bytat om nu, ska käka med mormor, morfar, Anna & Cecilia m. familj och såklart min familj :) Det ska bli najs och smarrigt! Vi ses igen när jag kommit hem :)



Tråkigt!

Händer det något roligt hos dig? Får jag kanske komma dit och ha lite roligt? Det skulle vara supersnällt, för här hemma händer INGET!

Jag hade så tråkigt att jag pluggade mer kemi, och då mina vänner, då hade jag verkligen grymt tråkigt, för det händer aldrig att jag sätter mig frivilligt med kemin!

Funderar på vad jag ska hitta på, för det borde vara förbjudet ha så här tråkigt ;) Ska nog ut och studsa lite, det var ett tag sen. Dessutom så plockas den nog ner idag, så jag får väl springa ut och säga lite hejdå till den. Haha :)


Nu har jag varit duktig!

Japp, det har jag. För jag har gjort en planering, med hjälp av mamma, över hur jag ska plugga inför kemiprovet om två veckor. Så duktigt va?! Och sen var jag ännu mer duktig, för jag har precis läst igenom första delen av sju och svarat på de frågorna. Jag känner mig bara för duktig ;) Haha. När jag ändå är igång så ska jag läsa igenom två sidor i fysikboken som vi har i läxa och det som är så bra med den läxan är att vi ska läsa igenom och försöka förstå. Hur gött? :)

När jag varit duktig och gjort det behöver jag inte göra mer läxor idag och kan göra precis vad jag vill! :D


Organisk kemi och organiska ämnen och blablabla jag dööör!


Söndag!

Hej Hopp lilla sockertopp!

Har ni sovit gott? Det har jag gjort och jag var bara för trött imorse när pappa väckte mig. Egentligen så skulle jag ju vilja sova längre än till nio, men då vänder jag på dygnet och det är ju inte så bra nu när helgen är slut ;)

Jag håller på att bli förkyld och det är katastrof, verkligen för jag pallar inte det! Bläbläblä, hatar att vara förkyld. Skit på dig förkylning och stick till någon annan idiot som inte är värd bättre än en förkylning!

Idag blir det att chilla, göra läxor och sen vid fyra ska vi till mormors & morfars gata och käka på restaurang där :) Ska bli smarrigt!

Hoppas att ni får en helt fantastisk bra dag :)



Kolla! Jag lyckades få spotify i mobilen!! :D
Ingen kommentar om vad det är jag lyssnar på..



Trötta Ullis.

Med tanke på (nu lät jag som en tant..) att jag knappt sovit något inatt är jag ganska trött nu. Ögonen går nästintill i kors.. Om 20 min gör de det. Det är jag hundra på. Så jag satsar på att kunna ligga i sängen innan dess :)

Jag städade mitt rum innan idag och det syns inte nu. Läxorna åkte fram och hamnade av någon anledning på golvet (?) så nu är där stökigt igen. Kul. Då har jag att städa imorgon. Min favoritsysselsättning nr 1.

Ni kanske märker att jag är redigt trött nu? Det märker i alla fall jag, för skriver typ heeela tiden. Sen har jag fått ont i halsen på köpet och det sista jag vill ha nu är en förkylning.

Aja älskade små marsipangrisar (nu är det slut med kycklingar). Nu ska jag gå och borsta tänderna, och sen sova. Usch vad trött jag är.


Chris Brown - Next To You ft. Justin Bieber



Så extremt bra låt! Musikvideon är också super!

Jag gillar texten i låten.

Spotify in my heart

Det blev Så mycket bättre som jag kollar på :) faktiskt ett riktigt bra program :) läxorna gick inte sådär jättebra, men det gör inte så mycket för det är ju trots allt lördagskväll ;) haha. Jag har laddar ner spotify till denna kära ipaden och nu återstår bara att lyckas med att få spotify till mobilen :) ha det bra!

Hjälp!

Jag vet inte vad jag ska titta på. Helt Magiskt, Så mycket bättre eller Sveriges värsta bilförare.

Beslutsångest. Hade det varit en "tråkig" persons dag i Så mycket bättre hade jag ju kunnat välja bort det, men det är ju Timbuktu så det vill jag inte missa! Jag vet verkligen inte, jag vill se allihopa!


Läxor en lördagskväll?

Efter att ha funderat hit och dit om jag verkligen ska ägna mig en lördagskväll åt läxor har jag kommit fram till något "klokt".

Jag har nämligen bestämt mig för att göra lite läxor nu. Det finns nämligen inget sådär "åhhh-det-måste-jag-göra" denna lördagskväll och istället för att sitta och rulla tummarna framför datorn kan jag göra något vettigt. Mamma och pappa ska bort så jag blir ensam kvar med Johan. Och det bästa med att göra läxorna nu är jag kan göra precis vad jag vill imorgon utan att de förbaskade läxorna kan hindra mig. Vill en kompis hitta på något så behöver jag inte säga att jag måste göra läxor.

Så nu ska jag skita i att det är lördagskväll och bara fokusera på läxorna mina. JB och hans låtar håller mig sällskap, så det går ingen nöd på mig och snart blire godis också :D


Nyduschat och fräsch ;)

Typ som en lovdag.

Dagen har varit som en lovdag, typ. I alla fall om man jämför med vad jag har gjort ;) Ni kommer säkert ihåg vad jag skrev att jag gjorde på lovet; Ingenting, och det är precis det jag och Noemie har gjort idag :) Eller, vi har nördat youtubeklipp på Justin Bieber, jag har fått bilder på honom till mobilen och sen har jag blivit ännu mer beroende av honom. Det känns inte bra!

Man blir så lurad, för det är typ mörkt ute nu och klockan är inte ens fem. Så man tror att klockan är mycket mer än vad den egentligen är. Usch, Ullis gillar inte vintertid.

Nu ska städa lite här på rummet och sen försöka få in Spotify i mobilen. Ska även dusha och lite läxor ska bli gjorda! Ha det bra älskade vänner!


Jag är bara alldeles för fin nu.


Haha :D



Airbagen flyger upp och hon går vidare som om ingenting hänt! :D

Vafan?

Läste detta inlägg på Laila Bagge's blogg. Blev riktigt sur på den där gubbjäveln.

Läs här.

Hemma nu!

Tjenare!

Hemma nu igen! Har haft en rolig kväll, natt och morgon. Jag sov inte så mycket, typ max två timmar, men jag är faktiskt inte så trött :)

Igår var det nu 11/11-11 11:11. Och vet ni hur många som kollade bloggen igår? Jo, 11 pers :) Haha!
Var det lite personer tänkte ni? Då kan jag säga att jag brukar ha lite mer, men inte så jättemycket :)

Noemie kommer hit om en stund och så hittar vi på något kulkul! :)


Sådär superfin, ni vet :)


En liten kort lägesuppdatering :)

Hej! just nu ligger jag på en madrass som i inte har luft och är skithungrig ;) jag är nog hemma igen vid halv elva, så vi ses då :) kram!


Nu sticker jag!

Ha det bra! Vi ses imorgon någon gång och glöm inte att ni är älskade.


Fan också. Jag skulle inte lägga ut mer bilder på honom ju? Men det bara blir, jag kan inte hjälpa det.

"So baby know for sure that I'll never let you go"




Äntligen fredag!

Det är gött med fredag! Inte lika gött när man inser att man har väskan full med läxor att göra under helgen, men fredagskänslan, den är härlig! :)

När pappa kommer hem sticker vi ner till Hofterups käre jourbutik och köper lite snacks till ikväll, typ pringles eller något annat något gott :) Sen blir det att packa och så, för jag ska ju på ett s k miniläger med konfirmationen. Det ska bli kulkul! :) Men uppdateringen kommer inte att bli bra, tyvärr.

Nu ska jag bara chilla vid datorn ett tag!


på väg hem nu :)

hej! Sitter på bussen på väg hem nu :) bara så att ni vet ;) skriver mer när jag kommit hem :) hoppas att ni haft en bra dag! :D kram

11/11-11

Idag är det ju en liten speciell dag. Elfte i elfte tjugohundraelva. Det finns ju evangemang med just detta på fb och då var tiden satt på 11.00. Pinsamt för den som skrev, alla fattar ju att det ska vara 11.11? Eller är det bara jag som tycker så? :)

Sen är det faktiskt, för min del, en liten speciell dag. Det är bara en vecka kvar till jag får Spotifypremium! Haha ;)
Jag längtar som tusan! Men en vecka går snabbt :)

Ikväll är det övernattning med konfirmationen :) Det ska bli kulkul, men jag har inte fått mailet med information, så det enda jag vet är att det börjar kl 6. Men det ska bli kul :)



Typiskt!

Det är typiskt att det aldrig är "rätt" person som vinner Robinsson. Svenska folket borde få vara med och rösta och isf skulle Hanna lätt få min röst i år ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen och bara njuta av tanken att det är fredag imorgon :)

Godnatt och sov gott!


Robinsson final!

Hejsan!

Det var lika mysigt som vanligt med kusinerna när de red :)

Nu är det Robinsson som gäller. Gött. Inga läxor till imorgon heller. Gött x2.

Skriver mer senare!


Iväg med kusinerna!

Tjena!

Utvecklingsamtalet var tråkigt och kändes onödigt. Men så är det och jag är glad att det över nu ;) Finns så mycket roligare saker att göra än att sitta och höra min mentor läsa upp alla mina omdömen jag läste igenom med mamma kvällen innan?

Kusinerna kommer om ca en kvart och då följer jag med när de rider :) Det är alltid lika roligt och mysigt!

Senare ikväll är det ju final i Robinsson och det tänker jag inte missa ;) Tyckte att Denice skulle vinna, men hon är ju ute, så nu hejar jag på Hanna, Ola eller Louise :)


på väg hem nu

utvecklingsamtalet gick bra och jag är på väg hem nu :) ska käka då och sen får jag se om jag hinner sätta mig vid datorn innan kusinerna kommer. Annars ses vi senare ikväll! :)

Det blev ett långt inlägg !

Heeej! :)

Jag blir så glad varje gång jag tänker att jag ska blogga, då tänker jag på er. Jag gillar er så mycket, men ni är ju inte direkt bra på att kommentera och jag är inte bra på att skriva bra inlägg som är lätta att kommentera ;) Men ni läser bloggen och det är jag evigt tacksam (haha) för :)

Torsdagar brukar vara lugna och vi slutar tio över tre så det är gött. Det jobbiga med denna dagen är 70 min SO, men eftersom att läraren är riktigt bra och 8A är en grym klass, så brukar faktiskt även religion och historia bli kul :) Religion och historia är inte mina favoämnen, men sen vår nya lärare kom tycker jag att det börjat bli kul, och det är ju bra!

Jag ska ha utvecklingssamtal efter skolan. Det ska bli såå kul att få sitta där och prata om jag hur jag trivs i skolan, gå igenom mina omdömen som jag redan gjort och så. Det skulle vara så mycket bättre om eleven fick lägga upp utvecklingsamtalet :) Men jag ska nog överleva detta tråkiga samtal det med.

Sen ska jag med Anna & Cecilia när de rider :) Det ska bli kulkul och det var ju så längesen jag var med!

Uppdatering. Där har vi det, den kommer ju inte bli lysande. Men eftersom jag kan mobilblogga, så får ni uppdatering efter skolan, säkert i bilen hem och sen när jag är hemma får ni "riktig" uppdatering :)



vi ses imorgon!

ligger i sängen och bara chillar :) dagen har varit så otroligt rolig och jag har skrattat tills jag grät, och det är inte ofta, tror det hänt en gång innan i mitt 14åriga liv. Medan jag ligger och väntar på att bli trött, typ så tänker jag på hur nöjd jag är med livet just NU. Det är så härligt att vara nöjd :) detta är typ historiens längsta mobilinlägg ever och det är väldigt svårt att skriva, så jag slutar nu :) Ha det bra och sov gott sötnosar! <3

Gött!

Eftersom jag är sååå snäll så tänkte jag göra vissa av er lite avis :) Snällt va?

Jag har nämligen fixat spotify premium! :) Det ni! Och vet ni vad som är det bästa? Det är mamma, för hon betalar. Så snällt! Tack så mycket mamma!
Och det finns faktiskt en liten speciell anledning till detta. Jo, för att vi sitter på ett plan om 6 veckor och 4 dagar, typ och då är det ju så att jag kommer inte klara mig utan musik och framför allt inte utan en viss person; Justin Bieber och hans låtar ;) Så då är det lika bra att ha premium, och det tyckte mamma också ;)

Och jag vet att ni som inte har premium är så avis på mig nu ;) Haha. Typ min stora önskan; alla ska vara avis på Ullis för att hon har premium.

Eller inte.. Men ändå :)


Detta händer i stallet just nu!

Hallåja!

Eftersom jag lovade mig själv att träningen skulle gå super och eftersom att jag håller det jag lovar, så blev träningen super! Verkligen :) Jag fick kämpa ett tag i början för att få igång honom, men när det lossnade så gick det snabbare än vad det gjort på länge! Och då blir ju automatiskt öppnorna, slutorna, skänkelvikningarna osv så mycket bättre! :) Så jag får lova mig oftare att träningen kommer bli super ;)

Vi har ridit på hackamore ett bra tag nu och jag tycker att det gått bra, han har inte varit så stark som han kan bli på hackamore och det är ju bra :) Men nu känns det som om han har fått gå på det lite för länge, för idag blev det jobbigt. Han gick ovanligt mycket i öppen form och vickade på huvudet och det är ju inte riktigt bra ;) Jag har lätt för att länga tyglen utan att jag märker det och det gör ju inte det hela bättre, så det är något jag får träna på.

Såret i munnen som gör att vi är tvunga att rida på hackamoret är läkt nu, så jag får kolla med Matilda om det kanske går bra att jag rider med bett eftersom att jag inte riktigt klarar av att hantera det och då blir det ju ingen bra ridning :)

För övrigt trivs Svante bra i det nya stallet, jag också ;)

Nu har ni fått en bra uppdatering om vad som händer i stallet! Senaste tiden har det ju bara blivit några fjuttmeningar ;)

Superfina Svante som jag älskar så otroligt mycket!

Stor kärlek till Svante!

Hejsan!
.
Jag måste säga att jag kände mig så otroligt smart när jag kom på att jag kunde blogga på bussen ;) Att jag inte kommit på det tidigare, för då kan ni ju se om jag är med någon kompis och så, för då brukar jag jag ju inte uppdatera. Så smart! :)
.
Jag har varit hos Svanteälsklingen en sväng och ska dit om en stund igen :) Typ 50 min. Då är det dags för träning och det ska gå superbra idag, för det har jag lovat mig själv och man ska hålla det man lovar ;)
.
Nu ska jag fixa en grej!
Han är bara för snygg. Vi har gått runt och kollat på honom på rasterna.. :S
Detta var den sista bilden på Justin, jag vill inte bli en "ahh-han-är-så-snygg-blogg", så nu slutar jag med det :)

sitter på bussen

hej! Nu sitter jag på bussen och är på väg hem :) jag ska bara snabbt byta om när jag kommit hem och sen sticka till Svante :) skriver mer när jag är hemma igen :) hoppas att ni haft en bra dag! Kram!

Nöff, nöff. Jag är pigg som en gris :)

God morgon älskade vänner!

Jag var så trött imorse. Det enda jag ville var att sova, sova sova ;) Men nu är jag pigg som en gris och redo för en ny dag med nya möjligheter och utmaningar!

Här är man positiv vet ni ;)

Efter skolan ska jag cykla till Svante en snabbis för att mocka och så, sen blir det uppdatering l+ ite matte och sen cyklar jag till stallet igen för att rida :)

Ha en bra dag!




Atjo ;)

Klart!

Då har jag och mamma suttit och kollat igenom alla omdömen, skrivt några mål med respektive tillvägagångsätt. Det gick ändå ganska snabbt, men tråkigt och drygt var det. Sen stör man sig lite på lärare som säger att man kan allt på E-nivå, men bara lite på C-nivå men bara skriver bra kritik och inga förbättrningsmöjligheter. Och då är det ju jävligt lätt för oss elever att förbättra oss.

Det är redan så krångligt med alla lärare som säger olika om det nya betygssystemen så det räcker. Men sen är det ju också Tolvåker jag går på ;)


Tråkigt papper det där ;)

Tokiga familjen ♥

Ja. Tokiga familjen, det är vi det. Men det är kul ;) Vi tog oss en liten tur till Center Syd, för att köpa någonting, men vi gick ut där tomhänta och fortsatte in på Maxi. Där kom vi inte ut tomhänta :) Fast vi köpte inget roligt, om typ inte tandkräm, musli och sånt är roligt :)

Var nästan nära att säga till mamma att jag ville köpta en Justin Bieber-planch, men gjorde inte det. Och jag undrar om jag inte riktigt ångrar mig för det, den skulle ju sitta finfint på min vägg som lyser med sin tomhet ;) Haha. Först gillade jag inte han alls, sen gillade jag honom för att han lyckades, sen gillade jag hans låtar, sen älskade jag hans låtar, sen tyckte jag han såg bra ut, nu älskar jag hans låtar och tycker han ser jävligt bra ut (A). Och det är ändå bara tre veckor sen jag såg Never Say Never och allt detta startade..

Ska gå igenom mina omdömen så att jag är redo för utvecklingsamtalet på torsdag. Kul, verkligen. Superkul :)


Det är bara att inse. Har har utseendet och sjunger bra :S

Allt kan inte vara självklart.



Jag skrattar. Det gör säkert ni också. Det känns ju skumt eftersom att han faktiskt kommit in på något sätt, men då kanske han gick efter någon. Men det är så självklart för även de yngsta här att man vet att de öppnar sig automatiskt, man tror liksom att alla fattar det. Tills man ser detta, det är inte självklart för alla. Och då känner man sig genast lite taskig när man sitter här och skrattar åt honom, det här är nöje för oss. Vi visar det för kompisar och skrattar. Han förstår kanske inte ens vad som är roligt.

:D

Hejsan på er!

Jag överlevde den här långa dagen, och jag är bara några timmar äldre än vad jag var imorse, så jag har inte blivit över hundra :D Bra va?! :)

Erika följde med hem efter skolan och vi har mest cyklat enhjuling :) Det gick bra och det är så otroligt kul ;)

När mamma kommer hem ska vi sticka till Center Syd och jag har faktiskt glömt vad vi ska göra där, men det har något med mig att göra och sen ska vi kolla mina omdömen till utvecklingsamtalet :) Och vet ni? Vi har inga läxor till denna veckan! Hur härligt är inte det? :)


ShitPomfritt!

Morgonen har varit grymt dryg och lång. Hon är ju typ bara tio i? Ska hela dagen gå så här långsamt kommer jag vara 73 år vid lunch och över 100 när skolan är slut?

Jag vill ju bli gammal, ibland. Men inte över en skoldag ;)


Och ja, jag vet att pomfritt inte stavas så :)


Jag är helt galen. I hans låtar alltså.

Tjena! Hallå! Och lite hej också!

Har ni det bra denna tisdagmorgon? Själv har jag det bra, Spotify är på och JB's Bigger dunkar genom högtalarna, så då är det klart att jag har det bra ;) Haha. Jag kan inte hjälpa att jag plötsligt gillar honom, det är Noemies fel.. ;) "And all the haters I swear, they look so small from up here" Nanannnanana. "I was a player when I was little...." nanananannanna. Ja, ni fattar nog :)

Fan också. Jag vill inte vara beroende av någons låtar så mycket.

Idag skulle det egentligen vara konfirmationsträff men det är inte så för att vi ska dit på fredag iställlet och sova över där och så :) Jag hade tänkt busa lite nu och skriva någon annan, lagom hemsk, anledning till att det inte är idag, men jag kom inte på något ;) Typiskt va? :)

Nu ska jag läsa igenom HKn till idag och sen om typ 35 min ska jag gå till bussen :)




Känner för att skriva..

Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, så då är det ju svårt ;)

Jag kan berätta för er att jag anmält mig till Dagstorps Klubbmästerskap! Förra året, kom jag två och fick min första (och hitills enda) rosett :) Nu hoppas vi på lika bra, eller bättre resultat ;)

Jag skrev det där inlägget med rubriken "mina små kycklingar" och sen dess har jag inte kunnat släppa att ni är mina små kycklingar. Precis som då ser jag er sitta där i en hundkoja och läsa min blogg. Vet inte vad det är med mig, och jag tycker inte att det känns riktigt friskt att tänka så.. Alla de där tre orden i den meningen är ju fel. Ni är ju inte mina, ni är inte särskilt små och ni är ju garanterat inga kycklingar. Men ändå ser jag er som kycklingar. Känns ju...bra...verkligen.

--

Ni får ju inte ta illa upp att jag ser er som kycklingar! Jag har alltid älskat kycklingar och jag tycker bara de är för söta :)


Kom precis att tänka på leken "Kom alla mina små kycklingar". Haha :)

Bara för att jag blivit ett Bieber-fan.




Bara denna musikvideon gör att man gillar Justin!

"Because I love you so"


:D

Hejsan på er!

Idag har idag varit hos Svanteälsklingen och det gick bra! Jag gillar det nya stallet, personerna där är snälla, läget super och stallet är mysigt!

Kom hem för en stund sen och käkade nyss. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen skriver jag väl lite till :)


Mitt fönster!!

Hejsan :)

Linnea frågade om jag inte kan lägga ut en bild efter målningen, och jo. Det kan jag väl göra. Men det är ju fortfarande vitt, så det är ju inte så stor skillnad ;) Den största skillnaden är väl det jag tagit bort och bården på ena vägen som mamma så fint målat förhand när jag var sex år och flyttade upp :). Men det är klart jag kan lägga upp en bild :)


Såhär ser det ut. På väggen ovanför sängen hade jag en bård innan. Gardinen kommer och sen ska troligtsvis något upp till höger om hyllan där fotona står, och fönsterbrädan ser ju tom ut så där hamnar nog också något :)

Ni kan ju lägga märke till mitt fönster! Mitt så jättefina fönster är rent och jag ser ut! Det ni, det har jag inte gjort på ett tag. Men jag saknar faktiskt allt som stod på det.




Det var längesen man var uppe såhär tidigt, och jag trodde jag skulle vara supertrött, men det är jag faktiskt inte :) Men ikväll lär jag vara det och då somnar jag tidigt och då kommer jag vara superspeedad imorgon. Kanske inte super bra.. :)

I em ska jag till Svante :) Det är faktiskt lite nervöst, för det är ju i det nya stallet så jag känner inte riktigt personerna där, vet inte riktigt hur det funkar och så. Men det ska nog gå bra :)

Ha en bra dag älskade vänner och ovänner!


Det är sorgligt.

Det är måndag imorgon. Höstlovet är slut och man ska tillbaka till rutinerna igen.

Jag tycker alltid att enveckorsloven brukar gå snabbt, men det har inte detta gjort. Jag har hunnit med så mycket och verkligen gjort allt jag viljat. Det är skönt när loven känns längre än vad de egentligen är ;)

Jag har ju gnällt lite på att rummet görs i ordning och att jag inte kunnat dunka musik och så. Men nu dunkas det för fullt här inne! :D Det är härligt och jag är nöjd med rummet :) Jag ska köpa fotoramar och de nya gardinerna har inte kommt, jag är sugen på att köpa nya mattor också, så helt klart är rummet inte. Sen har jag ju tagit bort min vägstereo och skivhyllan + mina två plansher så ena väggen är lite tom och jag funderar på om jag ska sätta upp något där... Men jag kan iaf sitta här inne och dunka musik och det är faktiskt viktigast just NU :)

Ska snart gå och lägga mig. Och jag kan faktiskt vara helt nöjd med mig själv för jag har tränat hemkunskap och räknat matte idag och HKn sitter :D

Det blir nog inga mer inlägg idag! Kram på er!



En liten tyst minut.

Tänker på OS-hästen Hickstead som dog knall & fall inne på banan tidigare idag.

Ni kan läsa artiklen här.


Haha. Jag äter runt den.


AHHH! Läskig klubba!






Hjälp! Jag smakade den! Fast inte krypet i...

Nu så!

Nu är rummet färdigmålat och sängen, schäslongen, skåpet, fönsterbrädan och hyllan är på plats och skåpets alla grejor är på plats, dock mycket tommare för jag har rensat bort och slängt massvis :)

Pappa som målat både mitt och Johans rum har stuckit ut och cyklat en runda och när han kommer tillbaka får han starta strömmen och fixa uttagen i rummet så ska jag koppla el, eller vad det nu kan kallas :)

Mitt provisoriska rum jag skapat är nästan borta nu igen. Och jag saknar verkligen att kunna stänga in mig på mitt rum och bara dunka musik ;)


Just nu är jag bara fööör fin..

Det har inte hänt mycket idag.

Jag har mest gjort ingenting. Varit lite ledsen för att skolan börjar imorgon och stört mig på det lilla kaoset som är här uppe ;) Men snart så, snart är rummet klart :)


Här är mitt rum för denna helgen. Jag trivs inte jätte bra ;) Jag saknar väggarna och garderoben :)


God morgon!


Såhär har jag sovit inatt, och ja. Det gick väl bra. Förutom att om jag låg för nära kanten välte madrassen (det hände inte), det inte var så mörkt som jag vill ha det, och att vi inte hade några persiener så när det blev ljust ute blev det lika ljust inne.. Annars gick det bra!

Visst. Jag är gnällig, och det kan man få vara ibland. Men jag är jättetacksam för att ma & pa hjälper mig att måla och fixa mitt rum, så bakom allt detta gnäll är det en jättetacksam Ullis, fast att det inte märks just nu ;)

Vi har nyss käkat frukost och det känns som om pappa redan har börjat måla. Men det är bra, för då får jag snabbare tillbaka mitt rum :) Själv ska jag göra mig i ordning och sen blir det väl läxor eller data och när det är färdigmålat ska alla mina grejor in i rummet igen :)

Ha en bra dag!


Här ligger jag...

... I min provisoriska "soff-säng" och spelar spindelharpan. Haha, så kul har jag x) Men fb och kära vännerna roar mig lite också. Än sålänge lever fb :)


Är megaglad för att jag hittade ett par hörlurar :)

Jag klarade inte det.

Det gick inte. Jag fixade inte det.

En kväll utan musik tänkte jag att jag skulle klara. Men nej.

Resten av familjen kollade på tv och eftersom jag inte kan stänga in mig på mitt rum och lyssna på musik och inte ens lyssna här ute bara för att de kollade på tv gick inte. Jag klarar mig helt enkelt utan musik. Eller är det kanske artisten jag inte klarar mig utan? Haha, jag är verkligen JB-galen ;S Men hursomhelt löste jag problemet med hörlurar, det är ju inte direkt högt som jag vill ha det. Men jag får iaf lite musik ;)

Det är tur att rummen är klara imorgon och att jag får tillbaka mitt rum.

Just nu ligger Johan på golvet nästan brevid mig som trängt in mig i en hörna, skapat mig ett litet rum, fast utan vägar, tyvärr och Johan gnäller att ljuset från datorn gör att han inte kan sova. Och nu ska jag gå omkring här i mörkret och leta rätt på min mobil som ligger här någonstans.. Wish me luck.


Att hitta en liten svart mobil i detta mörker. Jo, det ska nog gå bra.  År 2036 är nog klar..


Robinsson & Så mycket bättre

Jag har legat här där jag ligger bland filtar och kuddar i min fatboypuff och kollat på Robinsson på datorn samtidigt som jag käkat godis. Massvis med godis. Ett tag låg jag under filten för att Johan inte fick se. Varför han inte fick se? Han var dum mot mig ;)

Jag ligger fortfarande här i fatboyen och kollar lite på "så mycket bättre" härifrån. Ganska mysigt ändå, men jag saknar faktiskt att kunna stänga in mig på mitt rum och dunka musik ;) Tänk om jag hade haft mer syskon, då hade vi säkert fått dela rum och det hade jag verkligen inte klarat. Usch nej, det vill jag inte ens tänka på.. ;)


Såhär kan det se ut när när jag ligger och och kollar tv på datorn och Johan inte får se ;)

1 månad och 20 dagar kvar och 1 månad och 19 dagar kvar

Det är fan inte mer än så. Om 1 månad och 20 dagar är jag i Mexiko. Jag och min älskade familj och mina älskade vänner och deras älskade familjer.

Om 1 månad och 19 dagar är det julafton.


Önskar extra mycket att jag kunde trolla just nu.

Stackare.


Det är kallt!

Här sitter jag vid fönstret i stora rummet omringad av alla mina och Johans saker. Pappa målar för fullt i våra rum och jag har faktiskt varit duktig och räknat matte och blivit förhörd på hemkunskapen. Nu dunkar jag musik och fryser, här är kallt!

I natt blir det att sova i soffan, jag har nämligen inte jättelust att ligga i ett nymålat rum omringad av den den där äckliga målarfärglukten :)



:D

Hejsan!

Har varit hos Svante nu i det nya stallet och följt med Matilda när hon red :) Stallet känns bra med snälla personer och så, så det blir super!

Ska hoppa in i duschen om en stund och sen blir det att göra läxor ;)


Nu sticker jag till Svante!


Några bilder från pysseldagen!


Inte så många...



Men det blev mycket tillslut, över 70 kort och alla är inte med på bilden :)




Vi tog pingisbordets ena halva till att ha allt pyssel på :) Och här har ganska mycket används redan ;)

Här sitter jag och äter klubba!


Rummet ska tömas!

Morsning!

Har precis käkat frukost och nu ska jag göra mig iordning. Sen ska rummet tömas och målas om :)

Jag ska till Svante och se det nya stallet och så med Matilda, så dit sticker jag någon gång när hon hör av sig.

Kram!


Sorry!

Hej på er era små gullegrisar!

Ledsen att uppdateringen inte varit super idag, hoppas att ni inte är allt för ledsna ;)

Vi hade det mysigt hos Noemie :) Vi kollade på Never Say Never och nu har alla tjejer i klassen Bieber-fever. Vad ska killarna säga? ;) De lär få spader, minst..

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen nanna kudden. Imorgon ska rummet målas om och jag ska försöka hinna stick till Svante, ta mina grejor och lämna de i det nya stallet. Han är nämligen flyttad nu.

Kom på nu att jag aldrig laddade upp bilderna från idag, det får bli imorgon :)

Puss & Kram. Jag älskar er.


En riktig pysseldag!

I detta hus har idag över 70 kort skapats. Alla superfina! Det har varit så mysigt och roligt och flera gånger hade jag sån beslutsångest, för jag visste inte vilken dekoration jag skulle välja för vi hade ju så mycket ;)

Vi har varit ute och studsat lite också, jag, Johan, Anna & Cecilia. Riktigt roligt! Även fast det skiljer ganska många år mellan oss så har vi verkligen kul tillsammans! Som vi skrattar :)

Om någon timme ska jag hem till Noemie :) Ska bli kulkul, och innan dess ska jag ladda upp lite bilder från idag och göra mig iordning.

Hoppas att ni haft en bra dag!


Gammal bild på världens bästa kusiner :)

God Morgon!

Hejsan Svejsan!

Idag kommer det inte bli så bra uppdatering. Kusinerna kommer om 20 min och då ska jag vi scrappa. Och under tiden de är här kommer jag nog inte skriva. Men man vet ju aldrig ;)

Jag ska till Noemie senare på kvällen, så uppdatering kommer inte bli super. Men jag ska skriva så mycket jag kan! :)

Hoppas att ni får en superbra dag!


Haha :D

Nu har jag lagt bort klubban och borstat tänderna. Lite närmre sängen. Men jag har så kul med Noemie på FB, så jag vill inte och orkar inte lägga mig ;) Haha.

Men snart så, :)


Jag kunde inte vänta..


Mina små älskade kycklingar!

Okej. Jag vet inte om ni är små och om ni är kycklingar, jag tror inte det om jag ska vara ärlig. Men för mig, just NU är ni små kycklingar :) Ni sitter där i en hundkoja (?) allihopa som kollat blog gen idag framför en data och läser min blogg. Jag ser det framför mig. Haha.

Men nu ska jag gå och lägga mig. Jag är faktiskt trött. Riktigt trött om jag ska vara ärlig. Så då passar det ju bra att gå och lägga sig ;) Sov gott små kycklingar!


Två klubbor (för er som inte ser). En rolig, söt stor klubba och en "normal" tänker NI.


Men om man kollar närmre.. ser man att det är ett kryp i den där "normala"!! Usch, är den riktig tror ni?

Härlig och läskig kväll!

Har precis kommit hem från Josse och halloweenfesten :) Den blev helt klart lyckad. Vi sprang runt och skrämde varandra i trädgården, käkade en massa gott och hade kul! Vissa såg skräckfilm och grät och var rädda medans vissa spelade spel och skrattade :) Själv spelade jag spel och skrattade ;) 

Ska snart gå och lägga mig. Imorgon kommer kusinerna hit och pysslar. Det ska bli mysigt och sen på kvällen ska jag hem till Noemie och fira henne som fyllde år för ett ganska bra tag sen :) Det ska också bli mysigt!

Hoppas att ni haft en lika bra kväll som jag!



Härlig och läskig kväll!

Har precis kommit hem från Josse och halloweenfesten :) Den blev helt klart lyckad. Vi sprang runt och skrämde varandra i trädgården, käkade en massa gott och hade kul! Vissa såg skräckfilm och grät och var rädda medans vissa spelade spel och skrattade :) Själv spelade jag spel och skrattade ;) 

Ska snart gå och lägga mig. Imorgon kommer kusinerna hit och pysslar. Det ska bli mysigt och sen på kvällen ska jag hem till Noemie och fira henne som fyllde år för ett ganska bra tag sen :) Det ska också bli mysigt!

Hoppas att ni haft en lika bra kväll som jag!



Gott med mat ;)

Käkade precis och innan det slötittade jag på tv. Väldigt chill :)

Cyklar hem till Erika om ungefär 30 min, då kommer det inte bli någon uppdatering och sen är det ju Halloweenfest hos Josse. Så jag har ingen aning hur uppdatering kommer bli, om jag hinner blogga efter jag varit hos Erika eller inte. Men innan 11 har det iaf dykit upp något :)

Kram!


Så kan gå! (när inte haspen är på..)

Pappa ringde och sa att han hade glömt mobilen hemma. Jag fick i uppgift att skicka ett sms med de missade samtalens nummer på, så att han kunde ringa upp dem. Jag skickade iväg ett sms med numrena på och en stund senare piper det till i mobilen brevid mig, pappas mobil. Hur tänkte vi? Vi tänkte nog inte alls.

Försökte ringa honom på kontorsnumret, men det funkade inte för han är på tjänsteresa.. Nästa försök blev att maila honom. Men då är mitt konto spärrat "av säkerhetsskäl" så då skickas det någon verifieringskod till mammas mail som jag måste ha för att kunna logga in. Jag ringde mamma och fick tag i koden som behövdes och jag är inne på min mail och kan äntligen maila pappa numrena. Frågan är bara om han ser mailen, om han nu är på tjänsteresa..

Aja. Jag kan inte göra mer nu. Men det känns lite ironiskt alltihop.


Morsing!

Hej!

Har nyss käkat frukost och jag orkar verkligen inte göra mig i ordning. Men jag måste göra det ändå snart för våra städerskor kommer hit och då är det ju konstigt om jag går omkring i pyjamas, det tycker iaf jag :)

Planerna för dagen vet ni redan. Erika vid halv två, och innnan dess.. ingenting ;)

Hoppas att ni får en bra dag!


Jag är verkligen jättefin i håret.. :D

Nä..

.. Om kanske skulle rulla skrivbordstolen fem decimeter så att jag når garderoben och kan ta ett par strumpor så att jag inte fryser så jäkla mycket om mina små fossingar (så säger morfar.. (L))? Låter inte det som en bra idé? ;)

Sen kanske jag ska gå fem steg så att jag hamnar i sängen och kan sova i några timmar? Tycker det var en ännu bättre idé än den förra.

Nu återstår bara en svår sak i detta jag vill göra: Att göra det. Det är nämligen svårare än man tror om man heter Ullis, förstår ni ;)

Puss & Kram. Jag älskar er massor, allihopa. Sov gott och dröm inga läskiga drömmar.


Lov in my heart.

Usch. Usch vad jag älskar lov. Jag älskar det så förbaskat mycket. Det är bara för härligt att göra ingenting hela veckan. Ni tänker säkert att jag gör saker, är med kompisar och så. Men jag gör inte mycket med kompisarna. Vi gör ingenting och jag älskar det. Det är bara för skönt ;)

Imorgon ska jag hem till Erika, vi har typ inte träffats på hela lovet? Och det är ju katastrof x10 000 ;) Vi får se om vi gör lite mer än ingenting, tror faktiskt det :) Sen på kvällen är det Halloweenfest hos Josse som hon och jag planerat lite :) Ska bli myyys! Där lär vi garanterat göra mer än ingenting, kommer bli full fart, så jag tar igen de massvis med timmarna jag ägnat mig åt att göra ingenting :)

Jag cyklar till Erika vid halv två, så vad som händer på förmiddagen kan ni nog lista ut: Ingenting ;) Haha, nu får jag sluta skriva om mina "ingentinghändelser" ;)

Kommer nog inte bli mer uppdatering från datorn, har ni tur (vet inte om det kan kallas tur..) får ni ett inlägg från mobilen som kommer att handla om ingenting..


Fina Erika!


Lill-lördagsmys!

Hejsan på er era små gullegrisar!

Sitter i soffan och ska kolla på "Berg flyttar in" som börjar typ nu :) Har käkat varma mackor med pappa och Johan, otroligt gott ;)

Rummet ser värre ut en ett bomnedslag nu, jag var tvungen att plocka upp mina saker som låg där nere, och då bara kastade jag in de grejerna i rummet, så om det såg ut som ett bomnedslag innan ser det nog ut som det varit andra världskriget där inne nu ;) Aja.. :)


Tycker att ni ska kolla på Berg flyttar in, det är faktiskt roligt ;)


Då taggar vi träning Svante :)

Hejsan! Jag hittade genom Lödde! Grattis till mig ;)

Käkade för en stund sen; pappas inte så jättelyckade spaghetti carbonara, men den var god ändå :D

Ni kan nog gissa vad vi gjorde hos Sara? Inte? Då får ni väl en liten ledtråd: Precis samma sak som jag gjort alla andra dagar på lovet: Ingenting, typ ;) Men det är så otroligt skönt att verkligen göra ingenting.

Här ser ut som om det varit bombnedslag i mitt rum. Och jag orkar inte verkligen inte städa.. Ovanligt... x)
Men jag får väl ta och göra det. Någon gång. Inte nu. Sen. Det blir bra :)

Ska ner och byta om till ridkläder och sen bär det av till Svanteplutten (han är ingen plutt ;)). Dags för träning :D


på väg hem från sara

ska försöka hitta genom lödde nu ... Inte det lättaste ;) cyklar till svante nu och ger honom mat. Skriver mer när jag kommit hem :) kram!

:D

Nu ska jag byta om och sen ner och käka. Jag sticker om ett tag :)

Vet inte hur det blir med uppdatering sen, men mellan fem och sex ska det nog dyka upp ett inlägg ;)

Ha det bra och glöm inte att jag älskar er!


En snabbis till stallet :)

Hej!

Nu är jag hemma igen. Emily och jag har haft väldigt lugnt och mysigt. Det var ju väldigt spontant, men sånt gillar jag :) Hon skulle till Marshie nu, så då cyklade jag hem.

Jag ska vara i Lödde vid ett, så jag cyklar dit halv, innan det ska jag snabbt till Svante och mocka. Jag rider ikväll för det är ju träning för Britt-Marie, det var ett tag sen, jag har inte tränat för henne de två senaste veckorna.

Nu måste jag sticka!



Hoppas att ni har det lika bra som jag :)

Hejsan på er era små älskade grisar :)
Nu har jag och Emily gjort precis ingenting hur länge som helst, men det är gött ;) För jag har ju gjort ingenting alldeles för lite detta lovet, det stämmer ju, visst? ;) Haha. Hoppas att ni har det bra!
Nu ska jag fortsätta göra ingenting. Jag gjorde det innan också, men blev inte klar.



Hallåja!

Nu sitter jag här hos Emily och gör... ingenting, som vi lär göra tills jag sticker hem imorgon ;) Vi ska bara chilla och ha det bäst. Skratta såklart också ;)
.
Imorgon ska jag till Lödde, ska träffa kompisarna där, så jag ska cykla dit vid halv ett. Sen ska ju jag till Svante på kvällen, det är träning så jag stannar inte i Lödde så länge :)
.
Ha det bra, så ses vi!

Nu sticker jag till Emily :)

Sover där inatt, det bestämdes precis :)

Uppdatering kommer nog inte bli super, men vi ses imon!


Hittade massa pärlbrickor innan idag. Gjorde typ dessa i förskolan ;)


Jag är så glad!

Varför jag är så glad? Jo, för att vi ska käka pizza idag! :D Älskar, älskar, älskar pizza!

Har cyklat lite enhjuling med pappa, gick faktiskt riktigt bra! Tänk ändå att jag kan cykla enhjuling (nästan iaf ;)) det är ganska coolt ändå. Jag längtar så mycket till den dagen när jag tar den ist för vanliga cyklen till Svante. Det ni, det hade varit coolt ;)

Jag har faktiskt räknat lite matte också, gick inte sådär jättebra kan man väl säga. Men några tal närmre slutet kom jag :) Fast det är fortfarande en massa tal kvar ;)



Lovisa (Emilys syrra) sover här inatt. Och de ville vara med på bild ;)


Så snygga vi är :D


Känns sjukt

Hallåja!

Sen senast har jag varit på Ica Maxi med Josse och handlat till på torsdag. Sen cyklade vi lite enhjuling här hemma och spelade brännboll med Johan och hans kompis. Och vet ni vad som är så sjukt? Vi sprang i linne! Linne, ni vet sånt man har på sommaren? Linne! Det är fan november och vi är ute i linne?! Det är ju såklart jätteskönt, men något händer med vår planet och jag tror inte det är sådär jättebra att det är så pass varmt i november..

När vi varit lite duktiga och varit ute så däckade vi ihop framför tvn (A) Spelade playstation och så kollade vi lite på tv.
Josse gick precis hem och jag har ingen aning om vad jag ska göra nu. Läxor? Njaaee, kanske ;)

K

ligger i soffan och kollar på Jasper Pingvin.

då förstår ni nog hur kul jag har ;) vi hörs! kram

Tisdag :)

Hallå!

Har ni sovit gott? Själv har jag sovit gott och hoppas att ni också gjort det :)

Ska göra mig i ordning nu och sen ska jag bort till busshållsplatsen och träffa Josse, så sticker vi till Ica Maxi och handlar lite till på torsdag då vi har Halloweenfest :)

Nu måste jag sätta fart!


RSS 2.0