Nu kör vi!

Kommer hem igen på söndag och antagligen dyker några små inlägg upp imorgon.

Jag hoppas att ni får en lika bra och mysig helg som jag!


Jag har verkligen ingen idé på vad här ska stå.

Tjena!
Jag har precis kollat bloglovin på datorn samtidigt som jag kollade, twitter, instagram, facebook och tumblr från mobilen. Det tog en väldans tid så jag tror inte jag vann någon tid på det, men det var å andra sidan inte därför jag gjorde det, så det gör ju inget ;)
 
Annars har jag mest packat och gjort läxor. Och jag har kommit på var jag ska lägga alla läxor och skolböcker i framtiden så jag inte behöver springa runt i hela huset och leta efter dom, det har varit så tidigare ;) Smart att komma på det i nian, jag tror att folk i lågstadiet lägger alla läxor/skolböcker gör så redan.
 
Nu ska vi snart käka och sen sticker jag, mamma och Ettan. Ska bli sjukt najs och mysigt!
 

Försöker blåsa bubblor med tuggummit, men det går sådär ;)

Adjökens toppar!

Hemma från frissan nu och det känns sjukt bra! Mina toppar var så slitna så det fanns inte asså ;) Men nu är det prima ballerina igen. I alla fall när det gäller hår. Om vi snackar läxor är det inte det, långt ifrån. Ska ta tag i det nu så det kan bli liite mer prima ballerina innan vi sticker ikväll :)


'Cause I'm in love with the thought of you.

FREDAG! Jättenajs! Har ingen aning om hur schemat ser ut idag, kan inte det än, jag vet att vi har matte efter lunch och idrott nu på morgonen, men sen vet jag inte mer. Jag vet också att vi slutar halv tre :)
 
Mamma, jag och Ettan (Elisabet, min moster) ska på spa i helgen. Vi åker ikväll och kommer hem på söndag. Ska bli megamysigt och jätteskönt! Kommer inte uppdatera under helgen, förresten. Kanske ett litet någon gång, men inte mer. Ska koppla bort allt under helgen och bara vara. Ojoj vad jag behöver detta känner jag :)
 
Ni får ha en bra dag så ses vi i eftermiddag!
 
 

Varför skulle vi?

Nu är det twitterkrig! Beliebers VS. Directioners. Directioners har fått för sig att Beliebers hatar dem. Varför skulle vi? Seriöst, det är ju bara fjantigt!! #DirectionersLoveBeliebers #DirectionersStillLoveBeliebers och #BeliebersHateDirectioners trendar. Och det roliga är att det är Directioners som fått allt att trenda (om jag förstått det rätt). Fjantigt! Trenderna är ren bullshit och det vet varenda en i världen.

Nu ska jag i alla fall sova, vi ses imorgon och då är det FREDAG ! :D


Så stolt.

Har sprungit nu, samma runda som de senaste gångerna på samma tid (33 min), riktigt meganöjd. Verkligen! Men det jag nästan är mest stoltast över idag är att jag har badat.
 
Om det var skönt? Nej inte alls.
 
Eller lite nu kanske.
 
Nu ska jag städa rummet, här ser ut som ... ja..? Jag gör en enkel beskrivning: En tonårings rum. Då vet ni nog alla hur här ser ut. Ska ju duscha också, såklart, men jag vill att det där kalla från badet i poolen ska sjunka in lite till, för då blir det ännu skönare i duschen sen :)
 

Hahaha, vet någon varför jag lägger upp denna bilden?
 

Dags att motionera!

Nu ska jag och pappa ut och springa :) Jag ska bannemej ner på 30 min på 6 km! 29 dagar kvar (det vet jag bara för att jag fyller år på samma dag)! Det ska nog gå, och gör det inte det får det gå på något annat sätt ;)

Nu sticker vi :)


Kolasås var det här ja!

Eller inte, ni vill verkligen (inte) veta vad vi har i!


Hos min kära och älskade vän Josse!

Jajamen! Vi har ätit mängder av plommon och nu gör vi kolasås så vi kan äta glass sen, hihi :)


Åskar och blixtrar.

Vaknade av några rejäla smällar, samtidigt som Titti snackade om sin Erik på Rix Morgon Zoo (ja, jag somnar med radion på). Det tog ett tag innan jag fattade att det var åska jag hörde. Tror det har försvunnit lite nu, men shit vilka smällar det har varit! Och som det regnar! Glad att mamma kör mig till skolan idag ;)
 
Funderar på vad jag ska göra i em, om jag ska vara lite duktig och plugga, eller om jag ska hitta på något med någon :) Tror det blir det senaste, men vi får se :)
 
Ha en bra dag!
 

Jason Derulo - What If

Jag har alltid älskat musik och alltid tyckt att texten spelar roll. Alltid, alltid. Jag har alltid kollat upp låtars lyrics på datorn för att ha hundra procent koll på just mina favosar. Men just nu scannar jag verkligen låtarna, tänker steget längre med låtarna.
 
Och denna låten stod på tur att scannas extra noga idag, den har scannats tidigare. Jason Derulo – What If
 
but we can't
we can't tell
the future no
but that's just the beauty of the world we know
so I'm a say do-do-do-doo-do-doo-do-doo
baby, what if
we all can say do-do-do-doo-do-doo-do-doo
baby, what if
 
picture me on one knee
with the perfect diamond ring
we just met, but if you say "yes"
we'd have our wedding on the beach
it could happen, raise three kids
and we'd grow old oh so happily
I know this might sound crazy
'cos you don't know my name
 
don't know what tomorrow brings
but i'm still hoping
that you are the one for me
oh and what if I had you and, what if you had me and
baby, what's the reason we can't fall in love?
what if
what if
what if
 
Fin text.
 
 

Låtarna som aldrig släpptes.

Halli Hallå!
 
Sitter här nyduschad och insmord i body butter (som jag för övrigt inte tycker luktar gott) och lyssnar på Biebers låtar som aldrig släpptes. De skulle släppas till My World men de läckte ut, jäkligt synd för himmel vad bra de är! Men de finns ute på youtube och jag tror de går att köpa på Itunes, men Itunes har jag ingen nytta av.
 
Nu ska jag göra fysik, det handlar om typ om dragninskraft, dynanometer och skillnad på vikt och tyngd osv. Rätt intressant ändå, i alla fall på lektionerna. När man sitter hemma med skolans grejer är väl typ bara svenskauppgifter roliga. Och matte om det är lätt ;)
 

Intervju.

Jag, mamma, Elsa och Edvin har snackat med Sydsvenskan idag angående skolskjuts generellt (alltså inte bara om jojokort) nu efter skolan :) Det gick väl bra, solen var lite irriterande när vi skulle fotas bara ;)

Nu sitter jag och käkar mellis, ska iväg till Svante sen :)


Någonting - Någonting

 
Your'e the closest to heaven that I'll ever be.
 
And I don't want the world to se me,cause I don't think that they'd understand.
 
When everything is made to be broken, I just want you to know who I am.
 
Detta är en GRYM låt! Hans röst, texten, känslorna man får av den... Allting är grymt. Dock har jag ingen aning om vad den heter. På Spotify heter I just want you to know who I am, men det känns som den heter Iris på Youtube? Och artitsen har jag ingen aning om, det står inget på Spotify. Lite skumt är det, men låten är GRYM.

Stolt över mig själv.

Igår sprang jag 6.2 på 36 min och idag sprang jag samma sträcka på 33 min! Sekunder snabbare än jag sprang på skoljoggen förra året! Faktiskt jättestolt + att jag förbättrade min tid med 3 min sen igår! NÖJD tjej. Dock känns det inte lika bra att ha träningsvärk i magen efter ett ridpass när man har ridit i tio år.. ;) Men träningsvärk har jag och den ska tränas bort så det är bara att rida lika hårt imorgon..? Haha bort ska den i alla fall för jag kan inte skratta utan att det gör ont :)
 
Pappa har min mobil nu när han är ute och springer och det känns... tomt... Liksom den ska vara här med mig, det känns liksom bäst så och det är ju det jag är van vid. Fick kolla twitter från datorn, hur ofta gör man det? Aldrig.
 
Och JA, jag har gått och blivit beroende av Twitter. Twitter är LÄTT bättre än Facebook och Instagram tillsammans! LÄTT. "Nu MÅSTE jag kolla Twitter, har inte gjort det sen lektionen började" är en rätt vanlig mening för mig nu för tiden. Har ni inte Twitter tycker jag absolut ni ska skaffa det! Det är inga "idag har jag gjort det och det och det var sååååååååå kul-tweets" Utan bra tweets med en mening bakom, ett "budskap" typ. Det är BÄST.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen måste jag plugga "falska vänner" på engelska.
 

Nyttiga tjejer.

Räkmacka istället för McDonalds, duktigt ;)


Center Syd.

Tjenare!
 
Det blir nog en rätt chill dag idag, film på svenskan och idrott gör alltid så att dagen går snabbare, sen slutar vi 15.10 så det är riktigt najs :) Emily och jag ska till Center Syd då, ännu najsigare ;)
 
Har inte så mycket att säga på morgonarna, har ju inte hänt så mycket än. Nu ska jag i alla fall snart gå till bussen, ses!
 
Typ den första bilden jag la upp på bloggen, håret är i alla fall MYCKET längre nu :D

Denna låten asså!

Ni fattar inte (och kommer aldrig fatta) hur många gånger jag lyssnat på denna låten. Om och om igen. Jag RYSER när jag hör den, och ibland kommer tårar. Den går inte att beskriva i ord, vet inte vad jag ska kalla den, men satan i gatan vad bra den är och satan i gatan vad jag lyssnat på den. Herregud!


Hamburgare.

Har kommit hem från Svante.. Det gick väl varken bra eller dåligt, någonting mittemellan :) Absolut inte dåligt, men det var ju inget WOW-pass, förutom ökningarna, de var verkligen WOW!

Nu käkar jag hamburgare! Riktigt gott, älskar hamburgare!


Fredag hela veckan.

Nästan alla har sagt att det känns som fredag idag. Och det är ju inte ens nära att vara fredag? Knas med andra ord ;)

Kom precis hem, ska käka mellis, göra lite läxor och sen sticka till Svante :) Tränar inte förrän kvart i sju idag så det är lugna puckar :)


Morgonpromenad ;)

Haha mamma körde mig till skolan så jag blev ju tidig och bestämde mig för att möta Erika :)


Tankar och frågor.

God morgon!
 
Har inte så mycket att skriva, det har inte hänt något speciellt sådär som ni bara MÅSTE veta.. Neil Armstrong har dött (på tal om något helt annat), såg det på aftonbladet igår. Hemskt ändå.
 
Han som gick ut sekunderna efter? Vad heter han för det första och lever han? Nu kan han ju i såfall få lite uppmärksamhet som första "gubben" på månen som lever eller något sånt. Shit vad surt att komma ut på månen sekunderna efter och sen inte alls få lika mycket uppmärksamhet som Neil. Haha varför blev det just Neil förresten? Körde de stensaxpåse om saken? Det kan ju inte vara så att den andra killen sa "gå du ut först, bli du första gubben på månen, det är lugnt." Haha snacka om en snäll kille i så fall.
 
Haha usch vad nyfiken jag blev nu helt plöstligt, jag får väl googla det. Eller yahooa det, men hur många säger det? Ingen. Ingen någonsin har väl sagt det? Kom och tänka på denna tweeten nu..
 
 
Nu måste jag packa väskan, ha en bra dag!
 
 

Bra förebilder var det här ja!


Typ oväder?

Det regnar sjukligt mycket och åskar och blixtrar.. Stängde av strömmen här uppe (har haft blixtnedslag i huset innan), det är lika bra att göra det men jag kollade på Punk'd så det är lite surt ;)


Joggingtur och trafikfrågor.

Stack ut med pappa och sprang för ett tag sen. Typ 6.2 km på 35 min.. Behöver komma ner på 30 min innan skoljoggen, men det ska jag nog klara :)

Jag har laddat ner någon trafikfrågeapp så jag kan börja träna lite redan nu på trafikregler osv.. Går för övrigt i moppetankar 24/7 känns det som. Moppe hit och moppe dit, men det blir nog bra :)

Nu ska jag duscha!


Skavlan möter Justin Bieber.

Klicka HÄÄÄR så kommer ni till intervjun, klippet gick inte att bädda in.
 
Orkar inte skriva någon övertalningstext till att se den, men det var BRA, eller fel, det var MER ÄN BRA. Och ni som inte gillar hans musik kan spola förbi de där minutrarna.
 
Kolla kaoset det blir när han är i närheten! Herregud han kom inte ut ur byggnaden!
 
Världens finaste kille. Lätt.

Vi har blivit två stora treåringar.

Det var två av sex "barn" som somnade i soffan och det var jag och Emily?! Haha! Vi båda var sjukt trötta och helt plötsligt sov vi, de andra barnen var hur pigga som helst? Och Mamma fick sig en liten utskällning när hon skulle väcka sin nya treåring, fast jag typ sov så jag kommer inte ihåg så mycket av vad jag sa ;) Det är i alla fall galet så trötta vi var.

Vaknade vid tio och nu käkar jag frukost.. Ska sätta fart med läxorna direkt så har jag det gjort, och sen får vi se vad jag gör :)


Zzzzzz

Hejhopp såhär på kvällskvisten ! Emily här igen. Ullis, hennes familj och en familj till med två barn har varit här ich ätit mat ikväll. Kyckling med ris och sås för er som vill veta.

Just nu halvsover vi i soffan, precis kissat på oss av härliga mr bean. Otroligt hur söt gubben är. Iallafall är vi galet trötta nu och sociala som satan. Eller inte.. Men det är sådant man gör med sin bästavän, absolut ingenting och ändå är det roligt. Aja nu ska jag inte tråka ner ullis blogg med någon dryg dikt.

Ha en förhoppningsvis fortsatt trevlig helg så hörs vi förmodligen igen snart! Godnatt bloggen!


Justin Bieber på Skavlan!

Det glömmer ni inte va? :)


På väg till Emily!

Vi hörs under kvällen!


I wonder what goes through your head when you hear my name.

Lönen är hämtad och vi har också kollat lite på moppar, det är inte långt kvar nu :) Jag vet vilken jag vill ha men vi får se om det blir den :)

Nu hämtar vi upp Emma på vägen och så hittar på vi något innan familjen ska iväg till Emily :)


Godmorgon!

Jag har precis käkat frukost och ska ut och springa en runda nu, måste verkligen träna till skoljoggen (som är på min födelsedag!), det är typ bara en månad kvar nu.

I eftermiddag skulle jag nog träffa Emma en stund och sen ska familjen hem till Emily. Men efter jag sprungit ska först pa och jag in till Lund :)


Sorry!

Kass uppdatering idag. Varit med Emma och kollat snabba cash, chillat och bakat. Sen skulle såklart min mobil tvunget inte ha mycket batteri så jag stängde av allt 3G, trafikdata osv.. Ledsen för att jag inte skrivit, men nu vet ni att jag lever! :)

Ska ner i sängen nu, ska iväg med ma eller pa eller båda två imon och fixa grejor, vad får ni veta imorgon. Sen ska jag träffa Emma igen och sova över :)


Hos Emma!

Vi ska baka nu, så vi hörs senare :)


Fredag!

Snart helg igen. Riktigt najs, även fast det innebär att skriva på inlämmningar och plugga glosor :)

Emma och jag ska va efter skolan, skitkul :)

Ha en bra dag! :)


Nu har det börjat.

Plugget allstå. Insåg idag att vi redan har mycket läxor! Matte, biologi, fysik, spanska, engelska, historia och sen har vi en större inlämning i svenska. Och EN vecka har gått?!

Som ni kanske förstår har jag pluggat sen jag kom hem från Svante :) Killen skötte sig fint idag så jag är nöjd, skönt att ha gått igenom alla läxor en gång också :)

Nu ska jag snart sova, godnatt allihopa :)



Jobbig dag.

Vi har sju lektioner på torsdagar. SJU?! Om sex är skitjobbigt vad är inte sju då?

Jag har i alla fall överlevt dagen och är på väg hem nu, ska käka och byta om sen sticker jag till Svante :)


En vecka i skolan.

För en vecka sen började vi skolan idag. Det har gått fort och känns faktiskt helt OK. Inte bra, men OK. Det känns liksom bara tillfälligt, att vi snart får tillbaka schemat vi fick i åttan med samma lärare, som att vi snart backar tiden och kör åttan en gång till. Rätt läskig känsla eftersom jag vet att det ALDRIG kommer hända, detta som känns tillfälligt rullar på till jag går ut nian..
 
I alla fall ska jag till Svante i eftermiddag. Vi hörs :)
 

Fyra bra tweets.

Fast byta ut "most" till "some" i den andra tweeten.


Jag tror på riktigt att denna videon kan ändra din syn av Justin.

Denna videon visar vad han verkligen gör. 1 dollar av varje konsertbiljett till Pencils of Promises osv. Det finns så många som behöver hans pengar som "blir över" bättre än han själv och han har verkligen insett det. Ni kommer inte sakna de där fem minuterna ni spenderar på att kolla denna videon.
 
Här har ni som inte förstår er på oss Beliebers. Vissa anledningar kanske är lite överdrivna, men den är lätt sevärd!
 
Hata hans musik.. FINE, vi tar det. Hata han som person och du har 27 miljoner pers efter dig.

I did it!

Jag klarade syntestet! Tjohoo! Ett steg närmare moppe ;) Fast jag måste fylla år också ju, men det är inte långt kvar :)

Nu ska vi ut och gå, vet inte riktigt vem som ingår i vi men det får jag se. Har inlägg på G som dyker upp senare :)


Syntest.

Jag ska iväg om en stund och göra syntest för jag ska ha moppe!

Ja ni läste rätt! Ullis ska ha moppe och det är kommunens förtjänst.

Är rätt nervös inför det där testet, tänk om jag inte klarar det liksom, men jag och vännerna gjorde vår egna typ av syntest i skolan jag såg nästan lika bra som Linnea som klarat syntestet.. Haha det lugnade mig lite ;)

Vi hörs :)


Höstväder.

Usch. Jag orkar inte hösten. Inte just nu, den får faktiskt vänta några veckor till.
 
Sikket väder det är och jag ska cykla till skolan?! Fryser och ryser jag bara tänker på det. Vill bara krypa upp i soffan med en filt, ringa några vänner, sätta på en filt och stanna där... Men det funkar ju inte. 5 min kvar sen måste jag ut i pissvädret. Livet är tufft.. ;)
 
Vi har hemkunskap nu på morgonen så det gör det inte mycket roligare.. Sitta där och käka köttbullar vid tio, nejtack. Men jag måste göra det också.
 
Det blev ett litet gnällinlägg, men vi ses i eftermiddag. Vet inte vad jag hittar på då, vi får se :)
 
 

Trött tjej.

Klockan är lite efter åtta och jag är trött? Haha skumt :)

Men är man trött så är man så jag har borstat tänderna och sånt och ligger i sängen och hade tänkt läsa lite :)

Mamma, jag och Johan har varit på Center Syd & Ica Maxi en sväng och köpt lite grejor, inga intressanta köp :)

Sjukt synd att jordgubbssässongen är över!


Shit så roliga trender!

Asså det är ju galet! Fatta vad mycket skojigt man kan läsa om på trenden "nja". Herregud, HUR LYCKAS VI MED SÅ ROLIGA TRENDER?!




Ironi på HÖG nivå. Sjukligt tråkiga. BRA trender är tex "MentionSomeoneWhoIsAweome" "Top10FavouriteArtist" "IdLike2WakeUpAs" "ThoughtsDuringSchool" "BELIEVEtour" Det finns betydligt fler som är betydligt roligare än de som trendar nu. Hur lyckas vi med dom tråkiga trenderna? Världsrekord i tråkhet ju!


Ullis <3 poolen

Hejsan :)

Jag kom hem för en stund sen badade direkt. Så härligt så det finns inte, jag älskar nästan poolen mer än jag älskar mig själv. Fast nej, men den är underbar!

Nacken mår bra nu, om man kan göra konditionstest (med helt ok resultat dessutom) och spela fotboll (även fast det inte blev mycket till spel) så kan man ju min nacke inte vara annat än friskförklarad, eller ? :)

Nu sitter jag och äter havrefras i mjölk, fast nu är puffarna mjuka för detta tog alldeles för långt att skriva, haha :)


Nacken och vädret bestämmer.

Godmorgon allihopa! Jag hoppas att ni sovit gott, det har i alla fall jag gjort :)
 
Sitter här och känner efter hur min nacke mår, jag tror den mår bra faktiskt. Igårkväll kände jag att det inte var så jättesmart att rida, men nu är det inte så farligt och det är ju bra :) Men sjalen följer med idag med i alla fall och så får vi se hur mycket jag är med på idrotten också.
 
Jag vet inte vad som händer i eftermiddag, är det fint väder skulle det inte vara fel att ligga vid (eller i ;D) poolen, men jag kanske gör det med någon kompis eller så hittar jag på något annat, vi får se :)
 
Nu har jag inte så mycket mer att berätta (det händer inte så mycket på morgonen och det viktiga från igår vet ni ju..) så vi ses :)
 

Ofräscht.

Jag är hemma från stallet nu och jag, mamma och papa sitter och snackar.. Haha vi kan konstatera att några idioter har problem.. STORA problem. Jättekul ändå, även fast det drabbar mig, men vi manglar dom som krypen... Sakta men säkert... Låter rätt ond nu men det dära folket har verkligen problem! Hehe :)

Direkt när jag kom hem hoppade jag ner i poolen, kände mig så ofräsch så det fanns inte. Svart upp på armbågarna av allt damm från utebanorna, äcklig i håret av hjälmen och sen helt allmänt efter dagen. Det har varit varmt vart jag än varit ju :)

Ska upp och duscha nu, det behövs verkligen! See ya!


Sjukt varmt!

Det är riktigt varmt idag! Sjukt varmt inne i skolan också så man visste inte var man skulle ta vägen på rasterna.. Dagens ilandsproblem asså ;)

Jag har gått med sjal hela dagen (ännu varmare) och har inte haft så ont, men känner att det börjar komma nu. Får se om jag klarar av träningen, annars får det bli ett lite lugnare pass.

Inte riktigt såhär har jag haft den ;)


Måndag!

Godmorgon!
 
Måndag idag och vi har heela veckan framför oss! Hur härligt? ;)
 
Haha nej men det kan faktiskt vara kul med hela veckan framför sig :) Skolan är ju rätt chill nu i början men gissar på att det sätter fart i denna veckan, vi ska ha prov på so:n första lektionen, haha kul start där! Det är på allt vi gjort i åttan och det är inte lite om man säger så.. Men man kan ju hoppas på en massa snilleblixtar :) Haha.
 
Efter skolan ska jag till Svante, det är träning för Britt-Marie som gäller. Får se hur min nacke mår förstås, just nu mår den prima men man vet ju aldrig. Sjalen följer förresten med i skolan så får jag gå med den och se dum ut, hihi :)
 
Ha superbra dag allihopa och skratta mycket :)
 
Haha Ullis kommer med nya modet. NOT. :)

Inte igen.

Jag har har inte gjort mycket mer idag sen sist, solat, badat och läst. Och så har jag fått ont i nacken igen. Inte så ont som igår, men det var såhär det började.. Har gått med sjalen vevad runt halsen mest hela tiden, men ont gör det. Jag har ingen aning vad detta kommer från! Läskigt är det i alla fall!

Nu ska vi snart käka, ses :)


Slapp dag.

Jag har precis käkat lunch, en glass och en nektarin. Annars har jag bara chillat i en solstol.. Läst lite och badat en gång :) Sjukt najs dag med sjukt najs väder!

Nu ska jag ut och sola :)


Söndag.

Hejsan :)
 
Jag sitter här och försöker ladda över bilderna från Mollösund och "Landet" men det går trögt. Kom också precis på att det inte finns några bilder sen vi var på Korsika på kameran och hoppas innerligt att de finns kvar sparade på datorn. En dag var till exempel alla bilder från USA puts väck från min dator (men mamma har dem sparade). Hoppas att bilderna från Korsika finns kvar för dom har mamma inte sparade. Jag vågar inte kolla efter heller. Är så otroligt trött på min dator så det finns inte asså, den gillar inte mig och jag gillar inte mig. Behöver verkligen en ny, får önska mig det i födelsedagspresent :)
 
Min nacke då.. Hur är det med den? Jo bättre är det ju men inte helt hundra bra. Går runt med en sjal snurrat runt halsen men den får jag nog ta av när jag går ut, lär svettas som en gris annars ju ;)
 
Planerna för dagen är väl egentligen bara att bättra på brännan det sista nu.. Vi hörs under dagen :)
 
Haha :)

Ont i nacken.

På konfirmationen fick jag sjuuukt ont i nacken och har det fortfarande! Det strålar i heela nacken, det gör jätteont! Så nu sitter jag här med en vetekudde och frukt, men skitont har jag.

Jag och mamma har varit hos Svante och fixat i stallet. Egentligen skulle jag ju dit själv, men med min nacke vågade jag inte ens hoppa upp på cyklen.. Mamma gjorde det mesta i stallet fast jag fick mocka för det var inte mammas starka sida ;)

För övrigt var konfirmationen trevlig :)


Den killen asså.

Först frågar han OSS "How you doin?" och sen tweetar han detta (länken är till hans låt Be Alright). Han har ett hjärta av guld!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2423370/images/2012/pic_502fd5d6ddf2b3370e003184.jpg" class="image">


Den killen asså.

Först frågar han OSS "How you doin?" och sen tweetar han detta (länken är till hans låt Be Alright). Han har ett hjärta av guld!


Konfirmation.

Mamma väckte mig vid åtta och så stack jag till Svante för att rida, sen snabbt hem, duscha byta om och nu är vi på väg på konfirmation. När vi kommer hem igen ska jag till Svante igen för att mocka osv för det gjorde jag inte imorse :)


Är i stallet.

Har lite bråttom för jag ska på konfirmation sen, men jag skriver i bilen senare :)


Who's the real man?

 

Måste man välja en av dom? Personligen tycker jag det är omöjligt.

Jag är absolut inte emot killen, jag respektar honom oehört mycket och han är en riktig kämpe! Han är verkligen en riktig man! Avgudar honom stort asså. Men varför måste man jämföra honom med Justin?

Justin skänker sjukligt mycket pengar för välgörenhet. Han är också en riktig man! Bilderna är på helt olika plan och går inte att jämföra.

Jag är inte ute efter att säga att jag tycker att The Biebs är "the real man" för det är han inte med den bilden brevid. Aldrig någonsin.

Det jag vill säga är att jag är trött på att vi behöver jämföra personer med andra, både i verkligen och över internet. Jag är hundra på att alla någon gång gjort något bra för någon annan, men det går ju inte att jämföra med någon annan!

Jag hoppas att ni förstår vad jag menar? :)


Poolhäng.

Jag är hemma från Erika för hon skulle iväg så mamma kom och hämtade mig. Nu ligger jag vid poolen och bara chillar :)


Hos Erika!

Japp, vi har precis fikat och nu typ chillar vi, kollar runt lite på datorn och så . Käkar plommon också, haha gott! :D


Fredag!

Härligt med en dag i skolan och sen är det fredag! Sånt gillar vi ;)

I eftermiddag ska jag vara med Erika, annars har jag inget bestämt. Har lite att göra innan jag måste gå till bussen så jag får väl göra det nu :)


Läggdags.

Jag är rätt trött faktiskt men jag har världens roligaste konversation med Linnea, som vanligt, så jag vill inte sova ändå, haha :)

Vi ses imorgon :)

Haha mobilerna tar över! :)


Cykleltur :)

Har varit ute och cyklat i typ 50 min med pappa, eller pappa cyklar fortfarande, men jag var nöjd så jag cyklade hem :) Det var i alla fall sjukligt jobbigt och det var tur pappa var med annars hade jag typ kraschat av trötthet, haha, men jag cyklade 2.1 mil så jag är nöjd!

Nu ska jag in i duschen och sen ska jag och mamma fixa några saker, typ min och Emilys lön när vi jobbade, haha vi har inte gjort det än, oops :)


Mellis.

Shit, mellis? Hade glömt att det fanns förrän jag kom hem idag ... Haha, men det är riktigt gott! En kanelbulle och en nektarin. Mums!

Och förresten, de där jäkla jojokortet jag strejkade mot att åka med är löst imorgon, i alla fall för mig. Vill kommunen inte hjälpa mig att lösa det för jag göra det själv :)


Tagga skola!

Hallå, en rätt så trött och otaggad Ullis hälsar.

Jag måste snart börja gå till bussen, men jag bara oorkar inte. Haha inte alls sugen. Aja det blir kul när jag kommer dit, se alla nya sjuor, träffa klassen igen och så :)

Ha en bra dag!


Det blev visst en väckarklocka-inlägg.

Hade tänkt börja gå och lägga mig nu för annars finns det en risk att jag inte kommer upp vid sjutiden imorgon. Haha, för övrigt tänker jag ABSOLUT INTE ställa väckarklockan, jag gjorde det i förrgår och boktavligen kastade mig över den för att kunna stänga av den. Hemska ljud! Tänker inte bli väckt av den imorgon, då kommer jag gå och vara sur hela dagen, bättre pappa väcker mig ;) Det räliga ljudet påminner mig om ruggiga, mörka morgnar och då det enda man vill är att sova tills man dör (nästan i alla fall). Mössa och vantar och vinterjacka är också sånt jag kommer att tänka på när jag hör det dära hemska ljudet.. Haha slutpratat om min väckarklocka, nu ska jag sova!
 
Ses imorgon, taggade för skola! Wihoo!

"It doesn't matter how many times I've been knocked on the floor"


I bilen.

Asså vi är liksom hemma, bilen står fint parkerad på uppfarten och alla har gått in utom jag. Haha orkar inte. Går jag in så kommer liksom hela huset skrika SKOLA åt mig och det orkar jag inte. (Jag tar tillbaka det där jag skrev om att det var helt ok att skolan börjar, visst jag saknar att träffa vännerna varje dag, men ändå).

Men om man tänker efter JÄTTEnoga, asså verkligen SUPERJÄTTEnoga, långt långt inne så ska det nog bli skönt att få nian överstökad, fast bara om man man kommer in på det gymnasim man vill. Och det ska jag ge mig fan på att göra.

Jag stannar nog kvar här i bilen ett tag, ser verkligen ingen anledning till att gå ut när jag ligger jättebra här :)

Fötterna hälsar ;)


Malmö.

Emily och jag har legat på stranden hela dagen och nu är familjen på väg till Malmö för att fixa nya pass och käka där och så. Jag håller tummarna på att vi käkar på en sushirestaurang, haha sjukt sugen på det :)

Snyggt där, brorsan..


Sista dagen på lovet!

Emily kommer och hämtar mig om en stund så åker vi till stranden, najs! Har inte så mycket att säga, men vi ses :)


Smartphone

 
Haha lätt bästa (bortsett från när Gina sjöng Baby)! Haha så underbart och klockrent! Batteri och battera är väl inte toppenbra... Haha!

BABY PÅ ALLSÅNGEN!!

DE SPELADE JUSTINS LÅT PÅ ALLSÅNGEN!! O M G ASSÅ JAG TYP DOG !


Grymma tjejer med grymma planer!

Jag är på väg hem från Erika nu och vi har VÄRLDENS BÄSTA planer för vår prao i höst! Seriöst. Riktigt grymma. Det kommer funka, hundra på det.

Är som sagt på väg hem nu, vi har varit på stranden en stund och vi badade faktiskt riktigt länge! Nu ska jag fokusera på att cykla, haha:)


Stranden!


Fina Svante!


Frukost.

Morsning!

Jag håller på att äta frukost just nu, så vet ni det :) Idag är det full rulle, jag ska till Svante nu på morgonen och sen hem snabbt, käka, duscha och sen ska jag ner till stranden och träffa Erika. Najs!

Nu måste jag sätta fart, vi ses :)


Mer från Prideandinspiration


Moppebrudar!

Hejhej ullis fina läsare! Emily är det som skriver, bra att veta.
Ja, vi har precis lämnat maxi där vi lullade runt lite och nu sitter på vår älskade skolas moppeparkering och tittar på den otroligt vackra solnedgången.
.
Ullis tycker att det är lite läskigt att åka moppe men hon vänjer sig nog. Hon har iallafall slutat skrika nu. Jag försöker övertala henne att köpa moppe men hon är lite tveksam, men tro mej, hon kommer ändra sig...
.
Yesyes men nu ska vi fortsätta med att glo på solen, HA DET GÖTT BLOGGEN!
.
(UTAN HJÄLM ULLIS?! Fy skäms! Tur att vi har hjälmarna på oss när moppen är i rullning iallafall)


Solstolschill.

Jag har kommit hem från stallet, käkat och duschat och har legat ute och läst rätt länge faktiskt. Försökte skriva när jag kom hem men det gick inte, funderar på att byta bloggplats? Hur som helst kommer Emily hit om ett tag, hon käkar här och så :) Vi hörs!


Planerna och lite annat.

Hejsan på er :) Jag sitter nere i köket och har precis käkat frukost, och kollat ikapp det man missat under natten på Twitter, Instagram, Facebook osv. Och förresten vet ni vad ? JAG HAR LÄST! Haha, men helt ärligt.. När läste jag en bok hundra procent FRIVILLIGT sist? Femman? Sexan? Det känns jättekonstigt men jag tror jag ska fortsätta läsa... Haha :) Idag ska jag till Svante, men jag väntar lite innan jag sticker dit. Måste chilla lite till först :) Ikväll ska jag träffa Emily :)


Resväskan får packa upp sig själv.

Ja för jag bara orkar inte det. Den får ligga där tills den är tom. För någon gång lär den väl bli tom om jag tar upp sakerna från den när jag BEHÖVER dom? Det kanske tar ett tag, men det är det värt.
 
Förutom att jag har kommit fram till det beslutet har jag käkat och duschat. Nu sitter jag här och vet inte hur jag känner.. Har inte känt det sen jag kom hem från min springtur. Den blev inte lyckad idag om man säger så. Har i alla fall försökt att leta rätt på RÄTT musik för tillfället. Liksom någon som passar in, men det var svårt.. Testade med Taylor Swift men det var sådär, så det fick bli The Biebz musik. Surprised någon? Det är ett säkert kort. Alltid.
 
Sen har jag förresten försökt ladda över de få bilder jag tagit under dessa veckor till datorn, men tror ni det funkade? Såklart det inte funkade! Vad kan man förvänta sig av en dator egentligen? Att det ska fungera att ladda över bilder på första försöket är ju alldeles för mycket begärt.
 
Sorry för detta tråkiga inlägg, det ska kompenseras imorgon. Kan inte idag, jag är för tråkig för det.
 
Fast det är faktiskt inte mitt fel att jag inte lägger upp en bild. Det är blogg esse, dom krånglar. Igen.

Typiskt!

22-21 till Frankrike... Typiskt och blä!

Sverige ska ändå vara stolta över laget, och laget ska vara ännu stoltare! GRATTIS TILL SILVRET SVERIGE!


OS-FINAL

Efter jag kommit hem från min springtur tog jag ett dopp i poolen och sen la jag mig på studsmattan och somnade.. Haha sov där i typ en timme och nu ligger jag i soffan för att kolla på OS-FINALEN. GO SWEDEN.


Typ mental uppladdning.

Haha ja. Jag ska ut och springa hade jag tänkt men måste liksom ladda upp först... Har inte alls lust med det och just därför ska jag göra det. Aja. Efter max 30 min är det ju över ;)

Ska ladda lite till och sen sticker jag iväg :)


HEEMMAAA!

Jajamen! Nu är vi hemma! Fast egentligen så tycker jag att jag har varit hemma även när jag varit borta, för liksom i Mollösund har vi varit så många gånger, och det huset vi bor i är ju "vårt". Och sen har vi ju Landet.. Det är ju också som hemma. Men ja, nu är vi hemma i hemmahuset.. ;)
 
Och nu har vi inga planer för att åka iväg igen. Nej nu stannar vi här ett tag.. :)
 
Skolan börjar om fyra dagar.. Vad tycker JAG om det? Det hade varit roligare om jag börjat åttan igen med samma klass och inte blivit tvingad att åka kollektivt till skolan. Men annars helt OK. Saknar att träffa vännerna varje dag. Sen har vi ju det där med gymnasieval och nationellaprov och slutbetyg och sista året och allt tjat om det. Orkar inte tänka på det, och VILL INTE tänka på det, så jag tänker inte göra det. Bara i smyg lite kanske, vänja mig vid tanken och ta det som det kommer NÄR det kommer. Men det är ju faktiskt 4 dagar kvar av lovet, vi får inte glömma det ;)
 
Nu ska jag väl packa upp gissar jag, sen får vi se vad som händer :)
 
Ojoj så små vi var!!
 
 

Hejdå "Landet"

Nu är vi på väg hem, Anna & Cecilia är med så vi ska lämna av dom först :) Vi har haft jätteskoj tillsammans, som vanligt :)


Bada :)

Snart kommer kusinerna hit, ska bli skitkul! Vi ska åka och bada för här är jättefint väder :)


Hängmatta.

Kom hem från min lilla springtur för en stund sen och nu ligger jag i hängmattan och bara är. Det är soligt idag, men här är skugga så jag blir inte direkt brun.. Men jag orkar inte bry mig, jag får bli brun någon annan dag. Hur som helst önskar jag att vi hade en hängmatta! Det är ju så skönt och bra och alltihop.


Joggingtur!

Nu ska jag ut och springa, haha det är mycket roligare att springa när man har nya skor, men det hjälper inte så mycket egentligen.. Mamma nästintill tvingar ut mig. Men jag har sagt till henne att hon ska det, så det är inte för att vara elak eller något. Godmorgon förresten :)


Godnatt!

Jag och Johan har kollat film nu på kvällen, vi kollade på internet och helt plötsligt började filmen om hela tiden så vi fick strunta i det. Nu är det dags att sova, imorgon kommer kusinerna hit, jag längtar!

FIIIIINAAAAAAAAAL !!!!!

SATAN VAD GÖTT!! :D Tjohooo asså! :D Riktigt riktigt glad, oooo herregud!! :D

Ni undrar säkert varför jag är så intresserad, och det undrar jag med, har ingen aning var detta intresse kommer ifrån. Ni skulle förresten sett mig och pappa de sista minutrarna, haha :)


Handboll!

HEJA SVERIGE!! Hoppas verkligen att vi vinner och jag, pappa och Johan hejar som tokar! :D Heja Heja käma Gul & Blå 💙💛💙💛💙


Svar till Anna & Cecilia

Hejsan! Vi sparar bär till er, jag lovar :) Ni är jättevälkomna imorgon, vi saknar er!


It is raining cats and dogs.

Vi har varit på små utflykter idag, käkat ute och jag har fått ett par nya joggingskor! Skönt :) Nu är mamma och handlar lite snabbt men det ösregnar så jag och Johan stannade kvar i bilen :)


Fredag :)

Godmorgon :) Idag hade vi tänkt åka in till Simrishamn och kolla lite och så. Vi funderar på om vi ska käka där eller på
min favvorestaurang i Skillinge, vi får se ;)


Denna låten när man är trött.


Bara älskar bilden.

Haha gulligt att kvinnan nedanför kungen håller för öronen och Silvias blick mot kvinnan :)


Lägger ut den överallt.

Om du skulle vilja byta så hör av dig!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2423370/images/2012/pic_50240ce7e087c344aa00001d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2423370/images/2012/pic_50240ce7e087c344aa00001d.jpg" class="image">


Lägger ut den överallt.

Om du skulle vilja byta så hör av dig!


Promenad.

Linnea har åkt hem nu och vi har käkat. Annars har vi varit och badat och varit och kollat i Borgen och Linnea och jag har cyklat en sväng :) Nu ska pappa och jag ut och promenixa, hejsvejs :)


Godmorgon!

Idag ska vi typ till Glimminge Hus och sen typ bada tror vi :) Det känns typ som att det är åttioelfte gången jag åker till borgen men jag tröttnar aldrig! Haha det är något speciellt med att vara där :) Nu ska vi typ göra oss iordning, see ya!

Kolla så stor rabarber vi hittade!


Dags att sova ?

I alla fall om en stund :) Eller vi har ju typ gått och lagt oss men det kan ju ta ett tag innan man lägger ifrån sig mobilen ;) Vi har mest spelat spel nu på kvällen efter att SVERIGE VANN ÖVER DANMARK, kubb har vi också spelat :) Vi ses imorgon!


HEJA SVERIGE

Nu är Linnea här och just nu sitter vi och kollar på handboll. Heja Sverige! Just nu leder ju svenskarna, heja heja heja! Fast nu blev det precis lika.. Vi har varit och fikat på ett cafe idag och sen har jag och Linnea cyklat också! Och käkat bär och gjort rabarberpaj på rabarberna här i trädgården, den blev skitgod! Nu ska jag fortsätta kolla :)


Linnea!

Tjenare! Jag har precis vaknat typ, fast jag har hunnit äta frukost så det var ett tag sen ändå ;) Linnea kommer hit lite senare idag, ska bli kul att träffas för det var ju evigheter sen! Hon sover även över här så det blir kulkul :) ... Jag har startat en facebookgrupp som heter "Vi gillar inte Kävlinge Kommuns försök med Skånetrafikens bussar till skola" och skulle bli jätteglad om ni som håller med gick med i den gruppen! Det behöver inte bara vara dom som är drabbade utan alla som tycker det är orättvisst och kasst! Om vi inte gör något NU får alla elever åka kollektivt senare! Så snälla gå med :) ... En liten kossa.


Varieté

Hejsan :) Har försökt blogga under dagen men det gick inte. Jag som ville visa er kossorna ;) Nu bloggar jag från Ipaden för mobilen har något emot mig just nu, haha. Vi ska på någon varieté ikväll som mormor och morfar köpt biljetter till oss till. Varieté är ty en cirkus/show för er som inte vet :) Nu ska jag chilla vidare innan vi sticker, ha de! Kan inte ladda upp bild härifrån :/

Hos mammas chef.

Haha ja för hon och några andra av hennes kollegor behövde jobba så vi följde med :) Jag och Johan ska ner och kolla på kossor nu, hihi :)


Ännu mer från prideandinspiration


Ullis är i paradiset.

Jag är ju sjukt bärgalen och här finns ju typ alla sorters bär.. Röda hallon, gula hallon, jordgubbar, röda vinbär, svarta vinbär, körsbär... Mmm. Haha älskar att gå där och plocka. Men det är ju inte bara därför jag trivs här.. Här är ju såå mysigt!


"Landet" här kommer jag!

Nu äntligen är vi på väg till det lilla söta hus vi kallar "Landet". Älskar det verkligen, skulle lätt vilja bo där året runt. Linnea kommer ut och hälsar på någon/några dag/dagar senare i veckan, najs :) Nu ska jag äta nektarin :D


Skakar av ilska.

Kävlinge Kommun asså... Herregud! Enligt dem vi snackade med är det typ bara jag och mamma som klagat och de allra flesta av de 60 elever är nöjda/vill testa åka kollektivt. Men det går ABSOLUT INTE att ge mig ett undantag så att jag får åka skolbuss, för då kommer fler elever göra det. Otroligt konstigt tycker jag eftersom det bara var vi som inte var nöjda ju. De är riktiga idioter rent ut sagt ju. Sitta där och säga att det är helt OK att vissa elever får en timmes längre skolskjuts än de andra. What? Bara det borde väl göra att man får sparken?


Kommunhuset nästa!

Haha tycker nästan det ska bli kul att träffa dom. Liksom fejs2fejs, nu har de ingen datorskärm att gömma sig bakom.


Svante här kommer jag!

Guu vad jag saknar honom! Måste dit nuuuu.. Ses senare :)


Godnatt världen.

Har bara chillat i soffan sen jag kom hem från min lilla promenad. Kollat på MTV och OS. Nu ligger jag i sängen och hade tänkt sova. Imorgon ska resväskan packas, Svante ridas och kommunen piskas (nästan i alla fall). Vi hörs :) Bilden är från Mollösund, snodde den från Erikas blogg (http://glutenfreelife.blogg.se) :)


Jag längtar ihjäl mig.

Skulle inte ha något emot att spola fram tiden några veckor nu.


Jullåtar på sommaren.

Japp. Just nu lyssnar jag på Justins julalbum.


En liten kompromiss.

Jag har verkligen ingen lust att packa så jag tänkte att jag skulle springa en runda men då kom jag på att det är jobbigt att springa så bestämde mig för att gå en runda istället. Behöver verkligen komma ut så jag sätter fart med en gång.
 
Denna bilden asså..

HHEEMMAAAAA!

Ullis är hemma igen. Najs :) Sitter och funderar på om jag kanske ska packa upp och packa för imorgon eller om jag ska springa en runda eller fortstätta att göra ingenting.. Svåra beslut. Hur som helst äter jag sjukt goda körsbär.. Haha.
 
Imorgon är Svante prio1, sen ska jag till kommunhuset med mamma och snacka med dom om de där jäkla jojokorten jag och 59 andra ska få (LÄS HÄR). Jag är så arg på kommunen så det finns inte. Ska bli sjukt skönt att prata fejs2fejs. De ska få spö. Haha ;) Och på kvällen åker jag, mamma och Johan till mormors och morfars sommarstuga på Österlen och stannar där i några dagar, najs :)
 
Nu ska jag fortsätta käka körsbär och fundera på vad jag ska göra här näst :)
 

Adjökens Mollösund!

Vi har lämnat stugan vi bott i och är på väg hem nu. Ska bara chilla när vi kommit hem, sjukt trött liksom. Vi ses :)


Läggdags.

Josse m. familj har kommit hem från Grekland nu ikväll så vi har varit hemma hos dom ikväll :) Annars har vi typ packat och så för vi åker ju hem imorgon. Sov gott så ses vi :)


De har lyckats att misslyckas igen.

Kävlinge Kommun har lyckats igen. Mamma och jag (mest mamma) har mailat med kommunen och klagat osv. Jag VÄGRAR åka kollektivt och komma hem MINST 30 (antagligen blir det 75 min) minuter senare än kompisarna. http://www.skanskan.se/article/20120803/KAVLINGE/708039967/1087/-/bussprojekt-ger-elever-langre-dagar


Tomo el sol

Vi har käkat supergod pizza och nu ligger jag och solar. Najs :)


Ullis har köpt en kofta igen.

Haha jag kunde inte låta bli ;) Jag har köpt trosor också och så har jag sprungit en runda. Nu ska vi ner till hamnen igen och käka :) Koftan är förresten rosa även om den ser vit ut.


OMG! :O


Mareld.

Pappa, jag och Johan har varit nere vid havet för att kolla om det var någon mareld men vi såg ingen. Jag och tjejerna såg jättemycket i förrgår när vi var nere och kollade men idag var där ingenting. Nu ska jag soova, vi ses imorgon :) Haha jag och Johan är med på bilden ;)


prideandinspiration


Gungstolsunge.

Nu har Erika också åkt hem. Vi käkade lunch, fiskade krabbor och åt glas med hennes familj innan de åkte och nu sitter jag här i en gungstol.. Forever alone. Haha nejdå, familjen är ju kvar och sen kom några vänner till Josses familj hit med deras båt tidigare idag så jag är långt ifrån forever alone ;) Vi ska snart käka och sen ska vi ner till deras båt och typ.. snacka? Haha vad kallar man det? Umgås? Aja ni fattar vad jag menar ;)


Bad och soldags.

Äntligen är det FINT väder. Awesome ju! Emily m. familj har seglat iväg och Erika och jag ska ner på klipporna och sola och bada innan hennes föräldrar kommer och hämtar henne.


Filmkväll.

Emily, jag och Erika har kollat på två filmer nu ikväll, Cyberbully och Abduction. Bra filmer båda två :) Ska sova nu för jag är skittrött, haha. Imorgon åker både Emily och Erika hem så jag blir ensam kvar med familjen till söndag då vi åker hem. Det kan vara mysigt det med men det skulle ju inte skada om tjejerna stannade ;) Vi har haft jättemysigt och roligt så jag klagar inte. Kram och sov gott!


Jag lever.

Japp. Jag har inte trillat i vattnet och drunknat eller något, även fast jag har varit väldigt nära några gånger. Jag har bara inte hunnit blogga. Ledsen. Jag och Erika som med Emily i hennes båt inatt och imorse stack vid ut med gummijollen direkt typ till en småö och så käkade vi lunch där och så. Blekte även håret idag med och så har vi åkt en myycket snabb gummijolle och herregud vad man flög och trillade och skrattade.. Haha galet roligt! Nu öser regnet och jag ska duscha, vi ses :)


Justin Bieber - As Long As You Love Me

OMG asså. Herregud vad duktig killen är! Och snygg. Haha jag och Erika sitter här och kollar om och om igen. Fatta att vi ska SE den killen IRL. OMG jag kommer typ dö. SE DEN.

Citronblekta tjejer.

Igår citronblekte Emily mitt och Erikas hår, haha trodde aldrig jag skulle göra det, men jag gjorde det ändå ;) Vi ska göra det idag också så vi blir ännu blondare :) Ha en bra dag, vi ses!


RSS 2.0