Dags att nanna kudden!

Jag är inte direkt trött men jag ska göra det ändå hade jag tänkt :) Haha, rätt svårt att somna om man är pigg bara..?

Gjorde fler fina bilder efter det senaste inlägget men jag ska inte visa dom, bra va? I alla fall för er som inte vill se dom, men det är ju rätt logiskt :)

Ja då får jag väl tacka för denna dagen och säga godnatt! Usch så fjantig mening :)


Vad jag roar mig med?








Man kan inte välja hur man har det, men man kan alltid välja hur man tar det.


10 sanningar om mig.

- Jag tycker det är respektlöst att röka.
- Jag tycker det finns mycket snyggare kläder för killar.
- Jag är för feg för att våga köpa killkläder fast jag egentligen vill.
- Jag tycker det är konstigt att man har en kungafamilj.
- Jag har inte sett en enda Harry Potter-film.
- Jag stör mig på det skyddet som sitter framför en oöppnad tandkrämstub, ketchupsflaska etc.
- Jag har alla mina 520 låtar på Spotify "starred".
- Jag anser att den bästa döden är att dö för någon annan.
- Jag vill göra lumpen.
- Jag avskyr apelsinjuice men blir ändå sugen på det och dricker det ibland.



Önska önska runt i ring, önska kostar ingenting.

Ligger här i scheslongen och önskar. Tänker inte säga vad det är jag önskar, det är hemligt, och det är inget jättestort egentligen, men just NU är det stora för mig. Ska sluta babbla nu.. :)

Jag och Noje cyklade tillsammans idag mellan kyrkorna. Hon tyckte nog det gick lite för fort, men hon var grym som kämpade så bra ;) Nu är jag som sagt hemma och har inte lyckats ta mig in i duschen än, men jag har ju inte bråttom så det är lugnt :)

Svenskaprovet gick förresten bra! Fick A så jag har inget att klaga på, supernöjd! Riktigt gött också att det var sista provet för terminen, bara en mattediagnos och ett läxförhör kvar nu, men det är ju inget som bedöms så det är chill :)


Cyklat till skolan!

Japp! Och vi har prov idag så jag hann inte skriva tidigare imorse, sorry vänner!

Vi har prov första lektionen, jag är inte alls taggad, som vanligt ;) Men det ska nog gå bra ändå :)

Ha en bra dag!


KRISTIAN JUUUUU!

LÄTT KRISTIAN TYCKER JAG!! Kanske Måns också, men heja KRISTIAN!!


Trött 24/7

Jag är verkligen trött hela tiden. Vaknar trött och förblir det redten av dagen. Tror det beror på vädret, det bara regnar och blåser och är KALLT. Usch! Man börjar ju tro att det är höst..

Linnea har gått hem och vi har prov imorgon i svensk språkhistoria så jag har tränat lite på det. Men ja, vi får väl se hur det går imorgon. Vi har också halv friluftsdag imorgon på eftermiddagen och eftersom jag älskar att cykla så valde jag cykling iår också. Hoppas på bra väder. Tror jag cyklar själv iår, beror på om Ida är frisk eller inte. Men det gör inget om jag cyklar själv, cyklade ju ändå ifrån kompisarna förra året då jag tyckte de cyklade för långsamt. Haha sån är jag :)

Nu ska jag i alla fall sova. Ha det!


Hemma med Linnea!

Japp, så är det. Vi ska träna lite svenska nu hade vi tänkt :)


Memory på spanska!

Har spanska, även fast vi har det rätt chill är det inte speciellt kul.. Men vi slutar om en kvart så jag ska nog överleva ;)

Jag ska kanske vara med Linnea efter skolan. Vi ses!


Learn from the past and be better in the future.

Hejsan alla gullungar.

Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva. Mina tankar är borta känns det lite som. Sitter här och bara lyssnar på Die In Your Arms om och om igen.

Det händer inget speciellt idag. Inget speciellt i skolan och inte här hemma. Ska se om det finns någon kompis som vill hitta på något, annars skulle det inte skada med en slappdag till. Men ja, vi får se!

Ha en bra dag!


Slappdag.

Har jag inte suttit vid datorn har jag varit här i fåtöljen med mobilen under en filt. Är inte riktigt på humör, varför vet jag inte riktigt. Har mina aningar kanske... Men det är privat .

Sen får vi ju inte missa att jag har gått igenom instuderingsfrågorna inför svenskaprovet hela TVÅ gånger. WOW så grym jag är (känn ironin).

Tror jag ska vara riktigt riktigt elak mot mig själv och tvinga ut mig på en promenad. Usch så taskigt.


Sant!


Justin Bieber - Die In Your Arms



Det är något magiskt över Justins låtar, det bara är så.

Ska inte börja skriva någon mening om vad jag känner & tycker för då kommer jag inte kunna sluta, och ni skulle ändå inte förstå vad jag menar, så jag skippar det. Men snälla lyssna på låten. Den ÄR bra.


Sen när vi ändå snackar om Justin hörde jag någon kille (som inte gillar Justin ;D) gå och sjunga på denna texten! Han vinner över "the haters" på sin sida.. Sakta men säkert. Spelar ingen roll om ni vill det eller inte... Ni är överlägsna där ute.


Gissa om jag är glad ??!

Den är skitbra också!!


Bara min lilla åsikt.

Det står på aftonbladet att någon polisanmälde en facerape på facebook och att alla kan göra det. Och det är bra tycker jag, helt rätt.

Men när de beskriver facerape beskriver dom det som att man får sitt konto kapat och där har de väl ändå fel? Att glömma logga ut på någons dator exempelvis och att personen efter kommer rakt in på personen före konto... Är det att kapa kontot? Haha jag tycker ju inte det.

Sen tycker jag inte att man behöver skriva en facerape, man fattar ju direkt när det är en facerape eller inte ändå. Men jag tycker inte det är att kapa ett konto, sålänge man verkligen inte bryter sig in på kontot.

Jag tycker det är rätt att man kan polisanmäla en facerape. Men då är det ju det personen skriver som ger bötern (eller vad straffet nu är), inte för att man har "kapat" någons konto. Oftast får man ju skylla sig själv när man får en facerape.


Svåra beslut..

Oj herregud så svårt jag har haft att välja kläder idag. Haha helt galet :)

Brukar vara rätt bra på att bara slänga på mig någonting och sen får det vara som det är men det blev visst så mycket svårare idag. Det gick verkligen inte idag, tur man har vänner då som hjälper en. Haha :)

Idag har vi i alla fall säkerhetsdag. Vi ska till Räddningstjänsten Syd och deras brandövningsplats hela dagen. Kul att det ska regna från 10 och framåt också ;) Hoppas att de på vädret har fel :) Emily och jag cyklar till och från skolan också eftersom vi slutar 40 min tidigare och bussarna hem går ändå vanlig tid. Duktiga tjejer :)

image description

SÅÅ mycket gamla jag!



Innan var det typ alltid så för mig. Haha jag kunde bli sur på riktigt om något skrev "plz". Det gick såklart över fort igen men nästan alltid svarade jag nej.

Nu är förkortningar inte lika inne som innan ju och jag har ändrats mycket som person så jag skulle inte reagera så idag, men tyckte det var rätt roligt att den fanns på teenagersposts. Jag var/är visst inte ensam om att störa mig på "plz" :)

Dålig uppdatering!

Måndagar är inte den bästa dagen för uppdatering. Hinner verkligen inte. Sorry för det vänner!

Kom för ett bra tag sen men har haft fullt upp i mitt egna lilla tempo. Satt och snacka ett tag med mamma efter att jag käkat, ringde några samtal ang. sommaren (!!) och sen hoppade jag direkt in i duschen, fräschade till mig lite extra och nu sitter jag här.

Inget speedtempo direkt men jag har varit effektiv för mycket den senaste tiden så jag orkar inte det längre. Skitsamma om jag inte går och lägger mig förrän sent ibland, eller sitter i soffan och gör ingenting i en kvart, eller två, känner jag. Vill göra det i MITT tempo och sen får det bli som det blir. Struntsamma. Orkar inte bry mig om tid längre. Om det liksom tar 20 min att cykla hem från stallet (det brukar ta 5) får det väl göra det. Orka bry sig om det känner jag. 

Haha vet inte vad det var bra för att skriva, men nu vet ni i alla fall vad jag känner :)


Om vi ska snacka Svante då. Inte helt hundra nöjd med passet. Han kändes lite ponnybusig, var han inte speciellt "på" på skänkeln och lite svårsvängd (usch det är så en ridskoleelev som ridit i någon månad säger..), med lite proffsigare ord skulle man säga att han inte var helt "loss". Men jag fick ändå några riktigt bra varv i slutet, han gjorde otroliga ökningar och några volter blev otroligt bra, så helt missnöjd är jag inte, men det skulle kunna vara bättre. Vi tar nya tag på fredag! Tror jag ska skippa att rida på dressyrbanan då och ta ett pass dressyr i skogen istället :)

Nu blev det ett långt inlägg känner jag. Allt i ett, men det får gå bra!


På väg till stallet!

Ska cykla till stallet nu! Skriver mer senare ikväll :)

IP-rundan gick förresten bra. 5 varv på 32 min = en nöjd Ullis ;)


Svar till Anonym

Loreen är asgrym och låten är bäst!!!
Mycket bättre än Boyfriend med Justin bieber.
Inget illa menat;) men Loreen är grym!!!:D

Haha håller inte riktigt med dig, Justin är bäst ;)
Kul att du kommenterar och skriv gärna namn nästa gång :) Kram!


Hejsan Hoppsan!

Idag är det ju IP-rundan! Haha tror det kommer gå helt ok ändå. Liksom känner det på mig. Det kommer ju inte gå lika bra som förra året, men 5 varv ska jag nog klara (förra året sprang jag 7).

IP-rundan är förresten en grej vi gör på idrotten varje år där vi "utmanar vår kondition". Ett varv är 1.2 km och sen får man välja att springa 4, 5 eller 7 varv. Tjejerna ska satsa på att springa varje varv på max 7 min, killarna får bara 6 min på sig. Så vet ni det också :)

Efter skolan ska jag till Svante! Träning precis som vanligt :)

Ha en bra dag och glöm inte att tjata på lärarna att ni vill sitta ute och jobba ;)


Såhär har jag sett ut en gång i tiden. Haha!

Mästarnas Mästare!

Ska kolla på Mästarnas Mästare nu. Älskar det programmet!

Jag sprang 2 km till med pappa för en stund sen för att ha bättre koll på tempot jag behöver springa för att klara IP-rundan :) Det känns rätt bra, jag vill verkligen att det ska gå bra och jag är riktigt taggad!


Pluggdags!

Ska plugga danska nu, vi har liksom danska på svenskan? Haha känns rätt konstigt ;)

Dags att sätta fart :)


Fungerar den?

Någon som har testat appen?


Dags för kalas!

Alltid lika kul med kalas tycker jag, oavsett vem som fyller år :)

Halsbandet fick jag av Johan i konfirmationspresent och sen har på mig ett armband som jag också fick då men det ville inte fastna på bild ;)


Typ panik.

Jag har typ panik inför IP-rundan i skolan imorgon. Panik! Aja, jag har i alla fall sprungit en runda idag och sen får jag hoppas att jag i alla fall klarar fem varv imorgon. Tveksamt!

Nu ska jag i alla fall duka lite och älska vädret lite. Herregud vad skönt det är!


Erikas blogg!

Hejsan och sorry för att jag inte skrivit förrän nu men jag har sovit ;) Haha!

Igår hjälpte jag Erika med att fixa en blogg för hon ville börja blogga, tycker ni ska kolla in den bloggen! Klicka hääääär! :)

Eftersom Johan fyllde år i veckan kommer släkten hit idag :) Innan det ska jag springa en runda hade jag tänkt och plugga, jag pluggade ju inte något igår, oops. 

Vi ses senare!


Klicka på bilden så kommer du till Erikas blogg!

Grattis Loreen!

Kom precis hem från Erika och satte precis på TVn när de sa att Loreen vunnit ESC 2012!

Haha själv tycker jag inte alls att låten är bra, byter helst kanal när den spelas på radio osv, men klart tycker jag det är kul att Sverige vunnit :)

Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt :)


På väg hem :)

Ska bara byta om och lite sånt sen cyklar jag hem till Erika. Hemskt mycket cykling idag, men det är kul :)


On my way...

.. To Sjöbobadet.

See ya!


REGN?!

Jag skulle ju precis cykla ner till stranden och träffa klassen ?

Haha visst, jag älskar all typ vatten men aldrig att jag ger mig ut och cyklar i såhär mycket regn. Jag väntar tills det slutat regna lite i alla fall :)

Har varit duktig och hjälpt pappa vid poolen och klippt gräset idag också :)



All träning är bra träning.

Jag frågade mamma om tiden jag cyklade drygt 16 km på var bra eller inte och då svarade hon "all träning är bra träning."

Tyckte det var riktigt bra sagt och från och med nu tror jag att jag aldrig igen kommer koppla ihop tiden och sträckan. Liksom vad spelar det för roll egentligen om jag gör mitt bästa beroende på dagsform, och om det sen är cykling, jogging, ridning eller powerwalk.. Skitsamma, jag har ju GJORT något.

Hoppas ni fattar mitt resonemang? :)


Lördag!

Halli Hallå! :)

Idag är det lördag om någon skulle ha missat det? ;) Jag har inte så stora planer för dagen, ska ut och springa en runda nu på förmiddagen och sen vid två ska jag ner till Sjöbobadet med 8A och träna Beach Handboll, vi ska ju vara med i OV Beach Handboll om någon vecka :)

Sen gissar jag på att jag måste städa mitt rum också. Det ser ut som jag vet inte vad...


Logosquiz!

Haha har blivit helt beroende av den appen. Jag är riktigt dålig på "spelet" men med lite hjälp från andra och en fuskapp till går det rätt bra ändå ;)

Haha först tyckte jag det verka rätt tråkigt men när alla andra i skolan började spela hängde jag på.. :)

Tycker ni ska testa!

Ska sova nu hade jag tänkt. Godnatt!


Nöjd och inte nöjd.

Just nu är jag både nöjd och inte nöjd (mamma visst var jag duktig som inte sa onöjd?!). Jag är nöjd för att jag sprungit fast jag inte ville och inte nöjd för att jag inte orkade mer än 20 min. Liksom jag har orkat så mycket mer än vad jag gör nu. För nästan exakt ett år sen sprang jag 8 km utan att vara helt dödslut efteråt och nu när det är dags att utmana sin kondition igen orkar jag knappt fyra?

Usch jag gillar verkligen inte att inse att man liksom blivit sämre på något. Men ja, det är bara att träna upp igen. Synd bara att jag aldrig kommer innan till på måndag då jag vill springa lika mycket som förra året.

Nu ska jag bada lite i poolen, njuta av att bara ha ett läxförhör och ett prov kvar för terminen och sen blir det god mat! :D


Muhammad Ali

Cool kille!


All I wanna do is to be with you.


Den stora frågan...?

Ni undrar säkert vad jag och Emma gjorde på vårdcentralen och det undrar jag med.

Haha nej skämt å sido. Jag skulle bli kollad i öronen och Emma höll mig sällskap tills pappa kom :)

Det var prima ballerina i mina öron förresten. Inga problem alls :)

Just nu ligger jag på studsmattan och har det najs. SKA springa en runda senare men det är för varmt för det nu ;) Proven idag gick för övrigt bra. Tror jag. Vet i alla fall att jag är godkänd i fysiken!


Hänger på vårdcentralen med Emma!


Det blev fredag denna veckan också!

Haha ja det blev visst fredag igen. Denna veckan har varit jättelång, liksom aldrig tagit slut, men nu så! :)

Jag har ju två prov idag, rätt nervös faktiskt men jag tror det ska gå bra :)


Lite pepp!


Bygglov!

Jag har repeterat allt till de båda proven imorgon. Ibland känner man liksom på sig hur det ska gå på provet men jag har ingen aning alls om dessa proven. Det kan verkligen gå hur som helst känns det som, förhoppningsvis bra ;)

Nu kollar jag på Bygglov, inget jättebra program men jag kollar ändå :)


På väg hem :)

Är klar i stallet nu och ska duscha och käka när jag kommet hem. Sen MÅSTE jag verkligen plugga. Har två prov imorgon!


I stallet!

Hejsan på er!

Är i stallet nu och ska fixa här först innan jag ska rida :)

Skriver mer när jag är hemma igen! Ha en bra eftermiddag :)


Justin Bieber på The Ellen show


KOLLA DANSEN! Kolla lite extra 2.15 - 2.36. Han är verkligen duktig!

Sovmorgon!

Vi börjar inte förrän nio imorgon för vi har teknik nio ist för svenska halv nio. Det innebär sovmorgon i 30 min, haha underbart! Jag och Noemie cyklar till skolan också, duktiga tjejer!

Har sprungit i nästan 20 min, 4.25 km blev det. Kommer aldrig klara 8 km på måndag som är mitt mål när vi ska springa IP-rundan. Men nä, nu blev det ju fel. NEVER SAY NEVER, har en viss kille lärt mig ;')

Godnatt och sov gott!


Svensk språkhistoria.

Linnea har gått hem och jag sitter och pluggar svensk språkhistoria. Haha dötråkigt :)


Linnea!

Är med Linnea så det är därför jag inte bloggat! Vi har bara varit ute och badat och spelat handboll och lite så :)

Just nu står vi och käkar maränger, haha!


Kan NI fatta?

Om tre veckor är detta första sommarlovsdagen. Jag kan verkligen inte fatta det. Helt omöjligt.


There is no guarantee that life will be easy.

Hej och godmorgon!

Jag har vaknat på fel sida idag. Var sur och irriterad direkt. Inte kul. Men jag är lite gladare nu så jag ska nog kunna ha en bra dag ändå ;)

Funderar på vad jag ska göra i eftermiddag. Kanske bara vara ute i solen med kompisar, springa en runda också eller så kan jag plugga? Hmm... Haha!


Joggingtur :)

Har skrivit klart min engelska artikel och ska ut och springa en runda nu :) Blir ingen lång runda, men känner att jag måste ut. Sen blir det pangbom ner i sängen och sova, är rätt trött :)


22 grader!

Vi har 22 grader i poolen! Alldeles perfekt tycker jag :) Var i någon minut, riktigt skönt!

Har fått bonnabränna efter shortsen. Ingen liten heller! Haha jag har bara varit ute i någon timme, men det det är bra :)




Helt galet!

Det är seriöst helt galet varmt idag. Jag har svettats som en gris ;) Haha klart jag gillar det men man har liksom ingenstans att ta vägen för det är ju precis lika varmt överallt! Haha tur jag har pool :)

Ska göra lite skolarbete nu. Har en artikel i engelska som ska in imorgon och jag har inte ens börjat. Haha ops... Sen har jag två prov på fredag, ett nästa vecka och läxa till nästa vecka också. Sitter ute vid poolen och skriver, ullisska ska bli brun :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2423370/images/2012/pic_203653075.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2423370/images/2012/pic_203653075.jpg" class="image">


Grattis brorsan!



Ha en bäst dag Johan, det är du värd!

Engelskprov.

Uueee tror inte det kommer gå sådär jättebra (och skulle det ändå på något konstigt sätt gå bra kommer jag ändå inte få mer än D) så jag är inte jättetaggad direkt. Men ja, det får va så :)

Det är typ redan 17 grader ute! Hur underbart och fantastiskt och bra är inte det? Jag kör på shorts och linne idag också :)

Ska träna lite till på några glosor nu. Wish me luck.


Hahaha såhär har jag sett ut en gång i tiden. Hahahahahahaha.


Godnatt världen!

Älska de som älskar dig, behandla alla med respekt och var tacksam för det du har.

Sov gott så ses vi imorgon :)


Morgan & Ola-Conny

Haha de är så roliga :D Hahaha!

Hos Svante idag gick det bra! Mycket jobbigare nu när det är varmt att rida, Svante tycker också det är jobbigt så jag anpassar kraven efter hans dagsform. Det känns ju inte rättvist att tvinga honom till att gå hårda pass i jättevarmt väder ;) Han kändes väldigt genomriden och fin annars, väldigt lydig idag och det gillar vi :)

Nu ska jag fortsätta kolla på roliga Morgan och Ola-Conny! :D


Underbart väder!

Älskar vädret. Helt underbart! :D

Är hemma och käkar nu. Ska byta om till ridkläder också, sen sticker jag till stallet :) Det är träning senare idag också! Kommer gå jättebra :)


SKOLA :D

Äntligen skola! Å vad jag saknar alla där.

Haha tror jag är ganska ensam om att längta till skolan, men jag gör det :)

Ska till Svante i eftermiddag, ett tag sen jag var där så honom saknar jag såklart också!

Ha en bra dag allihopaa :)



Det finns inte så mycket att säga.

Har varit förbered på detta hela tiden, men riktigt förbered är man nog aldrig.


USA i höst!

Tjoho! :D Vi åker tillbaka till kära USA i höst! Denna gången till Florida, åh vad jag längtar! :D


Mästarnas Mästare :)

Efter bion följde Emma & Linnea hem hit så badade vi och käkade. Riktigt kul :) Nu har de åkt hem och jag kollar på Mästarnas Mästare med pappa. Vi käkar popcornen som blev kvar också. Emma och jag råkade köpa en stor, haha :)


Årets första dopp!

Inte riktigt sant för jag badade ju i Mexiko, men i vår pool :D

Jag och pappa blev lite tävlingsugna så vi tävlade om vem som först kom i. Haha och såklart vann jag :D Men det var riktigt kallt.

Vet inte om det syns på bilden men jag har fått rätt mycket bränna på benen :)


Nercabbat med grym musik.

Få saker som slår det ;) Riktigt härligt!

Har köpt tre bikinisar på rekordfart, skönt! Nu ska vi vidare till Bjärred och kolla i någon butik där :)


Tomo el sol.

Oj vad jag känner mig duktig som vet vad "jag solar" heter på spanska. Haha!
Det är i alla fall det jag gör nu, i linne och shorts. Riktigt megahärligt! :D


Frukost ute!

Åå vi käkade frukost ute! Älskar det, såå mycket sommarkänsla på det.

Ska till Center Syd med mamma snart, behöver köpa några bikinisar och säkert lite annat som vi kommer på när vi är där ;) Sen ska jag, Emma & Linnea in till Lund och gå på bio, ska se The Lucky One :D

Jag måste plugga också, tror jag ska göra engelskprov imorgon :S


Lässugen.

Vaknade ju tidigt imorse så jag är rätt trött nu. Sjukt sugen på att läsa. Eller liksom jag vill tycka om att läsa just nu. Synd att jag inte gör det. Skulle ju vara riktigt megamysigt att krypa ner i sängen och läsa några kapitel nu.

Haha kommer inte ihåg när jag läste ut en bok jag läste frivilligt senast. Helt ärligt gör jag inte det. I sjuan när de andra läste satt jag med bokstavsövningar för jag vägrade läsa.


Rätt jättestor skillnad.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2423370/images/2012/pic_203252549.jpg" class="image">


What's the name of the game?

Does it mean anything to you?
Can you feel it the way I do?


Bolibompa :)

Ligger och kollar på Bolibomba. Å så mysigt :)

Har varit ute och gått med pappa också, inget ansträngande precis, men ändå :)

Hoppas att ni har en bra lördagskväll!


Sant!


Smoothie :)


Frisk eller inte?

Idag är en sån dag när man liksom är både frisk och sjuk på något sätt. Man är för frisk för att ligga i soffan, men för sjuk för att sticka ut och springa en runda (det är det jag helst av allt skulle vilja göra nu). Skulle det vara skola idag skulle jag ha stor beslutsångest om jag skulle gå dit, så det är väl tur att det inte är det ;)

Jag har i alla fall provcyklat min nya cykel, tog en tur på 20 min (jag är nog frisk då förresten, haha) och så har jag varit jätteduktig och rensat ogräs vid poolen och sopat. Haha känner mig duktig :)

Imorgon ska jag på bio med Emma & Linnea! Vi ska se The Lucky One, det kommer bli grymt :)




Cykeltur !

Första på nya cykeln! Skitnöjd med den :)

Nu hjälper jag mamma och pappa med poolen, duktig tjej ;)


Kolla vad som blivit mitt!

Someday Perfume & Body Lotion av Justin Bieber! :D

Konfirmationspresent från världens bästa moster och morbror!


Lördag!

Godmorgon älskade vänner!

Tror jag är helt frisk nu! Känns så i alla fall :) Har börjat dunka musik igen och sjunga med i låtarna och då är ju allt som vanligt igen ;)

Ska plugga nu hade jag tänkt. Vi ses :)


Haha alltid.


Mys med datorn.

Haha shit vad knas det lät. Men det får va så :)

Blev jättesugen på att sitta med datan i knät och kolla klipp, skriva lite och så. Mys med datorn-behov. Har suttit rätt mycket (hela tiden) framför tvn i veckan ju.

image description

Coolaste byxorna.


Tror inte jag behöver säga vems byxor de är? Haha riktigt jättesnygga i alla fall, skorna också :)

Johan Glans - World Tour Of Skåne


Har ni tid tycker jag ni ska kolla hela detta klippet, det är lätt värt det! Spendera fredagskvällen till detta. Men annars kolla 06.00 - 07.35 och 35.30 - 36.40

Haha älskar Johan Glans, så rolig och så mycket min humor! :)

Hur tänker man om man inte har något språk att tänka med?
Vi kan ju inte ens tänka oss hur det är att tänka utan ett språk
för vi använder ju språket att tänka hur det är att tänka utan språk
                                                                            - Johan Glans

Zac & Taylor



Haha älskar detta klippet. Kolla HELA för det blir roligare och roligare! Blir helt superglad.

Ligger i en solstol och solar...

...medan pappa tvättar min gamla cykel. Inte så jätteavis direkt, jag har det rätt bra här i solstolen liksom ;)


Pluggar!

Kom på att jag har spanskaprov på fredag, haha dags att börja plugga!

Sen har jag ju kvar fysikprovet och engelskaprovet eftersom jag missade dem i veckan. Inte bra alls ;)


Bästa sommarplågan.

Denna låten kommer jag lätt lyssna mest på i sommar.

Tänk att dunka den ute vid poolen och studsa med vännerna.

Någon radiokanal utser väl "årets sommarplåga" eller något sånt va? Denna hade ju LÄTT blivit det om jag fått bestämma. Man blir ju så glad av den.


Ute!!

Ligger faktiskt i en solstol vid poolen (som är öppen!) just nu.

Känner mig så mycket bättre och då har jag Inte tagit Alvedon. Tjoho! :D

Ska vila idag också, kanske göra lite läxor och komma ikapp. Har några samtal jag måste ringa också.

Ha en bra dag :)


Egna sängen!

Hade tänkt försöka sova i min egna säng inatt, skippa soffan ;) Det var ett tag sen..

Mår bättre nu, men har käkat en Alvedon så det beror väl på det, men ändå :) Hoppade in i duschen innan också, fräscht!

Nu ska jag sova. Godnatt!


The Typical Svensken

Haha älskar dem!

Ni får bara en ;)


Jag trodde att typ alla utom jag brydde sig?


Lever i soffan.

Just nu bor jag i soffan, lämnar bara den när jag måste på toa typ. Sover mycket bättre här i soffan än i sängen också så inte ens då lämnar jag den.

I vanliga fall är det ju inte så, men när jag är sjuk är det så.

Precis som tidigare i veckan blir det väl att kolla tv.

Ha en bra dag!


Sorry.

Har ju rätt dålig update nu men jag hoppas ni förstår det.

Jag blir inte direkt bättre och har som sagt varit på vårdcentralen men det var inget speciell, ett jävla virus bara ;)



På väg till vårdcentralen.


Onsdag!

Godmorgon!

Mår inte bättre idag heller. Usch och fy och blä på detta.

Hoppas att ni får en bra dag i alla fall!


Chill i soffan. Fortfarande.

Noemie ringde för ett tag sen och sa att hon var utanför så jag gick ut och snackade med henne ett tag. Behövde det. Tack så mycket Noemie :)

Precis som resten av dagen ligger jag i soffan och kollar på tv. Tror inte jag klarar av skolan imorgon heller.


Duschat !

Har faktiskt duschat och "städat ut lite sjukdom" Mår bättre nu men är riktigt konstig i halsen. Den konstigheten ska vara borta imorgon bitti. Det har jag bestämt ;)

Nu kollar jag på New Moon för andra gången idag :)


Chill i soffan!

Det blir en ligga i soffan och chilla dag idag också. Mår rätt bra nu ändå men gissar på att det försvinner när alvedonen slutar verka ;)

Önskar alla i 8A lycka till på fysikprovet idag!


En stark resa med Morgan och Ola-Conny

Ola-Conny är ju för rolig med sin engelska. Haha shit vad jag tycker han är rolig.

I kvällens program jämförde han kärlek med att "slå en sjua på ett elstängsel"; det gör ont i hela kroppen ;D

Han har också försökt hitta en noshörning i en bok med svenska djur. Haha herregud!

Meningen "where can I found a bankomat" är rätt kul också :)


Ingen skola imorgon heller.

Nej. Är betydligt sämre i halsen nu, skitont att svälja ju. Huvudet är väl inte helt hundra än, men bättre.

Usch jag orkar verkligen inte detta, vill vara i skolan med vännerna och skratta.

Aja det finns ju inte så mycket att göra åt det, bara att hålla ut och käka mycket glass ;)

Ända sen sex har jag längtat till att klockan ska bli åtta, bara 20 min kvar nu :D Haha.


Thailand 2007 :')

Det är sånt här som gör min dag.

Tack till Noemie för det gulliga smset nedan, tack till Linnea som uppdaterar mig med vad som händer i skolan och tack till Ida som underhållit mig hela dagen. Tack till farmor också som ringde och undrade hur det var med mig :)

Tack till er bloggläsare också för att ni finns :)


Konfirmationspresent!

Det var EN present i förrgår som fick mig att gråta. En present av vännerna (Erika, Josse, Emma & Linnea) de absolut underbaraste vännerna man någonsin kan få (plus några till då ju)!

Man snackar om att man ska få personliga saker när man konfirmeras, jag önskade mig hörlurar men det fick jag ju inte, antagligen för att det klassas som för opersonligt ;) Istället fick jag halsband, vilket jag också önskade mig så jag klagar absolut inte! Men den tröjan slår alla de där halsbanden, DEN är personlig om något!





Förr övrigt mår jag rätt bra, i alla fall med en alvedon i kroppen ;) Men jag gissar på att jag har feber för jag svettas som en gris. Nästan i alla fall :)




Igårkväll..

..somnade jag med tre kuddar men när jag vaknade imorse fanns det bara två kvar. Haha tänkte inte så mycket på det egentligen förrän Johan gick in på toaletten och sa att det låg en kudde på toaletten.

Haha, har inget minne av att jag lagt den där.

Pappa frågade sen om jag sovit i sängen hela natten (på lite skämt), men jag kunde inte lämna någon garanti, haha :)


Vakna?

Vaknade redan kvart i fem och var pigg. Inte likt mig ;) Huvudvärken i nacken är också borta, nästan i all i alla fall. Stannar hemma från skolan idag för att repa mig. Usch Ullis vill skolan!

Bild från konfirmationen :)


Huvudvärk i nacken?

Det känns verkligen som huvudvärk, fast i nacken. Riktigt ont gör det i alla fall.

Iband känner man ju sig sjuk mentalt också när man har feber, huvudvärk osv, men det gör jag verkligen inte. Mentalt är jag helt frisk och skulle orka gå i skolan utan problem, men det blir ändå svårt för jag kan inte resa mig utan att den extrema huvudvärken i nacken kommer ;) Haha nu vet ni allt om denna skumma sjukdom.

Godnatt!


Detta suger.

Usch vad jag verkligen ogillar att vara sjuk. Haha det gör väl alla egentligen, men ändå.

Har rensat och sorterat en massa bilder på datorn, hittade en bilder från när jag fyllde 10, vår resa till Thailand osv. Rätt roligt :) Det är synd bara att uppladdningen av bilder här på bloggen inte uppdateras så jag kan hitta bilderna lättare när de ska upp på bloggen.

Ska kolla på Mästarnas Mästare ikväll och jag ska fråga mamma om hon vill förhöra mig på fysiken.


Haha :)

Eclipse!

Kollar på eclipse nu :) Kan inte komma för många gånger på den. Riktigt bra film!


Inte ens när man är sjuk slipper man!


Två bilder från senaste tävlingen!

Tyckte de var lite roliga :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2423370/images/2012/pic_202358678.jpg" class="image">


Älskar låten!


Sjuk!

Japp, Ullis har gått och blitt sjuk. Känner mig helt konstig i kroppen typ, har ont i huvet osv.

Usch jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu! Det är så mycket i skolan.

Detta blir en ligga i sängen och vila dag. Men jag kommer inte undan pluggandet, fysik och engelska måste göras.


Lyckad dag!

De flesta gästerna har gått hem nu, det är lite folk kvar :) Erika kommer snart, hon har varit på tävling så hon kunde inte komma förrän senare, men det gör ju inget :)

Riktigt nöjd med alla presenter jag fått!

Själva konfirmationen i kyrkan gick också bra :)


Konfirmation snart!

Tycker det ska bli sjukt kul men fatta vad nervös jag kommer vara sen när jag ska prata, haha!

Uppdateringen kommer bli kass idag. Inget "datasittande" eller "mobilhållapåande".

Ha en bra lördag så ses vi när vi ses!


Så rätt!

Skulle hitta det jätteroliga klippet när någon låtsas vara Justin B och "trillar" av en rulltrappa, men det blev svårt för det hade visst tagits bort, det stred mot youtubes användarvillkor. Förvånad någon? :)


Det känns.

Det finns ju många "like if you..." på facebook och vissa rör mig mer än andra. Men denna rör mig nog mest. Fyfan.

Diskutera ni på om den är fejk eller inte, den är fyfan ändå.


Vet ni vad jag gjorde första gången för EXAKT ett år sen?

Jag provade att dricka kaffelatte för första gången. Haha. Stor dag det där.

Nej. Ingen stor dag. Tyckte bara det var lite kul.



Hoppsansa!

Ett inlägg hamnade under inlägget "skype med Linnea". Scrolla ner och kolla!

Har kommit hem från sista övningen till konfirmationen nu. Vet det kommer bli riktigt bra. Liksom om man är den bästa konfirmationsgruppen är det ju klart att redovisningen och resten av gudstjänsten blir bra ;)
Kommer sakna gänget riktigt megamycket, men det vet ni nog nu..

Är rätt trött så jag tar det lugnt ikväll. Måste plugga lite fysik och engelska för jag tänker inte göra det imorgon. Nejnej, läxfri dag imorgon! :)

image description

Skype med Linnea!

Jag har köpt Justins nya låt Turn To You på Itunes och så ville Linnea höra så hör den via Skype :) Haha Noemie har också hört den därifrån. Smarta ungar vi är :)

Tycker den är riktigt fin! Den kommer garanterat dyka upp här i ett inlägg, måste bara hitta den på youtube i rätt version och helst med lyrics. Haha :)

Min nya cykel har förresten kommit! :D Riktigt nöjd med den! Snygg är den också ;) Ni får en bild på den imorgon med de andra konfirmationspresenterna för den är ju en konfirmationspresent.

Ska snart till kyrkan och träna med de andra. Sista övningen nu då.
Tänk om 24 timmar är jag konfirmerad nu. Rätt skum känsla på något sätt.




Justin Bieber - Turn To You



Hur fin är inte denna låten? :') Han skriver låtar TILL personer och människor. Tycker det är värt mer än någonting annat. Och jag ska vara helt ärlig mot er, för att kanske få några fler att trycka på play. Jag kände inte igen hans röst (det är inte lätt att erkänna, men det är så). Jag skulle aldrig säga att detta var Justin om jag inte visste det. Han sjunger riktigt bra (precis som innan) och texten är riktigt fin!

So when you're lost and you're tired
When you're broken in two
Let my love take you higher
'Cause I,
I still turn to you



Sen update

Sorry kompisar! Hann inte tidigare imorse!

Sitter på bussen nu. Har en rätt lugn dag idag, vi slutar ju tidigt idag också. Najs!

Ska till kyrkan i eftermiddag och träna för konfirmationen :) Ullis konfirmeras imorgon. Wopsie!


Lite idéer.

Har lite idébrist på vad jag ska hitta på på bloggen, typ vad som ska dyka upp här imorgonbitti osv.

Funderar på en sån "x sanningar om mig", tycker personligen de är rätt roliga att läsa på folks bloggar, problemen med dem är ju att hitta på de där sanningarna ;) För att det ska vara kul ska det ju verkligen vara sånt som man inte skrivit tidigare. Liksom "jag älskar Justin Bieber" och "jag ogillar saker som tar slut" är ju inte så kul att läsa, för det vet ni ju redan. Men jag har några sanningar på G som ni inte vet, får se om det blir något av det. Annars blir det kanske några spontana tankar om några nyheter eller annat najsigt :)

Jag har ju några inlägg jag så fint lovat er. Ska jag vara ärlig har jag inte skrivit något alls sen sist, om ni ens kommer ihåg när jag lovade er? Haha, jag får kanske skriva på dem lite, tror det kan bli rätt bra ändå.

Sen vet ni att ni gärna får säga vad ni vill läsa om.

Nu ska i alla fall gå och lägga mig och samtidigt komma på saker ni inte vet om mig. Haha :)


True love doesn't have a happy end, cause true love never ends.

Tror jag ska plugga till lite prov nu. Har suttit och degat här framför datorn alldeles för länge nu.

image description

På bussen!

Är på väg hem nu. Vi har haft "måldag" på eftermiddagen så vi slutade redan tre idag, alltså 40 min väntan på bussen. Kul.

Ska till Svante när jag kommer hem. Inte jättesugen på att rida när det är sånthär pissväder (det regnar!), hoppas det slutar :)


Orättvis bild!


Åå så arg jag blir! Bara för att de sågs hålla på med mobilerna tillsammans EN gång.
Ja som ni säkert ser tog jag bilden från biebersbaby.blogg.se
Klicka inte där om ni inte vill hamna på en Justin Bieberblogg!

SÅHÄR ÄR DET.










Ska inte plåga er med bilder jag tror att de flesta inte gillar, blev bara så arg för den där tidningsartiklen. Haha.

5.41 km

Nöjd tjej! Och pappa för den delen, fast jag sprang ca en km mer :)

Biologiprovet är gjort och jag har skickat iväg min hemtentamen! Äntligen! Riktigt najs och jag hoppas verkligen att jag får ett ok betyg på denna för som jag kämpat. I alla fall ett C tycker jag... ;)

Nu ska jag läsa lite fysik innan jag ska "dejta kudden" som vissa kallar det.


Det typ ösregnar ute...

...och ändå sticker jag och pappa till Järavallen för att springa. Hur duktigt är inte det? :)

Coolingen i en alldeles för stor keps. Hahaha!


LoRK

Anmälde mig imorse till en tävling på Lomma Ridklubb (LoRK), min gamla ridskola! Kör på två klasser, LB och LA.

Det är inte förrän den 17 Juni, men räknar man hur många gåner jag rider Svante tills dess är det lite mer än 10 gånger, så det är inte jättemycket :) Sjukt taggad (precis som vanligt)! Ska ge gärnet och verkligen satsa på en placering i LBn. LAn får bli lite som den blir eftersom det är andra gången. Men den ska ju inte bli sämre än debuten, nejnej ;)

Åå vad jag älskar att tävla! Så mysigt.

image description
Bästa killen någonsin :')


-

Jag kämpar lika mycket som dig. Jag vet precis hur det är, tro mig. Men jag kan inte hjälpa dig. Sorry.

Du är min vän ändå.

image description

VINN ETT JUSTIN BIEBER-SKAL



Klickar du HÄÄÄÄR kan du också vara med och tävla :) Tävlingen är ett sammarbete med merskal.se 

Grym musik.

Finns det något bättre än grym musik? Alltså helt ärligt? Tycker NI det finns det? Själv tror jag inte det. Kan roa mig hur länge som helst med att dunka grym musik. Love it.

Det finns ju saker som är bättre. Familj, vänner osv. Men liksom på samma nivå. Tror inte det finns något bättre. Nu skulle någon lätt kunna gå in i huset och gå runt på nedanvåningen utan att jag skulle höra det. Hoppas bara inte att någon gör det ;)





Vet ni vad?

Jag vaknade pigg idag. Haha rätt längesen det hände liksom, vad har hänt?
.
Idag är det onsdag för er som inte visste, jag har ett biologiprov och känner att jag verkligen måste läsa igenom det någon gång till. Får väl typ göra det (sen). Ska bli rätt gött att få det undanstökat för nu har vi bara en hemtentamen, fysikprov, engelskprov, svenskaprov, spanskaprov och en kemiinlämning kvar. Det är ju inte så mycket. Eller jo.
.
Ha en bra dag!
.

Teenagerposts

Å vad jag älskar dem.


Största problemet någonsin; Saker tar slut.

Nu har vi haft vår sista tisdagsträff med konfirmationen. Uuueeeee jag vill typ bara gråta. Haha. Vi hade i alla fall riktigt riktigt, riktigt roligt, har inte skrattat såhär mycket på evigheter, helt ärligt. Sjukt härligt gäng är vi och lördag kommer bli bäst. Ingen tvekan om den saken.

Usch jag ogillar verkligen alla saker som tar slut. Liksom de kom fram till att det är 17 vanliga dagar kvar till sommarlovet. Seriöst? SJUTTON?! Fyfan för saker med slut.
Visst, sommarlovet kommer bli grymt men ULLIS VILL INTE BÖRJA NIAN! HON VILL GÅ I ÅTTAN RESTEN AV LIVET TILLSAMMANS MED 8A OCH BLI KONFIRMERAD OM OCH OM IGEN.

Ni kommer aldrig någonsin kunna förstå hur mycket jag älskar allt jag gör och allt jag får vara med om så jag vet egentligen inte varför jag försöker förklara, men nu vet ni alla fall att ni aldrig kommer förstå.

Usch sicket deprimerande inlägg. Haha. Det är ju ändå 5 veckor kvar till sommarlovet (det finns inga lovdagar alla dagar är helt vanliga med 8A) och det är ju faktiskt typ 5 timmar kvar med konfirmationsgruppen. Nej det där hjälpte inte särskilt mycket.


Lättare sagt än gjort.

Hahahahahaha! Lätt bästa någonsin!


På vårdcentralen!

Har precis blivit insprutad som jag kallar det. Haha :)

Nu läser jag Bamse. Haha på det också :)


Vaccination.

Usch jag ska vaccineras mot det där livmodersgrejset idag. Haha Ullis vill inte. Men ja, jag gör det ändå ;) Synd bara att jag missar redovisningara på svenskan. Kemin och svenskan borde byta plats för kemin är mycket bättre att missa ;) Men tyvärr går ju inte det.
 
Idag är det sista konfirmationsträffen. Fatta så sorgligt jag tycker det är? Usch usch usch. Jag vill inte!

Haha jag är rätt ensam om att tycka det är synd. De flesta tycker det ska bli skönt och få konfirmationen gjord.

Hoppas ni får en bra dag idag allihopa.



Jag har dubbeldött.


Dåligt samvete.

Usch så dålig update jag har. Skäms ju. Ni är värda så mycket mer än dessa små fjuttinlägg jag skriver just nu.

Tror det blir bättre efter denna veckan då både biologiprovet är över och hemtentamen i historian är inne. Jag hoppas det i alla fall!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ska stå där lääänge idag. Behöver det även fast jag inte har tiden.


Hejsan alla goa gubbar och gummor!

Nu ska jag dra till stallet!

Ska se hur han känns efter sina låsningar (jag skrev sträckningar innan, men det är låsningar) i benen och anpassar träningen efter det :)
Oj sicken vuxen mening det blev ;)


Äntligen måndag!

Äntligen får jag träffa vännerna igen! Två dagar utan dem är tufft ;)

Tror det blir en rätt lugn dag i skolan idag. Känns så.

I eftermiddag ska jag till Svante :) Träning för Britt-Marie, det var ett tag sen!


image description

Trött tjej imorgon.

Är nästan helt hundra på att jag kommer vara sjukligt trött imorgon så jag ska släcka lampan typ nu ;)

Vi ses imorgon!

Riktigt bra bok det där!


Söndagkväll.

Har skrivit lite på hemtentamen i Historia och mamma har hjälpt mig lite. Tror den kan bli rätt bra, men det är ju så tråkigt, men mest handlar det nog om intresse. Tycker inte det är så värst intressant. JAG vet ju att jag kan och har fattat, kan inte läraren bara lita på det då? Haha. Jag förstår att det inte funkar så.

Ska plugga lite biologi och fysik innan jag ska krypa upp i soffan och kolla på Mästarnas Mästare :)

image description

Hemma!

Haha äntligen ;)

Nu ligger jag i soffan och kollar på Kalle och chokladfabriken, älskar den filmen :)


Lite paus :)

Har varit knappare och den senaste tiden har jag varit grindöppnare. Så lagom kul, men det måste ju göras ;)

Ska vara grindöppnare snart igen, det är paus nu.


Funktionär i Dagstorp!

Vet inte hur länge jag ska vara det, skriver när jag kan :)

Ha en bra dag!


Mysig kväll.

Har käkat grillat till middag och satt och snacka länge med ma & pa. Mys :)

Nu ligger jag i soffan där nere och lyssnar på musik. Najsigt.

Ska vara funktionär nere i Dastorp imorgon så måste ställa väckarklockan på sju. Usch.

Vi ses imorgon!


Jag tar det lugnt.

Går i samma tempo som när jag går till bussen på morgonen, haha.


Ute och går!

Har pluggat både fysik, biologi och hemkunskap nu. Duktigt ;)

Är ute och går nu. Inget ansträngande, orkar inte det idag, har varit hängig hela dagen och har ingen aptit alls.

Sen kanske jag ska säga att jag fått en cykel idag :) Det är konfirmationspresenten från familjen.

Hoppas att ni har en bra dag!


IKEA!

Har provat några cyklar nu. Gillade en så de ska fixa lite på den så vi åker dit senare igen. Nu är vi på IKEA ;)


Dagens planer

Ska göra läxor och kolla på ny cykel till mig.  Mamma skulle till Ikea också så jag hänger på där :)

Jag är så äckligt mätt utan att ens ha ätit. Ni vet liksom när man tryckt i sig alldeles för mycket mat och känner sig fullproppad, så känner jag när jag inte ätit på flera timmar. Läskigt. Men det ska nog lösa sig. Hoppas jag :)

Nu ska jag göra mig iordning, ha en bra dag! :)


image description

Godnatt!

Tror jag ska gå och lägga mig snart. Riktigt trött.

Vi ses imorgon :)


Såhär fin i håret har jag inte varit på evigheter.

Eller jo.


Hur man bäst botar ett dåligt humor.

Botar det absolut bäst med att springa. Haha, man tänker inte på att man är sur utan bara springer och så kommer man hem glad. Hur bra är inte det? :)

Ligger i trädgården och funderar på om det åskar. Tror inte det, men det låter lite som åska ändå. Hade tänkt styrketräna lite nu och sen måste jag verkligen käka, dör så hungrig jag är.


Inte alls på humör.

Ingen speciell anledning, det bara är så.

Ska ut och springa nu. Kanske käkar först, får se. Men ut ska jag. Behöver det med tanke på mitt humör.


Nu är det helg.

Sa till kompisarna att jag inte vill ha helg för jag vet att jag kommer behövs plugga mycket. Och jag har inte ångrat mig alls. För det är ju så mycket roligare att vara i skolan och skratta med vännerna, för tro mig när jag säger att jag ALLTID har roligt med dom.

Tur att denna helgen "bara" är två dagar ;)

Sitter och käkar just nu men ska snart iväg till Svante. Han ska endas skrittas och travas idag för han har haft stärkningar i två ben. Han är behandlad men ska ta det lugnt :)


Dem skojar va?


Justin Bieber - Boyfriend - Musicvideo



OOOOOMMMMMMMMGGGGG ÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR DEN. Han är så grym. Dansen i slutet är ju bara för cool och bra. Åå vad jag älskar Justin.

Send me away with the words of a love song.



Rätt hemsk låt men ojoj vad jag älskar den. Det är ingen låt jag ryser av, men den är liksom fin. Gillade inte den första gången, men lyssna på den några gånger så blir du kär i den du med.


Ska göra SO nu hade jag tänkt. Får se hur det gå nu när varken mamma eller pappa är hemma, haha :) Skulle det inte gå bra har jag ju biologi och fysik att göra ;)

Kondition -och styrketräning

Har sprungit drygt 4 km på 20 min. Om det är bra eller inte vet jag inte, men jag är nöjd :) Körde lite styrka när jag kom hem, tränade mage, rygg och axlar/armar UTE. Det är så mycket roligare än att vara inne.

Nu ligger jag och solar på studsmattan, kan livet bli bättre? Tror inte det.

Gissar på att jag snart måste in och duscha, ska bara ligga här lite till (lite i detta fall är rätt länge)


Nu sticker jag ut och springer!

Kom på att det inte är alls långt kvar till IP-rundan och eftersom jag sprang mest varv förra året känner jag att jag verkligen måste springa det i år igen. Men det ska nog gå bra :)


Bästa melliset på bästa platsen.

Sitter vid poolen och käkar havre fras i mjölk. Dessutom lyssnar jag på grym musik.

Älskar vädret. Har legat ute och solst med vännerna på rasterna idag också. Gått i shorts idag. Å vad detta är bäst!

Nu måste jag käka upp havre frasen innan de blir mosiga ;) Vi ses


Sommarväder.

Helt uuuuuunderbart! Ska lätt ligga ute på rasterna idag också. Love till vädret.

Har bad idag. Haha uuueeee. Hade vi haft "vanlig" idrott hade vi ju varit ute på IP, men nu ska vi istället simma rundor i ett badhus? Uuuuueeeee igen.


Hello Kitty - beroende?









Rätt kul grej faktiskt. Skulle inte haft något emot att flyga med det flygbolaget och småbarn älskar ju säkert detta. Men ändå. Har det inte gått lite överstyr?

Tävlingsugen!

Jag tycker det är så roligt att tävla och är riktigt sugen på att anmäla mig till fler! Måste bara kolla med Matilda först så jag får och kan anmäla mig till dem :)

Känner att jag gjort tillräckligt på SOn idag så jag struntar i den nu. Borde verkligen göra fysik och biologi också. Vet det. Men jag orkar inte (och kommer aldrig göra), så jag struntar i det. Gör det imorgon. Kanske. Om det i alla fall hade varit roligt.

Nej nu klagade jag igen. Fy på mig! Ska sova snart så jag kommer upp imorgon. Var typ död imorse, får inte vara så imorgon.

Det kommer upp ett inlägg till ikväll. Har med Hello Kitty att göra.. Det ni! Kika in här lite senare ikväll :)


Bild från i helgen. Sisten kanske inte är den bästa, kolla på Svantisen istället :)


Mumsfillibabba :D


Maskinen - Liv & Död

Maskinen – Liv och död

Väldans bra låt det där :)

Det måste vara på liv och död,
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst,
har jag förlorat allt imorgon bitti

Jag har kommit hem från Erika nu. Hade tänkt skriva lite på hemtentamen, ska skriva om Tyskland. Skitkul. Nej jag ska inte klaga :)


Haha har jag inte blivit lite brunare? Lite kanske. Fast jag är nog egentligen röd. Haha men jag behöver inte oroa mig, precis som alla andra somrar kommer jag nog bli brun utan vidare ansträning. Tacksam för det :) 

Duktiga tjejer!

Erika och jag har precis sprungit en runda! Riktigt jobbigt var det, haha :)

Jag har precis duschat och nu sitter jag på Erikas balkong. Erika duschar nämligen nu ;)

Det är ju varit riktigt, riktigt varmt idag! Vi har legat ute på typ varje rast och solat. Imorgon skippar jag jeansen ;)


Solar!

Ligger ute och solar! Sjukt härligt!


Vad har hänt?

ULLIS HAR SKAFFAT TWITTER. HAHA VAD HÄNDE? Får väl se hur länge jag har kvar mitt konto och om jag någonsin kommer få mer än tio följare.. Haha :)

Nu ska jag snart sticka till skolan! Ska bli sjukt kul att träffa hela klassen. Fyra dagar utan 8A är svårt.

Ha en bra dag, vi ses!


Hahahahahaha såhär såg min första header på denna (jag hade ju en innan) bloggen ut.


ÖoB-reklamer


"Speaker's corner" ahahahahahahahahahah :D

Haha herregud vad jag älskar dessa reklamerna. Helt galet ju.

En liten fråga.

Började skriva på det dära tanke-inlägg men det var svårt att skriva ner tankarna så jag sket i det. Ahahahahahaha, har ni läst inlägget fattar ni vad som roligt. Synd bara att ni inte har läst det. Sorry.

Istället började jag skriva på ett annat sånt inlägg med tankar. Var lite lättare så där kom jag lite längre. Är inte helt nöjd så inga av dem publiceras idag, men de kommer bli publicerade, kan lova er det nu.

TÄNKTE FÖR EN GÅNG SKULL FRÅGA ER LÄSARE EN FRÅGA. Har en viss känsla av jag inte får något svar, men jag frågar ändå. VAD TYCKER NI OM MINA "TANKEINLÄGG"? Skulle bli sjukt glad om ni svarade :) Tycker ni det är skit så skriv det, absolut. För det är ju ni som ska läsa det, vill ni inte ha de inläggen på bloggen behöver jag ju inte skriva dem ;)

Blir nog inga mer inlägg för idag, ses imorgon! 

image description


Det är ganska kort tid man lever om man tänker på länge man ska vara död.

Rätt irriterande mening. Blir liksom sur på den tidigt som jag gillar den. Haha men det finns ju liksom inget man kan göra åt att det är så. Ren fakta bara ju. Men jag tror ändå inte riktigt jag gillar personen som skrev den meningen ;)

Mamma har hjälpt mig med hemtentamen. Uppskattas verkligen!

Detta är nog första arbetet en lärare säger ger mig(/oss?) ett max antal sidor. Haha sitter och tänker på hur jag kan skriva så kortfattat som möjligt men ändå utvecklat. Att få plats med allt det vi ska ha med på fem sidor är inte lätt ska jag be att få tala om. Men det ska nog lösa sig :)

Jag har några tankar att skriva ner. Blir det lika bra i text som i mitt huvud (haha) åker det upp här på bloggen.

image description
Minnen <3

Hoppsan!

Jag har precis druckit en liter lättdryck helt själv. Inne dessutom när det är så sjukt fint väder? Måste nog börja fundera på om jag är riktigt frisk :)

Hade kunnat dricka en liter lättdryck till men jag tror inte jag ska göra det. Hoppar in i duschen istället och sen får jag väl ta med mig lite läxor ut och plugga ute.


Fysik.

Uuuuääääeeee på det ämnet. Håller på med optik nu och det suger verkligen. Förstoringar hit och förminskningar dit, konvexa speglar där och konkava speglar där. Panik på alltihop. Hela detta kapitlet borde delas in i typ flera små kapitel så man fattar någonting.

Får i alla fall glädjas med att de engelska verben är lätta så jag inte behöver tänka mer på dom. Bara en hemtentamen i historia, biologiprov och läxförhör i kemi kvar då ju..

Nu ska jag släppa skolan ett tag och sticka till en superduperfin varelse på fyra ben som käkar hö :)


Handbollsdueller!

Är ute och kör handbollsdueller. Sjukt härligt väder! Synd bara att det blåser ;)

Mamma kommer snart och hämtar mig. Då blir det att göra SO, plugga engelska verb och läsa fysik, sen sticker jag till Svante :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2423370/images/2012/pic_200698228.jpg" class="image">


Lite filminfo ;) Haha

Igår efter vi sett jag saknar dig såg vi en till film innan vi och la oss. Den handlade om nätmobbning, tror den hette cyberbully. Riktigt bra i alla fall!

Grät sjukt mycket till jag saknar dig. Den hamnar lätt på listan bland sorgligaste filmer ;)

Tror att Emma & Linnea fortfarande sover. Vi ses senare :)


RSS 2.0