Jag saknar dig.

Kollar på jag saknar dig med tjejerna. Mys!

Har varit nere och kollar på elden också :)


Ute promenad med Emma, Linnea och Svea (Linneas hund)


På väg till Linnea :)

Har varit och lekt hos kusinerna hela eftermiddagen och nu kör pappa mig till Linnea :) Emma kommer också, det kommer bli bäst :)

Sover över där men jag ska försöka skriva så mycket som möjligt :)


Älskar vädret!


Nercabbat!

Sjukt härligt!


Jag ryser. Igen.

Tipsade ju er om två låtar jag ryser av igår. Nu har jag kommit på två till.


Justin Bieber - Let It Be. OMG på den asså. Aaaaa herregud.


Edwin McCain - I'll Be.

Deras röster. Jag dör.


Cyklar hem utan jacka!

Har bara linne på mig! Sjukt mycket sommarkänsla på det :)

Red i nästan en timme idag (också) :) Vi red ju ute i skogen och det var riktigt härligt! ÄLSKAR VÄDRET!

Travade mycket och länge i låg form på stigarna, bra träning! Han fick klättra lite också :) Vi galopperade (och skrittade) också såklart, men mest trav :)

Nu ska jag käka, ska duscha också sen ska jag packa :)


Godmorgon!

Vet ni vad det farligaste man kan göra på en morgon är? Det är att lägga sig i sängen igen efter man ätit frukost. Det liksom tar oändlig tid att ta sig upp igen då. Ni kan nog lista ut vad jag gjorde denna morgonen? Ajabaja Ullis.

Snart måste jag tvinga mig upp igen för jag ska till Svante :) Han ska få ta det lugnt idag eftersom han gått jättebra typ hela förra veckan. Tror jag tar hoppsadeln så rider vi ut i skogen :)

I eftermiddag ska jag till kusinerna och leka. Senare på kvällen åker jag hem till Linnea och firar lite valborg där med henne och Emma. Sover över där också :)

Ha en bra dag!


Godnatt världen!

Ses imorgon. Glöm inte att ni är älskade !


Emblas hemlighet.

Chillar i soffan med en godisskål bredvid mig. Kollar på Emblas hemlighet. Bra serie det där faktiskt :)


Det är såhär vi roar oss en söndagskväll.


Kvällen den 29 april.

Just nu sitter jag på muren i trädgården och kollar på Matilda & Johan som försöker få Luna (Josses & Matildas hund) att hoppa. Haha rätt kul att kolla på, de är lite knas allihopa faktiskt. Haha, sjukt härlig kväll!

Nu ska jag slå några handvolter, see ya!


Ullis snygga skor.

De är egentligen pappas, men ssssscccccchhhhhh :)


True words.

Det var EN person jag kom och tänka på när jag såg denna bilden. Ni kommer aldrig lyckas komma på vem. Och jag tänker aldrig säga det.


Ed Sheeran - The A Team

 
Det är en sån låt som har det där extra. Det där extra som får mig att rysa.

Waking Ashland – Hands On Deck Är också en låt jag ryser av.

O herregud så bra dem är.

"Det ser ut som Bagdad hemma"

Inte för att jag egentligen vet hur det ser ut i Bagdad men jag lånar repliken från Solsidan. Jag har bara en liten aning om att det ser ut som det gör i mitt rum just nu. Det ligger finkläder och ridkläder om vartannat. Skolböckerna har också lyckats hamna i klädhögarna som ligger lite överallt. Sen ligger en kudde på golvet och min håruppsättning (det är bla. rätt många klämmor) har på något sätt hamnat i sängen.

Skulle jag visa er hur det ser ut skulle ni svimma, så jag struntat i det.

Josse m. familj kommer om någon timme så jag får väl städa. Usch så jobbigt.



I LBn idag gick det bra :) Jag är kanske inte jättenöjd, det kändes inte hundra bra men jag fick bra procent,66.206 %, så det var ju inte alls dåligt. Tror inte jag fått så bra procent i LB innan så jag är jättenöjd ändå även fast jag och Svante inte hade världens bästa sammarbete :)

image description
Senaste rosetten jag fick :)

Ullis har debuterat i LA!

Och hon är jättenöjd! Riktigt nöjd är jag :D

Fick 62.8 % så jag är jättenöjd :) Jag har legat på placering ett tag men har blivit "utknuffad", men jag räknade inte med placering ju så jag är mer än nöjd!

Emma & Linnea har varit jätteduktiga och snälla och hjälpt till men de var tvungna att åka hem nu. Tack för hjälpen tjejer!

Ska göra iordning Svante för LBn nu. Vi ses!


Snart smäller det!

Riktigt taggad och laddad!

Emma & Linnea kommer och hjälper till :) Det kommer bli jättekul!

Nu sticker jag snart iväg till stallet och knoppar mm :) Uppdateringen kommer inte bli särskilt bra idag, men jag ska försöka :)


På väg hem :)

Har haft en kul kväll :)

Nu är jag rätt trött, kommer somna direkt och tur är väl det eftersom att jag debuterar i LA om nästan exakt 11 timmar ;)


I bilen.

Nu ska det firas! :)

Skriver igen när vi är på väg hem.


Kvällens outfit.

Haha ojoj den rubriken var verkligen inte jag. Men den får gå bra ändå ;)

Såhär ser i alla fall jag ut ikväll :)


Kolla in snyggingen!

Riktigt nöjd.


Hemma igen :)

Har precis käkat och det mesta är fixat i stallet :)

Svante fick finfint idag! Riktigt nöjd med honom. Nu ska vi bara se till så han går lika fint imorgon ;)

Nu ska jag ner till Dagstorp och hjälpa till att bygga bana :) Ska bara inom ridsportsbutiken och köpa ett spö :)


Stallet nu!

Har precis gjort mig iordning och ska cykla bort till Svante nu :) Förutom det vanliga som ska fixas är det ju till eftersom det är TÄVLING imorgon :) Laddad och taggad till max!

I eftermiddag måste jag ner till Dagstorp och hjälpa till att bygga bana till imorgon :) Och sen ska vi ju på farfars kalas! Rolig dag :D


Om 10 minuter.

Om 10 minuter är det dagen innan jag debuterar i LA! Haha som jag tjatar, men jag är bara så otroligt laddad. Har bestämt mig för att inte vara nervös heller. I alla fall inte förrän jag är på collectingring ;) Jag startar i LAn på förmiddagen och på eftermiddagen startar jag i LBn. Skulle helst vilja starta LBn först, men det går ju inte att ändra.

Eftersom stövlarna inte passade och Anna (hon som erbjöd sig att låna stövlarna och hon som ägde stallet där Svante stod innan) fixade dispens till mig så jag får rida i chaps! Uppskattar verkligen hennes hjälp! :)

Sen verkar det också som att jag får tre extra supportrar (Erika, Linnea & Emma) på söndag. Bästa vännerna (plus andra också såklart) någonsin. LÄTT. Inget är ju bestämt men de var sugna på att följa med och det tycker jag bara är roligt! :)

Kvällen har varit grym och nu ska jag sova!


På väg till Emma!

Japp och jag kommer nog inte uppdatera förrän senare ikväll när jag är hemma igen :)

Se till att ha en riktigt bra fredagskväll!


Skypear med Noemie!

Vi skriver på historiauppgiften båda två :)

Jag har varit och provat stövlarna men de var för smala i vaden så det blev inget. Hoppas på att få dispens så jag slipper avdrag i poängen :)

Nu ska jag skriva lite till på hemtentamen. Sen sticker jag och Noemie ut och springer :)

image description


Helgens planer!

Haha jag satt och räkna ner på sista lektionen idag. 45 min kvar till 4 dagars helg. 40 min kvar till 4 dagars helg. 35 min kvar till 4 dagars helg osv. Jag behöver nog inte säga att jag hade lite att göra?
Om jag tycker det är bra med två dagars extra helg vet jag inte riktigt. Jag gillar ju skolan sjukt mycket nu. Har riktigt, riktigt roligt. Alltid. Klassen är lätt bäst, skrattar typ hela tiden :) Ni skulle vara med på lunchen idag. Haha som jag skrattade. Kärlek till 8A.

Hur som helst hade jag tänkt vara snäll och berätta planerna för denna långa helgen. Ingen vila & ingen ro för min del.
Snart ska jag snart iväg och prova ett par ridstövlar. Det är hon som ägde stallet som Svante stog i innan som är snäll och lånar ut sina stövlar. Varför jag ska prova dem? LAn på söndag är regional och då måste man ha stövlar.
Senare ska jag ut och springa med Noemie. Så duktiga och flitiga vi är :)
Ikväll ska jag hem till Emma och fira henne för hon fyllde år igår! Nästan alla tjejer i klassen kommer, det kommer bli grymt!

Imorgon ska jag till Svante, rida honom och fixa så mycket som möjligt i stallet (typ smörja utrustning osv) till tävlingen imorgon.
Imorgonkväll Ska vi till Grand Hotell och käka. Farfar fyllde också år igår så det ska firas :)

I övermorgon är det tävling på förmiddagen och på eftermiddagen! Sjukt taggad!
I övermorgonkväll
Kommer Josse m. familj hit!

På Valborg ska jag till Svante på förmiddagen. Sen på eftermiddagen/kvällen ska vi hem till Anna & Cecilia för att fira valborg där. Får se om jag hittar på något med vännerna också :)

På tisdag ska jag sova lääääääänge. Ingen har missat det nu? :) Tisdagen kommer också få äran att bli en pluggdag (och därmed bli ogillad av mig..)


Svante & jag.

Det kommer aldrig någonsin gå att beskriva hur mycket den ponnyn betyder för mig. Jag har ridit han i snart tre år och det har LÄTT varit den bästa tiden i mitt liv. Helt klart. Visst har det varit tufft ibland, men herregud så mycket jag lärt mig och jag lär mig fortfarande! Det är så stort alltihop, kan liksom inte greppa det.
 
Kommer ihåg min första programridning (typ en låtsastävling) och det stod i protokollet att han var öppen i formen. Haha jag och mamma satt på läktaren och undrade om det var bra eller dåligt (det är dåligt). Pinsamt ju ;)
Så lite jag visste och hade jag vetat då hur lite jag visste hade jag aldrig vågat anmäla mig till programridningen.
 
Dessa åren har gått sjukt fort och jag är så tacksam för alla möjligheter jag fått.
 
För tre år sen visste jag inte vad "öppen i formen" betydde och nu ska jag debutera i en LA. Fatta hur stort jag tycker detta är. Hade aldrig vågat hoppas på detta ens.
 
Nu är det ju fortfarande fredag så hur det går i LAn på söndag vet vi ju inte. Men oavsett hur det går kan jag garantera att ni som är där kommer få se en leende Ullis som lämnar banan på söndag.
 
Hade jag vetat hur länge tiden med Svante skulle/ska pågå hade nog lagt upp en miniplan för allt. Men istället har jag levt JUST NU och gjort det som känts rätt just då. Det kändes rätt att anmäla mig till en LA och då gjorde jag det. Jag tycker fortfarande det känns rätt och ångrar ingenting.
 
Vill säga att Svante INTE är min ponny så ni fattar det allihopa.


Haha alltid.

Sååå mycket Ullisstil.


Nu vågar jag bli glad!



Nu har han liksom sagt det själv så då tror jag ju på det! (Läs här varför jag inte vågade bli glad innan)

Visst är det sjukt kul att han säger SWEDEN FÖRST?! Åå vad jag älskar honom.

Några spontana tankar om några nyheter.

Myggen ska bombas bort. Whut? BOMBA myggor? Hahahahaha hör ni så sjukt det låter? Riktigt patetiskt tycker jag. Finns det inte liksom något vettigare att göra än att bomba myggor?

Portugisisk polis vägrar öppna fallet "Maddie" igen.
Det väl klart som 17 att fallet ska öppnas igen? Tjejen var ju bara fyra och nu är det fem år sen hon blev kidnappad. Liksom tänk er in i Maddies situation, eller föräldrarnas. Starkt av föräldrarna som fortfarande kämpar. Respekt till dom. Och en fet diss till Portugalpolisen.

Sålde soffa med rubriken "Fin soffa, sambon har dragit". Sjukt kul tycker jag! Haha han måste ju ha varit rätt upprörd och desperat men det är ju inte så konstigt. Cool kille :)


image description

Nyheterna har jag sett på aftonbladet, så ni vet :)


Bråttom?

Är hemma från stallet nu och har precis käkat. Har MASSOR med grejor att fixa men jag orkar inte bara inte.

Tog inte hem några läxor idag för jag kände liksom på mig att det skulle bli en sånhär eftermiddag och på sånahär eftermiddagar görs inga läxor, så varför ta hem läxorna då? :)

Nu tror jag ska plåga mig själv genom att tvinga mig att gå de där 10 stegen till duschen. Usch så taskig jag är.


I stallet :)

Skoldagen gick sjukt fort! Blev helt förvånad när jag insåg att det var sista lektionen. Dagen har varit riktigt rolig (om man bortser från matteprovet) så det är väl därför ;)

Är i stallet nu och ska mocka. Sen har jag planerat ett tufft pass med Svanteälsklingen, sista chansen att träna innan tävlingen ju :)


Det 2080e inlägget.

Rätt coolt ändå att jag har skrivit 2080 inlägg. Sen har alla inlägg inte samma kvalitet som vissa andra, men ändå. Över 2000 inlägg :)

Idag är det torsdag så jag ska till Svante efter skolan! Ska träna på rörelserna i LA-programmet. Typ skänkelvikningarna och ryggningen. Men jag är inte alls orolig, Svante kan programmet och alla rörelser till hundra procent. Och jag kan ju också, och inne på tävling brukar Svante skärpa sig en smula :)

Matteprov idag. Jag har nästintill panik. Men eftersom jag räknade igenom nästan hela grunddelen igår borde det väl gå bra? Haha jag kan i alla fall grunderna, men sen om min problemlösning är den bästa.. Tvek på den. Bara jag gör mitt bästa får jag väl vara nöjd.

Ha det bra!


Pinsamt ju..

Sprang en rätt kort runda och herregud så dålig kondition jag får över vintern! Pinsamt ju. Haha helt galet :) Men det är bara att träna upp igen, nemas problemas! För liksom vad kan stoppa en nu? (Benhinneinflammation). Ingenting nej. Precis INGENTING.

Ligger i sängen och hade tänkt läsa lite nu för en gång skull. Förstår att ni undrar vad som flugit i mig när jag ska LÄSA, för det händer ju aldrig (bortsett från sms, vägskyltar, bloggar och artiklar och i skolans läroböcker). Det som flugit i mig är kunskap, tro det eller ej. Min mentor sa nämligen att en studie visar att elever som läser BÖCKER får bättre betyg. Jahaja, det är ju värt ett försök.


Jag hade fel!

Var rätt säker på att det inte skulle bli skrivit något idag heller på historiauppgiften. Men jag började skriva direkt efter matten istället för att sticka ut och springa och nu har jag skrivit rätt mycket om Franska Revolutionen! Men det hade aldrig hänt utan mamma, hade inte hon varit hemma och sagt att jag skulle skriva hade jag aldrig gjort det. ;) Så tack mamma!

Sticker ut och springer en runda nu istället. Pappa har även skrivit ut LA-programmet jag ska debuttera i på söndag så jag får börja träna in det nu också :)


Duktig tjej.

Har typ räknat om hela grunddelen. Score till mig :) Klart jag har hoppat över tal, men nästan hela ;)

Ska räkna tre tal till och sen hade jag tänkt springa en runda. Om jag orkar sen hade jag tänkt göra SO. Eller egentligen MÅSTE jag göra det. Men dum som jag är hittar jag säkert på en bra ursäkt som tillåter mig själv att slippa :)


Pluggdag :)

Detta ska bli en pluggdag utan dess like! Haha oj vad jag kände mig vuxen nu. "utan dess like" liksom. Vad betyder det ens? :)
Och nu så kände jag mig inte lika vuxen för vad det betyder ska väll vuxna veta?

Hur som helst ska jag plugga! Vill även komma ut och gå/springa en runda men skolan prioriteras (ett till vuxenord!) först . Hela den meningen var ju en vuxenmening förresten. Typ "skolan är viktigast, "leka" får du gör sen".
Säker på att alla vuxna tycker så även fast de inte säger det.

Oj vad detta inlägget spårade ur lite känner jag. Haha. Och de vuxna behöver inte känna sig kränkta, inget illa menat ju :) Nu börjar jag med matte!


Dagens I-landsproblem: Ögonfransar.

Haha usch vad jag hatar mina ögonfransar just nu. De bara klumpar ihop sig när jag tar mascara och så ser det ut som en treåring sminkat mig? Blä på mina ögonfransar.

I hemlighet kan jag väl säga att det kanske är jag som tar på mascaran det är fel på, men sssssccccchhhhhh.


Idag är det onsdag! Rätt dryg skoldag men med många och långa raster så jag vet inte riktigt vad jag tycker om onsdagar. Lektionerna är rätt tråkiga också faktiskt. Haha men jag tror jag gillar onsdagar ändå :)

Efter skolan ska jag plugga för fulla muggar. Mest matte, men SO också. Helst lite Fysik sen. Kemi och Biologi skulle jag kunna göra. Ja ni märker att jag har att göra ;) Nu måste jag träna på oregelbundna verb på engelska. Förhör idag. Begin Began Begun, Bend Bent Bent, Bite Bit Bitten..



Vill ni ha tuggummi under dagen så vet ni vart ni ska ta vägen. Behöver lite hjälp med att ta slut på dem liksom..

Hoppas hoppas.

Vill inte bli helt överglad nu. VÅGAR liksom inte det. För fatta så ledsen man blir OM det inte skulle bli så, inget är ju spikat liksom.

Visst, många källor säger att han kommer komma hit. Och enligt Aftonbladet har han sagt det SJÄLV, men hur långt upp är Aftonbladet på förtroendebarometern? Typ tredje längst NER.

Såklart hoppas jag verkligen att han kommer! Men jag vill inte bli så glad jag kan bli redan nu för ni anar inte hur ledsen jag kommer bli om det inte blir så. Haha ni hajar nog vad jag menar :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2423370/images/2012/pic_199854717.jpg" class="image">


Hoppas hoppas.

Vill inte bli helt överglad nu. VÅGAR liksom inte det. För fatta så ledsen man blir OM det inte skulle bli så, inget är ju spikat liksom.

Visst, många källor säger att han kommer komma hit. Och enligt Aftonbladet har han sagt det SJÄLV, men hur långt upp är Aftonbladet på förtroendebarometern? Typ tredje längst NER.

Såklart hoppas jag verkligen att han kommer! Men jag vill inte bli så glad jag kan bli redan nu för ni anar inte hur ledsen jag kommer bli om det inte blir så. Haha ni hajar nog vad jag menar :)


Får man säga att man älskar en tröja?


Systrarna Berntsson.

Båda är yngre än mig och Nellie, hon äldsta, är 11 år. En sjukt duktig ryttare med tre hästar som hon sköter nästan helt själv. Hon har sponsorkontrakt med Hööks, hon spelar in reklamfilmer, hon har varit med i Ponnyakuten och en massa mer. Det är inte många elvaåringar som som klarar av allt det hon gör. Sjukt cool tjej. Läs hennes blogg så fattar ni! nellieberntsson.se Hennes blogg är på topplistorna av kändisbloggarna i Sverige!

Sen har vi ju hennes syrra Smilla som är 8 år. Smilla har precis börjat blogga men hon är också sjukt cool! Hur många åttaåringar har över 2000 följare på Instagram liksom? Hon rider också och tävlar på sin ponny. nelliessyrra.blogg.se heter hennes blogg.

Vad dessa grymma systrar lyckats med inom ridsporten vet jag ärligt inte riktigt helt säkert. Det är ju liskom för mycket för att ha koll på? Jag vet i alla fall att Nellie rider höga klasser med två av sina ponnysar som är sjukt duktiga! (Den tredje ponnyn har hon nästan precis köpt). Jag är ju dressyrryttare så jag är inte så bra på hoppning och sånt. Haha :)




På centrum!

Sitter och käkar gifflar och muffins. Det ni! Haha :)

Ska bort till konfirmationen snart. Skriver mer när den är slut :)


På tåget :)

Hemma i Sverige nu :) Rätt najs faktiskt även fast jag haft kontakt med vännerna hela helgen.

Pappa kör mig direkt till skolan sen.


Om tjugo minuter är det bara tio minuter kvar.

Längtar.


Om tjugo minuter är det bara tio minuter kvar.

Längtar.


I luften :)

Är sjukt trött. Skulle jag lägga mig ner skulle jag somna. Haha.

Har typ precis lyft och vi landar vid halv tolv ungefär så jag kommer till skolan efter lunch :)


Nu drar vi mot flygplatsen!

Skriver mer på planet för där lär ju vara wifi :D


Känns dumt.

En av de killarna jag gillar allra mest är i SAMMA stad som jag SAMTIDIGT och jag har knappt gjort ett skit för att försöka se honom? Känns ju bra. Eller inte.

Visst, jag har inte vetat förrän nu var i London han varit men det är inte alls särskilt långt bort. Fy skäms på Ullis.

Det kommer bli svårt att förlåta mig själv om detta var min enda chans att träffa honom. Nu tror jag inte det blir så, han ska ju ha världsturne snart igen och ni kan ge er tusan på att jag ska gå på en av konserterna, men OM.

Nu ligger jag i sängen och har packat allt. Ska upp kvart i sex imorgon så vi hinner med flyget :) Vi ses imorgon :)



Madame Tussauds

Fotade allt med systemkameran men jag ville ju ha någon bild på mig och Justin på mobilen redan nu så jag lägger upp bilder när vi kommit hem :)

Vi har också gått på Harrods idag, sjukt mycket folk ju? Haha inget för mig men kul att ha varit där :) Sen har vi tagit en sväng i Hyde Park och kollade lite på Buckingham Palace :)


Sista dagen!

Idag ska vi som jag skrev igår gå på Madame Tussaud och förmodligen gå i Hyde Park och åka taxi. Jag vill åka taxi bara för att jag vill sitta i en bil med ratten på höger sida. Haha :)

Idag ska jag också hålla utkik efter en viss person, eller varför inte skrikande tjejer? Barnsligt eller inte, jag gör det ändå :)


Jag dör lite sådär.

Har disskuterat med vännerna mina om detta var en bra helg att åka till London med tanke på att jag missar rätt mycket hemma. Men efter att ha läst en viss Justins twitter har jag kommit fram till att denna helgen är rätt bra ändå ;) Även om jag inte träffar honom så vet jag att jag i alla fall varit i SAMMA stad som JUSTIN BIEBER, SAMTIDIGT!


Chillaxar lite :)

Hallojsan! Vi var ute en vända på en pub och käkade lite nachos och sånt najsigt :) Nu ligger jag i sängen och chillar. Najs det med.

Imorgon är det sista dagen här (vi flyger hem på tisdagsmorgon) så då ska vi gå på Madame Tussaud och jag vill gå en liten vända i Hyde Park också. Sen skulle det ju vara kul att åka bil med ratten på höger sida ;) Buss som vi åkt gälls inte. Haha :)


Jag köpte lite saker idag också :)

Ett linne på Nike och en JUSTIN BIEBER-PLANSH! :D Den ni!

Ska nog räkna lite matte innan vi drar ut igen :)


Towern!

Idag ska vi till Towern, ett museum med kungafamiljens grejor och lite sånt :) Tror vi ska åka båt i River Thames dit, najs!

Sen ska vi shoppa lite också ;) Vi ses! :)

Legofigurer på Hamelys, sjukt kul leksaksbutik :)


OMG OMG OMG!

Jag är ju i London? :O


Dagen då Ullis blev ägare till ett par Converse.

Ni som känner mig lite bättre trodde nog aldrig den dagen skulle komma. Inte jag heller faktiskt. Men den kom ändå.

Köpte lite till men det är hemligt vad det är. Haha :)

Conversen är blå bara så ni vet :)


På hotellet :)

Jag är på hotellrummet själv och har tränat lite fysik och lite engelska. Egentligen ska jag räkna matte också men jag behöver hjälp och ingen kan hjälpa mig. Det får vänta :)

Mamma & Johan är ute och kollar i butiker och pappa kollar restauranger vi kan käka på ikväll :) Själv frös jag otroligt mycket så jag gick hem.


Shoppingpaus!

Idag har vi shoppat hela eftermiddagen. Jag har nog köpt mest, haha :) Någon tröja, ett par converse. Sen har vi ju åkt London Eye också, riktigt kul!
Just nu sitter vi och väntar på lite fika. Alla är rätt trötta, det blir att somna tidigt ikväll :)
Eftersom jag inte är hemma så har jag svårt att svara kommentarer, men jag läser dem och blir glad för att jag får kommentarer :)
Vi har bara 24 timmars gratis wifi på hotellet så från och med nu har jag svårt att skriva från hotellet sÅ det blir nog sämre uppdatering nu.
Vi ses!

Godmorgon!

Har typ precis vaknat och vi ska göra oss i ordning snart :)

Idag hade vi tänkt att bla åka bort till London Eye, det gör vi idag för det är fint väder och vi vet ju inte hur vädret är de andra dagarna :) London Eye är ju roligast med fint väder ;)

Hittar jag wifi under dagen skriver jag annars ses vi ikväll! Ha en bra dag!


Framme!

Är på hotellet nu och här är gratis wifi så det ser ut att bli uppdatering hela helgen :)

Klockan är tio här men elva i vår värld så vi hade tänkt gå och lägga oss nu. Godnatt!


Fatta vad coolt!

Jag är i ett plan på tio tusen meter Upp i luften och hör människor sjunga flera mil härifrån via en mobil. Dessutom låter det skitbra! Helt sjukt är det. Landar om typ 20 minuter. Helt förvånad över att jag kan höra folk på marken via Skype. Jag missade tyvärr Emily och Emma, men Linnea sa att de var bra och det tvivlar jag inte en sekund på!
Tror detta blir sista inlägget. Nästa inlägg blir nog på tisdag men man vet ju aldrig om jag skriver under helgen så kika in här ändå ;)

Hoppsan!

Blev visst tre likadana inlägg. Haha så kan det gå det är inte ett jätteförståeligt internet ;)

Kan ni gissa var jag är?!

I LUFTEN! Haha sjukt najs med wifi på plan ju! ;)
Ska logga in på Skype nu så får jag se om det går att skypea med Linnea!

Rätt najs med WiFi på planet!

Kan ni gissa var jag är? I LUFTEN! Haha sjukt najs ju!

Ska försöka skypea med Linnea om hon är inloggad så kan jag se Song Contesten där hemma :)

Vi ses!


Rätt najs med WiFi på planet!

Kan ni gissa var jag är? I LUFTEN! Haha sjukt najs ju!

Ska försöka skypea med Linnea om hon är inloggad så kan jag se Song Contesten där hemma :)

Vi ses!


Tagga flyga!

Har checkat in och gått igenom säkerhetskontrollen och allt sånt och planet går om typ en timme :)

Vi ses säkert senare idag också :)


Hejdå huset!

Nu har morfar hämtat mig och Johan så kör han oss till tågstationen där vi träffar mamma :) Vi tar tåget till Kastrup och sen möter vi pappa där!

Hade tänkt skriva lite på flygplatsen och troligtvis har ju planet wifi så tror det blir mer inlägg. Men OM det av någon konstig anledning inte skulle bli så vill jag bara önska Emma & Emily lycka till på Tolvåker Song Contest ikväll och hela 8A på basketturneringen på måndag!


Anmäld!

Tjohooo!

Har precis anmält mig till både LB och LA nästa helg! Nervöst. Men Svante är van vid båda programen så det ska nog gå bra och dessutom är vi på hemmaplan. Men jag är ändå nevös. Som vanligt ;)
image description

Lite av varje :)

Hallåja!

Hade först tänkt skriva hur helgen och dagen ser ut men ångrade mig. Ni får följa med efterhand från mobilen istället :)

Vi flyger ju som sagt till London ikväll. Det ska ju såklart bli skitkul men jag missar så himla mycket här hemma. Skolan har basketturnering på måndag som jag missar och ikväll är det Tolvåker Song Contest där Emily ska vara med och tävla som jag också missar! Ikväll sitter ju jag på planet när Song Contesten är och vi tror att det är Wifi på planet så då kan jag skypea med Linnea så ser och hör jag tävlingen ändå! Smart va?! :) Basketturneringen missar jag helt, men de får smsa hur det går. Förra året kom vi två och förlorade finalen med två poäng (man för två poäng för ett "mål" så de vann med ett "mål"), men i år så. Önskar så att jag kunde vara med.

Uppdatering då? Jo idag blir det som vanligt. I London tror jag inte att jag skriver för där finns nog inget internet, men finns det internet så är det klart jag skriver. Annars kommer jag hem vid lunch på tisdag :)

Ni kanske vill veta vad vi ska göra i London. Vi ska "upptäcka" London ;) Och shoppa såklart. Har inte med alls mycket kläder så jag kan fylla väskan fullt med saker. Haha :) Sen ska vi ju åka London Eye, gå på Madame Tussauds (Justin Bieber står där!!!!!!) och lite annat sånt najsigt. Det kommer bli awesome!

Vi ses senare idag!

Lite såhär känner jag just nu.


Konfirmationsklänning.

Nu har jag köpt en konfirmationsklänning som jag också hade tänkt ha på farfars kalas och på skolavslutningen :) Känns bra!

Provade lite skor också men det var inga som passade så jag får fortsätta med mina Puma från USA. De är rätt slitna men jag älskar dom ändå. Bästa skorna någonsin ;)

Nu är vi på väg hem och sitter och käkar en sjukligt god smoothie :D


Tandläkaren!

Står och väntar på mamma utanför skolan så kör vi till tandläkaren.

Dagen har varit rätt chill och den har gått rätt fort. Men det kanske beror på att jag slutar nu ;) De andra har ju 45 min SO kvar och 60 min slöjd ;)


Sorry.

Nu när man går in på min blogg börjas ju Boyfriend spelas automatiskt. Det är det inlägget med musikvideon som jag la upp igår. Så det är inte meningen att den ska börja spela. Tycker det är sjukt störigt själv och gillar inte alls bloggar som har musik som sätts igång automatiskt. Sorry vänner, men det inlägget försvinner snart!

Haha funderade typ en milisekund på att lägga upp klippet igen. Smart unge.


NRJ

Lyssnar på Knappen & Hakim och de snackar snus. Haha, de säger att politikerna (eller vem det nu är) vill förbjuda snus i Sverige. Och det är rätt lustigt för att igår läste jag på en blogg att svenskt snus skulle börja säljas i USA (om jag förstod rätt). Så om båda stämmer kommer det förbjudas snus i Sverige, men vi kommer fortsätta tillverka till USA? Haha det går säkert bra :)

Idag ska jag till tandläkaren. Missar typ 60 min SO, känns inte bra. Inte bra alls för det handlar ju om hemtentamen. Får försöka ta igen det på något annat sätt. Sen missar jag ju slöjden också, men det är inte riktigt lika hemskt. Haha. Jag och mamma ska shoppa lite idag också. Typ konfirmationsklänning, klämmor för det är jag i stort behov av och lite sånt. Vi måste även packa för VI ÅKER IMORGON och jag har läxor jag måste göra för jag tänker inte ha med mig läxor till London. Never ever :)

Ha en bra dag så ses vi!

image description


Alltså... Jag kunde inte låta bli.


Vår på riktigt :)

Är ute och studsar och man HÖR hur knopparna liksom knäpper. Skulle kunna ligga hela natten och lyssna på det ljudet för det är så härligt. Men vid midnatt skulle jag nog frysa ihjäl, tyvärr.


Hahahaha så fail!



Haha tycker detta är sjukt kul att de som sitter på raden bakom kollar på skärmen när de pussas! Haha är det inte roligare att se det IRL? Haha!

Jag dog.



Helt ärligt nu. Så sjukt bra. Det tycker ni också. Vet det :)

Utvecklingsamtal.

Har precis haft utvecklingsamtal. Rätt så drygt men det var inte så farligt som det brukar vara :) Det går bra för mig sa min mentor så jag är väl nöjd ;)

Nu ska jag hem och käka. Kommer fler inlägg ikväll så ha koll! :)


MÅL.

Jag skriver ur mitt perspektiv och vad jag tycker och tänker om mål. Vill inte heller verka vara någon psykolog som tycker vi har för orimliga mål eller något sånt. Det enda jag vill är att dela med mig av min åsikt. Ni hajar va? :)

För MIG är mål till för att skapa motivation. Så att man liksom har något att sträva efter.

Det finns det två olika typer av mål i MIN värld. Det ena är något man vill bli/vara/kunna något som har lite mer ett slut. Till exempel ”lösa en Rubiks Kub” eller ”kunna stå på händer”. Den andra typen är lite långvarigare som ”få fem barn” eller ”resa till Indien”.

Den första typen av mål kan vara lite lättare att uppnå. I min ålder är det till exempel svårt att jobba för en resa till Indien. Men de flesta i min ålder har nog ett ställe de verkligen vill besöka. Därför är typ två lite mer långsiktiga.

Att sätta upp mål är en sak och att verkligen uppnå dem är en annan. Hur många mål har man satt upp och hur många har man verkligen uppnått? De mål jag inte uppnått var för svåra och tuffa. Det blev mer som ett måste än som en kul förbättringsgrej. Målen ska vara rimliga och de ska få en att känna motivation. Det ska kännas möjligt att uppnå målen och det ska vara kul på vägen.

Jag tror många känner press av sig själva över sina mål. Det är nog inte alls många som vet om ens mål men man känner sig ändå tvingad att klara målen för att inte svika sig själv. Till slut orkar man inte mer och struntar i målet. Nästa vecka tar man nya tag men hamnar på ruta ett igen. Känner ni igen er? Jag har varit där några gånger.

Man känner mer press över vissa mål. ”Drömkroppen” tror jag är ett sånt mål, medans ”resa till Indien” inte är riktigt lika tufft just NU om man är i min ålder.

När jag skriver till exempel ”målen ska vara” menar jag för MIG, vad jag vill att målen ska vara för mig. Ni behöver såklart inte hålla med mig, men nu vet ni i alla fall jag tycker :)

image description


Inlägg på G

Håller på att skriva ett inlägg. Vill ge er min syn på en grej. Kommer upp här om en stund.


Rumble

Har läst igenom i historieboken om franska revolutionen och nu spelar jag rumble med mamma :) Riktigt kul spel tycker jag!

Jag ska snart bort till stallet och ta in hästarna och sen kan jag nästan lova er ett inlägg jag planerat inlägg. Håll utkik!


Finns det någon mer häst som står såhär?

Knasig är han :)


Planen för att få en större blogg..

.. Den är i full gång kan jag säga er! Har inlägg på G och satsar verkligen nu!

Nu ska jag till stallet. Svante ska gå lika bra som igår (om inte bättre) och vi ska träna på LA-programmet (en nivå svårare än det jag rider nu) så jag kan anmäla mig till en LA-tävling :)


Fun - We are young ft. Janelle Monáe


Älskar låten. Som allra bäst är den när de sjunger Tonight och Fire. Ni fattar inte hur mycket jag älskar denna låten. Nope. Det är liksom omöjligt att fatta. Ryser när jag hör den!

Musikvideo?

Skulle inte musikvideon till Boyfriend komma idag? Jag hittar inte den i så fall. Men det var kanske bara jag som inbillat mig att den skulle komma upp idag bara för att jag vill det så gärna. Haha :)

Killen har ju retat oss med en massa teasers :)






Tävlingssäsongen börjar!

Tycker det är på tiden att jag skriver lite om Svante nu!

Vi hade ju som sagt träning för vår tränare Britt-Marie idag. Svante var lite trött men han kämpade på. Så duktig är han ;)

Jag började att skritta fram honom på lång tygel och jobbade i olika tempon. Efter ett tag när det kändes bra gjorde jag samma sak i trav och galopperade lite på volten :) Vi tränade på på öppnor, slutor och skänkelvikningar och de var kanske inte helt hundra men jag är nöjd! Det märktes att Svante tyckte det blev jobbigt efter ett tag.

Svante och jag har haft lite svårt med bakdelsvändningar men de blev faktiskt super idag! Vi testade också att göra öppna innanför spåret vilket också gick bra! Det är ju lite svårare då man inte har någon sarg att "hålla sig mot" men det var nemas problemas! :)

Nu hade jag tänkt anmäla mig till en tävling i slutet av måndaden som är på hemmaplan här i Dagstorp och jag tror jag ska testa att rida ett svårare program också! Känns som att jag är redo för det nu :) Ska börja planera passen med Svante lite mer nu. Vill utvecklas mer, bli bättre och få lite bättre resultat och kanske placeringar på tävlingar.


Nu satsar jag!

Nu har ulrikaslife lullat omkring här på detta bloggstadiet alldeles för länge så jag har bestämt mig. Det är dags att bloggen till en ny nivå.

Ska ge bloggen tid. Det ska bli bra inlägg med bra innehåll. Kvalitet och variation. Det ska bli mer och roligare bilder. Webcameratiden är förbi.

Ni har säkert läst massor med bloggläsare som säger detta flera gånger om. Men hur många gånger har jag sagt det? Inte många. Ingen alls. Så ni kan lita på att jag håller det jag lovar. LOVAR att bloggen kommer bli bättre och roligare att läsa.

Hoppas ni fortsätter läsa nu!

image description

Chillar i stallet :)

Lyssnar på GRYM musik och njuter av det underbara vädret! Allt i stallet är fixat så jag väntar på att klockan ska bli lagom så jag kan ta in den fina pållen som mumsar hö i hagen. Han är så fin :')

Det är träning ikväll och jag är riktigt taggad! Detta ska bli ett sjukt bra pass!


Ny drar jag till stallet!

För övrigt kan jag säga att jag har fått benhinneinflamation igen. Typsikt.


De braiga humöret försvann.

Såg en bild som inte var så jättebra för mig att se och pang så var det braiga humöret borta. Typiskt. Haha det är inget allvarligt, vissa skulle se det som "trams" men för mig är det ju blodigt allvar.. ;)

För övrigt tycker jag det känns som fredag så denna veckan kommer bli lång. Men jag har ju överlevt alla andra veckor i mitt liv så jag ska nog överleva denna också :)

Ha det bra!



Tänkte bara tipsa er om NRJ och Rix Fm - apparna.

Tänkte först att jag inte skulle ladda ner dom. Tyckte liksom inte att det behövdes, men nu används de båda flitigt! Sjukt bra är dom! Grattis också, najs!

Båda apparna har en väckarklocka som man kan ställa in på vilken tid man vill och så vaknar man till musik. Hur najs är inte det? :) De har också en sleepfunktion så man kan lyssna och sen stängs radion av på önskad tid. Najs på det också!

Så. Då har jag gjort lite reklam också :) Men de är GRYMMA!


Och med dig har jag himmeln här och nu, för himmeln den är du.


Mästarnas Mästare

Har precis skrivit lite på hemtentamen med mamma. Utan henne kommer det aldrig bli gjort ;)

Det är ju första avsnittet i Mästarnas Mästare idag. Sjukt bra och spännande program tycker jag så har ni inget bättre för er nu klockan åtta så tycker jag ni ska kolla!

image description

Duktiga tjejer.

Cyklade och mötte Erika och sen sprang vi en runda. Duktigt av oss tycker jag. Vi har också varit hos Svante , red ut i skogen, riktigt mysigt och roligt!

Nu har Erika gått hem och jag ligger i soffan med huvudvärk och världens hosta. Blä på det!


Cyklar och möter Erika!

Hon följer med till Svante och sen ska vi nog ut och springa också :)


OMG jag dör.

Inte första gången jag hör låten på radion, men blir lika glad varje gång.

Han vinner sakta men säkert över "the haters" på sin sida.


Min egna säng.

Å så skönt.

Hade inget emot sängen i huset, men min säng slår alla sängar ;)

Sjukt najs också att inte behöva ställa väckarklocka. Jag har ju gått upp senat åtta i en och en halv vecka nu. Det var värt att gå upp den tiden. Absolut, men ni förstår nog att jag tycker det är skönt utan den nu? :)


Inte långt kvar nu :)

Kommer bli sjukt najs!


Tappar lätt fokus..

Särskilt när det är svåra uppgifter skolan ger oss. Men jag har faktiskt börjat med hemtentmen, duktigt :)

Tyckte det var så tråkigt med industriella revolutionen att jag började läsa min egna blogg? Haha. Men jag kom på en låt också, vill ni veta vilken? Klart ni vill! :)


Sååå bra. LYSSNA PÅ TEXTEN!

Tror jag ska fortsätta skriva lite nu. Måste skriva om frankrike under några årtal och lite sånt. Blä på denna tentan.

Jag gillar min historielärare. Ni får inte tro något annat. Tycker han är bästa läraren på skolan. Att jag inte gillar uppgiften han gav oss kan ju inte han hjälpa liksom. Det är ju för att jag är lat, gör det svårare än det är.


Hemtentamen.

Har hemtentamen i historia som vår lärare så fint kallar det. Den ska vara inne om fyra veckor tror jag det är, men det är lika bra att börja nu. Men såklart glömde jag frågorna och anteckningarna i skolan igår. Tur man har vänner då, tack Emma! :)

Nu ska jag börja skriva om Industriella revolutionen, wish me luck!


Hemma i hemmahuset!

Nu har jag flyttat hem igen! Rätt skönt faktiskt även fast det var otroligt roligt och chill att bo skälv ;)

Nu ska jag duscha. Läxor ska också göras och sen får jag se vad jag hittar på :) Jag och Erika ska vara imorgon men vi kanske träffas redan idag och sover över :)


Lördag!

Ligger i soffan och kollar på solsidan. Emily ligger på andra sidan soffan och är lika social som jag ;)

Vi ska snart ut i stallet och fixa och rida :) Vi ses senare!


Älskar låten. Så bäst.

Bästa låten att spela när man halvsover i soffan och är sur för ingenting.


Varför oroa sig för något som kan döda en om flera år när det finns en massa saker som kan döda en redan idag?

Emma kommer om typ en kvart :) Vi käkar hos mig idag och sen får vi se var vi tar vägen :)

Hästarna är inne och de ska snart få sin mat. Ni får ha en awesome fredagskväll, lovar ni? :)


Kan inte fatta att jag gjort det :')


Stallet snart!

Det är bara en box att mocka men rätt så många höpåsar som ska fyllas. Vi ska städa idag också för imorgon flyttar vi hem igen. Marshie ska bara skrittas idag :)


Cyklar till skolan!

Japp! Emily och jag tar cyklarna till skolan idag! :)

I eftermiddag ska vi rida och sånt och senare ikväll kommer Emma hit :)

Ha en bra dag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2423370/images/2012/pic_198197548.jpg" class="image">


Godnatt världen!


Blå & Gul :D

Kan ni gissa? Dagstorplaget vann! :D Tjoho och grattis till oss :) Dessutom är det min första vinst ju ;)

Fick 63,79% och de andra i laget fick ca 66% och 68% :D Sjukt kul och jag är supernöjd! :D


Nu är det tävlingsdags!

Svante är lastad och allt annat också (hoppas jag) och vi är på väg till tävlingen! Hittills har allt gått bra :)

Sjukt taggad och nu hejar vi på Dagstorps lag! :)


På bussen!

Skulle hem och hämta idrottskläder nu på morgonen så då tog jag bussen jag brukar ta :)

Lite nervös för tävlingen i eftermiddag, men det ska nog gå bra. Ha en bra dag så ses vi :)


Dagens middag framför Eclipse!


GÅR till stallet.

Kom på att min cykel står vid busshållsplatsen ;) Tur att det inte är långt ;)


Jar och hearts

Nynnar och lyssnar på den hela tiden typ. Sjukt fin.

Nu är jag hemma i hemmahuset eller vad jag ska kalla det? Mitt riktiga hem ;) Ska till stallet och fixa till imorgon (TÄVLING!) och sen sticker jag till mitt andra hem just nu.


Musiksalen!

Emily & Emma tränar för fullt till Song Contesten. Sjukt bra är dem. Emily sjunger och Emma spelar piano. Riktigt otroligt jättebra! Synd bara att jag sitter på planet till London när Contesten är. Men Linnea ska försöka skypea med ni då så jag får se ändå.. ;) Haha :)


Tråkigt väder!

Hur länge har det varit det nu egentligen? Alldeles för länge i alla fall!

Emily & jag ska snart cykla till bussen. I eftermiddag tar jag bussen hem till mig för jag ska till Svante och fixa inför tävlingen imorgon :) Sjukt taggad och nervös. Haha men det ska nog gå bra :) Hoppas på finare väder bara.

Har lite till att fixa innan vi måste ge oss iväg. Ha det bra!


Eclipse nu igen!

Kan inte få nog av filmen och av Jacob. Haha :) Får se om jag orkar se hela.


På konfan!

Skriver mer ikväll! :)


I musiksalen!

Emily och Emma tränar inför Tolvåker Song Contest. Skitbra går det! :) Det är nymålat så allt står och ligger mitt på golvet. Kaos ;)

Vi har typ engelska sen tror jag. Vi ses!


Spanska!

Ledsen för att jag inte bloggat förrän nu! Hann inte imorse. Nu ska vi ha spanska, skitkul...


Eclipse!

Har sett hela Eclipse nu. Haha och nu är jag helt kär i Jacob och Emily hatar mig för det.. Hur ska detta sluta? ;)

Men liksom kolla på honom. Helt ärligt.. Han är snygg. Okej nej, jag har inte glömt Justin och kommer inte att göra.

Nu ska jag sova, imorgon är det ju skola .


I just prayed to a god I don't believe in.


I Dagstorp!

Emily rider Marshie och idag är jag publik :)

Det är riktigt hemskt väder. Det regnar och blåser? Varför det liksom? :)

Ikväll kommer nog Jonna och en kille som heter Mogge "hem" till oss. Jag har aldrig träffat Mogge så det blir säkert kul :)


Blä på vädret!

Det regnar och är jättetråkigt! Usch!

Ska göra mig i ordning nu och sen sticker jag hem en vända och efter det sticker jag till Svante! Måste även räkna matte idag.

Ha det bra så länge!


Hos Linnea!

Vi kollar på Morden i Midsomer :) Najs!


Nu är det dags för mamma och pappa att blunda...

Såhär kan det bli när man bor utan föräldrar och detta är ju bara i hallen... Tur att ni inte ser allt grus på bilden.


Förlåt älskade ni!

Sämst uppdatering någonsin ju. Skäms Ullis.

Vi har varit på gudstjänst och hunnit käka lunch. Nu kollar jag på solsidan och Emily skulle sova middag. Gulligt ;) Men vi ska snart ut i stallet och fixa det sista där.

I kväll ska jag hem till Linnea. Kommer bli najs :) Nu ska jag fortsätta kolla på solsidan.


Ute i stallet!

Mockar boxar... Haha. Vi ska på gudstjänst idag också så vi har lite bråttom. Vi hörs!


Gudstjänst typ mitt i natten.

Vad är meningen med det egentligen? Haha det enda man gör är att gäspa. Men nu är den i alla fall slut och jag och Emily ska till huset. Sjukt trött.

Om ni inte redan sover, Godnatt!


Påskpresent?

Är jag den enda som INTE får det typ? :) Haha det gör inte mig något, jag har det jag vill ha. Jag blev bara lite förvånad när alla lägger upp bilder på påskpresenter, haha :)

Jag har ju fått påskägg, men ingen annan present. Och i år fick jag faktiskt två (ett av gästerna idag och ett av ma & pa). Brukar man få det? :)


Ny header!

Jag har äntligen fått de sista bilderna av Emily från Mexiko, (bättre sent än aldrig) och jag passade på att göra en ny header nu när jag hemma :) Vi får se hur länge den stannar bara.

Snart kommer gästerna. Vi hörs!


Har precis borstat tänderna.

Något sent kanske men struntsamma! Emily och jag lyckades ta oss ut till stallet och nu är allt fixat. Fast jag har fortfarande pyjamas på typ... Orkar inte byta om och tycker det är lite onödigt för jag ska ju hem och duscha snart ;) Äckligt på det.

Vi ska ju ha gäster hemma så jag sticker hem om ett tag. Sen är det någon mässa i kyrkan inatt som vi ska gå på.


Sega tjejer

Vi har inte kommit ut till stallet än. Segar i soffan istället... Haha. Vi har precis käkat lunch och ska NOG göra oss i ordning snart. Vi har ingen brådska för vi ska inte rida idag :)


Solsidan!

Hästarna har kommit ut och vi har käkat frukost :) Vi hade tänkt chilla lite i soffan och kolla på Solsidan innan vi går ut i stallet :)

Kolla så söt katt!


Grym kväll!

Emma & Jonna har gått hem och precis som jag trodde blev kvällen grym! Vi gjorde kanske inte så mycket, men det var skönt ;) Hoppas de andra också tyckte det!

Ligger i sängen och ska sova snart. Imorgon ska jag faktiskt hem på kvällen och käka och sånt, vi har gäster dessutom :)

Godnatt!


Nyttig kundvagn.

Eller vad tycker ni? :)


Ica Maxi nästa!

Ska handla till ikväll, vi hörs!


Godmorgon!

Jag & Emily ska ut och fixa i stallet nu och rida såklart ;) Vi ska även åka och handla för ikväll kommer Emma & Jonna hit, kommer bli awesome!

Känner att uppdateringen inte varit så bra som jag vill, ska skärpa mig!

Ha en bra dag!


Chill i soffan!

Vi har käkat middag hos Emily idag, resten av min familj var också där och käkade :)

Nu hade vi tänkt kolla på Eclipse. Najs :)


Lite om ridningen idag!

Vi har varit iväg och ridit nu. Först red jag Emilys ponny och Emily red hennes kusins häst och efter halva passet bytade vi :) Emilys kusins häst är ju storhäst och jag minns inte sist jag red stor häst! Haha sjukt stark var han också så jag vågade knappt galoppera, men jag gjorde det lite ;) Haha :)


Spelar brainstorm!


Godmorgon!

Vi sitter och käkar frukost just nu ;) Haha. Planerna för dagen är inte riktigt bestämda än, men dem kommer bli awesome, vet det :)

Ni får ha en bra dag så ses vi!


Vår middag idag!

Najs!


Det känns lite som att flytta hemifrån.

Haha det gör faktiskt det. Inte för att jag gjort det någon gång, men ändå ;)

Vet inte hur länge jag bor borta, men uppdateringen kommer bli bra ändå :)

Detta kommer bli grymt!


På väg hem!

Har haft en grym eftermiddag! Håller på att cykla hem nu och när jag är hemma ska jag packa. Ska ju inte sova hemma på ett tag nu ;)


Mina två sjukt snygga vänner!


Dags att cykla!

Sjukt taggad till denna eftermiddagen! Den kommer bli awesome :)


Dumma data!

Varför ska Itunes komma upp hela tiden och sen vägra stängas ner?  Iphonen är ju inte ens ikopplad till datorn? Jag fattar inte? Får panik på det!!! Å så sur jag är nu. Dumma dumma dumma data.


Inte ens dessa kära vänner kan fixa det.


Om ni inte förstod.

Jag skrev om programmet Punk'd för ett tag sen och länkade första programet. Men det var visst någon av er som missat att det var en länk och eftersom jag inte tillåter någon att missa detta braiga program länkar jag igen :)

HÄÄÄR SKA DU TRYCKA!


Haha! :D


Studsar!

Jag vågade först inte gå ut för jag var rädd att det skulle vara kallt, men Linnea sa att det inte var så kallt så då gick jag ut ändå ;) Haha!


Smart unge?!

Efter att ha varit nere och käkat frukost och sen råkat hamna i sängen på något sätt har jag nu kommit fram till något klokt (haha!): Det är dags att gå upp. Smart va? :) Haha nu ska jag göra mig i ordning.


Trött tjej.

Nu när jag kan sova länge vaknar jag halv åtta? Och jag somnade ju vid två/halv tre igår. Konstigt.

Jag orkar inte gå upp så jag ligger här i sängen tills jag måste gå upp. Vid tio ungefär. Haha nej då hinner jag svälta ihjäl ;)


Den svenska sanningen.

Jag är ju inte en person som bryr sig om politik.. Så fort jag hör något om politik stängs mina öron av. Haha det är så, jag orkar liksom inte bry mig och ser ingen anledning med att göra det ? Men skitsamma. "Den svenska sanningen" är en låt som någon svensk miljonär skrivit och som handlar om politik.. (Och ja, jag lyssnar på låten och det är nog första gången jag lyssnar på något som har med politik att göra) Men den är faktiskt riktigt bra! I alla fall melodin då :) Texten kan jag inte säga något om, men lyssna på låten! Faktiskt bra!

Shit vad långt det blev. Aja det får gå bra!


Planerna för imorgon och resten av lovet?

Sovmorgon för det första ;)Haha, det funkar inte för mig att gå upp klockan sju på lov, jag sover till nio ändå.. Mamma säger att hon var inne och snackade med mig fem i sju och att jag svarade, men jag sov nog, haha.

Men nog om det. Vid lunch ska jag, Emma & Linnea ta bussen in till Lund och gå i stan och se Hungerspelen! Sjukt najs ju! Haha som vi har kollat busstider och tågtider och biotider och allt och disskuterat över msn. Men nu är det klart och tillslut fattade alla  tre planerna, det kan ju vara en fördel ;)

Sen har jag stora planer för resten av veckan! Jag & Emily, hör och häpna.. ska bo själva resten av veckan. Hur vi ska klara det? Ingen aning faktiskt. Haha men det kommer nog bli bra (?) Vi ska passa hästar och ha det sjukt najs :)

Uppdatering då? Jo jag har ju min kära ajfån, så det blir nog bra. Kanske inte så långa inlägg, har jag tillgång till data så är det klart att jag bloggar från den också :)

Å vad bra lov!


Fina brorsan och jag!

Låt mig få presentera...

*trumvirvel* ULLIS OCH EMMAS HINDERBANA! TJOHO! :D

Och snäll som jag är ska jag guida er genom denna otroligt tuffa hinderbana.


Man börjar vid starten. Det gäller att se upp för den farlige draken till vänster... Tjuvstartar man händer detta..


Ja ni ser ju själva gubben i munnen. Den gubben har ju sett sina sista dagar..


Lyckas man komma förbi draken ska klättra upp för stegens som ni ser Gandalf göra.. Se upp så ni inte trillar ner ;)


Nu gäller det att ta sig över till andra delen av banan med hjälp av denna blåa saken. Hur du gör det? Ingen aning. Sorry :)


Om du lyckas ta dig över är det dags för dig att ta dig ner igen! Det gör du lättast genom att göra som skeletet på bilden gör. Den snea "plankan" hjälper dig ner på något vänster.


Nu är det dags för dig att klättra över berget.. Har du en hastighet över 40 km/h är du diskad.. Sen ska du hoppa upp på "ivägskjutaren" och flyga iväg..


Se till att ha bra fart! För du vill väl inte hamna i vattnet?


Landa i grävskopan som ni ser till vänster och försök ta er över den. Spring sedan slalom mellan buskarna och julgranarna och nu är du framme till skattkistan! GRATTIS!

Haha fattar ni hur kul vi hade när vi gjorde denna banan? Nej det gör ni inte, men det var riktigt kul :)





Svenska miljonärer!

Det går på femman nu och egentligen fattar jag inte varför jag kollar. Någon som vet kanske? Haha.

Har två inlägg på G som kommer innan jag somnar ikväll. Håll koll! ;)


Kan ni gissa vilken stad ?

Den som först gissar rätt får en länkning om hon/han har blogg, tumblr eller något sånt :) Haha


Vi bygger med lego!


Cyklar till Emma!

Har kommit hem från stallet och duschat! Rätt så stressig förmiddag men Svante fick den motion och ompyssling han behövde och det är viktigast :)

Nu sticker jag hem till Emma!

Så grymt snygg är jag ju ;)


Försovit mig!

All planering har skitit sig. Skriver mer när jag hinner!


Chillaxar!

Har gått och lagt mig nu. Haha pallar inte vara uppe. Nej, vadå lat? :)

Imorgon blir det tidig uppstigning. Redan vid sju! Score till mig för att jag är så duktig ;)

Ska till Svante så fort som möjligt imorgon och sen ska jag hem till Emma! Najs på det :)

Haha lite kul bild... Checka håret!


Konfirmationspresent?

Hallåja!

Sitter och funderar ut vad jag önskar mig i konfirmationspresent och jag har ingen idé alls vad jag önskar mig. En cykel och Justins parfym. Sen skulle det vara sjukt kul att få en Segway, så jag önskar nog mig det också.. Men sen tar det stopp. Ingen aning vad jag ska önska mig och typ alla jag bjudit vill ha en önskelista. Panik!

Kollar på En Stark Resa med Morgan Och Ola-Conny! Sjukt härliga snubbar ju! Har ni inget att göra så slå på femman. Ni lär inte ångra er! :)


Fina Svante!

Nu rider vi iväg!


I stallet!


Jag kan nu ju!

Jag kommer upp nästan helt själv nu! Faktiskt rätt stolt ;) Detta året får jag önska mig en två meter hög enhjuling, haha!


Nyklippt!


Någon skillnad? Haha minimal skillnad isf :) Det är ingen stor skillnad, precis som alla andra gånger blev bara topparna klippta och precis som vanligt sa frisören: "Detta behövdes." Ahaha, klipper mig alldeles för sällan :)

Bestämde mig för att sticka till Svante lite innan fyra iom att det är träning ikväll. Frågade Noemie om hon ville hitta på något tills då men hon kunde inte. Tror jag ska ut och studsa :) Kanske cykla lite enhjuling? Sjukt längesen ju. Tror inte jag kan längre.

Hos frissan!


Vaken!

Sitter nere i köket och käkar frukost ;)

DET SNÖAR?! Finns det någon på denna planet som skrek "ja!" när de såg snön? Tvivlar starkt på det. Det är inte mycket snö, men snö som snö.

Ska bara chilla fram tills jag ska till frissan. Efter det sticker jag till Svante! :)


Godnatt världen!



Fortsätter lite med mina tack..

Haha känner att det finns några fler att tacka. Ridskolevännerna och såklart mina RIDLÄRARE OCH TRÄNARE genom tiderna ;) Tack till er också!

Och såklart är det inte bara Svante som lärt mig alltihop, men det är han som har tagit mig hit jag är idag.


Ullis & Santana är på G igen!

Blev förfrågad att vara med i Dagstorps dressyrlag! Sjukt kul tycker jag. Jag har ju inte ens egen häst och rider två dagar i veckan och blir förfrågad en plats i laget? Tjoho!

Såklart tackade jag ja och som det ser ut nu tävlar jag troligtvis med laget om 12 dagar! OMG hur ska detta sluta? Haha just nu struntar jag faktiskt att det inte gått så bra de senaste tävlingarna, programridningen senast gick super ju och det måste väl finnas en anledning till att de vill ha med mig i laget? Jag och Svante har utvecklats mycket den senaste tiden. Det känns och folk säger det! :)

Sjukt taggad i alla fall och jag tycker det ska bli skitkul att tävla i lag! 

Det är en Knock Out så egentligen kanske det inte klassas som en tävling? Men för mig är det en tävling, så vi kör på det! Nu satsar jag och Svante hårt :D


Tack till Matilda som låter mig rida och tävla på Svante, samt lånar ut sin transport.
Tack till mamma och pappa som alltid stöttar mig, följer med till stallet, på träningar och på tävlingar, för att de låter mig rida och för att de betalar.
Tack till mormor som körde mig till ridskolan alla sex ridskoleår.
Tack till resten av släkten som också körde mig till ridskolan någon gång och som följer med till stallet då och då när det behövs.
Tack till vännerna som ibland följer med till stallet och på tävlingar.

Och såklart tack till Svante för att han finns. Det är ju han som lärt mig alltihop.

Utan er skulle jag kanske fortfarande skutta runt på en ridskolehäst. Jag uppskattar verkligen det ni gör!


image description

Blev ett tackinlägg nu också. Men det får vara så, egentligen ville jag bara berätta att jag blivit förfrågad att vara med i laget.. Men det blev så många känslor och underbara minnen. Så tacksam!

Chockad.

Visst har killen chockat mig många gånger. Men detta? Vet inte vad jag ska säga, helt chockad.

Justin Bieber – One Time (My Heart Edition)

Fattar inte varför jag inte hört denna versionen tidigare, men jävlar så bra! Helt sjukt ju! Gråter nu också bara för det. Å vad jag älskar honom.


Påsklov?

Haha jag har inte fattat att det är påsklov imorgon? Har ju inte varit i skolan på två veckor så påsklovet känns liksom mer som en helg, fast lite längre då ju ;) Men det är rätt najs med lov ju och jag har fullt upp på lovet, men skriver mer om det någon annan gång :)
.
Imorgon ska jag till frissan och så till Svante ju :) Klippningen är tolv och jag tänker inte göra ett skit innan det, väckarklockan ställs på 11. Men det kan ju hända att jag vaknar innan.. Man vet aldrig :)
.
Lite sur för att jag inte lurat er.. Det är ju ändå bara 1 April en gång per år. Linnea skickade ett sms där hon skrev att Justin B kommer till Göteborg i Augusti och jag dubbeldog. Dumma Linnea ;) Haha.

Fy fan för cancer.

Fy helvete vad jobbigt. Gråter, såklart.
Känner folk som gått i bort i cancer och det är fan inte lätt. Fy fan för cancer.

Ska med mamma och handla!

Mamma sa att om jag följde med och handlar så får jag själv välja färg på tandborsten... Klart jag följer med då liksom ;) Haha!


Punk'd

SÅ KUL! 

Ja jag vet at Justin B är med men skit i det ni. Kolla ändå för det är sjukt kul att se de lurades miner!

Punk'd är en serie där kändisar lurar kändisar.. Sjukt kul att se och det är inga skämt som liknar de vi i Sverige lurar varandra med..


Trailern :)

Har en viss känsla av det är 1 April?


Vi bodde i Lönsboda inatt

Grannarna bodde i Sao Paulo.


Ute och promenerar!

Vi ska nog åka hem när vi kommer tillbaka. Har haft det jättetrevligt och det var roligt att träffa alla. Vi träffas ju inte så ofta!

Fungerar fortfarande inte att ladda upp bilder :/


RSS 2.0