Sov gott!

Hejsan Hoppsan!

Nu har mormor & morfar gått hem och jag börjar fundera på att gå och lägga mig ;) Klockan är ju inte jättemycket, men är man trött så är man. Det blir att läsa lite i sängen, men jag tror jag ska gå och borsta tänderna nu :)

Puss & Kram!


Finns det något mer som är så bra som paket?

Ytterst tveksam när det gäller det. Finns det något jag älskar är det paket! (Såklart finns det massvis med saker jag älskar, men paket slård det mesta).

Jag fick två paket av mormor & morfar. En Ipal tivoli-radio i en grym färg! Ma & Pa var med en liten del på den presenten också, de är ju inte dirket billiga. Den skulle laddas i 24 h så den står nere i köket på laddning och det enda jag vill är att springa ner, dra ut sladden och starta den direkt, men det blir ju inte så bra i längden ;) Sen fick jag... ja, vet inte vad det heter. Men ett smyckeskrin, kanske det kallas. Otroligt fint och precis vad jag behövde. Fast jag visste inte om det ;P

Har käkat nu, eller det var et tag sen men ändå. Marrängswiss till efterätt, så otroligt gott!! :D

Nu ska jag ner och se om det finns något "gottis" där nere som morfar kallar det. Eller, det har funnits, så ärrendet gäller nog istället att se om det finns något kvar.. ;)


Skönt!

Hej!

Dagen började med musik, där hade vi inlämning av musikstil/land och efter det hade vi SOprov om upptäckare & Indianer. Sen hade vi spanska, den var lugn och sist hade vi matteprov. Bara en massa inlämningar och prov idag. Stackars de som hade tyska ist för spanska, de hade läxförhör där.

Matteprovet idag kändes bra. Soprovet gick bra, fick E :) Det är bra för man kunde bara få E elr F och F är ju IG, så då är E bra ju :) Jag är glad att jag är långt upp på klasslistan, för redovisningarna på musiken går nerifrån och upp från listan. Och det betyder att jag redovisar sent. Och klassen räknade ut att Markus som är först upp kommer få redovisa innan jullovet, om inte efter. På en lektion hinner vi ju med två, max tre så lyckost honom ;) Själv kanske jag får redovisa två veckor innan. Skönt!

Så. Nu vet ni allt om hur dagen i skolan var typ och om mina läxor och sånt ;) Nästa vecka är lugn! Inga prov, bara en text vi ska läsa igenom, en text vi ska kunna och spanska, men spanskan har jag redan gjort. Fysiken (texten man bara skulle läsa igenom) har jag också gjort, faktiskt. Så det är awesome.

Så. Nu vet ni lite till x)

Har badat med Erika, Emma, Markus & Edvin. Egentligen skulle Liam också vara med, men han var sjuk idag :( Vi hade kul!

Nu kommer snart mormor & morfar som ska fira mig lite :) De kan nämligen inte komma på söndag, när resten av släkten + faddrar kommer.



Tagga prov :S

Halloj!

Blev otroligt glad när jag satt och käkade frukost och insåg att det var fredag idag! :D Härligt!
Mindre härligt blev det när jag insåg att vi hade både matteprov och SO-prov idag. Men jag får träna nu på morgonen, så sitter nog SOn. Hoppas jag ;)

Mormor & Morfar kan inte komma på söndag när jag har släktkalas, så de kommer ikväll och firar. Innan dess ska jag bada med några kompisar, så uppdatering kommer inte blir förrän ganska sent på kvällen.


Godnatt!

Nu ska jag krypa ner i sängen!

Både A-provet på matten och SO-prov imorgon. Hoppas, hoppas att det går bra!

Vi ses!


Tekniska Ullis!


Inga högtalare på golvet!


Här har vi en tjej som kan koppla kontakter (eller vad det nu kallas?), flytta upp högtalare och lista ut att all ström till mitt rum finns bakom sängen (ni kan nog lista ut att jag råkade stänga av den). Men jag är såå duktig och teknisk!


Har funderat på detta ett tag.

Jag funderar på att lägga ner bloggen. Känner att jag inte hinner med det och så. Jag ska fundera ett tag till, men tror att det blir så. Ingen förklaring eller sånt, det bara är så.






Jag bara skojar! :D Har inte ens tänkt tanken på att sluta blogga, skulle bara lura er lite ;)
Någon som kanske vill veta vad jag egentligen funderade på? Jag funderade på att ställa upp högtalarna så att de inte behöver stå på golvet. Det innebär ju en massa sladdar och sånt som ligger på golvet och det är ju inte sådär jättepraktiskt ;) Nä. Jag har nog funderat klart, högtalarna ska bort från golvet!





Inga läxor gjorda än.

Oooops. Jag har haft annat för mig, typ käkat och suttit vid datorn. Nu får jag sätta fart med läxorna!

 
Gammal bild.


14 år och 1 dag. :)

Halli Hallå!

Lugn och bra dag idag. Andra dagen som fjortonåring ;) Ingen större skillnad på 13 och 14.

Sitter och väntar på bättre tider, typ. Väntar på att någon ska komma och ge mig en fet Ben & Jerrys NU. Sen väntar jag på att någon ska komma och hjälpa mig med min läxa + att säga vem det är jag chattar med på fb. Det kommer inte hända, så jag kan sluta vänta. Men jag önskar. Önska, önska runt i ring. Önska kostar ingenting.

Om det finns någon som undrar hur matteprovet gick kan jag säga till de personerna att jag inte tänker berätta det. Ha! Men jag kan ge er en liten ledtråd: Det börjar på d och slutar på åligt. Men mer säger jag inte!

Tror det är Liam eller Edvin jag chattar med. Vet inte riktigt.. Och eftersom ingen kommer och säger det med den dära Ben & Jerrys-glassen och inte heller kommer det någon som hjälper mig med läxorna, får jag väl hjälpa mig själv och själv försöka ta reda på det. Dags att googla ;)

Kram så länge!


God morgon!

Hejsan Svejsan!

Sitter i schäslongen med datorn på laptopbrickan. Otroligt skönt!! :D
Vet inte vad jag ska hitta på efter skolan. Blir väl att plugga SO, annars hittar jag på något med en kompis.

Ska dra till bussen nu.


Matteprov idaaaag? :S

Min 14 födelsedag.

Halloj!
.
Har suttit med matten och SOn hela kvällen. Nästan iaf. Jag har ju käkat och sånt ;)
.
Matten tror jag att jag kan, hoppas att provet är liiiiite enkelt iaf. Formula's B-delar brukar ju vara otroligt svåra.. :S
.
Men hursomhelst ska jag krypa ner i sängen nu. Vi har en gammal gubbe ibland som vikarie och han brukar säga att om man vill lära sig något ska man lägga papperna under kudden och sova med dem där. Kanske ska testa? ;)
.
Nu är min födelsedag slut och det är nu 364 dagar till nästa. Tror jag. Det är ju skottår och sånt grejs, så ungefär 364 dagar kvar. Födelsedagen har varit bra, riktigt bra! Sen firas jag ju på söndag också, mer paket, mer tårta, mer allt. Typ ;)
Älskar bilden.

Borta!

Nu har jag tagit bort nedräkningen till min födelsedag. Hade tänkt hitta på något annat jag räknar ner till, sommarlovet? Ja, men det känns lite för tidigt. Det är en karamell att suga på, eller vad det nu kallas ?

Nu ska jag umgås med lite matematik innan jag beger mig av till stallet. Låter ju jätteskoj.


Men jag vill inte skiljas från mina högtalare x) För övrigt tycker jag att de står så fint där på golvet.


Ullis (L) sina högtalare.

Hejsan!

Man glömmer lätt bort att man fyller år. Iaf jag, glömde bort det flera gånger .. haha.

Redovisningen på SOn jag var otroligt taggad (?) för, gick super! Nästan iaf ;) Glömde bort när det var jag några gånger (jag redovisade med Linnea), inte sådär jättebra precis, och Patrik (läraren) tyckte vi använde smartboardens funktioner lite för lite. Och till vårt försvar måste jag säga att vi tänkte använda den genom bildspelet, men vi glömde byta bild och därmed missade vi att skriva på den :P Vi fick B på redovisningen, så det är bra! :D

Annars har det varit lugnt. En bra dag! Såklart ;)



Har varit hos Svante en sväng och gett honom mat, mockat och fixat hö osv. Ska dit igen vid sex och ha träning :) Svanteälsklingens sår i mungipan har kommit tillbaka, så det blir att rida på hackamore nu ett tag..



Jag älskar mina högtalare. Men det gör nog inte resten av familjen.. ;)


Ser något störd ut på bilden.. ;)

"Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag?..

..nej, det är ingen vanlig dag. Det är Ullis födelsedag!"

Känner ni igen låten? Den kommer från Lotta på Bråkmakargatan ;)

Hur som helst fyller jag 14 år idag. 14 år är ganska mycket ändå ;)
Har fått finfina presenter; Högtalare till datorn, så nu dunkar jag musik på hög nivå! :D En laptopbricka som man sitter med datorn i knäet, en ny kedja till mina "GLÄDJE" & "SANN" -smycken. Den förra gick sönder. Av Johan fick jag två böcker. Sen fick jag en blus också, superfin!

Älskar att fylla år.


Nu råkade visst Johan komma med på bilden, undrar vad han gör?

I em ska jag till Svante, dags för träning! Uppdatering blir strax efter fem och sen på kvällen vid nio och efter.

Sen är det ju redovisning idag. Hoppas det går bra! :)


Riktigt bra högtalare :D


Hoppsan, nu blev jag nästintill döv på det örat ;)
Nu vet jag vad Johan gör på bilderna, han vill ju också höra musiken! Fast å andra sidan hade han hört lika bra där nere.. :S

Puss & Kram


Dubbelt i SO

Jupp. Jag har redovisning imorgon i SO, sen har vi ju prov på alla redovisningar. Så det är dubbelt upp i det ämnet och eftersom jag av någon konstig anledning glömde matteboken i skåpet och därmed inte kan träna på matteprovet, så ägnade jag kvällen åt att lära mig mer om några upptäckare och indianer ;)

Pappa har inte blivit firad så jätte mycket idag. Men han är nog glad ändå.  Har förstått att man inte vill fylla år när man är äldre? Konstigt, jag älskar att fylla år! Men om man nu inte gillar att fylla år, så vill man ju kanske inte bli firad. Hoppas lite pappa tänker så, för då är han ju inte lika ledsen att han inte blivit firad sådär supermycket. Men vi har sjungit, gett paket och jag har tänkt på honom mycket idag! ;)

Imorgon är det jag som fyller år och ska få paket! *Happyface!'* Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska få, men det är kul. För då är det ännu roligare när man får det! :D

Konfirmationen idag var kul :D Skrattade mycket och den lilla tysta, spända stämmingen är som bortblåst :) Vi har riktigt kul nu, det är faktikst roligt att prata om gud och allt vad det är, det blir på ett mycket roligare sätt än man kan tro, faktikst.

Nu ska jag gå och lägga mig, hade jag tänkt. Hur det går med det återstår att se. Tippar på att jag stannar vid datorn minst 15 min till..

Hursomhelst hoppas jag att ni sover gott inatt och att ni inte drömmer några hemska mardrömmar ;)

Jag fyller år om tre timmar!! :D


:D

Känns som att det är måndag idag, så det är jätte skönt när man inser att det är tisdag! :)

Efter skolan ska jag på konfirmationträff igen. Så uppdatering blir nog framåt åtta ikväll.

Vet inte vad jag ska skriva mer. Så vi säger väl så, så länge. Tror jag ska träna lite på HKn vi har läxförhör idag..


Grattis pappa!

Idag fyller världens bästa pappa år. Grattis till honom!



Du är bäst.

Gött med studiedag!

Studiedagen har varit lugn. Tandläkaren en sväng, Center Syd & Ica Maxi en sväng, annars har jag bara varit hemma. Lite läxor har blivit gjorda, men mest har jag bara tagit det lugnt och vilat. Härligt!

Kollar på Idol nu. Sen ska jag krypa ner i sängen och sova lite ;) Imorgon är det tisdag, pappas födelsedag och bara en dag tills jag fyller år! Äntligen. Jag älskar att fylla år.


Nu sticker jag till tandläkaren!

Älskade mamma.

Väntar på mamma..

..hon måste hjälpa mig med ett scrapbookingkort, jag har beslutsångest ;) Vem kortet är till? Hemligt.

Har varit hos Svante :) Det gick väl bra. Han skötte sig och skänkelvikningarna blev super :)

När det hemliga kortet är färdigscrapat blir det är räkna om lite tal på matten, plugga lite HK, biologi och SO. Sen bär det av till tandläkaren..


Stallet nu!

Studiedag. Härligt! Långhelg, och det gillar jag :)

Cyklar till stallet nu, så skriver jag mer när jag kommer hem. Ska även till tandläkaren idag, någon roligare dag kunde det väl hitta? ;)


:D

Hej!

Har kommit hem från Cecilias kalas nu. Hon blev jätteglad för paketen och vi hade superskoj! Även fast Anna & Cecilia är nio respektive åtta år yngre än mig har vi faktiskt roligt :) Det är ju mer lekar med dem, men det är riktigt roligt :) De har väldigt lätt att roa sig och man kan göra samma sak flera gånger om och det är minst lika roligt den åttioelfte gången.

Sitter här och gäspar, men jag måste räkna mer matte så det fungerar inte. Får ta en clementin och sen har några tal till, sen är jag redo för prov! Okej, inte riktigt. Har några tal att fråga Jan (matteläraren) om.

Hej så länge!


Konstigt ljus på mig och min älskade (?) clementin.


Den var god ;P

Läs dteta !!!

Mänisnaks hjnräa kan lsäa oedrn i vlkien odnrig som hlset, det edna vkitgia är att den fsötra och stsia btkosaevn stetir på rtät palts.Rsteen kan vraa hluler om bluler och du kan ädnå lsäa det uatn ngåra porlbem. Hägtfit va?


Hemma nu :)

Kommit hem från gudstjänsten och vad det nu var mer. Upptakts-någonting och verksamhet-grejs. Hur som helst har jag gjort en otroligt fin krona som man skulle ha med sig in på gudstjänsten, men jag gav bort min till prästen, ville inte  ha den. Dock fick jag tillbaka den sen .. ;)

Om två och en halv timme ska vi till Cecilia som fyller år imorgon! :) Ska bli kul :)

Nu ska jag umgås med lite till läxor


Så otroligt fin.. x)


Såhär kan man också ha den ;)


Eller så har man inte den alls, kör nog på det :)


Hinner inte blogga just nu

God morgon!

Ska på gudstjänst vid elva, blir hämtad av Emily strax innan. Det är med konfirmationen, så åker inte dit frivilligt ;) Innan de kommer måste jag räkna matte, så kanske jag slipper imorgon. Ska hinna skriva till er efter gudstjänsten, sen vid halv fyra sticker vi till Cecilia som fyller sex år imorgon! :)


Gäster med gester.

Emily har varit här en sväng men hon skulle vidare till gården med noemie och jag orkar inte följa med (A) Hennes föräldrar är kvar så det pratas högt där nere ;) Josse kommer när som helst tror jag, så då blir det mer mys :)

Kollar på gäster med gester. Inte så kul alls faktiskt, och jag undrar varför jag inte kollar på Mamma Mia! som går på trean? Någon som vet varför jag inte gör det? Jag får väl ta och byta kanal ;)

Hoppas ni har det bra!



Tröja och halsband från kära vännerna.


Två roliga idolklipp :)


Så roligt, speciellt i slutet!


Han är för go ;)

Typ 538 sidor kvar..

Halloj!

Gissa vad jag gjort nästan hela denna dagen? Räknat matte, det går i snigelfart. Riktigt drygt och tråkigt. Annars har jag bara sprungit i lite mer än 20 min.

Emily m. familj kommer ikväll. Josse kommer också, fast lite senare. Sen sticker nog Emily till gården, jag lär stanna hemma med Josse :) Kommer bli mysigt.

Ska fortsätta med matten så jag kanske blir klar någon gång ;)


Världens roligaste mattebok.. Inte.

God morgon!

Lördag, älskar lördag. Lördag är bäst. Hela helgen framför sig och nu har vi ju dessutom måndagen! :D

Har käkat frukost, smarrigt och nu sitter jag med det där IQ-testet som Emma gav mig. Man blir galen av den ;) Den ska med på planet till Mexiko, då har jag att roa mig hela resan ;)

Annars ska jag springa med Johan idag, och göra läxor/räkna matte/träna redovisning/plugga prov.. Ja, ni fattar nog :)

Vi ses!







Underbar kväll.

Halloj!

Kvällen har varit helt otroligt rolig. Hoppas att alla tycker det, verkade iaf som det ;) Och tusen tack för alla finfina presenter! Många halsband blev det, men jag önskade mej ju det, så det är bra :) En tröja, lite scrapbooking, örhängen, pussel, goda lakritsbitar, några böcker och ett IQ-test :) Alla presenter är superfina och jag är så nöjd med dem, tack så mycket!

Pizzorna vi gjorde blev goda, efterrätten också, filmen vi såg var bra (även fast typ alla redan sett den ;D) så bättre kväll går nog inte att få! Sen lekte vi även "ballongleken". Den där när man knyter fast en ballong runt vristen och sen ska man försöka trampa på de andras ballonger utan att någon trampar på sin egna. När 39 ballonger smällt var det bara Linnea som hade en ballong kvar, så alltså vann hon ;) Det var riktigt roligt och jobbigt, så jag har faktiskt skrivit in det i träningsdagboken; Aktivitet: Ballongleken, Tid: 15 min Upplevd ansträning: Ansträngande. Haha, men det var faktiskt jobbigt. Tror det är mer grymma tjejer som skriver in det? ;)

Grymt lyckad kväll och jag tycker det är synd att man bara fyller år en gång per år ;)


I denna fina påse finns det otroligt smarriga lakritsbitar :D

Ingen idé på rubrik alls.. :S

Har bytat om nu och allt är fixat, tror jag ;)

För övrigt har jag räknat lite till matte.

Om det är någon som undrar något ang. uppdatering är det bara att maila mig så svarar jag snarast.
Skämt. Inte roligt. Jag vet. Ingen mer uppdatering idag. Eller, kanske att jag skriver när alla gått hem, men det beror på, kan inte lova er. Annars ses vi imorgon! :D

Behöver inte säga att kvällen kommer bli grym, för det vet ni redan ;) :D


:D

Hej!

Skoljoggen. Det gick super! Sprang alla de 6 km utan att gå en enda gång på 33.4 min. Förbättring från sjuan med 10 min! Så nöjd! :) Fick duscha hos Linnea och eftersom lektionerna inte började förrän halv 1 igen så  kollade vi på film och käkade plättar :) Riktigt gott och mysigt.

Fick gjort några läxor på Elevens val -lektionen, hann även räkna några mattetal. Så nu har jag inte lika mycket att göra i helgen :)

Har dukat till 13 gryma tjejer som kommer ikväll :D Kvällen kommer bli awesome.



Mycket godare än skolans lunch. Linnea ägor på att göra plättar :)

Skoljoggen + Tjejkväll + Långhelg = :D

Denna fredagen blir bäst!! Jag bara vet det.

Skoljoggen på förmiddagen. Lektionerna startar igen 13.30 och då har vi matte och Elevens Val, sen slutar vi :)
Jag åker hem, fixar inför ikväll och kvällen kommer bli bäst :D

Sen är det ju långhelg, studiedag på måndagen :D Så bäst, älskar det.

Helgen v. 39 är bäst!

Vissa säger ju att man aldrig ska ta ut något i förskott, visst, jag kan väl hålla med på det. Men denna fredagen och extra långa helgen blir awesome! :D Kalas på söndagen, Cecilia fyller år och vi har gjort de snyggaste tårtorna ever :) Det enda lite mindre roliga denna helgen blir väl gudstjänsten på söndag, men så är det om man vill bli konfirmerad ;)

Nu laddar jag inför skoljoggen! Ska springa bättre än förra året. Wisch me luck.




Robinson snart!

Känner mig duktig som har räknat klart alla de där tusentals sidorna jag skulle räkna :) Känns otroligt bra. Nu är det  bara typ 322tusen sidor i Spår 2 som tar totalt 376 timmar att räkna (bara lite överdrivet). Nämen det ska jag nog hinna på de två lektionerna som är kvar innan provet. Eller inte. Kommer inte ens i närheten. Blir att räkna hemma i helgen..

Har för övrigt gått i snabbt tempo i 40 min. Ska skrivas in i träningsdagboken ;) Inte jätte jobbigt, men ändå, det gälls :)

Ska fixa och packa under Robinssons reklamer och medans jag tittar när det inte är reklam ska jag vika tvätt :P Tråkigt, men sant. Vad jag ska packa? Det är skoljoggen imorgon!


Taggad inför imorgonkväll!

Hejsan!

Har varit med mamma och handlat inför imorgon och lite till saker. Mycket onytigheter till imorgon kan man väl säga, men det ska det vara! Man fyller ju bara år en gång per år ;) Så då får man se till att det bli bra ;D Bara Elsa som inte kan komma, så det blir fullt här hemma :D Det kommer bli awesome!

Har räknat matte också, det som blev fel på diagnosen. 5 fel, inte sädär jättebra och det blir många sidor att ta igen i Spår 1. Både 33, 34, 35, 36, 37 & 40. Usch. Har de två sista sidorna kvar som jag gör senare ikväll. Ska även göra lite SO och HK, hade jag tänkt :)

Nu ska jag ut och gå med pappa! :)



 




"Another day, another worry"

Heeej! :D

Gick upp tio min tidigare idag. Vaknade och då tänkte jag att jag lika gärna kan gå upp, så då gjorde jag det ;)

Jag ska ha tjejkväll med vännerna imorgon iom att jag fyller år i nästa vecka och idag ska jag handla och fixa lite inför det. Sen måste jag ju göra läxor och plugga inför prov. Så ingen kompis idag :(

Har lite att fixa. Men det kanske kommer ett inlägg till innan jag sticker :)




En vecka, en vecka. Bara en vecka.

Jag känner mig som ett litet barn på Julafton. Längtar så mycket. Till vad? Jo födelsedagen. Men varför? Jag vill ju inte bli äldre. Men det är väl bara för att det är sk min dag. Då man ska lyxa till det lite extra och för att det är just min födelsedag. Det händer ju inte så ofta ändå att man fyller år. Har nog aldrig längtat så mycket till en födelsedag tidigare..

Skolan var ok idag. Fotbollen inte lika kul som igår, men ändå kul :)

Tycker ni kan gå och ge någon en kram och ge någon lite extra kärlek.


Tappsko

Hejsan!

Träningen idag för Britt-Marie gick super! :) Svante skötte sig finfint fast jag fick banka till honom några gånger. Men i ex. halterna så efter två stränga tillsägelser blev de så mycket bättre. Så han ger sig, sakta men säkert :)
Tror att jag gjort min bästa ökning i trav någonsin idag. En blev så fin! Önskar att pappa hade filmat.. ;) Skänkelvikningarna blev också suveräna, så jag är mer än nöjd! :)
 
Sen upptäckte vi att han tappat en sko när träningen var slut. Hovslagaren kommer i veckan och fixar till det :)

Ska hoppa in i duschen nu och sen skriver jag igen :)


Ändrade planer.

Träningen börjar sex idag istället och det gör att jag har lite mer bråttom. Bättre uppdatering blir framåt halv åtta, åtta. Kram Ullis

Jag är så glad! :D

För idag slipper jag åka buss till skolan, slipper sitta där på den äckliga (ja, den är äcklig) bussen och komma försent till första lektionen pga av bussen som inte lärt sig passa tiden. Jag slipper gå ut och ställa mig vid vägen och frysa och vänta på bussen. För idag kör pappa mig! :D Så bra :D Ni tycker kanske att jag överdriver. Det är ok, jag bryr mig inte, det är upp till er. Men, jag överdriver inte.

Efter skolan cyklar jag till Svante och mockar, ger honom mat och så. Sen sticker jag hem, bloggar till er och käkar. Sen cyklar jag till stallet igen och rider iväg till Dagstorp och tränar för Britt-Marie :)

Ha en bra dag, allihopa!


Älskade vänner.

Jag älskar mina vänner så extremt och igår blev jag så besviken på mig själv för att jag nästan aldrig säger det till dem.
Vänner, jag älskar er så otroligt mycket så jag vet inte vad jag ska göra. Ni ställer alltid upp för mig och ni går att lita på till max. Hoppas ni verkligen förstår att ni betyder så mycket för mig och att jag verkligen inte klarar mig utan er. Stor kärlek till er.


Idol nu! :D


En vecka och en dag kvar! :D

Hejsan!

Har varit med Linnea idag. Hon gick hem för en stund sen och då käkade jag :) Linnea och jag spelade Pingis och Galen Panna. Roligt hade vi :)

Skolan var helt ok. Eller snarare ovanligt kul! Ena rasten var vi borta på IP och spelade fotboll. Vi = Jag, Emma, Linnea, Josse, Liam, Pontus, Edvin, Markus, Theo, Martin. Sorry om jag glömt någon! Max & Hannes kom också och spelade. Super kul! Riktigt roligt hade vi! Sen hade vi även lite vattenkrig med vattenflaskorna. Och gissa vem som blev blötast? Jo, såklart jag. Av någon konstig anledning är det alltid så? Fast jag häller ju på mig själv också.. :)

Bara jag och mamma hemma. Johan & pappa är på någon segelavslutning. Har inga planer för kvällen. Förutom Idol då ;)

 

Tisdag :)

Hej!

Det är svårt att gå upp på morgonen när man har ett gosigt duntäcke. Jag vill bara ligga kvar.. (A)

Idag har jag inte bestämt vad jag ska göra i em. Kanske hittar jag på något med någon kompis. Eller så gör jag något annat ;) Vi får helt enkelt se :)

De sista 15 min innan jag går ska jag sitta i soffan och slötitta på tv. Hoppas att jag inte glömmer bort tiden bara.. :)

Kram!



 

Hittade roliga Ö&B-reklamer :) Ullishumor på hög nivå! :)







Den bästa till sist!


Så roliga x)

Ö&B-reklamerna

De är så roliga! Verkligen riktiga Ullisskämt!

I en reklam står de vid läsken och så säger "personalengubben" till kunden att de är läskigt billiga. :D Sen börjar "personalgubben" peta på kunden och säga att de är PET-flaskor. Haha :D Som jag skrattar!!

De reklamerna är bäst och jag älskar de reklamerna. Punkt, slut.
Fast de där "priset är skillnaden"-reklamerna är urkassa. Men de nya är super! :D


Sitter och kollar på Idol. Hoppas att ni också har det bra!


Lalala :)

Tjena! Har ni det bra? Själv har jag det super! :D Dunkar grymt bra musik på hög volym, så jag tror att högtalarna snart sprängs. Men whatever.

Har precis duschat och innan det käkade jag. Falukorv m. makaroner ;) Det första pappa sa när vi satte oss var att falukorven inte var god, och om vi ändå skulle tycka att den var god, fick vi inte säga något.

Det är inte första gången pappa säger så, så nu förstår jag & Johan direkt. Den kommer inte från Atria, Lithells, där pappa jobbar och då är den ju såklart inte god ;) Men ska jag vara ärlig tycker jag att Atrias mat inte alls är god. Det tycker nog pappa också, egentligen.

Men nu lämnar det. Jag har varit hos Svante idag och det gick bra :)

Ska kolla på Idol som börjar snart. Sen ska jag soovaaa. Är så grymt trött. Men det kommer säkert något inlägg till :)




Har faktiskt en reklamtröja från Atria på mej x) Färgen är lite sjystare IRL ;) Sen liknar jag en tvättbjörn, har inte orkat tvätta bort mascaran ordentligt :P


Sticker till stallet nu!

Hemma vi halv sju, sju. Skriver mer då. Hoppas ni haft en bra dag! Kram från Ullis

Ha en bra dag!

Hej!

Tänkte ni kunde få reda på hur veckan ser ut för min del :)

Måndag: Jag ska rida Svanteälsklingen :D
Tisdag: Har inget planerat. Inte ens en läxa att göra :)
Onsdag: Träning för Britt-Marie med Svante :D
Torsdag: Handla med mamma inför fredagen.
Fredag: Skoljoggen i skolan. Tjejkväll här hemma sen, jag fyller ju år! :D

Känns lugnt och bra. Inga läxor nu heller, så det är skönt :) Okej, det var kanske lite ljug, har ju en redovisning att träna till.. Men den kan jag nästan :)







Puss & Kram

Myspys (A)

Har fleecefodrade tights, raggsockor, linne och gosig kofta. SÅ mysigt! Hösten är ganska bra ändå, det är jättemysigt tycker jag att ta på sig myskläder krypa upp i soffan under en filt och bara ligga där.
Idag var hela familjen på sånt humör, så vi kröp upp i soffan tillsammans och kollade på Idol. Mysigt ;)

Idag har jag (okej, det var mamma som gjorde det..) bytat mitt "sommartäcke" till duntäcket jag har på vintern. Så jättesuperdupermegamysigt! Det är så fluffigt och mysigt, varmt är det också ;) Jag skulle lätt kunna tänka mig att ligga i sängen hela dagen pga duntäcket. Nemas problemas, eller vad det nu heter.

Nu ska jag plocka lite snabbt här i rummet och sen kryper jag ner i sängen med mitt älskade täcke :)

Sov gott!




Nöjd för idag ;)

Efter att scrappat 16 kort är jag ganska nöjd nu. Har experimenterat lite mer än vanligt idag. Och det innebär ju också att alla blev ju inte sådär jätte bra. Men vissa är jag otroligt nöjd med! Sen har ju mamma gjort lite kort också, så alla 16 har inte jag gjort. Nu återstår två svåra moment i detta;
1. Att plocka undan.
2. Att ge bort korten. Nån måste ju få dem, men vem?

Nu har iaf kort till hela nästa år.. Nästan iaf ;)








Scrappar för fulla muggar!


Alla kort jag & mamma scrappat idag. Vissa döljs av andra kort och mer kort är på väg.












Det här är mysigt.

Hemma igen!

Hejsan Hoppsan!

Har har haft en grym dag/natt/dag med Erika, Liam och Pontus, men Pontus var ju inte med hela tiden ;) Har mest kollat film och snackat. Somnade vid fyra och vaknade vid tio. Ganska pigg, faktiskt :)

Resten av dagen ska jag scrappa några grattiskort. Sen ska jag bara slappa och vara ledsen för att det är skola imorgon ;)

Mer inlägg kommer!


En lugn lördag.

Det har inte hänt så mycket idag. Jag har sprungit, städat allt så duktigt, packat och läst.

Tänkte på detta att jag fyller år om 10 dagar och det känns inte alls långt dit. Men jag ska redovisa den dagen och det, det mina vänner, det känns jätte länge tills dess. Konstigt, för det är ju samma dag! Men så kan det va.

Tror jag ska krypa upp i soffan och kolla tv. Mysigt.



Det handlar inte längre om tid. Det har jag. Nu handlar det om vilja. Den finns inte längre.


Känner mig så duktig.

Alltid när jag sprungit så känner jag mig så duktig. Samma idag, är jätte stolt över mig själv. Haha.

Sitter här med hårinpackning i håret. Men den ska snart sköljas av och rinna ner i brunnen eller vad det nu kan heta. Adjökens hårinpackning, det var trevligt att råkas!
Vadå? Var det konstigt skrivet? Det tycker inte jag. Emily pratar ju med element.


Bild från igår.

Lördagmorgon!

Älskar lördagmorgonar. Sova hur länge man vill, vakna och tänka man har hela helgen framför sig och göra precis vad man vill. Käka en god frukost, sitta där länge och inte känna stress. Efter frukosten kan man göra precis vad man vill, gå och lägga sig igen om man vill det. Det är så härligt. Ullis älskar lördagsmorgonar.

Ni som läste mitt inlägg igår vet vad jag ska göra idag. Och jag börjar nu direkt med att sticka ut och springa en runda. Jag har bestämt mig för att cykla till Erika, idag ska det ju även packas och sånt där lite mindre najs :)

Men nu gör jag mig iordning och springer en runda!


När man inte hittar min stora (alldeles för stora) borste som jag alltid vet var den är, då vet man att det är stökigt.

Godnatt och sov gott.

Gillar bilden.


Jag kommer ihåg det som igår. Det var så mysigt. Min lilla kusin som inte är så liten längre..



Det där med att gå och lägga sig? Näe, nu är jag pigg igen. Funderar på en ny header.. :)

Detta ser och hör du om du kommer in i mitt rum!






Detta är nog ärligt talat den bästa låten jag någonsin hört. Jag tror verkligen det. Kan inte komma på någon låt som är bättre.

Ticket To Ride

Hejsan!

Kom hem från Erika vid vid halv åtta någon gång. Käkade där, gott! Tacos, riktigt smarrigt ;)

Har spelat en omgång Ticket To Ride med familjen, och om sanningen ska fram, (fin mening.. xP) så har jag tröttnat på det spelet. Så sorgligt, för jag älskar det verkligen. Och gissa vem som kom sist idag? Ja inte var det jag iaf! :D Jag vann nämligen, så duktigt ;)

Imorgon ska jag sova länge, riktigt länge. Superlänge. Sen ska jag packa, springa en runda, träna inför redovisningen som är på onsdagen om två veckor (min födelsedag)!, fundera på om jag ska städa rummet, tänka att det är inte är så jättestökigt ändå och strunta i att städa (men det är jättestökigt). Sen ska jag bestämma mig om jag ska cykla till Erika eller få skjuts. Jag lär nog bestämma mig för cyklingen. Men allt kan ju hända och därmed ändras ;) Sen ska jag sova över hos Erika, parta natten lång och bara ha kul. Okej. Det blir inget party. Jag ska bara hem till Erika och ha roligt, käka godis och skratta i massvis. Liam & Pontus kommer också, men Pontus sover inte över.

Nu ska jag gå och lägga mig. Nio en fredag? Ja, faktiskt. Jag är jätte trött (A)






Slutar snart! :D

Sitter just nu på Elevens val, som vanligt på fredagar ;) Har gjort klart fysiken, och ska träna lite på so-redovisningen som handlar om Christofer Columbus.

Erika och jag sticker hem till Erika när vi slutat :) Uppdatering blir när jag kommit hem igen. Hoppas ni klarar er ;)

Nu ska jag träna på besättningen Columbus hade på sina skepp. Det blir bra!

Kram!



So - Christofer Columbus & Bahamas

Hej!

Sitter i en liten skrubb, som vår lärare kallar det med Linnea och tränar inför en redovisning om Christofer Columbus :) Linnea sprang iväg för att skriva ut ett papper, så jag är själv just nu. För övrigt är jag sjukt hungrig :P

Hoppas ni har det bra!




Min schäslong har visst förvandlats..

Jupp, min schäslong har faktiskt förvandlats. Den är en garderob nu. Helt omöjligt att sitta i den, där är bara kläder. Rena, smutsiga.. alltihop. Måste få ordning på det nu på morgonen, tycker jag.

Fredag, som jag längtat! I helgen ska jag sova hos Erika med Erika ;) och Liam. Pontus kommer på dagen, men han skulle tävla på söndagen och kan därför inte sova över. Ska bli kulkul!
Idag ska jag hitta på något med Erika, kukul! ;) Vi har inte bestämt var vi ska va, men uppdatering blir inte förrän på kvällen. Ni får klara er ;P

Nu är det bara tolv dagar tills jag fyller år, som jag längtar!

 

Vi ses imorgon!

Johan (min brorsa) frågade om Kevin i det klippet jag visade dog. Jupp, det gjorde han. Svårt att överleva i en sån krasch ju ;)

Det var lika roligt med kusinerna idag när de red :) Idag travade dem för första gången, kul! :)

Har jobbat med mitt arbete om Bahamas nu. Tycker det är skönt att jobba hemma, med musik och en bra dator man känner lite och så. Ska lämnas in i morgon och jag är nöjd med arbetet! Så om nu någon undrar eller ska skriva något om Bahamas är jag expert om det landet nu ;) Haha. Fick även räknat lite matte, diagnos imorgon :)

Nu ska jag borsta tänderna och sen krypa ner i sängen och läsa. Imorgon ska jag vara med Erika :D Ska bli super kul, det var så länge sen!

Godnatt och sov gott!



Nine/eleven

Jag vet att det är sent, och allt vad det är. Men jag måste bara dela med mig av detta klippet. Så hemskt.


Hejsan!

Har precis kommit hem. Ska sätta mig med läxorna nu direkt och vid fem kommer Anna & Cecilia hit och så ska jag iväg och rida med dem. Skriver från datorn ikväll! Vi ses

Nu går jag till bussen!


Varning för en glad Ullis :) Vänner i skolan, se upp ;)

Hej på er!

Här sitter en otroligt, extremt, jätte-glad Ullis. En Ullis som känner att torsdagen den 15 September kommer gå lätt som en plätt. Och pang, så sitter jag på bussen hem igen. En Ullis som längtar så otroligt mycket till sin födelsedag (Och Mexiko.. ;D). En Ullis som inte har städat sitt rum på flera ...?... Men denhära Ullis är lika jättesuperduper-glad för det och försöker tänka bort det :)

Har lite till att fixa nu på morgonen innan bussen går. Efter skolan ska jag hem (ovanligt?) Och vid fem ungefär kommer Ettan, Anna & Cecilia och hämtar mig, sen sticker vi till deras ridning :) Även plugg till redovisningar ska göras ikväll. Bra, då vet ni det. Och jag kommer göra det! :)




Min att-göra-lista för ikväll ;)

Svanteälsklingen har börjat få björnpäls!

Jajamensan! Och det är så mysigt! Ullis älskar Svantes fina, tjocka björnpäls. Färgen ändras lite också, nu är han någon blandning mellan brons och röd färg, tycker jag. Superfint! Det märks även när man rider att han har tjockare päls nu, idag blev han svettig efter 10 min.

För övrigt idag tycker jag det gick bra :) Han hade ett bra tempo och lyssnade på mig. Idag var det mina händer som inte var riktigt hundra. De fladdrar lite väl mycket ibland, och det är ju absolut jättedåligt! Så det ska bort, nu med detsamma ;) Sen har jag ju växt, så den längden jag har på stigläderna är lite för korta, vilket gör att jag pekar med tårna neråt när jag driver. Och det är ju fel, de ska ju peka uppåt ;) Men länger jag dem blir läderna för långa. Sådär mittemellan är jobbigt. Väx ben, väx!! Haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen nanna kudden, jag längtar!


Lovisas fina bild!

Selena Gomez & The Scene - Who Says



Jäkla bra låt! Jag lyssnar, lyssnar, lyssnar och lyssnar lite till :)



Jag säger det och menar det. Jag älskar er.

Sitter och käkar :)

Tjena! Sitter just nu och käkar, har varit i stallet och mockat och sånt, efter jag käkat ska jag dit igen och träna :) Men innan jag sticker ska jag skriva till er från datorn, om typ 10 min :)

:D

Hejsan!

Galenskaparna & After Shave – Husvagn. Den låten är bara för härligt! Blir så glad av den :P

Jag städade aldrig rummet igår, och det blir bara stökigare och stökigare. Men jag orkar verkligen inte städa. Det finns viktigare saker att göra ;)

Ett läxförhör i skolan, annars är det chill :) Efter ska jag till Svante, mocka + fixa mat och ge Svante mat. Sen ska jag hem igen och käka. Sen ska jag dit igen någon gång och fixa Svante och sen bär det av mot ridhuset! Träning för Britt-Marie! Äntligen, typ. Den skulle ju börja för tre veckor sen, men det har alltid hamnat något ivägen.. :S Men nu så! :)

Ska snart gå till bussen. Vi ses!


jag ser trött ut och jag är trött!

"Min kompis han har piller som han köpt utav en ful typ, och om man äter dem blir man en jättekul typ."

Har varit ute och gått med pappa nu :) Nästan 30 min, det ska in i träningsdagboken. Ingen jätte ansträning, men pulsen höjdes, så då gälls det ;)

Ska köra lite situps, armhävningar osv och sen hoppa in i duschen :)

Rummet ser lite sådär kaosigt (fel böjning, men det är ingen svenskalektin..) ut. Så jag vet inte om jag ska städa lite. Tror inte det blir så, kommer nog läsa istället. Sandor slash Ida, läser jag nu. Jag vet hur det blev så, men nu läser jag hela tiden. Det är väl vår svensklärares förtjänst, dels blir vi tvingade att läsa på lektionerna en bok han ger oss, och antagligen är han bra på att välja böcker jag gillar, för jag tar ju hem dem och läser.. Men den första boken han gav mig var inte bra ;)

Så. Nu vet ni vad vi gör på svenskan :P Kan väl vara nödvändigt ;)


Ta hand om er. Gå och ge någon en bamsekram!

Nu ska jag ut och gå med pappa :) Men först ska jag gå och ge någon en bamsekram :) Varför? Jo för att jag bara tycker det. Tycker ni också kan göra det ;)

Skriver mer senare!


Skriver mer lite senare :)

Har kommit hem från konfirmationsträffen nu. Vi fick sluta tidigare av någon anledning :) Det verkade vara helt ok där, okej grupp okej präst osv. så det känns bra :) Har precis käkat och ska käka en fruktsallad nu. Sen ska jag och pappa ut och gå. Snabbt ska vi gå så jag kan skriva in i vår träningsdagbok i skolan ;) Vi ses! :)

Den där träningsvärken..?

Ja. Var är den? Träningsvärken? Jag har ingen träningsvärk. Jätte konstigt, för benen var helt darriga och shit vad jag fick kämpa, men ingen träningsvärk? Att stretcha hjälpte väl :) Men jag skulle egentligen vilja ha lite träningsvärk, bara för att liksom veta och ha ett bevis (typ) på att jag tränat mina muskler mer än vanligt och mer än dem klarar av. Det känns liksom bra då. Men ja, det är väl typ dagens I-landsproblem: Ullis är ledsen för att hon inte fick träningsvärk efter idrotten, buhuu.

Nä. Jag är inte ledsen. Vet liksom att det finns större saker att vara ledsen för ist. Men det skulle faktiskt vara lite kul med träningsvärk, nu igen. Den i låren försvann ju precis ;)

Hursomhelst. Det är tisdag. En dag närmre helg! :D Och jag har ett läxförhör i HK och jag kan knappt någonting :S Måste ner och läsa den.

Uppdatering blir inte förrän framåt åtta ikväll, för jag är på konfaträff ;)

Puss & Kram till allihopa. Jag älskar er.



Ses imorgon!

Statistiken har stigit idag! Roligt! Älskar det verkligen :)

Imorgon ska jag på en konfirmationsträff med gänget som också ska konfirmera sig i Lödde :) Ska bli roligt, faktiskt. Det slutar inte förrän halv åtta, så uppdatering blir väl strax efter det :) Jag går direkt dit efter skolan med vännerna.

Nu måste jag verkligen städa här, sen ska jag nanna kudden :) Jag längtar!


otroligt gammal bild, men jag gillar den :P

Ett litet blandat inlägg :)

När måndagen den 12 September (även Lovisas födelsedag, grattis!) nu börjar ta slut kan jag konstatera dessa tre saker:

- Jag (hela klassen :P) kommer ha redig (fint ord va?) träningsvärk imorgon. Eva körde hårt med oss på idrotten idag. Men det gillar jag :)

- Markus är starkare än mig. Jag skulle flyta honom, tyckte han stod i vägen. Men han rörde sig inte en millimeter ens. Han stod där han stod, typ.

- Mobiler tål mer än man tror. Jag cyklade och tappade min rakt ner i asfalten (:S), men den överlevde! :D



Skolan har varit ganska lugn idag. Som vanligt, brukar skriva det. Men den har faktiskt varit lugn :) Fick tillbaka våra biologiprov och gissa vad? Jag fick A, bästa betyget. Alla rätt också faktiskt. Är faktiskt lite stolt, men det kan man väl få vara ;) Det betyder ju inte att jag får A i biologi till jul. Men det är ju iaf på rätt väg..

Svenskan var ok, matten också, även so'n, engelskan och så. Skönt!

Har varit hos Svante också ju :) Ska skriva om honom lite senare, men först hade jag tänkt plugga HK, läxförhör imorgon, vet inte ens vad det handlar om. Men det ska nog gå bra ;) :)


Justin Bieber – Stuck In The Moment. Man kan inte säga att jag är ett Bieberfan eller så. Verkligen inte. Men denna låten är faktiskt bra! =)

Vi ses om en stund!


Pigg, glad och fräsch! Haha. Glad & Fräsch stämmer, pigg? Lite mer tveksamt.. ;)

Sitter och käkar :)

Hej! Som ni säkert redan vet eftersom det står i rubriken sitter jag och käkar. Ska byta om också och sen sticker jag till stallet :) kanske att Matilda kommer också. Vi ses ikväll!

Måndag nu igen då :)

Hejsan!

Jag skrev ju några få fjuttiga mål i slutet av sommaren som skulle börja gälla vid skolstarten. En av dem punkterna var att ta tag i bloggandet och ta det till en högre nivå.
Ja, ni ser ju själva. Det har inte hänt så mycket. Ska tänka igenom i veckan hur och så, sen satstar jag hårt :)

Idag är jag pigg som en piggelin :) Nästan iaf ;) Men med lite frukt i skolan så ska jag nog inte behöva jäspa jätte mycket.. :) Sen är första lektionen idrott, så då piggar man väl upp sig lite :)


"It's like wishing for rain as I stand in the desert"


Utkast: Sept. 11, 2011

Sitter här och kollar på aftonbladet om WTC-attackerna. Bilder, folk som berättar allt vad det är. Det är så overkligt så jag vet inte vad jag ska göra.

Jag har varit på kalas och firat och haft kul, skrattat och haft en jätte bra dag! Sen sitter det andra folk som sörjer, folk som hatar denna dagen. Folk som kanske förlorat hela sin familj för tio år sen. Och här sitter jag och har haft en helt vanlig dag. Visst, jag har tänkt på de drabbade. Och egentligen kan ju inte tänka så, egentligen. Men jag kan inte låta bli. Jag är så ledsen.

Hur ska jag avsluta detta inlägget? Typ; "Hursomhelst", det låter ju helt fepp, när jag är så ledsen. "Nu ska jag.." då är det precis som jag skrev texten ovan bara för att det hör till. Jag skrev ju det för att jag är så ledsen. Vet att det är folk som är betydligt mer ledsna än vad jag är. Jag förlorade ingen, minns inte dagen eller någonting. Men jag är så ledsen. Så avslutar jag nog det. Jag är så ledsen. Kram till er allihopa!


Bild från i fredags :')

Trevlig eftermiddag!

Hemma nu igen ! :) Hade det jätte kul hos Malin :) Och det dröjer inte länge förrän vi ses igen. Snart fyller ju jag år ;)
Har läst ut boken nu. Sorglig är den. Det är bara en bok, Ullis. Bara en bok. Men det händer ju faktiskt IRL.
Nu ska jag göra en liten lista på saker som jag måste göra idag. Det ska nog gå ganska bra, det är ju inte så svårt. Men sen blir det svårare när den ska genomföras ;)

Nu sticker vi!

Skriver igen när jag kommit hem :) Ha det bra så länge!

11 September 2001 - 10 år sen.

Vet inte vad jag ska skriva. Finns ju inte så mycket som redan inte redan är skrivet. Det är bara så hemskt.


I taket lyser stjärnorna.

Nämen tjenare!

Här sitter jag, är väldigt trött och har precis kommit hem. Gårdagen var väldigt rolig och vi käkade både lunch och middag på två jätte fina restauranger :) Mumsigt ;)

Om någon timme ska vi fira ytterligare en person :) Malin heter hon och hon fyllde 14 i fredags :) Ska bli kul att träffas, det var längesen!

Är grymt trött, så innan vi sticker jag bara ta det lugnt, duscha och städa. Läsa också. Är helt besatt av I taket lyser stjärnorna. Läser hela tiden. Den är så sorglig, men så bra. Har ni inte läst den, så läs den! :)

Dags att sätta fart!


Jag kom på en grej...

Om jag ser till att paddan (ipaden) kommer med kan jag uppdatera därifrån! Bra va?!

Det blir ingen super uppdatering men lite ;)

Jag älskar er, allihopa!



Skummeslövsstrand nästa!

"Vi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar våran mamma idag med glass och choklad vi firar hennes dag...."

Ja, som ni säkert försåtr fyller mamma år idag! :)

Detta har jag inte berättat för er, men vi ska ut till Skummeslövsstrand till Anna & Cecilia. Mormor & Morfar kommer också. Vi ska fira mamma ;) Åker snart och kommer hem igen imorgon.

Nästa uppdatering blir alltså imorgon. Hoppas att ni klarar er!




Att ta på en strumpa..

.. kan vara svårare än man tror. Jag misslyckades precis?


Nu laddar vi tjejer!

Har precis dushat, käkat en misslyckad muffins Johan bakat (han glömde mjöl..?) och kommit halvvägs när det gäller klädsel för ikväll :) Sticker till Lovisa om ca en timme. Kommer bli najs! Töserna i 8A är bäst. Så enkelt är det.

Vet inte riktigt när jag kommer hem, tror det slutar vid 22.30 så strax efter det :)

Ska ha en underbar kväll med mina fantastiskt braiga vänner och bara njuta av livet ;) Haha.

Blir säkert ett till inlägg innan jag sticker :)



Haha :) Om någon inte ser vad det är så kan jag säga att det är handduken ;)

Slutar om 10 min

Sitter även denna fredag på Elevens Val, fördjupning :P Har räknat matte denna timme och nu sitter jag bara och väntar på att få sluta ;)

Ska hem och käka och sen sticker jag direkt till stallet. Uppdatering blir när jag kommit hem. Sen ska jag ju till Lovisa, men jag hinner uppdatera lite :)

Hoppas ni haft en bra fredag! :)


gammal bild

Snart helg!

Tror att varje fredagsinlägg på morgonen börjar med att nu är det fredag och snart helg?

9 september. Fredag. 252e dagen på året. 113 dagar återstår. Känns galet. Men så är det och det går inte att göra något åt. Men det känns ändå helt galet :P

Idag ska jag först till stallet och rida :D Sen vidare till Lovisa som fyller år :) Blir en superbra fredagskväll/em!

Skolan idag blir nog väldigt lugn, hoppas, hoppas!

Kommer nog inte skriva innan jag sticker till Svante i em. Jag har lite bråttom för jag måste ju hinna till Lovisa också ;)


Godnatt!

Det var jätteroligt med Anna & Cecilia när de red! :) Riktigt mysigt, följer gärna med igen :)

Nu har jag gjort lite spanska, vi ska skriva om oss själva imorgon, eller något sånt. Repetion från sjuan som vi aldrig gjorde i sjuan..?

Kollar på Robinsson också, älskar det programmet :)

Blir nog inga mer inlägg idag, vi ses!

Förresten, det blir ingen Berlinresa och konfirmation på sommaren. Istället ska jag gå i Lödde med Emily & Company ;)


Uppdatering ikväll igen!

Hejsan!

Cyklade hem från skolan idag, var hemma när de andra fortfarande stog och väntade på bussen :) Känns bra, hemma tidigare, och gratis motion. Kan det bli bättre? ;)

Nu har jag scrappat ett kort till Lovisa som har tjejkväll imorgon :) Hon fyller nämligen år ;) Ska ner och käka, sen kommer Ettan, Anna & Cecilia och hämtar mig. Då sticker vi till.. eh, kommer inte ihåg var det var.. Men en ridskola och så ska de rida och så ska jag hjälpa till! Roligt! :D

Skolan idag var lugn :) Det uppskattas väldigt mycket ;)


Torsdag!

linnea om Stallet nästa!:
haha, vad ska jag göra för frisyr imorgon? ;D<3

Svar: Tycker du kan göra en fläta nerifrån, för det gillar jag att ha när det är idrott ;) Sen är ju alltid de i luggen fina :) Du är så duktig på att fläta! :D <3

Hejsan allihopa!

Jag och mamma kom hem från hemlisarna ganska sent, så jag orkade inte uppdatera då. Kröp direkt ner i sängen (A). När jag vaknade var jag också ganska trött, men nu är pigg och redo för en ny spännande skoldag som väntar på mig (och alla andra..)! :D Om det där sista stämmer? Vet inte. Men det är väl lärarnas dröm att alla elever tänker så ;)

Vid fem ungefär kommer Ettan (min moster) och hämtar mig med Anna & Cecilia :) Jag ska följa med när de rider :) Ska bli kulkul! Innan de kommer ska jag scrappa tre kort, räkna matte och käka. Så det ska jag väl hinna. Vi slutar 15.10 idag, men bussarna går inte förrän 15.40, så jag ska cykla idag :)

Vi ses!


Nu ska jag och mamma ut och fixa hemlisar! :)

Älskar hemlisar, bara du och jag vet. Ingen annan, typ. Det är något så speciellt och hemligt (;D) med hemlisar.

Men man ska inte prata om något hemligt när någon annan hör, och han/hon inte får reda på vad det snackas om, det är taskigt ;) Men jag gillar hemlisar.

Just denna hemlis är inte så stor, men hemlis som hemlis. Det är en hemlis ;)


Flera rädda lejon. Ett "rätt" (?!) lejon.




Såg detta och först skrattade jag bara åt det, som man brukar ;) Men sen tänkte jag efter och så undrade jag om det verkligen stämde. Nu tänker jag mest på det där med "Ett "rätt" lejon". Finns det inget ord till det?

Jag blev så nyfiken så jag frågade vår svensklärare. Han frågade om resten av klassen hade några idéer, bla dök "räddigt", sen "rätt" som i klippet. Sen undrade någon om man kanske sa "En rädd lejon". Men det gjorde man ju inte. Tillslut hade vi ju slut på idéer och då sa Martin (läraren) att det inte finns något helt korekt ord för det. Att det närmsta man kan komma är räddhågset. Jaha. Konstigt, ingen i klassen hade hört det ordet tidigare. Jag tycker det är lite konstigt ändå, att det liksom inte riktigt finns ord till allt :P

Sen det är med törstig kan man ju säga på annat sätt, jag är inte törstig tex. Och det där i slutet är ju bara trams, det är ju parlamentet ;) Men jag har aldrig tänkt på det där med "ett "rätt" lejon" innan. Tycker det är lite konstigt att det inte finns ord till allt :P

Jag är en sån som tänker väldigt mycket och sånt. Och detta är ju inte något problem, eller så. Vi har ju klarat oss bra utan ett ord för det. Men jag tyckte bara det var lite intressant, ändå :)

Så. Nu vet ni det. Vet inte vad detta inlägget var bra för, men det kanske fanns någon mer där ute som hade tänkt på detta? :P

Det vore lättare om det fanns ord till det.

Idag när jag cyklade till stallet var lite tveksam om det skulle gå att rida med sån extrem träningsvärk som jag har. De säger i skolan att jag går som en pingvin, jag kan inte böja mig ner och knappt sätta mig. Att resa sig är också svårt. Och så rida då? Upp, ner, upp, ner, ska det verkligen gå? :S

Men det fungerade faktiskt. Inte alls så jobbigt :) Det var väldigt mycket jobbigare när man skulle hoppa av ;) Eller borsta benen och sätta på benskydd. Näst intill omöjligt!

Det var/är tävlingar i Dagstorp, så jag kunde inte rida där. Egentligen skulle det ju vara träning för Britt-Marie också. Så jag tog hoppsadeln och red ut i skogen :) Mysigt! Jag hoppade lite också, faktiskt. I både trav och galopp, lite stolt (A) Jag är ju inte så "säker" eller vad man ska kalla det i skogen. Inte rädd, absolut inte. Men det känns lite.. jag vet inte, men jag är väl lite osäker. Så att hoppa i säg tycker jag är duktigt av mig ;p Sen i skogen och galopp helt ensam = en mycket stolt Ullis :) Det var ju inte direkt högt, och det blev inte ens ett skutt. Men stolt kan man alltid få vara ;)

Red även i "grytet" i typ 30 sek, där var för geggigt i backarna så Svante klarade inte riktigt det.

När jag släppt in Svante i boxen ställde jag mig och kollade på honom lite extra. Och jag kan inte beskriva känslan som kom då. Jag älskar honom så mycket så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hade jag inte haft en tom mage så hade jag kunna stå där i evigheternas evighet och kolla på honom. Som rubriken säger vore det lättare att beskriva hur jag känner för honom, om det fanns ord till det.




Stallet nästa!

Nu sticker jag till stallet!
Skoldagen har varit helt ok, biologiprovet gick bra. Så nu kan jag släppa det och inga mer läxor för veckan! Skönt! :D

Ska till stallet nu och bara tänka Svante, Svante, Svante. Ska inte tänka alls på skolarbeten eller måsten här hemma. Bara Svante i fokus. För trots att jag inte har mer läxor för veckan, ska det tränas inför redovisningar, mamma och jag ska fixa en hemlis, jag måste scrappa två kort osv. Men nu ska jag bara tänka på det som händer just NU. Svante, alltså :)

Vi ses ikväll!


Går till skolan med en sorts frisyr, kommer hem med en annan. Det har jag Linnea att tacka för! :)

Pluggar in i det sista!

Prov idag, och som rubriken säger pluggar jag in i det sista ;) Därför har jag inte skrivit något idag.
I em ska jag till älskade Svante, men jag ska nog hinna blogga innan jag sticker :)

Nu måste jag gå till bussen!


gammal bild

Fullt upp!

Jag har verkligen inte hunnit blogga idag. Har inte ens suttit vid datorn förutom det inlägget jag skrev när jag kommit hem. Mina 13 kort jag skulle scrappa är klara, egentligen skulle jag vilja göra två till, men hinner inte, jag har städat, blivit förhörd på biologin och sen har jag inte hunnit så mycket mer här hemma. Men så är det när man inte slutar förrän halv fyra. Inget att göra åt.

Jag har fullt upp i resten av veckan. Både aktiviteter och här hemma. Men jag ska försöka göra upp en bra planering, så jag hinner med allt jag vill + att blogga :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa igenom biologin, prov imorgon! :S


38 min cykling!

Nu har jag kommit hem från Center Syd, Emma följde med för hon skulle också köpa present till Lovisa, så vi hade lite sällskap. Roligt! :) Det är samma sak här som när jag köpte till Linnea (och Elsa, fast jag inte skrev det), av säkerhetsskäl kan jag inte berätta vad jag köpte ;) Men jag hoppas att hon blir glad för det! :)

Nu ska jag scrappa de där 13 korten, som jag inte heller vill (här kan jag berätta, men vill inte) berätta vad jag ska med dem till. Vissa av er kommer få reda på det ;)

Totalt har jag cyklat 38 min idag! Känns bra!


Hissar & Dissar

Nu hade jag tänkt hissa och dissa lite. Låter inte det bra? :)

Dissa:
Att vara jättetrött i stallet och sen inse att man måste cykla hem. När man sen går ut ser man att det snöar! Usch, inte kul alls.

Att somna när det är varmt i rummet. Det gillar jag inte alls, det är liksom så varmt då xp

Hissa:
Att ha cyklat hem från stallet när det snöar, hungrig och trött och sen äntligen komma hem! (Hör ihop lite med den översta dissen)

Att lyckas. Det är så härligt! Särskilt när man kämpat extra hårt ;)


Så. Egentligen kan man ju liksom bara hissa något och dissa motsatsen, kom jag på. Men det blir ju lite konstigt ;)
Nu är jag troligtvis på Center Syd. Vet inte när jag kommer hem. Men jag lovar att uppdatera så snabbt jag kan!




Då var det tisdag idag då! :)

Som jag trodde, jag har extremt mycket träningsvärk i låren ;)Närmaste förklaring för hur mina ben är just nu är mos och inte arbetsvilliga. Jag vill ju gå men det vill ju inte dem, alltså inte arbetsvilliga.. ;S Det ser ut som om jag har kissat på mig när jag går.
Men träningsvärk ska tränas bort och idag ska jag cykla till skolan (!), eftersom jag ska till Center Syd efteråt.

Ikväll ska jag även scrappa typ 13 kort, till vad är hemligt! Men vissa smarta personer kan nog lista ut något, jag menar, vem fyller år om 21 dagar 16 och 20 min? Ooops, nu sa jag kanske lite mycket..

De sista minuterna innan jag cyklar de där 7 km till skolan ska jag umgås med min HK lite :)


Yeay!

Jippie! Mamma förhörde mig på både HKn och biologin. Och Hkn sitter! :D Känns otroligt bra! Sen kan jag faktiskt mer än jag trodde på biologin :)

Imorgon ska jag direkt till Center Syd efter skolan, så då blir det ingen uppdatering. Men jag hade tänkt skriva ett tidsinställd inlägg. Vad jag ska göra på Center Syd? Köpa present till Lovisa som har tjejkväll på fredag :)

Nu blir det nog inga mer inlägg idag. Jag ska skriva ett tidsinställt till imorgon, läsa igenom biologin, smsa lite och njuta av denna härliga måndagskväll!


Ooops!

Inlägget jag skrev precis hamnade under "Händer i veckan". Så scrolla ner och kolla! :)


Händer i veckan.

Hejsan Hoppsan!

Idag är jag faktiskt ovanligt pigg och inte alls trött. Skönt! Hoppas att det håller i sig hela tiden fram till nio ikväll, för då kommer jag få mycket gjort i både skolan, hemma och hos Svante. Så nu håller vi tummarna ;) Jag har laddat med lite extra frukt som ska med till skolan :p

Efter skolan idag ska jag som sagt till Svante :) Nu när jag rider må & ons blir det en sån stor "lucka" mellan onsdagen och måndagen. Egentligen bara en dag mer, men den känns så mycket större och det känns som om det var en evighet sen jag var där sist.

Imorgon har jag bestämt mig för att jag är tillräckligt frisk för att sticka ut och springa, sen ska jag även göra läxor ;)

Onsdag blir det Svante igen :D Träning för Britt-Marie.

Torsdag ska jag med Anna & Cecilia när de rider :) Det ska bli jättekul att följa med!!

Fredag ska jag rida Svante och hem till Lovisa på kvällen :)

Så, nu har ni lite koll på vad jag ska hitta på ;)

Vi ses ikväll!


Sorry!

Hejsan!

Det där jag skrev imorse "vi ses i em" stämmer ju inte riktigt. Om man inte räknar 19.30 som eftermiddag, jag gör iaf inte det. Jag är ledsen!

Har varit hos Svantisen idag och det gick bra! :) Får se om jag skriver mer om honom senare.

Skolan har varit bra :) Idrott ute i regn, men de sista 25 minuterna var vi inne och jag kan bara säga att jag kommer ha träningsvärk i mina lår imorgon! ca 120 upphopp är inte lite. Dock gjorde jag det i 6 omgångar dvs 20 i taget, men det är jobbigt! Sen hade vi en massa annat också såklart ;)

Nu ska mamma förhöra mig på lite biologi och HK :)


Dagen har varit seg som kola.

Denna dagen har varit konstig. Jag vet inte på vilket sätt eller varför. Den har bara varit helt konstig :S

Förutom att städat garderoben och kollat film med Liam & Erika imorse har jag scrappat tre kort med mamma:) Väldigt nöjd med allihopa! Men orkar inte visa ;)

Måste läsa igenom biologin typ 3 miljoner gånger till, bli förhörd på HK-frågorna 2 miljoner gånger till och sen måste jag träna 1 gång på engelskan :) Skönt att något sitter iaf! ;) Sen ska jag ner och klaga på pappa för att min lampa inte funkar. Det är inte hans fel, jag vet det, men det finns bara en i familjen som kan fixa det. Pappa. Så då blir det automatiskt han man går och klagar på ;) Eller jag ska ju inte direkt skylla på honom, mest bara säga till ;) :)

Hej Svejs så länge!


Mitt har förvandlats till en soptipp för idag.

Hejsan!

Jag har haft det jätte roligt med Pontus, Liam & Erika! De kom framåt eftermiddagen alla utom Pontus sov här. Vi kollade på massvis med filmer. Bla. The Last Song och då satt vi och grät och skratta samtidigt. Som vanligt somnade jag (A), men inte Liam & Erika. Så de är nog ganska trötta ;) Själv är jag pigg som en gris ;)

Idag har jag gjort lite läxor och sen har jag börjar röja i min garderob. Hittat massa med skit. Typ gamla filtar sen jag var liten, kläder sen förskolan jag viljat spara, leksaker, stenar (?!) och kuddar. Min garderob = familjens soptipp. Nä, kanske inte riktigt. Men nästan.
Sen har jag rensat lite kläder, tagit bort massvis med galgar. Typ 3586 st.

Ångrar nästan att jag började, för det tar aldrig slut! Sen kan man ju säga att det är fel dag. Solen skiner och det är varmt ute, kanske sista gången för året och jag sitter inne rensar min garderob?

Hursomhelst måste jag fortsätta nu. Kram!




Jag och min lilla pump har det bra!


Snart klar!

Har redan börjat!

Jag och mamma har varit och handlat nu. Köpte en present till Ellen och sen gick vi in på Maxi ;) Fast jag och mamma kan inte gå in på Center Syd utan att gå in på JC, så det gjorde vi även denna gången och hittade en blus till mig :)

Nu sitter jag här och pumpar madrassen jag och Erika ska sova på :P Den tar sån tid att pumpa upp så det är lika bra att börja redan nu. Jag sitter här och skriver och pumpar med ena benet samtidigt! Funkar super!

Hade tänkt se om jag kan försöka tömma min garderob på kläder jag inte använder/är för små innan kompisarna mina kommer. Men jag skulle behöva mammas hjälp (:S), så kan inte hon får det bli imorgon :)




Utkast: Sept. 3, 2011

Har käkat frukost nu och gjort mig iordning :)
Mamma och jag ska till Ica Maxi och köpa mat och snacks nu. Sen ska vi även köpa en present till Ellen, min kusin uppe i Allingsås som fyller år. Fast det gör vi nog inte på Maxi. Det får bli på Center Syd ;)

Det är kanske någon som kommer ihåg det där inlägget om att konfirmera sig? Annars kan ni läsa det här.
Men hursomhelst har de som håller i detta har kommit till skolan och sagt att alla, även vi från Hofterup/Ålstorp får åka till Berlin. Så vi ska disskutera det i helgen, och kanske att jag anmäler mig! :D Jag vill, jag vill, jag vill!
Anledningen till att jag kanske inte får/ska är att det krockar med så mycket annat. Själv kan jag tänka mig att skippa det, fast det tycker ju inte riktigt ma & pa. Men jag vill ju till Berlin!

Dirket från sängen ;)

Hej!

Någon mer än jag som vaknade av mig själv nu vid nio denna lördagsmorgon? För mig hör det till ovanligheterna ;)

Jag hade det jätte roligt hos Elsa igår, verkligen! :D

Idag kommer Erika, Liam & Pontus hit. Jag vet inte riktigt när de kommer, men det spelar ingen större roll :) Nu på förmiddagen måste jag åka till Ica MAXI och handla lite till ikväll. Sen har jag också lite läxor att göra ;)


gammal bild ;)


ligger i sängen och ska sova nu. Ses imorgon. Mitt första mobilinlägg :)

K

Sticker hem till Elsa nu!



Ingen mer uppdatering idag. Kram!

Nu är det heeelg! :D

Hej!

Sitter här och lyssnar på bästa låten ever. Eric Saade – Big Love. Okej, det finns lika bra (nästan bättre) låtar, men just NU är den bästa låten ever ;)

Denna fredagen blev väldigt chill som jag trodde den skulle bli ( ni vet, jag kan spå in i framtiden..;) ). Gött äre ;)

Nu ska jag kolla lite bloggar och sen ska jag nog sätta mig vid tvn :)


Och så avslutar vi med en bild (som vanligt) på en otroligt glad (som vanligt) Ullis



Elevens Val.

Hejsan Svejsan!

Sitter även denna fredag eftermiddag i sal 10 och har Fördjupning som Elevens Val. Jag tog som ni säkert märker en liten paus i arbetet :)

Har inga planer för eftermiddagen. Kanske att jag hittar på något med Erika. Men sen ska jag ju till Elsa på kvällen :) Ska bli kulkul!

Nu tror jag att jag ska fortsätta med lite arbete. Engelska, Hemkunskap, Biologi eller SO? Vet inte än, troligtvis blir det SO, minst jobbigast ;)

Vi ses om en stund igen! Slutar ju vid halv tre idag :D


Snart helg!

Tjohooo! :D Idag är det fredag och det innebär helg. Jag blir alltid lika glad! :)

Ikväll ska jag hem till Elsa som fyller år. Ska bli kulkul!
Imorgon ska Erika, Liam & Pontus komma hit. Vissa ska sova över, vissa åker hem :)

Skolan idag blir ganska lugn tror jag :) Vi slutar ju en timme tidigare idag, så det är awesome! :D


Mitt hår har lite mer volym efter Linneas flätor igår ;)

Haha! :D :D :D

Jag hade lagt min engelskbok lite slarvigt på laptopbordet och så trillar den rakt ner i papperskorgen! :D :D Haha, den förstår själv var den hör hemma ;D Haha.

Okej, det var inte så jätte kul, men lite ;) Tur att papperskorgen var tom iaf :) Haha :D


jag vet att jag har världens finaste papperskorg, haha x)


Dagens I-landsproblem :S

Det händer oftare nu att jag liksom fastnar vid datorn, blir hängig och typ
sur fast ingenting hänt.
Det kanske är det som är problemet. Inget händer. Där har vi det!

Okej, vad ska vi göra åt det? Pussel. Där har vi det igen! Innan pusslade jag 24/7. Vad hände med det? Jag får nog börja med det igen, sen ska jag nog gå en kurs där man lär sig att släppa datorn.
Men de där läxorna då? Ahh, jag får panik, det är så svårt att plugga. Jag kan tycka att det är helt ok. Men det är svåårt! Jag kan inte lära mig genom att läsa en text.

Detta är mina I-landsproblem, just nu. Aja, ni är väl sådär måttligt roade av detta. Bättring kommer!




Att tömma en diskmaskin.

Ett glas i taget, en skål i taget, en tallrik i taget.. Jag inser att vissa saker fortfarande är lite blöta, kommer på att man kan skaka dem sakerna över golvet så blir de lite torrare. Står länge och tänker om det är smuts i skålen eller inte, funderar över var rivjärnet ska ligga och bestämmer mig för att välja det själv. Jag trampar i något blött, inser att det var vattnet från de sakerna som inte var riktigt torra. Fortsätter att tömma och stoppar in de saker som inte riktigt ville bli rena efter en vända i diskmaskien utan vill bli diskade en gång till, tänker på att det kanske är tur att vi diskar för hand i hemkunskapen och 11 minuter senare är jag färdig, nöjd och stolt.

Nu hoppas jag att mamma och pappa inte läser detta inlägget. Men om de nu skulle göra det, kan jag säga att jag torkade upp det vattnet på golvet som strumporna missade.


Svar till Tina :)

Hej! :) Det är en liten transport till Johans små hästar han leker med ibland. Svante är ju väldigt mycket för stor för den transporten, en falabella också ;)

Om någon inte förstår eller något sånt så kan ni kolla på bilden i inlägget: "Kollar på Robinson och käkar glass"

Skolan idag har varit helt ok, förutom förkylningen då. Matte, slöjd, SO, Svenska.. Ja, en helt vanlig dag.
Sen blev jag super glad idag för jag insåg att det är fredag imorgon! :D Haha. Lite konstigt, kanske. Men jag hade inte tänkt på det och blev otroligt glad när jag insåg det ;) Har även skrivit in i Anders (min mentor) kalender att jag fyller år den 28e. Kändes också väldigt viktigt ;) Hihi.

Har sån lust att sticka ut och springa, men tycker inte att det är så smart när jag är förkyld. Det räckte att jag var med på idrotten ;) Även fast det inte var så bra det heller..

Nu har jag lite att fixa, vi ses!



Linnea är så duktig på att fläta!





Torsdagmorgon ;)

Förkylning gör en så hängig. Jag är betydligt mer förkyld nu än vad jag var i gårkväll. Har lite ont i halsen nu och skannade igenom huset för att leta efter halstabletter, men hittade inga. Så just nu älskar jag skolan. Där finns en cafeteria som säljer bla halstablettter :D Happyface!

Har inga planer på vad jag ska göra efter skolan. Kanske krypa upp i soffan kolla på en långfilm och dricka varm choklad hela tiden? Shit vad skönt det skulle vara att sitta där i soffan och ha en som springer och gör varm choklad till en hela tiden! Haha, det kommer nog aldrig jag få, lär få göra den själv ;) Men visst låter det mysigt?!
Annars kanske jag hittar på något med en kompis, känner mig tillräckligt frisk för att göra det :)

Nu ska jag ner och kolla om min käre pappa vill köra mig till skolan :)
Vi ses i em!


Ska ha min fina, rosa, varma & superduper mysiga fleece med mig till skolan (A)


RSS 2.0