Jag vann på Skip-bo!

Haha Ullis ägor! :D


Galna tjejer.

Emily har kommit idag och vi har varit ute med gummijollen en sväng och käkat Polly på en klippa, haha. Sen blev vi galna och bestämde oss för att bada. Galet kallt och man ångrade sig när man stod där på bryggan i mörkret men man kan ju inte skita i det då liksom ;) Nu ska vi i alla fall sova i detta åsk och blixtväder :) . Detta skulle publiceras igårkväll men det gick inte. Nu (idag) ska vi ner till hamnen och möta Emily sen ska vi sooolaa :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2423370/images/2012/pic_501798f8ddf2b3215b00076c.jpg" class="image">


Tennis snart :)

Just nu är vi hemma för vi har käkat lunch. Innan det har vi varit och fiskat krabbor :) Innan vi börjar spela måste vi hitta rätt på bollar för jag kom precis på att vi inte kollat upp det än, haha smarta ungar ;)


Godmorgon!

Vi har typ precis käkat frukost och ska väl göra oss i snart, vi får se ;) Idag ska vi i alla fall spela tennis och fiska krabbor och bada och fota och massa mer. Vi ses :)


Mys i soffan!

Vi har varit duktiga och badat en gång till idag. Så sjukt stolta är vi ;) Haha ni skulle sett oss när vi stod där och skulle hoppa i.. De andra borde blivit döva, haha. Men vi hoppade i fyra gånger, såå duktiga ;) Vi tog efterrätt hos "Emmas" och nu sitter vi i soffan och har det allmänt najs :) Kolla så gott förresten!


Baddags!

Vi har varit framme ett tag nu och ska ner bada, vi ses! :)


Lite till från prideandinspiration


Nu kör vi!

Strax i alla fall ;) Allt är inte riktigt inne bilen och så än. Det är inte så mycket att skriva om när man sitter i en bil, så ses när vi ses (antagligen när vi är framme) :)


Packat och klart.

Imorgon bär det av, upp till Bohuslän igen! Sjukt najs och veckan kommer bli grym! Erika följer med upp och det kommer bli bäst :) Emily kommer ju också upp dit så ni fattar så kul vi kommer ha va? Och jag kommer skriva under veckan, najs :) Nu ska jag sova.


Mer från prideandinspiration


Rensat rummet!

Jag och mamma började städa mina lådor under sängen och sen städade vi vårt skåp med spel och sen forsatte vi med att städa lite till i mitt rum :) Känns väldans bra och lådorna under min säng är tomma nu. Gött! Just nu ligger jag i en solstol och även fast vädret inte är särskilt bra har vi rekordvarmt i poolen för sommaren; 27 grader! Fast jag är ändå inte badsugen för det är inte så varmt i luften ;) Haha. Ska snart in och packa för vi åker till Mollösund imorgonbitti och Erika följer med :D Ska bli skitkul och Emily är ju också där :)


OSinvigningen.

Tyckte det var rätt drygt att kolla på och inte särskilt bra, men jag kollade ändå, haha :) Nu ska jag till stallet och rida innan det börjar åska och blixtra, vi ses :) Gammal bild, sorry.


Träningskläderna är på!

Nu sticker jag ut och springer!


prideandwizdom.tumblr

Har mer bilder som kommer senare! Bara älskar denna sidan :)


Kaos på blogg esse!

Såg att det inlägget som "inte gick att publicera" enligt blogg esse hade publicerats. Blogg esse krånglar sjukt mycket, riktigt störigt! Ska ordna upp det så inte samma inlägg ligger uppe så många gånger. Men nu vet ni hur det ligger till ;)


Älskar vår pool.

Gu vad det är härligt med pool. Pool är guld värt. Jag har kommit hem från stallet och tog ett dop direkt när jag kom hem. Nu ligger jag i en solstol och har inga planer på att resa mig på ett bra tag. Här ska jag ligga länge.. :)


Sorry!

Har haft fullt upp idag så då fick bloggen vila lite, men jag hoppas att ni överlever! Jag cyklade och mötte Emma och sen dess har vi badat, solat, spelat badminton, legat på studsmattan och snackat och spelat spel med familjen :) En riktigt mysig dag! Tack Emma :) Just nu sitter jag vid datorn och håller på med både mobilen och datorn, haha. Kommer säkert något till inlägg senare :)


Högtalarna är ute och jag har det megagött.


Hallå :)

Hejsan på er :) Torsdag idag för er som inte visste. Just nu ligger jag i sängen, råkade hamna här efter jag käkat frukost.. Ska försöka ta mig upp och in i duschen. Emma kommer idag också, ska bli skoj :) Vi ses!


Fler saker jag "gillar" än vänner på fb.

Oorkar inte. Jag satt och gillade sjuuuuukt mycket sidor 2011.. Hur orkade jag?! Nu är i alla fall de flesta gillningarna borta för det är det jag gjort ikäll. Kul liv ;) Emma kommer imorgon, najs! Vi ses då :)


I förra inlägget snackade jag om TCA :)


Tre överraskande resultat.

Spelar mig inte så stor roll i just dessa kategorier, men jag trodde faktiskt inte att just de som vann skulle vinna.


Jag kunde inte sagt det bättre själv.

 
Det här är så sant. Har inte tänkt på det såhär innan, men det är såhär det är. Jag har inget emot att någon "hatar" Justins musik. Men det är när någon säger att de hatar HONOM jag blir sur. Jag har inte fattat att det har varit så.
 
Ingen har verkligen någon anledning att "hata" Justin. Han bjöd med ett fan på Billboard, han sålde sitt husdjur för välgörenhet och han ville hjälpa andra på sin födelsedag. Han är en så fin person och det vet ni ingenting om, men vi Beliebers vet, vi näst intill känner honom.

De bästa från Allsången igår.

I love it. Mmmm.
 
Väldans bra låt. På riktigt.
 
OCH HÄÄÄR HAR NI HELA TIMMEN MED TOMAS LEDIN SOM NI GOTT KAN KOLLA PÅ. NI KOMMER INTE ÅNGRA ER. PROMISE.

Myyys

Ligger just nu i sängen med datorn i knäet och lyssnar på G R Y M musik. Sjukt mysigt. Ni vet själva.. Man ligger helt perfekt i sängen och har den musiken man älskar mer än något annat och vet att man kan ligga här precis hur länge man vill. Mmm. Det enda som saknas är nektariner och körsbär ;) Haha.
 
Bara för att jag vet att ni är intresserade av låtarna som är G R Y M M A så tänkte jag säga det.
 
DENNA (Pink - Blow Me) är bra. Fast DENNA (Tomas Ledin - Hon är flickan som gör allt för att göra mig lycklig) är bättre. DENNA (Fun - Some Nights) är bäst. Fast DENNA (Icona Pop - I Love It) är outstanding på alla sätt.
 
Ska snacka i tele med Emily nu. Vi hörs!
 

Körsbär och nektariner.

Fatta hur gott jag tycker det är? Helt galet ju. Jag har käkat tre nektariner idag och får verkligen stoppa mig själv för att inte äta upp alla. Sen har vi körsbären... Herregud vad de är goda och herregud vad jag äter! Men gu vad gott det är. Mmmm. Jonna har varit här i några timmar och vi har "bara" solat och badat, jättemysigt, men var tvungen att sticka hem nu igen tyvärr. Ska ta "några" till körsbär till nu och sen ska jag se om pappa vill spela badminton :)


Poolhäng :)

Sprang samma runda som igår och det gick något lite långsammare idag. Typ några sekunder.. Mest retligt :) . Hoppade direkt ner i poolen och testade hur många längder jag kan simma under vattnet (förra sommaren var rekordet tre längder) och på tredje försöket simmade jag fyra! 32 meter! Riktigt stolt :) . Nu är det poolhäng som gäller, vi ska ta ut högtalarna och musiken också och jag ska träffa Jonna en liten stund idag :)


Springdags!

God Morgon allihopa! Mamma tvingar ut mig att springa idag också så jag hade tänkt göra det nu, men usch vad jobbigt... Aja. Vi ses när jag är hemma igen :)


Aktiv.

Känner att jag varit väldigt aktiv på alla "sociala" appar idag. Twitter, Facebook, Instagram och bloggen har väl haft ok update idag? Vill ni följa mig på Twitter och Instagram söker ni på Ullis hittar ni mig. Ni känner igen profilbilderna ;) Farmor och Farfar har gått hem för en stund sen. Det var kul att träffa dom och som vi skrattade ett tag, haha :) Nu ska jag sova, vi ses imorgon!


Bagge är för go.

Frågan var vem som har varit bäst i Idol-juryn.


Words.

Drake Bell skriver taskigt om Justin och Beliebers och mitt i allt tweetar Justin "Drake and Josh was my favorite show as a kid. really." KILL THEM WITH KINDNESS säger Justin och det är precis det grabben gör! Han är bara bäst.


Bra Allsång idag!

Många bra idag på Allsången tycker jag! Även fast jag blev lite upptagen av Bieber-världen.. Twitterkrig mellan Beliebers, Justin och Drake innan idag. Men Biebs går före allt, alltid. Denna låten!


Golf!

Farmor och farfar är ju här och helt plötsligt flög min och Johans golfbagar fram. Haha vi kan ju inte slå i trädgården, men det var så längesen jag höll i klubborna så det var mest därför. Jag spelar inte mycket golf men tycker det är väldigt kul. :)
 
Tycker faktiskt att min golfbag är väldigt fin :)
 
Tänk att den klubban passat mig en gång i tiden. Haha! Och nej, jag skulle inte slå iväg bollarna ;)
 
Coolaste bollarna ever ju.
 
Vi har precis käkat hallon och blåbär med glass och nu sitter jag och kollar på Allsång på Skansen. Tomas äger. 

Sjukt härligt väder!

Jag har till och med badat! Haha jag som aldrig varit en badkruka hade skitsvårt att komma i... Värre än mamma ju, inte bra ;) Nu har jag precis käkat och ska återgå till mitt solande, mmm sommarlov.


Denna låten. Mmm

Vet inte hur många gånger jag redan spelat den idag och hur många gånger den kommer att spelas... För bra ju.


Konstiga lukter..

Ett tag tyckte jag det luktade jättemycket tvättmedel i huset och nu luktar det lime? Särskilt här uppe luktar det. Haha skumt ju. Nu ska jag göra mig i ordning och sen ska jag gå ut och vara ute hela dagen (precis som de senaste dagarna..) Farmor och Farfar kommer i eftermiddag! :D Ska bli jättekul att träffa dom! :)


Tumblr.

Ja nu har jag skaffat det också. Hopplös unge. Aja.. Någon gång kanske jag får använding av alla dessa appar. Vem vet ;) Nu ska jag i alla fall sova, ses imorgon!


Allt i ett.

Tjena!
 
Skrivit dåligt idag. Sorry. Men jag har faktiskt gjort ingenting typ hela dagen (förutom när vi cyklade mellan ridsportbutikerna här) så det har faktiskt inte varit så mycket att uppdatera om. För jag har inget annat att skriva om heller och särskilt inte när det är så fint väder ;) Vill vara ute då och visst, jag kan skriva från mobilen fast det är jobbigt att skriva långa inlägg då liksom.
 
Hur som helst tycker jag att jag blivit brun nu. YES :) Eller brunare kanske jag ska säga för jag vet inte hur många som frågat "har du varit utomlands?" denna sommaren. Haha hoppas på att bli ännu lite brunare och att den håller i sig länge nu, men det brukar den göra så det ska nog inte vara några problem ;)
 
Har också bestämt mig för att börja läsa nu igen. På riktigt. Ett tag var det så illa på den fronten så att jag vägrade läsa i skolan.. När de andra läste fick jag skrivövningar av läraren istället, för läsa skulle jag inte göra. Haha kan ni gissa hur gammal jag var? Blir ni förvånade om jag säger 13? Det är i alla fall sant. Men  nu så, ska verkligen försöka nu och vet ni vad? Forskning visar att elever som läser får högre betyg. Haha nu blir det fart på mig ;)
 
Ett allt i ett inlägg, men så får det va :)
 

Kolla vad som trendar på Twitter!


Vi cyklar vidare :)

Vi cyklade bort till ridsportbutiken men de hade inga handskar i min storlek. Johan fick dock ett par nya ridbyxor så han är nöjd! Det finns ju en till ridsportbutik här så vi cyklar bort där om en stund, den öppnar liksom inte förrän tolv :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2423370/images/2012/pic_500d18cbe087c33a6200015f.jpg" class="image">


Vi cyklar vidare :)

Vi cyklade bort till ridsportbutiken men de hade inga handskar i min storlek. Johan fick dock ett par nya ridbyxor så han är nöjd! Det finns ju en till ridsportbutik här så vi cyklar bort där om en stund, den öppnar liksom inte förrän tolv :)


YES!

Sprang i drygt 20 min och jag tycker på riktigt att det är näst intill... fan jag glömde ordet! Hade det precis innan jag skulle skriva det, meningen var ju klar i huvudet! Gu vad retligt. Aja, ordet var i alla fall inget bra ord. Att springa är i alla fall inte skönt tycker jag.
 
Varför jag gör det om jag inte gillar det? För jag mår bättre av det och tycker det skönt när man är hemma igen. Men när man är där ute och springer.. Usch.
 
Jag testade att starta datorn igen och efter att den gjort något skumt så funkar den igen. Inte lika trög nu heller! Najs. Fast lite synd är det ändå, hade hoppats på att kunna köpa en ny data.. Haha men nej, min data vill vara med mig ;)
 
Ska hoppa in i duschen nu och sen ut och rensa ogräs med mamma, vi ska även bort till "vår" kära ridsportbutik och köpa ridhandskar till mig och ridbyxor till brorsan. Kan ni tänka er att detta lilla samhälle har en ridsportbutik? En till faktiskt, fast den ligger lite längre bort. Haha :)
 
Haha älskar denna bilden.
 

Nu har mamma tvingat ut mig att springa en runda. Urk! Haha jag har inte alls lust med det men jaja.. Det är ju bara att göra. Kommer kännas så skönt efteråt men nu... Nä. För övrigt har min data kraschat. Inte jätteledsen över det, men jag har en massa bilder där jag gärna skulle vilja ha kvar. Synd att datan inte varnar dagen innan så man kan kopiera alla bilder till en hårddisk ;) Nu måste jag i alla fall sätta fart! See ya!


Upp igen om fyra timmar?

TCA börjar klockan två här i Sverige och jag vill verkligen se det så jag har faktiskt ställt klockan då så jag kan kolla på det. Vet inte om jag kommer kolla på det, finns ju en risk att jag är för trött, men det är värt ett försök! Jag har för övrigt bara chillat dagen ut, det enda som kanske är något pyttelitte ansträngande jag gjort var att cykla totalt 10 min för att köpa en jäst så vi kunde göra pizza ;) Nu ska jag i alla fall sova så får vi se om jag går upp igen om fyra timmar.


Älska vädret!

Jag har legat här i stort sett hela dagen! Underbart.. Vi har musiken på och allt är bara helt perfekt idag (förutom att grannen eldar i sin badtunna, det stinker.) Men vet ni vad det bästa är? DET SKA VARA SÅNT HÄR VÄDER HELA VECKAN. Ååå.


Words.


Solar!

Mamma, jag och brorsan hjälptes åt att plocka ogräs på uppfarten och nu ligger jag i min älsklingspuff och solar. Mmm sommar!


Rörigt inlägg!

Nu ska vi vara hemma i en heeel vecka. Bara chilla liksom. Vill träffa mängder av kompisar också för de är så saknade allihopa. Och när vi ändå snackar att sakna: Jag saknar skolan nu. Tyck vad ni vill, men ja.. klassen och allt är saknade.
 
Känns mest som jag bara babblar just nu. Men jag vet i alla fall inte vad jag ska göra i veckan, liksom ingenting är bestämt, men det finns en massa saker jag vill.
 
Vi ses under dagen :)
 

Heartache

Nothing can cure my headache
Cause I'm experiencing
What they call heartbreak
It's going to hurt worse
As long as I stay here
I know but man just let me lay here.

Cause this is something that I can't shake
I must be experiencing what they call heartbreak
They say it's only just as worse as you make it
I know but man just let me lay here.

 

 

Detta är en låttext av en av JBs låtar som aldrig släpptes. Visst är den fin? Liksom alla kan känna igen sig i denna texten. Hundra på det. Visst, jag har aldrig haft pojkvän och bla bla bla, men denna texten känner alla igen sig i. Jag bara vet det, typ.

Jag tänker inte lägga upp låten, men den finns på youtube så sök på den där om ni vill. Och snälla ni då, tänk på att det var längesen han sjöng den låten! Hans röst är inte så ljus längre ;)


Teen Choice Awards 2012

Har ni röstat? Själv har jag röstat i princip varje dag. Mest för Justins skull.. Liksom han gör så mycket för mig så då får jag göra något tillbaka. Hoppas verkligen att han vinner någon av de åtta han varit nominerad i. Men sen har vi ju The Lucky One och deras skådespelare som varit nominerade i kategorier och den filmen och skådespelarna (Zac Efron mest då ju, haha!) måste ju bara vinna! Den filmen är ju bara för bra liksom. Men ja, mest röstade jag för Justins skull :) Nu är det i alla fall slutröstad, håller tummar och tår!

Hemma från Elsa nu. Hon stack till Lödde efter vi käkat men jag och Johan stannade ett tag till.
 
Tror jag ska gå och lägga mig nu faktiskt, rätt trött ändå. Fast jag lär stanna här ett tag till.. Haha.
 
Men sov gott kära vänner!
 
Haha orkar inte hålla på med bilder och så.. Men den är nytagen i alla fall.. alltid något ;)

Mot Elsa :D

Snart i alla fall ;) Ska uppdatera så bra jag kan, promise!


Härligt väder!

Det har faktiskt varit bra väder idag, och är det fortfarande :) Najs asså. Sen jag kom hem från stallet har jag bara legat i min käre "vad-det-nu-är-för-någonting" och solat sovandes. Haha trött tjej.. Familjen ska hem till våra kära vänner ikväll, även känd som Elsa B m. familj här på bloggen ;)


Oh yes!


På väg hem!

Jag och mamma är på väg hem nu, pappa och Johan stannade där ett tag till. Sitter här och gäspar så jag ska till Svante direkt när vi kommer hem så jag kommer ut lite :) Vi hörs! Haha söt liten tjej ;)


Morsning :)

Hallåja!
 
Jag har packat det sista nu och vi sticker om lite drygt 30 min till kusinerna! Vi kommer hem igen imorgon, så vi ses på eftermiddagen :)
 
Ha några bra dygn nu och klaga inte på vädret utan gör det ni hade tänkt göra ändå :)
 
Haha såhär såg jagt ut för tre år sen, inte så jättestor skillnad ändå. Typ håret bara :)

Läggdags!

Ska upp vid åtta imorgon för sen bär det av mot kusinerna igen! Mormor & Morfar kommer också, najs! Skriver imorgonbitti och sen ses vi när vi kommer hem, om jag inte får något jätteviktigt att berätta :)


Detta har nog alla gjort.

Haha, finns så gamla bilder på facebook och de är ju såå pinsamma. Haha :)


Jag kommer att göra det!?!

Fattar det inte.


Hemma en sväng!

Hejsan :)
 
Kom hem för lite drygt en timme sen, jag har packat upp och kollat ikapp lite i "datavärlden" typ Twitter, Instagram, Fb, Bloglovin och sånt ni vet, haha man är verkligen beroende..
 
Idag ska jag och Matilda till Svante båda två, han är flyttad tillfälligt och jag har inte varit i de stallet tidigare så vi sticker dit tillsammans :)
 
Vi åker tillbaka till kusinerna imorgon förmiddag och då tänker jag heller inte blogga och jag tror vi kommer hem på söndag, så det blir ingen uppdatering i helgen heller.
 
För övrigt känner jag inte alls samma motivation till bloggen som tidigare och statistiken är näst intill kass. Funderar på att fortsätta sommarlovet ut och sen får jag se hur jag gör när skolan drar igång igen. Skulle vara rätt skönt att kunna ge ännu mer energi till skolan, särskilt nu när jag börjar nian och så. Men vi får se hur jag gör, jag ska tänka igenom allt några gånger till.
 

Paus i någon dag.

Det är svårt att skriva härifrån och det tar en evighet. Och jag tänker lägga ifrÅn mig mobilen helt de här dagarna, så vi ses igen på torsdag eftermiddag. Nästa uppdatering blir då, ha det så länge :)

Agerar DJ här i bilen.

Haha!


Kusinerna nästa!

Nu har vi lämnat Mollösund för denna gången och istället för att köra hem kör vi till kusinerna :) De har ju ett sommarhus vid Hallandsåsen någonstans så vi stannar där och så åker vi hem senare i veckan. Sjukt trött så tror jag ska sova lite i bilen nu ;)


Bada!

Vi har precis packat ihop allting eftersom vi åker hem i eftermiddag, men nu ska vi iväg och bada :) Vi har inte badat i veckan för vi vågar inte då vi tror det är kallt, haha men man kan ju inte vara här utan att bada ;)


Friends

Vi barn kollar på Friends just nu. Vi orkar liksom inte göra något. Jag, ma och pa var nere i hamnen men där blåste så mycket så jag fick GÅSHUD PÅ KINDEN. Whut, liksom?


#älskasverige

Gå in på twitter och kolla trenden #älskasverige. Rätt kul att se tycker jag :)


Krabbfiske!

Vi ungar har varit nere och fiskat krabbor. Det var som vanligt rätt chill och mysigt. Nu har vi precis käkat och jag ligger i en solstol och har det GÖTT.


Måndag!

Jag bloggar ju bara från mobilen här och även fast jag gör mellanrum mellan raderna så blir det inte så på bloggen? Vet inte varför, men vi får stå ut :) Idag vet vi inte riktigt vad vi ska göra, det blåser inte lika mycket nu så vi tror vi ska ner och fiska krabbor :D Det är liksom ett måste när man är här :)


Typ storm.

Här har blåst sjukt och blåser sjukt mycket idag/nu! Det har bara blivit värre och värre också. Ni skulle höra som det lät i hamnen asså, herrgud. Hoppas också att båtarna är bra förtöjda och att ingen Skrållan från Saltkråkan varit där för då blir det inte kul att gå ner dit imorgon ;) Haha. Pappa, jag och Susanne (josses mamma) var nere vid fyren på klipporna och det såg seriöst ut som att vattnet kokade.. Bara skumm längre ut! Skitcoolt ju :) Pappa och jag gick upp på berget också och shitpommes vad det blåste! Love it. Så härligt att stå där uppe, lika högt som kyrkan själv och se ut över hela havet som typ bokstavligen stormar. Inte riktigt kanske, men inte långt ifrån. Sånt borde i alla fall alla få uppleva :) Dags att sova, godnatt :) Bilden är inte dagen när det var som värst :)


Uppe på klipporna med pappa :)


Fint väder?!

Barnen tog gummijollen ut till restaurangen och de vuxna tog bilen, för oss tog det typ tio min och för de vuxna nästan en timme, haha :) Käkade en jättegod skagenbaugette och sen tog vi gummijollen hem och herregud vad det blåste! Haha snacka om att vi blev riktigt blöta! Galet ju ;) Nu ligger jag i hängmattan och det är soligt! Wow det var ett tag sen.. Superhärligt :)


Morsning!

Alla ungar är vakna och vi har varit nere och käkat frukost, men vi hamnade i sängarna igen, haha :) Jag ska ut och gå med pappa nu, sen kanske vi barn ta gummijollen till Lyrön och fika, det beror på hur mycket blåser :)


Ullis och Matilda här!

Tja tja bloggen! Matilda här jao! Nu ska vi alla sova! :-( Här i mollösund! Idag så kom jag och josse till möllösund där johan och ullis stog pch väntade på oss! Tjoho! God natt!


Vi är engagerade vi svenskar ;)


Chill i hängmattan!

Vi har varit nere i hamnen och kollat och fikat men nu är vi "hemma" i huset igen :) Josse m. familj kommer snart hit så vi ska väl börja med maten snart, fast jag ligger rätt bra här i hängmattan ;)


Lunch :)

Vi stannde vid Kvarnen (det är ingen kvarn) för att käka. Riktigt mysigt ställe :)


Promenaddags!

Ska ner till hamnen nu och kolla i de små söta butikerna :)


Lördag :)

Jag har precis vaknat och sitter och äter frukost nu :) Skittrött dessutom. Har ju lovat att springa en runda nu på morgonen så jag ska göra det när jag käkat klart.. Usch så jobbigt, haha! Det är inget badväder här direkt så jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag, chilla lite och gå och fota kanske :)


Godnatt :)

Ska gå och lägga mig nu. Har varit riktigt seg idag så jag har lovat att springa en runda imorgonbitti. Shit hur ska det gå? ;) Josse och dom kommer imorgonkväll, de har varit utomlands :) Vi ses då :)


Framme! :D

Har varit här ett tag och sitter och käkar just nu :) Här är sig likt ;) Vi ska ner till klasscafet om en stund, glass mmmmm :D


Den låten asså!


On my way!

Sitter i bilen påväg till Mollösund nu! Denna gången känns det på riktigt som att jag glömt något, haha. Jag har inte tänkt igenom packningen alls utan bara packat ner det jag kommit på. Känns inte superbra, men nu är det försent :) Haha.


Precis som att den var till mig.

RIKTIGT skönt att jag såg den meningen. Jag har sjukt svårt på riktigt med slut, helt ärligt. Ibland kanske det verkar överdrivet, men säger jag att det är jobbigt, då menar jag det. Sjukt glad att jag hittade den meningen! Kommer tänka på den MYCKET.


SEX MILJARDER?!

Sex miljarder kronor är skitmycket! Skulle vilja veta vilka som tagit pengarna. Sen borde det ju vara fler som säger till.. Eller?


Mollösund!

Som jag skrev innan så ska vi till Mollösund imorgon! (Mollösund är ett pyttelitet samhälle på västkusten som Josses familj hittade, de bjöd upp oss dit för sex år sen tror jag och sen har vi åkt dit varje sommar, vi firade även nyår där 2010) :D Egentligen ska vi inte dit förrän i slutet av Juli/början av Augusti men Josse m. familj är inte där då så vi åker upp nu också för att få vara där med dom lite också :) Vi bor i deras hus då och när vi sticker upp där om någon vecka igen så bor vi i ett hus vi brukar hyra :) Uppdatering då? Jo jag har ju appen så det blir säkert bra :) Och skulle det inte det så tar jag en paus tills vi är hemma igen någon gång i nästa vecka. Hellre ingen uppdatering alls än såndär dålig, visst ? :)


Moppetur!

Linnea fick ju sitt moppekörkort för ett tag sen och Emily gjorde testet IDAG och klarade det så Emily kom förbi en sväng så körde vi en runda! Jag har ju ingen men jag lånade en hjälm av Emily och åkte bak på båda :) Det var riktigt kul faktiskt men det var lite läskigt ändå, haha :) Linnea har åkt hem och jag ska packa för vi åker till Mollöusund imorgon! :D Mer om det senare :)


Filmtajm!

Bridesmaids med Linnea nu! Najs :)


God Morgon!

Linnea kommer hit idag :) Vet inte riktigt när, men vi har snackat idag och typ.. någongång.. äh jag vet inte och orkar inte bry mig. Hon får komma när hon kommer :) Haha, det kallas sommarlov!
 
Skulle egentligen till stallet idag men det blir inget med det för Matilda ville rida själv idag. Det har varit lite dåligt med besök i stallet den senaste tiden, men det är ju inte min häst och Matilda har ju "företräde" eller vad man ska kalla det iom att det är hennes häst :)
 
Ha en bra dag!
 
"min" fina pålle. Åå vad jag älskar honom :')
 
 
 
 
 

Telefonkatalog?

Oj den hade jag helt glömt. Men det känns ändå sorgligt, haha.


Godnatt världen!

Nu är det dags för Ullis att sova, haha rätt trött nu :) Imorgon kommer Linnea hit, känns som en evighet sen vi träffades fast det är mindre än en vecka! Skumt. Aja, vi ses imorgon!


Bloglovin!

Ni glömmer inte att följa mig och alla andra bloggar ni följer på bloglovin va? :)
 
Det är verkligen sjukt smart och smidigt! Det går så mycket snabbare att bara behöva kolla in de bloggar man VET har uppdaterat. Man vinner så mycket tid på det, istället för att behöva kolla in alla bloggar varje gång och själv se om de har uppdaterat eller inte.
 
Bloglovin har en app också och den är såå bra! Tycker verkligen ni ska använda bloglovin. Det är verkligen bra!
 
Man behöver ett konto där men det är snabbt fixad, helt gratis och man får inga reklammail och sånt störigt. Testa det!
 
 

Snow Patrol - Chasing Cars

Snow Patrol – Chasing Cars Denna låten asså.. Jag vet att den är gammal och blablabla. Jag gillar den ändå.

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world

I don't quite know how to say how I feel
Those three words are said too much
They're not enough

De meningarna. Åå..


 

Har precis käkat, vi en väldigt rolig diskussion när vi åt. Haha Knasfamilj :) Jag har kollat ikapp lite info i Biebervärlden också, blir lite dåligt med besök i den världen när jag inte sitter så mycket vid datorn, tyvärr. Ska in och rösta på teenchoiceawards nu och sen får vi se vad jag hittar på. Kanske en omgång Ticket To Ride, får se om de andra hänger på :)

Älskar den bilden, haha :)


I'm in love.

Åå herregud jag har gått och kärat ner mig. Igen. Jag är riktigt duktig på att göra det nu för tiden.  Haha.
 
Västen går att vända så den kan vara både rosa och vit. Jättekär i den. Koftan också. Mmm båda kommer användas flitigt!
 
 
 
 

På väg hem!

Har haft en kulkul dag nere i Falsterbo :) Träffade Elsa B och hennes mamma när vi köpte inträde så jag gick med dom i början och kollade ponnydressyren. Elsas kompis var med och tävlade och hon kom trea så grattisgrattis! Kollade på huntinget också och hejade som en tok på Sara som bloggar på http://aamaziing.blogg.se och hon VANN! Grattis till henne också! :D Nu är vi på väg hem och jag har för övrigt köpt en kofta och en väst. Haha såg koftan på långt håll och det var bara "den ska jag ha", haha kunde inte låta bli...


I bilen!

På väg till Falsterbo nu :) Vet inte hur uppdateringen kommer bli, men jag ska göra mitt bästa :) Ha en bra dag!


Varför jag har Rix Fm-appen?

Bara för att kunna kolla upp vad låtar heter när jag sitter i bilen, lyssnar på Rix Fm och inte vet vad en låt heter.


Falsterbo Horse Show

Imorgon bär det av till Falsterbo och Horse Showen! Ska bli kulkul :) Förra året var jag ju där med vännerna mina men imorgon åker jag dit med la familia. Emily och Lovisa (inte hennes syrra) ska också dit, så vi får se om vi träffas :) Nu ligger jag i sängen, är inte alls trött, men ligger här ändå. Najs :) Haha sikken bild!


Erika!

Har varit med Erika nu på eftermiddagen och kvällen :) Vi var ju hos Svante och sen har vi spelat spel och suttit lite vid datorn. Fikat har vi också gjort :) Kollade precis på allsång på skansen, lite drygt idag, men Norlie & KKV är bra :) Denna fina tröjan fick jag av Erika precis! Å vad den är fin!


Tagga spruta :)

Eller inte, haha :)


Chilla lite med taggarna.

Om man går in på instagram, söker på #justinbieber är det Justin man vill se bilder på, visst? INTE på andra tjejers outfits, One Direction, smink och sånt. Ni lär inte få fler likes bara för att ni taggar fler saker/personer för om man söker på en tagg ÄR just det man sökt på man vill se, man är inte så intresserad på hur era naglar ser ut för då hade man sökt på #nails istället. Tänk på det.


Cykletur :)

Ska ut och cykla nu hade jag tänkt. Heja Ullis ;)


Såhär såg det förresten ut när jag skulle köpa Believetickets.


Typ tisdag va?

Ojoj vad jag har nollkoll på dagarna och vad som händer... Haha vet inte hur många gånger jag frågar vad det är för dag eller vad vi gör i resten av veckan. Galet så dålig koll jag har. . Idag har jag i alla fall lyckats komma på att det är tisdag och mamma kom på att jag skulle ta spruta.. Shit också, jag som skulle vara med Erika! Vi hämtar henne när jag har blivit färdigsprutad och så fölljer hon med till Svante någongång under dagen :) . Ska väl göra mig iordning och sen ska jag ta mig tid att skriva ner allt som händer. Det händer grejer nu förstår ni, men ni får reda på det någon annan gång älskade ungar! :)


Det går att göra inlägg utan rubrik?!

Haha what?! Sjukt skumt ju. . Tror jag ska gå och lägga mig nu, rätt trött. Imorgon kommer Erika hit, hon ska med till Svante och lite så :) Sjukt längesen jag var hos honom sist förresten, flera veckor sen! . Ni får sova gott så ses vi imorgon!


http://twitter.com/ulrikafridh Kolla och lyssna på min senaste tweet. Den fick mig att gråta. Snacka om att han måste vara rädd. Hörde ingen glad, skämtsam kille som jag brukar? Usch och fy fan.


Höstväder.

Vill börja med att klaga på vädret (bästa början, jag vet..). Det är sommarlov. Inte höstlov! Det bara regnar och blåser.. Vart tog det fina vädret vägen? Någon som sett det? . Jag har varit hos Emma nu på eftermiddagen, vi kollade typ bara på film men det var skönt ;)Stack hem för vi skulle käka kronärtskockor, räkor och västerbottenpaj och det ville jag inte missa, haha :) . Pappa vill ge oss stryk i Ticket To Ride ikväll igen, så vi ska väl spela det sen. Men idag är det min tur att ge stryk :D


You gave love a bad name.


Sovmorgon!

Äntligen sov jag länge! Halv elva, najs! Käkade frukost snabbt och fixade mig snabbt så jag kan vara ute så mycket som möjligt i detta vädret. Missade det fina vädret igår ju, var tvungen att sitta i ett domarbås och knappa siffror. Men nu ligger jag i alla fall i den nya "vad-det-nu-är-för-någonting" och har det göörgött, älskar den. Emma skulle höra av sig och sen hittar vi väl på någonting :)


Ticket To Ride och Rummy.

Spelkväll med ma & pa är aldrig fel ;) Vi har spelat Rummy en gång och Ticket To Ride en. Nu håller vi på med en till Rummy. Ja, pappa vann Ticket To Ride. Överlägset.


Myskläderna är på!

Detta är precis vad jag behöver.. En myskväll med mammsen och pappsen. Sitta på terassen under markisen och spela spel och bara vara.


Shower!

Ska ta en efterlängtad dusch nu. Helt trött efter allt knappande, haha :) Skriver mer senare om jag har något att säga :)


Coola Malmö!

Satan vad bra detta känns, haha! Malmö vann över Stockholm, HEJA SKÅNE!


Funktionär.

Ska vara funktionär i Dagstorp idag. Det är ju Svenskt Ponny Derby hela helgen så det är full rulle där... Jag ska sitta och skriva siffror på en dator så det blir chill men tråkigt ;) Ska försöka skriva så mycket som möjligt under dagen :)


ÄNTLIGEN!

BLOGG ESSE-APPEN ÄR FIXAD! Det var ju på tiden ;) Haha sjukt najs, nu blir det lättare att blogga :) Hemma från Emmas konfirmation nu, vi hade kul :) Ska upp tidigt imorgon och vara funktionär i Dagstorp på ponnyderbyt (ponnyeliten). Så lagom kul, men måste man så måste man.. Vi seS!


Min nya älskling.

 
Å den är såå skönt att ligga i. Ullis är kär. Mm tänk att ligga i den och sola... Haha usch vad härligt :)
 

 
Är hemma från jobbet och har käkat. Ska ligga här ett tag och sen ska jag (städa rummet), fixa mig och så för jag ska på konfirmation! Eller inte själva konfirmationen i kyrkan, utan hem till Emma och fira när hon är konfirmerad :)

Strömavbrott!

fattar inte varför vi har haft detnså mycket den senaste tiden? Gör ni? ;) Haha :) Jag och Emily ska jobba idag så de kommer och hämtar mig snart. Skriver mer när jag komit hem och om strömmen kommer tillbaka :) Vi hade det förresten trevligt igår. Vi kämpade med en videoblogg till er, men vi lyckades inte :/ Kram!

Barnkalas.

Japp. Nu är det barnkalas på G! Eller det som en gång kallades barnkalas, för si sådär tusen år sen.. Ja, ni fattar vad jag menar; Emily har fyllt år och jag ska dit och fira! Barnkalas stämmer inte riktigt längre, tror inte vi kommer få godispåsar i en fiskedamm eller leka "Björnen Sover".. Tyvärr kanske jag också ska säga, för det var ju så kul :)
 
Haha jag tycker i alla fall det ska bli jättekul att träffa alla tjejer (även fast det inte är ett barnkalas..)! Vissa har jag inte träffat sen skolavslutningen, katastrof!
 
Ha en bra kväll, för det ska jag ha :)
 
 
 
En Ullis i glasögon? Haha jag tror vi skippar det (så länge det inte behövs såklart). Hittade de här nere, vet inte vems det är :)

Inte försent än.

Jag förstår inte varför hela världen stannat. Det är en historisk dag och alla beter sig helt normalt? Jag fattar det inte. Haha ;)
 
Hur som helst.. ni skulle sett mig när vi fick bekräftat biljetterna. Haha som jag grät och skakade.. Världens lyckligaste tjej. Lätt. Och det verkar som att man fortfarande kan köpa biljetter till Danmarks konsert på billetlugen.dk.. så det är inte försent än :)
 
Jag har varit med pappa på Center Syd och Ica Maxi en sväng men annars har jag inte gjort mycket, fokuserat på att andas.. glömde det ett tag innan idag, haha. Ska fortsätta göra ingenting nu, känner att jag behöver det idag.
 
Det är mycket som ska hända innan 20 April, men shiiiit vad jag längtar!
 
 
 
 

VÄRLDENS LYCKLIGASTE TJEJ.

JAG FICK BILJETTER TILL JUSTIN BIEBERS KONSERT! FATTAR NI? JAG SKA SE JUSTIN BIEBER LIVE?! :D
 
INGEN FÖRSTÅR HUR LYCKLIG JAG ÄR. SERIÖST.
 
6 JULI ÄR EN AWESOME DAG. NU SKA JAG GÅ RUNT OCH VA GLAD RESTEN AV DAGEN.
 
FYFAN VAD SKÖN KÄNSLA.

6 Juli.

Det är IDAG biljetterna till Justin Bieber’s konserter släpps. 6 Juli.. För två år sen satt jag på flyget på väg till LA med tanken ”Hur ska detta sluta?”.. Varken jag eller de andra hade en aning om hur det skulle bli och nu är jag där igen... 6 Juli. Hur ska denna dagen sluta? Ska jag få biljetterna eller inte?
För två år sen ledde dagen till något fantastiskt och jag hoppas verkligen att den gör det i år också. Men vem vet.. 20 sek går snabbt.


Det hade kunnat bli vilken dag som helst, men det blev 6 Juli.
Samma tanke på samma dag, bara två år senare ”Hur ska detta sluta?”. Antingen kommer dagen göra mig till den lyckligaste tjejen på planeten, eller så blir det inte alls så.

Ingen kommer någonsin kunna förstå hur mycket jag längtat efter dagen biljetterna skulle släppas, men att de blev just på den dagen vi åkte till USA, den ledde till något bland det roligaste jag gjort, ska den göra det igen? 6 Juli. Jag tror på den dagen.

Ni tycker kanske detta inlägget blev fjantigt och att det bara är slumpen .. Men om ni förstår hur mycket 6 Juli 2010 betydde för mig  och hur mycket 6 Juli 2012 kan komma att betyda för mig.. Jag vill verkligen till den konserten och se HAN, killen jag älskar nästan mest. Om en timme vet vi, blir den som den blev för två år sen?


Nervös unge.

Oj shit vad är nervös nu. Kommer vara nervös i typ 12 timmar till och sen blir jag antingen skitglad eller skitledsen.. Oj herregud, skitnervöst. Ni fattar vad jag menar imorgon.. Nästa inlägg, ligger på tidsinställt. 
 
Nu ska jag i alla fall försöka sova. Måste ställa väckarklockan också. TAGGAD OCH NERVÖS.
 
 

VideofyMe

Ja nu har jag det också, haha. Fråga mig inte varför, tack ;) Men ja, nu kanske det kan bli videoinlägg också, vi får se.. Jag heter i alla fall Ullis om ni vill följa mig, inte för att jag tror där någonsin kommer komma upp en video som inte visas här, men ändå. Om där ens kommer upp någon video alls ;)
 
Nu ska jag ner och hjälpa pappa med saken vi köpte! Å Ullis är kär :D
 

Cykeltur!

Pappa och jag tog en cykeltur, eller pappa cyklar fortfarande, men jag var nöjd så jag cyklade hem. Totalt cyklade jag 2.6 mil på 60 min med medelhastigheten 25 km/h. RIKTIGT nöjd :)
 
Annars har jag varit med pappa och brorsan och handlat, och det var tur för vi köpte en sak jag länge velat ha utan att veta om det, haha bild kommer! Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen ska jag scrappa. Två kort, minst :)
 
Inte riktigt såhär fräsch är jag nu, haha tog bilden innan idag ;)

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.

 
 
Hejsan allihopa. Vet inte riktigt vad jag ska göra med denna dagen.. Antagligen cykla en runda när jag fått hem min cykel igen. Sen ska jag väl scrappa också, men annars.. Ingen aning. Kanske sticker med pappa och handlar? Haha men vet aldrig :)
 
Ha en bra dag i alla fall :)

Per Andersson!

 
Hahaha jag dör ju! Å vad jag älskar han. 3.40: GUNGA! Hahaha.

Om 2 DAGAR är det 2 ÅR sen vi flög till USA.

Och om nästan 3 MÅNADER är det dags IGEN. Wopa!
 
 

4 Juli

Det är USAs nationaldag, Madonna har konsert i Sverige, Ulrika har namnsdag + att vi har varit på Liseberg. Haha allt på en och samma gång ;) Har aldrig tänkt på det tidigare, att jag har namnsdag på deras nationaldag.. Alla Ulrikor och Ullor borde känna sig hedrade.. Eller? Haha :)
 
Precis som man brukar ha på Liseberg hade vi det kulkul. Åkte Balder (TWICE), Uppskjutet och Spinrock! Trodde verkligen aldrig att jag skulle åka dem, haha men det gjorde jag och det känns förbaskat bra faktiskt.. Och så mina kära älsklingar HangHai och Uppsvinget, mina favoriter sen tidigare. Å vad jag älskar dem! Sen spelade vi ju också, och jajamen, vi vann en stor M&M! Mums :)
 
Vi kanske inte ser så glada ut, men det var vi. Haha :)
 
Haha å vad underbar. De dära få sekunderna man känner att man kommer dö.. Mmm kan leva på de hur länge som helst.
 
 

Lisseberg!

Imorgon sticker vi upp till Göteborg och Lisseberg! Kom på att jag inte varit där sen jag slutade sexan och det känns som en evighet, så det ska bli skitkul :)
 
Dock så tänker jag ha en helt bloggfri dag. Eller jag lär ju blogga när vi kommit hem, men lovar inget så kika in här om ni vill, annars ses vi igen på torsdag! Då är det förreseten dagen innan en otroligt stor dag, en dag jag längtat till huuur länge som helst! Wopa, kommer bli awesome, men först: Lisseberg!
 
Sist jag var där vann jag denna + två chipspåsar. Satsar lika stort imorgon.. ;) Den står förresten kvar här i mitt rum, typ två år gammal.. dock är alla kex slut.

Allsång på Skansen.

Per Andersson... Asså jag dog när han kom in på scenen. Haha gu vad jag älskar han. GUNGA! Haha jag döör ju. Kommer lätt visa klippet här när det kommer upp (om det gör det) på svt play! 
 
Basshunter var också bra idag. Och sen älskar jag ju låten En Jävel På Kärlek så det var också bra.. Men Stay och Why Am I Crying..? Visst, det är bra låtar, men ändå..
DET SKA VARA SÅHÄR!

Kompisdag :)

Skönt att träffa vännerna och snacka och bara vara, behöver verkligen det :) Å vad mina vänner är bäst! Jag hade det majs med både Emily och Linnea, Emily och jag gjorde inte så mycket, chillade och snackade och skrattade, haha. Linnea och jag var ju på Center Syd och köpte en grej, också mysigt! Behövde verkligen detta känner jag :) Imorgon ska vi till Lisseberg! Tjoho :D Jag tycker inte det är så jättekul men pappa och Johan älskar det och jag tycker ju inte direkt det är tråkigt så det ska bli kul :) Såna som verkligen suger i magen älskar jag, men inte bergochdalbanor, typ balder... Uuee. Haha aa ni fattar vad jag menar ? :) Kanske ska ut och gå en runda med mamma senare, får se :) Kan inte ladda upp bild, sorry!

Ändrade planer.

Linnea och jag ska ju träffas i eftermiddag och det var nu på förmiddagen jag skulle scrappa och så men jag skippar det istället och sticker till Emily om en stund :)
 
 
Kolla min fina kudde jag gjort! Haha är den inte superfin? ;)

Tisdag!

Tjenare vänner!
 
Tisdag idag.. Det enda jag har planerat är att jag ska träffa Linnea och köpa något (kan inte säga vad). Sjukt längesen vi träffades och jag saknar henne megamycket! På tiden att vi träffas ;) Jag saknar såklart alla andra vänner, men Erika är i England och det har hon varit i typ två veckor (men hon kommer hem på fredag!) och alla andra vänner har fullt upp. Det är typ bara jag som inte har något planerat detta lovet.. Fast lite har jag ju planerat, fast inte förrän senare i sommar.
 
Jag hade även tänkt scrappa lite idag, om det inte är alldeles för fint väder. Jag har inte dragit upp rullgardinen än så jag vet inte, haha! (och nej, jag kollade inte när jag var nere och käkade frukost av någon anledning..) Är det fint väder så är jag ju ute i stället och blir bbbrrruuuunnnn :D
 
Ha en bra dag :)
 

Vi är skadade allihopa..

Ja i alla fall jag, mamma och pappa har nog blivit lite skadade av spelet logo quiz (inte helt säker på att det heter exakt så). Haha vi är beroende på riktigt. Man ska gissa loggor och vi kommit upp till level 6 och nu är det verkligen svårt, men skakade som vi är fortsätter vi kämpa. Haha vi kollar på alla möjliga bilar och deras märken när vi är ute och kör, pappa och jag kollade loggor på systembolaget (men vi åkte inte dit bara för det), mamma satt och kollade i tidningar efter loggor och jag har en annan app där man ska gissa loggor som jag sitter och spelar på för att lära mig fler och som kanske finns på den appen hela familjen spelar på... Vi surfar också rätt mycket för att hitta loggor. Haha :) Det är skitkul tycker jag men vi har nog som sagt blivit lite skadade tror jag ;)
 
Nu ska jag nog snart gå och lägga mig, är rätt trött faktiskt, vi ses!
 
 

Ge respekt och få respekt.

Å vad jag älskar respekt. Liksom det är så fint. Alla borde lära sig vad respekt är, haha helt ärligt. Liksom man måste ge för att själv få. Känns som att vissa inte fattar det. Tänk om alla kunde respektera alla, då hade typ allt varit mycket lättare, kan inte förklara hur, men lek med tanken... Å vad jag älskar att göra det.
 
 
 
 
 
 

Center Syd nu!

Pappa och jag ska till Center Syd nu och köpa en grej.. Hihi kan inte säga vad ;)

Cyklade förresten 2.3 mil innan idag! Riktigt nöjd :)

Vi ses!


Godmorgon!

Äntligen får ni en ny bild på mig! Snacka om skön känsla för mig, haha :) Hoppas bara inte att ni har något emot att jag har sällskap på bilden..?
 
Pappa har varit så snäll och gjort en plan åt mig ang. cykling. Jag fattar egentligen inte varför, men han har bestämt att jag ska cykla en timme ungefär varannan dag och vi ska ju upp till Anna & Cecilias sommarhus vid Hallandsåsen ungefär om någon vecka och då ska vi (jag och pappa) cykla hem (det tar fyra timmar)?! Haha snäll pappa jag har.. (nej han är jättebäst och absolut jättesnäll på alla sätt och jag älskar han jättemycket), Jag har i alla fall sagt ja till denna grej! Så nu måste jag ju ut och cykla en timme idag. Brukar cykla 40 min så det är inte så mycket längre.. Men man blir så uttråkad. Tror det är det som är jobbigast, inte konditionsmässigt. Aja, vi får se!
 
Förutom att cykla måste jag köpa en grej som jag inte kan säga vad, och sen har jag lite andra grejer ocskå, men vi ses :)

Fryser i tårna..

Ja det gör jag. Jättejobbigt och det är liksom I tårna det är kallt. Känner man på dem är de liksom inte kalla.. Läskigt.

Har käkat och städat i trädgården och annat sånt, nu sitter jag här och som sagt; fryser I tårna.

Ma & Pa har förresten köpt vinbärsbuskar! Å vad härligt! Gu vad jag kommer stå där och äta...

Ledsen för att jag inte laddar upp bilder, men eftersom appen inte funkar så kan jag bara ladda upp jag redan visat och då tycker jag det är bättre att inte ladda upp någon bild alls, bättring så fort appen funkar!

Tomado el sol

Detta är verkligen ett chilllov. Jag har nästan ingenting planerat och tar dagarna som de kommer. Gud vad jag älskar det.

Har haft någon fotbollstävling med Johan som var rätt kul (särskilt när man är en vinnarskalle) men den slutade med bråk, haha!

Ligger och solar nu och hade tänkt se om någon annan i familjen vill spela badminton..

Ändrade planer.

Blev ingen springtur utan jag cyklade en runda istället :)

Nu ligger jag nyduschad i en solstol och solar, vi har tagit ut högtalarna också så vi har bra och hög musik, najs!

Vissa saker kommer man bara ihåg. Föralltid.

Jag har otroligt lätt för lära mig och komma ihåg låttexter, haha. Jag sjunger med i princip alla låtar jag lyssnar på när jag hemma. Och lägger jag till nya låtar på Spotify tar inte lång tid innan jag kan de också. Jag försöker aldrig lära mig texter utan efter någon dag bara kan jag den.
 
Det var 2010 (det vet jag för jag kollade när jag la till låten på spotify..) jag och mina vänner var helt tokgia i låten Introducing Me av Nick Jonas och precis som vanligt kunde jag den låten utantill. Och så idag kom jag och tänka på den låten och så spelade jag den en gång och jajamen. Jag kan fortfarande varena mening! Jag fattar inte det, har ju inte lyssnat på låten på två år?!
 
Vet inte vad detta inlägget är bra för, egentligen. Ville väl bara dela med mig av detta, tycker det är riktigt konstigt. Om jag inte skulle komma ihåg låttexter så jäkla bra så kanske det tomma utrymmet i hjärnan kunna användas till typ plugg eller något, mycket bättre ;)
 

God morgon!

Vaknade för typ lite mer än en timme sen och jag har bara chillat ... Tatt det lugnt ni vet ;)

Pappa ville ut och cykla i TVÅ timmar med mig men jag tyckte det var liiite för långt så jag ska ut och springa en runda istället, det var ett tag sen..

Ha en bra dag, vi ses!

RSS 2.0